Guest FeRRo Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Уест Хем ми бяха първият любим отбор, все още ми харесват, Фулъм не знам защо, от няколко години си следя и тях,а този сезон играят наистина прекрасно, Рой Ходжсън свърши чудесна работа в отбора, жалко че Перуката Боби не го взе за Нац.селекционер като той сам се предложи.Боро също ми допадат, но по-скоро като индивидуалности, много са непостоянни, за да кажа че играят добре . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KriSsi =) Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Манчестър Юнайтед :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZdraveCa Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Манчестър Юнайтед :P Извинявай, ама... Спамиш масово, заявяваш, че мазното сиганче Роналдо ти е любим футболист и накрая заявяваш, че тимът, чието име ме е гнус да произнеса, ти е любим отбор... Само, защото си момиче няма да ти тегля една майна, а ще те подканя да се насочиш към друг форум Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Novkov Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 KriSsi =) Град: Перник Ясноооо..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tedo Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 аз съм фен и на женския отбор на Пул :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: малко са зле тая година ама ще се оправят :677: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverpool-BaBy Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Манчестър Юнайтед :P За фенчета на манчо към тяхния форум.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sjilx Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Манчестър Юнайтед :P напусни! @tedo ако не се лъжа, нямат победа и едно 80% от мачовете им са загуби. :morning1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dandio Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Абе чак да харесвам друг отбор.... На тоя етап Вила са ми симпатично до някъде, че се навират в топ 4, Хъл на моменти показват странно добър футбол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tedo Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 напусни! @tedo ако не се лъжа, нямат победа и едно 80% от мачовете им са загуби. :morning1: имат 2 победи;2х-а и 10 загуби :sarcastic: но са стигнали до 5-я кръг на ФА къп :greeting: мача е на 25 януари:Curzon Ashton LFC v Liverpool LFC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverbird Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Втория ми любим отбор след Ливърпул, е резервите на Ливърпул ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kikedelrio Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Втория ми любим отбор след Ливърпул, е резервите на Ливърпул ;). Почти да прозвучиш като Шенкли с това изказване! :spiteful: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverbird Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Почти да прозвучиш като Шенкли с това изказване! :spiteful: Да, така е, но е истина :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Arbeloa Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Тоя сезон много ме кефят Фулъм, играят много стабилно в защита и в нападение са добри, ако си запазят отбора и може би се подсилят с някое друго класно попълнение, догодина ще се борят за 4-тото място Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pepe Reina Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Тоя сезон много ме кефят Фулъм, играят много стабилно в защита и в нападение са добри, ако си запазят отбора и може би се подсилят с някое друго класно попълнение, догодина ще се борят за 4-тото място Този сезон и аз много харесвам Фулъм, а миналия ми допадаха и Блекбърн, но сега са много зле и просто загубих интерес да ги гледам.Ама едва ли Фулъм ще могат да се борят за 4-тото място следващия сезон, но с малко по-добра игра в атака и 1 класно попълнение в центъра ще могат да се пробват за УЕФА. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest .:LFC:. Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 След Ливерпyл,Евертън,мърсисайдските отбори най ме кефят :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DaNiToO Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Манчестър Юнайтед :P Начи странната статистика : 1.Във форума на Ливърпул е... 2.За подпис си е сложила YNWA! 3.Любим футболист - Педалдо 4.Фен на Манчестър?????????? :sarcastic: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dandio Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Ем харесва и двата отбора бе :D :D А иначе форума е отворен за всякакви хора, даже и за фенове на Юнайтед RedDevil преди даже беше доста активна във форума, примерно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tedo Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 мислех че такъв човек още не се е родил,но явно света се променя по-бързо от колкото трябва :angry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverpool-BaBy Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 След Ливерпоол,Евертън,мърсисайдските отбори най ме кефят :) А като играят Ливърпул и Евъртън за кой си ? :sarcastic: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FeRRo Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 След Ливерпоол,Евертън,мърсисайдските отбори най ме кефят :) Ти май си като оная Криси, след ЛивЪрпУл нах-харесваш кръвния им враг ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SteveGe Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 в Англия има само 1 отбор и това е ЛИВЪРПУЛ! Другите грам не ме интересуват у вълнуват ,гледам ги за кеф и не симпантизирам нито харесвам др отбор :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest мойсей Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Съндърланд Заради стария Сисе :greeting: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KriSsi =) Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Авеее яяя .. ;) Тва че съм казала че харесвам играта на Манчестър си е лично мнениее.. Хайде отречете, че Манчестър играят най-добре.. ТВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ПРЕДАВАМ ОТБОРА заради който прогледах футбол.. И най-мраза да съдат за човек по тва откъде е.. Да, Роналдо ми е един от любимите футболисти, защото за възрастта си не е постигнал малко, а и фактите говорят сами - кво ли не постигна през 2008-а ;) тъпо е да се гони човек от форума само защото има лично мнение малко по различно от другите.. ако искам ей ся ше влезна във форума на Манчестър и ще напиша че харесвам Манчестър, но се съмняям че ше ме изгонят.. както и да е де, написах поече отколкотоо тряя.. не ми пука, праете квот знаете ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZdraveCa Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Авеее яяя .. ;) Тва че съм казала че харесвам играта на Манчестър си е лично мнениее.. Хайде отречете, че Манчестър играят най-добре.. ТВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ПРЕДАВАМ ОТБОРА заради който прогледах футбол.. И най-мраза да съдат за човек по тва откъде е.. Да, Роналдо ми е един от любимите футболисти, защото за възрастта си не е постигнал малко, а и фактите говорят сами - кво ли не постигна през 2008-а ;) тъпо е да се гони човек от форума само защото има лично мнение малко по различно от другите.. ако искам ей ся ше влезна във форума на Манчестър и ще напиша че харесвам Манчестър, но се съмняям че ше ме изгонят.. както и да е де, написах поече отколкотоо тряя.. не ми пука, праете квот знаете ;) То пък на нас толкова много ни пука... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest мойсей Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Авеее яяя .. ;) Тва че съм казала че харесвам играта на Манчестър си е лично мнениее.. Хайде отречете, че Манчестър играят най-добре.. ТВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ПРЕДАВАМ ОТБОРА заради който прогледах футбол.. И най-мраза да съдат за човек по тва откъде е.. Да, Роналдо ми е един от любимите футболисти, защото за възрастта си не е постигнал малко, а и фактите говорят сами - кво ли не постигна през 2008-а ;) тъпо е да се гони човек от форума само защото има лично мнение малко по различно от другите.. ако искам ей ся ше влезна във форума на Манчестър и ще напиша че харесвам Манчестър, но се съмняям че ше ме изгонят.. както и да е де, написах поече отколкотоо тряя.. не ми пука, праете квот знаете ;) Ми, че един Меси е милион пъти по-добър, но нема кой да види. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts