Guest Димитър Петков Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Симпатизирам на градскитe съперници Евертън и също така на виляните на Стенли. Първите заради Дейвид Мойс и чудесата, които той прави с този клуб с ограничени бюджет, който има, както и заради борбенaта и всеотдайна игра. Доста сметки на големите 4 обърква този отбор. Виляните заслужават симпатията ми с атакуващият си стил на игра. Имат прекрасен Менажер и невероятен халф в лицето на нашия Стенли и доскоро на Бари. Но все пак There is ONLY ONE LIVERPOOL FC :lfc2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SHANKLY1959 Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 По принцип симпатични са ми МК Донс, Лийдс и Нотингам, но както всички знаем, не се подвизават в Премиършип. Иначе, ако има отбор , който да ми допада от Висшата Лига, това е Уест Хем. Естествено, на сърцето ми е само и единствено ЛИВЪРПУЛ. YNWA! :reds: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Сиймор Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Само Ливърпул в Премиершип. Нюкясъл са ми много симпатични, но изпаднаха за съжаление. Харесвам ги заради лудите мачове с тях, феновете им и хора като Боби Робсън( Бог да го прости!), Алън Ширър и Шей Гивън(много ми се искаше да играе за Ливърпул). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Merseysidee Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 ами не съм и фен просто ми харесват като отбор това са Мидълзбро и Портсмут от по - долните девизий Дарби Каунти и Рексъм са ми по симпатични Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stivi_G Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Аз пък випреки че съм фен на Ливърпул :lfc2: , симпатизирам на Евертън и Астън Вила :D Обичам да залагам на еврофутбол на тях :D A от по долните дивизии симпатизирам на Лийдс и Нотингам :) Но това са просто симпатии и не може да се сравни с фенската ми любов към Ливърпул :P :lfc1: :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PebbLeS Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Аз харесвам Астън Вила, заради играта им и най - вече заради Стилян Петров... ужасно много харесвам и Уигън, а стадиона Джей Джей Би ми е супер сладурски! и наистина много харесвам Шефилд Юнайтед, винаги са ми били супер симпатичен отбор и продължавам да гледам техни мачове, когато имам време :pardon: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ЦоКо Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Мен ме кефят УестХям ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Torresinho Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 WHU. Много сърцати. Химна им зарибява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest R3d_L0v3 Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Тотнъм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viktor Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Leeds United :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest R3d_L0v3 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Бих добавил и Стоук Сити :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nightfate Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Нюкасъл ... клуб с традиции с истински верни фенове .. това е единствения клуб в целия свят на който симпатизирам .. е есествено след Ливърпул .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Torresinho Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Мислех си, че става на въпрос за PREMIERSHIP, Лийдс и НЮФК не са от EPL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slavina Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Харесвам Нюкасъл открай време,беше ми криво,че именно ние ги изхвърлихме миналата година,също симпатични са ми Фулам и Помпи(въпреки,че ни биха,какво да се прави).Разбира се,това са просто отбори,които ми допадат,нямат нищо общо с любовта към най-великия отбор :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest martidmg Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Евертън преди беше Фулъм, но след мачовете с ЦСКА доста ги понамразих и другия английски отбор това е Лийдс Юнайтед старт отбор с традиции и не само заради това ами заради една победа срещу един отбор от премершип с 1:0 сещате се кой е той :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rodriguez Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Съндерланд. Още от преди 2-3 години са ми един от най-симпатичните отбори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Емануел Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Newcastle,но те пък не са в Премиершип.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ReD_Gerrard Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Newcastle, Leeds и Milwall искам да се върнат в PremierShiр ;) a иначе от настоящия сезон на Лигата ми допадат Aston Villa (заради Стенли най-вече, но и заради О'Нийл, кефи ме стила му), харесвам и Тотнъм дотолкова колкото Ман Сити да не станат четвърти (в случай че ние не сколасаме да стигнем до топ4), а по същата причина и Челси, защото Ман Юнайтед и Арсенал ги мразя повече :yes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest El Nino Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Нюкасъл и Арсенал са сред любимците ми ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest merseyside Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Уест Хям, заради академията :doubleup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Нюкасъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nightfate Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Съндърланд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ламарината Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Логично е малко или много всички да симпатизираме на Нюкасъл. Все пак те имаха щастието да притежават футболиста - символ на Премиършип. :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TpuoHa Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Уест Хям Юнайтед, заради филма "Green Street Hooligans". Eвертън, защото има ливърпулски дух. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Георги Бинев Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Аз принципно се кефя на всички Английски отбори, когато играят в евротурнирите, защото рядко бих седнал да гледам мач, в който няма такъв отбор. Също така се радвам много, когато английски отбор закупи добър чужд играч. Иначе винаги някои са ми били по-симпатични от другите, но това с времето се мени. Често и заради играчите, които играят там. Примерно преди години ме кефих Нюкасъл(Белами, Амеоби, Оуен), ама сега искам да падат всеки мач или пък едно време много мразех Челси, ама сега са ми по-скоро безразлични, понеже при тях са Мата и Торес, а и съквартиранта ми е от Челси и не мога така бурно да ги псуваме. Не е етично :) Може би най-симпатични са ми Уест Хям, защото съм бил само на техния стадион на мач, но не бих казал, че съм им фен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts