Guest skim Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Град: Перник това обяснява всичко.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest absolutelyrubbish Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Авеее яяя .. ;) Тва че съм казала че харесвам играта на Манчестър си е лично мнениее.. Хайде отречете, че Манчестър играят най-добре.. ТВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ПРЕДАВАМ ОТБОРА заради който прогледах футбол.. И най-мраза да съдат за човек по тва откъде е.. Да, Роналдо ми е един от любимите футболисти, защото за възрастта си не е постигнал малко, а и фактите говорят сами - кво ли не постигна през 2008-а ;) тъпо е да се гони човек от форума само защото има лично мнение малко по различно от другите.. ако искам ей ся ше влезна във форума на Манчестър и ще напиша че харесвам Манчестър, но се съмняям че ше ме изгонят.. както и да е де, написах поече отколкотоо тряя.. не ми пука, праете квот знаете ;) Ей КИФЛО ходи да береш баластра под сянката на моркова ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liverpool258 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ми с наи големо нетарпение когато POOL не играе чакам манчо и челси за да се крастим у нас да не бият :sarcastic: иначе ме кефат Вила ще са 2ри тая година след POOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sir_AceH4o Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 А бе какви са тия теми бе !? !? !? :suicide: LIVERPOOL FOREVER !!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ivaka Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 А бе какви са тия теми бе !? !? !? :suicide: LIVERPOOL FOREVER !!!!!!!!!!!! няма друг отбор освен Liverpool ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest melbon Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Liverpool 4EVER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Novkov Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Мидълзбро. Мидълзбро срещу големите правят чудеса, за съжаление срещу малките са много лабави. Само, ако знаеше, като пишеше коментара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wins Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 в Англия има само 1 отбор и това е ЛИВЪРПУЛ! Другите грам не ме интересуват у вълнуват ,гледам ги за кеф и не симпантизирам нито харесвам др отбор :) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sir_AceH4o Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Само, ако знаеше, като пишеше коментара... Е не е знаел :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :a0205: :a0205: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 0ne Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Фен съм си на Ливърпул ,но винаги съм харесвал и Вила мн симпатично отборче са :pardon: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Torres_9 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Съндерланд и УБА, първия са един от малкото симпатични отбори за мене в Премиършип, а УБА ги харесвам защото не играят като мишки с по 9 в защита, както го правят Фълъм, Стоук Сити, Уест Хям и т.н. шапка свалям на Тони Моубри за това как води отбора си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuyt Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Съндерланд и УБА, първия са един от малкото симпатични отбори за мене в Премиършип, а УБА ги харесвам защото не играят като мишки с по 9 в защита, както го правят Фълъм, Стоук Сити, Уест Хям и т.н. шапка свалям на Тони Моубри за това как води отбора си. Подкрепям те. Не че УБА са симпатичен отбор, но заслужават похвали за стила си на игра. Определено са отбор, който най-вероятно ще изпадне, но ще липсва на Висшата лига. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEVSKARKATA Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Първо LIVERPOOL е един това е ясно :rolleyes: но ми харесват и УБА :mocking: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Admiral Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 В Англия има 2 отбора: Ливърпул и Манчестер Юнайтед... всичко друго е за пълнеж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DeaThRoW Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Уест Хем донякъде- заради химна и Дзола сега. Шити също- яко анти-Юнайтед & Марто. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BassHuNTeR Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 В момента съм фен на Фулъм :sarcastic: А попринцип след Л'пул ми харесват Тотнъм и Уигън :morning1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoAsYouPlease Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ФУЛЪМ И ТОТНЪМ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FTorres Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Сега ще пия за ФУлъм и Тотмън,другия кръг ще съм за Вила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest El Kombainero Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Уест Хем донякъде- заради химна Сума фенове на Уест Хем се навъдиха покрай Грийн Стрийт Хулиганс http://foolstown.com/sm/mog.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma_lp Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Най ме радва след Ливърпул Мидълзбро.И за Манчестър Сити съм най-вече в градските им дербита :greeting: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StevenGerrard Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Сума фенове на Уест Хем се навъдиха покрай Грийн Стрийт Хулиганс http://foolstown.com/sm/mog.gif Мен Уест Хям ме кефят само заради стадиона , екипите им и разбира се "ЧУКОВЕТЕ" звучи много яко :greeting: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Samo_Liverpool Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 на мен ми харесва Aston Villa можеби заради най-добрия българси играч Стилян Петров,но не само Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gushtera Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Астън Вила...през 90-те години си пишех с един фен на този отбор и в продължение на 1 година този човек ми изпращаше билети за домакински мачове на отбора :greeting: Друг отбор на който симпатизирам е Шефилд Уенздей, но за съжаление е доста далеч от Висшата лига :sarcastic: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NAHtZEE Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Винаги само Ливърпул съм харесвал, но от тази година започнах да симпатизирам и на Фулъм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest veli Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Аз харесвам и Вила :D :D :D И си имам точно две (доста глупави) причини: 1. Стилянчо играе там : ))) 2. Най-вече заради името.. беше ми станало прякор по едно време. Викаха ми "Астън" :D И сега сериозно - фен съм само и само на Ливърпул, в отделните мачове си избирам отбор.. ако не харесвам нито единиия - тогава по цвета на фланелката! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts