Jump to content

Покер


Гост KingKenny7

Препоръчан пост

Гост FTorres
http://sa.rochester.edu/2008/wp-content/uploads/2007/02/228176_royal_flush.jpg



Най-разпространения покер в момента е Texas Hold'Em. Други покер игри са: 7-stud, Americana, Omaha, Soko, 5-draw, 2-7 3-draw, Telesina.
На всички начинаещи предлагам да започнат да играят първо за нереални пари, след това фрийроли(безплатни турнири) и след това чак да играят с истински пари на соло маси или турнири. Играта е една от най-известните игри с карти в света, ако не и най-известната.

Непременно посетете:http://bg.pokernews.com/

Сайтове, в които може да се играе покер(по-известни) и покер клиентите за тях :
http://i4poker.com/
http://www.bet365.com/
http://www.club4aces3.com/
http://igrach.com/
http://poker.start.bg/

ще добавям постепенно още ;)

Преди да започнете да играете задължително трябва да се регистрирате в сайтовете и да си изтеглите програмите за игра. Давайте реални данни. Почти никъде не ви искат кредитни карти и банкови сметки при регистрация

Ето и силата на ръцете в покера:

Royal Flush- Кралски флъш(10, вале, дама, поп, асо от една боя)

Straight Flush- Пореден флъш или кента флъш(пет поредни карти от една боя)

Four of a Kind- четири еднакви карти

Full House- няма да превеждам :sarcastic:

Flush- флъш(пет карти от една боя)

Straight- поредни, кента(пет поредни карти)

Three of a Kind- три еднакви карти

Two Pair- две двойки

One Pair- една двойка

High Cards- висока карта буквално. Взима се най-високата карта от вашите, когато нямате нито една комбинация от горните.



Термини в покера:


All-in- когато играч заложи всичките си чипове.
Ante- малък залог, който всеки на масата е задължен да даде.
Bad beat- ситуация, при която една много силна ръка е победена от друга още по-силна.
Bet - залагам, да сложа пари на масата.
Bring-in- да направиш първия залог на масата.
Big Blind- това е играча след раздавача по часовниковата стрелка. Той задължително трябва да сложи стойността на пода.
Small Blind - това е играча, който е едно място след раздавача. Той задължително слага половината от пода.
Call - отговаряне на залога(слагане на залога от предния играч).
Check- ако никой преди вас не е заложил нищо можете просто да продължите нататък без и вие да слагате нищо с "Check".
Flop- първите три карти сложени на масата(при Тексас ХолдЕм).
Fold- отказвам се, хвърлям си картите(на "покерски" език).
Kicker- това е най-високата картата на играча, която се гледа, ако двама имат еднакви комбинации. Ако играч1 има асо, а играч2 поп, играч1 ще вземе залозите, въпреки това, че двамата играчи имат еднакви комбинации.
Muck- скриване на картите след загуба или победа.
Pot- парите от всички залози на масата.
Raise- вдигане на залога.
Turn- четвъртата карта сложена на масата(при Тексас ХолдЕм отново).
River- петата такава карта.

Следват правилата на играта Hold'em

Hold 'em като цяло обединява всички онези варианти на покер, при които има 5 отворени карти, сложени по средата на масата, които са общи карти и могат да бъда използвани от всеки играч за едно с тези в ръката му, за образуване на неговата съответната комбинация.

В казината освен Texas Hold ’em се предлага Omaha като друг вариант на Hold ’em. Доста често Texas Hold’em се нарича накратко Hold ’em, но по този начин много лесно може да се сбърка с Omaha.


Карти

Texas Hold ’em се играе с едно тесте от 52 карти. В играта могат да участват от двама до единадесет играча. Картите за покер са малко по широки от обикновените карти за бридж.

Забележка: Понеже се играе с едно тесте от 52 карти, теоретически могат да играят 22 играча, дори 23, ако не се заделят на страна т.нар. Burn Cards. Texas Hold ’em обикновено се играе от малки групи - обикновено 10 човека.


Pаздаващ картите

Преди началото на първото раздаване картите се разбъркват и цепят от крупието, след което всеки играч получава по една обърната карта. Играчът, който има най-голямата карта, получава жетона „Dealer“ и се счита за раздаващ. Ако има двама или повече играчи с еднакви карти, се гледа боята на картата според големината им при бриджа - Спатия (♣) е най-малката, следвана от Каро (♦), Купа (♥) и Пика (♠).

Забележка: При Texas Hold 'em, както и при всички останали варианти на покер, цветът на картите няма никакво значение за изхода от ръката.

Ролята на раздаващия се сменя по посока на часовниковата стрелка. В казината тази смяна е фиктивна. Там крупието дава жетона "Раздаващ" на следващия играч.


Блиндовe

Играчът от лявата страна на „раздаващия“ е т.нар. малък блинд (Small Blind). Той е длъжен да заложи предварително определена сума (примерно 5 лв.). Неговия съсед е големия блинд (Big Blind). Той трябва да заложи сума 2 пъти по-голяма от тая на малкия блинд (10 лв.). Друга възможност е всеки играч на масата да заплаща определена сума (Ante), за да може да участва в раздаването. При Hold 'em игрите е прието да се играе с блиндове.

Играчът, които е малкия блинд, получава първата карта от раздаването.


Hole Card и първи рунд на залагане

Всеки играч получава в началото на раздаването по 2 „скрити“ карти (Hole Cards). Играчът от ляво на на големия блинд има правото да заложи пръв, като по този начин започва първия рунд на залагане. Той има 3 възможности:

да плати сумата на големия блинд (Call)
да увеличи залога (raise)
да се откаже (fold)
Същото се отнася и за останалите играчи.

Даден играч не може да увелича залога си в едих рунд на залагане, освен в случаите, когато друг играч е покачил залога. Примерно когато един играч започне рунда със залог или покачване на залога и всички останали играчи платят и не покачат залога или се откажат, тогава рунда е приключен и този играч не може повече да покачва залога.

Ограничаване на залога

При Texas Hold 'em има 3 варианта на ограничаване на залога:

Без ограничение (No Limit): Има само минимум на залога. При този вариант е прието големината на минималния залог да е равна на големината предходното увеличаване на залога (примерно: големината на големия блинд или, ако залога не е бил увеличен, размера на предходния). Максималния залог, който даден ирач може да направи е ограничен единствено от неговия капитал.
Pot limit: Максималния залог не може да надхвърли размера на сумата, която вече е заложена от всички играчи взети заедно.
Split limit (или Fixed limit): През първите 2 рунда на залагане размера на залога не може да надхвърли т.нар. малък лимит. Ако малкия блинд е 5 лв., а големия - 10 лв., тогава ниския лимит е 10 лв., а високия - 20 лв. през всеки рунд на залагане, залога може да бъде увеличен не повече от 3 пъти, т.е. ако един играч започне със залог(Bet), които е увеличен от друг играч (Raise) и от трети (Reraise), залога приключва със едно последно покачване (Cap). Ако са останали само двама играчи на масата, един рунд на залагане може да продължи докато някои от играчите не плати залога на другия (Call) или не се откаже (Fold).
При No Limit и Pot Limit няма ограничение на броя на увеличаване на залога на рунд.

В казината принципно не се играе с пари в брой, а със специални покер жетони.

Flop и втори рунд на залагане

След края на първиия рунд на залагане, крупието слага 3 отворени карти на масата (Flop), след което следва втория рунд на залагане. Играча на първа позиция или този от ляво на „раздаващия“, т.е. малкия блинд залага първи през този и всички следващи рундове.

От този рунд първия играч може да не заложи (Check) и да изчака. Ако първия играч не заложи, тогава този след може и той да изчака и т.н.

Заложи (Bet) ли един играч, от тук нататък тези след него имат една от три възмоности:

да плати всички залози до момента (Call)
да увеличи залога (raise)
да се откаже (fold)
Ако няколко играчи са заложили рунда продължава докато:

всички играчи платят (ръката продължава с трети рунд)
всички се откажат (ръката се печели от последния останал играч)

Turn Card и трети рунд на залагане

Преди четвъртия рунд се слага четварта отворена карта (Turn Card) в средата на масата. Ако се играе със Split Limit от сега нататък важи високия лимит

River Card и последен рунд на залагане

Сега се слага петата отворена карта (River Card) на масата и следва последния рунд на залагане.

Показване на картите

След петия рунд на залагане всеки играч показва своята комбинация от 5 карти от двете карти в ръцете си с отворените пет карти на масата. Шестата и седмата карта са без значение при определяне на победителя. Играча. който:

през последния рунд последен е увеличил (raise) залога, или
ако никой не е увеличил залога, този, които пръв е заложил (bet), или
ако никой не е заложил, този, които се намира на първа позиция,
трябва да покаже напълно своята комбинация.

Всички останали играчи мога един след друг да си покажат картите.

Ако един играч иска да играя само с петте карти на масата, трябва да съобщи това предварително, за да не си помислят останалите, че се отказва от играта, като си остави картите на страна.

Играча, чиято комбинация е най-висока печели ръката, както и всички залози. В случай, че двама играчи имат еднакви по сила комбинации, тогава залозите се разделят мейду двамата.

Естествено раздаването може да бъде спечелено и в по ранен стадий, ако всички играчи с изключение на един се откажат.

Burn Cards

Преди крупието да сложи първите 3 карти (Flop Cards), съответно четвъртата (Turn Card) и петата (River Card), на масата, слага една закрита карта настрана (т.нар. Burn Card).

Смисъла на това е, да не би някои от играчите, поради несъобразяване на крупието, да разпознае картата и по този начин да има предимство пред другите играчи.

Игрален капитал

За да може един играч да участва в играта, трябва преди да седне да има известен начален игрален капитал (според горните примери 200 лв.).

Игралния капитал на даден играч трябва да е сложен пред него на масата и да е видим за останалите играчи. Играчът няма прави да крие жетони преди да е станал от масата.

Един играч може да закупува нови жетони единствено между две игри. Няма право да добавя жетони към игралния си капитал докато е в играта.


Сила на ръцете в Hold'em

Висока карта (High card)

Когато нямате дори две еднакви карти, картите ви не са поредни и не са от един и същи цвят, вие държите доста слаба ръка, която губи от всички изброени по-долу ръце. Ако няколко играчи имат само висока карта, победителят се определя по това кой държи най-високата карта. Следователно, показаната ръка по-горе (king high или поп) би загубила от ръка съдържаща асо и каквито и да е други четири карти. Ако две ръце имат еднаква най-висока карта, се сравняват следващите по сила карти. Например показаната ръка би спечелила срещу KJ954
тъй като макар и двете ръце да са king high (най-висока карта поп), следващата най-висока карта при първата ръка е дама, а при втората само вале.

Един чифт (One pair)

Когато имате две еднакви карти, вие имате чифт (или двойка). Ако две ръце съдържат само един чифт, по-силната е тази с по-високия чифт: например, чифт дами е по-висок от чифт валета и по-слаб от чифт попове. Ако и двете ръце имат един и същ чифт, се гледа най-високата следваща карта. Например показаната по-горе ръка е по-слаба от QQK92, понеже попа бие валето. В такива случаи, най-високата карта вървяща със чифта, се нарича кикер (kicker), така че пълното име на изобразената ръка е чифт дами с кикер вале.

Два чифта (Two pairs)

Тази ръка е пример за два чифта: два попа с две тройки. При сравняване на две ръце с по два чифта, се гледа първо високия чифт, после ниския. Например показаната ръка е по-силна от две дами и две валета, но по-слаба от две аса с две седмици. Също така, две дами с две валета е по-силно от две дами с две деветки, понеже валетата са по-силни от деветките. Аналогично на случая при сравнение на две ръце с еднакъв чифт, и тук две ръце съдържащи еднакви два чифта се сравняват по техния кикер: петата карта. Например изобразената по-горе ръка е по-слаба от KK33J.

Тройка (Three of a kind, trips, set)

Когато имате три еднакви карти, вие държите тройка. Две тройки се сравняват по силата на тройката. Горните три валета са по-силни от ръка с три осмици, но по-слаби от три попа. И тук е възможно да се прибегне до сравняване на кикерите, ако две ръце държат еднакви тройки. Ако се чудите, как е възможно две ръце да имат две еднакви тройки след като картите са по четири, ще трябва да прочетете правилата на игрите, за да видите, че играчите често ползват общи карти. Ако общите карти съдържат например две валета и двама от играчите имат по едно вале, то и двамата от тях имат тройка валета и печелившия се определя от най-високата следваща карта

Стрейт, Кента, понякога дори щрасе (Straight)

Пет поредни карти, но не всички от един и същи цвят. Стрейтовете се сравняват по между си според това, кой е до по-висока карта. Например показания стрейт е до седмица и би загубил от 45678, който е до осмица. Ако и двата стрейта са до седмица, то те делят пота (заложените пари до момента). Цветът на отделните карти е без значение.
ВАЖНО:
- Най-ниският възможен стрейт е A2345 - да, асото може да играе и за единица.
- Най-високият: TJQKA - да, асото си играе и като асо. 'Т' е приетото обозначение за десятка в покера, вместо 10.

Флъш, кольор (Flush)

Пет карти от един цвят, но да не са поредни. В игрите с общи карти (Тексас холдем и Омаха), които са и основен предмет на този сайт, не е възможно двама играчи да имат кольори от различни цветове в едно раздаване, затова и цветът няма значение. Когато двама играчи имат кольори, то те са от един цвят и по-силният кольор е този с най-високата карта. Така дадения в горния пример кольор е по-слаб от всеки кольор съдържащ асо купа.

Фул Хаус (Full house)

Фулът се състои от една тройка и един чифт. Когато се сравняват два фула, се гледа, кой има по-висока тройка, а при еднакви тройки, печели фулът с по-висок чифт. Така например AAA33 е по-силен от KKKTT, и QQQKK е по-силен от QQQJJ.

Каре (Four of a kind)

Карето се състои от четири еднакви карти. Две карета се сравняват по това, кое е съставено от по-високата карта: каре седмици например бият каре тройки. В редкия случай, когато карето е съставено от общите карти на масата, печели играчът държащ най-високата карта, която в случая се явява кикер.

Стрейт флъш (Straight flush)

Стрейт флъш са пет поредни карти от една боя. От два стрейт флъша бие този, който е съставен от по-високи карти. Например стрейт флъш до деветка бие стрейт флъш до седмица.

Кралска кента, роял флъш (Royal Flush)

Ако съберете десетка, вале, дама, поп и асо от една боя (независимо дали е купа, пика, каро или спатия), вие имате на-силната възможна карта и няма как да загубите. Повечето сайтове дават и стабилни бонуси за такава ръка. За съжаление, вероятността да я получите още на флопа е 1 към 649,740, а ако играете до ривъра: 1 към 30,940


Темата е направена и развита с помощта на SHICOLA :hi: :hi: :hi: Edited by shicola
Радекция на заглавие!
Link to comment
Сподели другаде

Гост Manikyan

Аз играя от има-няма пет месеца Тексас Холдем. Не съм от най-добрите, но се старая... Рядко ми връзва, но не това определя играча :)

 

Какво мислите да дискутираме в тази тема :?

Link to comment
Сподели другаде

Гост FTorres

Може да се дискутира какви игри правите,дали сте печелили,може да се говори за някои "професионални "покер играчи,къде играете най-често,да споделите интересни моменти от ваште игри...

 

Не знам кво ще си помислете но аз играя рядко с малки суми но винаги ми е имало тръпка и са ми ставали интересни неща..на два пъти съм печелил по сериозни суми и съм си ги взимал..

Link to comment
Сподели другаде

Гост GoAsYouPlease

Тексас Холд'ем си играя редовно от 2 години. От време на време разцъквам и Омаха или Файв кард.

Не играя на много високи блиндове, 25/50 ст. ми е макса. По казина не ходя.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Manikyan
Тексас Холд'ем си играя редовно от 2 години. От време на време разцъквам и Омаха или Файв кард.

Не играя на много високи блиндове, 25/50 ст. ми е макса. По казина не ходя.

 

шшшш Мишо, утре да врътнем един френдли heads'up :)

Link to comment
Сподели другаде

Гост ultra_LIVERPOOL

Аз играя от няколко месеца, не съм много добър но и аз се старая, играем с приятели, а в нета по рядко.

 

Даже днеска един френд си взе куфарче с чипове,карти и зарове от МЕТРО.

 

За сега само Тексас Холдъм.

 

ПП-в Пловдив е много разпространен и с 3 карти, или с 2 думи махленския, който не го е играл не се брои за комарджия тука :D

Link to comment
Сподели другаде

Гост shicola

Седмични PokerNews фрийроли за $500 в Mansion

 

http://img2.sportal.bg/new/uploads/news/2008_51/images/00147749.jpg

 

PokerNews и Mansion Poker с гордост ви представят $500 Cash Freeroll Series, които ще се провеждат всяка седмица до края на Март 2009. Това са 12 фрийрола на обща стойност от $6.000! Всеки отделен фрийрол ще предлага по $500 добавени в наградния фонд, които ще бъдат разпределени според стандартната структура на залата. За да участвате, трябва да свалите Mansion Poker през BG.PokerNews, да си откриете сметка с бонус код BGPNEWS, да направите минимален депозит и спечелите 20 Mansion Покер Точки, като след това ги използвате, за да се регистрирате за участие във фрийрола. Ще може да се запишете веднага щом турнирът се появи в лобито на залата. Новите играчи трябва да изпълнят изискванията до 2 Февруари (01:59 БГ). Настоящите играчи на Mansion Poker, които са регистрирани през PokerNews и са изпълнили нужните условия, също са поканени да участват.

 

http://www.sportal.bg/news.php?id=147749

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Десет стъпки към печалбата

 

 

 

Спокойно. Не сте сами. Повечето играчи губят пари, като играят онлайн покер. Покерът е игра изпълнена с опасности и капани. Дори най-добрите играчи губят и затова играта е толкова интересна и интригуваща.

 

Чип Рийз, който е един от най-добрите кеш играчи за всички времена, смята, че дори най-добрите кеш играчи губят през почти половината време.

 

И така, трябва ли да се откажете? НЕ. Затова съм тук.

 

Аз съм печеливш играч. Не мога да кажа, че мога да живея от покер (бел.ред.: тук разбира се не говорим за българските стандарти на живот), но аз наистина печеля достатъчно, че да мога да си позволя телевизора с голям екран, който наскоро купих и да ходя на екскурзия до Вегас всяка зима с жена ми. Какво по-хубаво от това да печелиш от играта, която обичаш да играеш?

 

Ето десет съвета, които се надявам, че ще ви помогнат.

 

1. Усъвършенствайте се - Вероятно има много пропуски във вашата игра, които дори не разпознавате. Време е да изучите играта. Знам, че четенето на книги, гледането на видео клипове и анализиране на ръце с програми като Покер Тракер не е толкова забавно както да играете, но точно затова повечето играчи не са печеливши. Те не си правят труда да изучат играта. Дори само ако прочетете няколко книги, това ще ви постави пред повечето играчи в интернет.

 

2. Играйте на вашето ниво и градете банка от там - Крис Фъргюсън е много добре познат с превръщането на $0 в $10,000 за няколко месеца, както и с гривните му от Световните Серии по Покер. След това той започна ново изпитание. Целта му е да започне от ниско и да остане там, докато не е готов да се качи по-нагоре. И вие трябва да имате поне 20 входни такси (някои дори казват 30+, но това много зависи от вашата игра и броя на масите) за нивото, преди да отидете нагоре.

 

3. Дръжте загубите на минимум - Престанете с плащанията, където се опитвате да хванете блъф, плащания от вида "само, за да видя какво има" или "знам, че ме бие, но ще платя, за да съм сигурен в това". Идеята е да реализирате колкото се може по-малки загуби, когато картите не са на ваша страна. И така, когато пък имате силни ръце, вие ще се наслаждавате на печалбата, а няма да избивате загубата, за да изравните сметките.

 

4. На всяка цена избягвайте тилта – Трябва да се научите, че ще ви се случват гадни неща, ще губите в кофти ситуации или лошата игра на опонентите ви ще бъде възнаградена. Трудно е това да се възприеме, но аз съм напълно свикнал с него. Тилта разрушава банки. Най-малкото, което трябва да направите е да се научите да разпознавате кога сте в тилт и да престанете да играете. Ако може да избегнете тези сесии, когато сте побеснял или пиян и прахосвате голяма сума пари, шансовете ви да се върнете на печелившия път са много добри.

 

5. Сложете си лимит на загубите – Това е наистина много важно и върви ръка за ръка с избягването на тилта. Аз съм убеден, че най-голямата причина, поради която повечето играчи губят банките си е, защото в нощите, когато те продължават да губят, не могат да изключат компютъра. Трябва да си поставите някакви граници, които задължително да спазвате. За мен това са два максимални входа на маса, независимо от лимита. Това е свързано с дисциплината, а управлението на банката и дисциплината са толкова важни, колкото и уменията ви да играете играта. Да управлението на баката е точно толкова важно, колкото и вашите умения на масата. Едното без другото не може. Може да реализирате някакъв кратък успех, но в дългосрочен план е просто невъзможно. Много от съветите са относно това да се пазите от големите загуби. Контролирането на загубите в покера е равно на големи печалби.

 

6. Ако просто не се чувствате добре, изключете компютъра – Гузен съм, когато знам, че ще загубя парите и все пак продължавам да играя, докато накрая наистина не загубя. Започвам да се тилтвам, изморен съм, или съм разсеян от плача на бебето... просто вниманието ми не е насочено напълно към играта. Ако се почувствате така, просто спрете играта, докато отново сте готов да се върнете. Винаги ще има къде да седнете да играете. Покерът няма да избяга.

 

7. Извлечете максимума от силните си ръце – Не може да очаквате да дърпате напред, освен ако в действителност не ви се изплащат силните ръце, които имате. Научете се как да поставяте капани, да играете бавно силните си ръце и да миксирате играта си, така че да е трудно на противниците ви да предположат какво имате. Накарайте ги да плащат на проекто ръце. И залагайте, ако мислите, че опонента ви е на проекто ръка. Залагайте толкова, колкото смятате, че е справедливата цена за опонента ви да плати. Не се страхувайте да направите по-голям залог от пота. Мога да продължа с още много, но идеята ми е, че това са решаващи неща от пътя към печалбата и вие трябва да научите как да се нагласяте според масата. Това значи да залагате, когато има играчи, които ви плащат постоянно и да поставяте капани, когато сте срещу агресивни противници.

 

8. Изберете правилната маса и набележете няколко играчи - Правите повечето си пари срещу малко играчи, а не срещу много от тях. Опитайте се да намерите маси, които имат висок процент на хора, които виждат флопа и висок среден пот. Това значи, че масата е по-освободена и също значи, че най-вероятно ще ви се изплати силната ръка, когато я хванете. За съжаление, по-пасивните маси с ниски потове се превръщат в стандарт, така че ще трябва да се поразтърсите за по-горните. Щом седнете на такава маса, незабавно почнете да изучавате историята на ръцете на вашите опоненти, когато те са стигнали до показване на картите (бел.ред.: много от новите играчи не знаят, че когато двама+ опонента стигнат до показване на картите, но само единия от тях си покаже ръката и прибере пота, то ако вие седите на тази маса може да отворите веднага историята на ръка и да видите, какво е имал другия играч, който е скрил картите си. Това става от бутона Last Hand/Previous Hand в повечето зали). Това ще ви подскаже много какъв тип играчи са. Ако те плащат рейзове с посредствени ръце например, тогава може би е добре да поувеличите вашия обсег на ръце, с които бихте платили на тези играчи и да ги поставите под голямо напрежение, когато имате добра ръка.

 

9. Четете блогове, сайтове и статии - Интернет е пълен с съвети от играчи, които са изиграли стотици хиляди ръце. Четете статии, ако не разбирате нещо, прочетете го отново или попитайте. за да ви бъде по-подробно обяснено.

 

10. Поставете си цели и се забавлявайте докато изграждате банката си – Поставете си някаква цел и се забавлявайте в опитите си да я постигнете. Удоволствие е, когато видите как банката ви се превръща от $100 до $400 и след това в хиляди. Следвайте тези стъпки и съм сигурен, че ще започнете да печелите повече от преди.

Link to comment
Сподели другаде

Гост FTorres

Аз по принцип играя в спортингбет-"Paradise Poker".Някои казват че не е хубав софтуера на играта,но аз съм свикнал да играя предимно тук и за това ми харесва.Онази вечер след мача с Евертън аз влязох да поиграя малко от малко пари се поразвих,и стана малко напечено общия Pot на ръката стана около 200 долара аз имах A D,а след River картите бяха DDKA8,аз трябваше да плата със всичко което имам и бях сигорен че ще спечеля най-вече че тука има играчи които играят често с Блъф или нещо от тода А8 или всичко друго по слабо от мен,но никога не съм очаквал че точно сега той ще има АА и ето че ме би беше много яд,защото имах невероятна ръка,но здраве друг път и аз съм "правил" така . :D

 

 

 

 

ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ SHICOLA за това че е развил темата :ThankYou:

Link to comment
Сподели другаде

ПП-в Пловдив е много разпространен и с 3 карти, или с 2 думи махленския, който не го е играл не се брои за комарджия тука :D

 

Да аз в даскало с 3 карти играя :D Тоя вариант с 5те е много по-труден :)

 

Link to comment
Сподели другаде

Гост melbon

На мене професионално ми е забранено за разцъквам покер /крупие съм/ обаче от време на време играя онлайн. Иначе казината рулират, супер зарибяват и увличат но също така и много се губи

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
Гост ShpokA

Най-хубавите покер промоции можете да намерите тук: www.rakeracer.net Има една зала от Б2Б и една от Прима. Преди 3-4 дни започна 1700 евро състезание само за регистрирани през този сайт ;) Има и форум, аз съм модератор в него, който има въпроси да заповяда :) Има специални бонуси и рейк бек за играчите на сайта :good2:

Link to comment
Сподели другаде

Гост ShpokA
Колко % е рейк бека и на какви суми ?

 

 

Ами разгледай сайта де... :) То си пише. 50% рейкбек в Покериум и два бонуса в Евролинкс, които се равняват на над 80% рейкбек.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Manikyan
Ами разгледай сайта де... :) То си пише. 50% рейкбек в Покериум и два бонуса в Евролинкс, които се равняват на над 80% рейкбек.

 

Може ли за по-битовите играчи като мене да обясните кво е това рейкбек ?

Link to comment
Сподели другаде

Гост ShpokA
Може ли за по-битовите играчи като мене да обясните кво е това рейкбек ?

 

 

Всяко раздаване на кеш масите залите взимат малък % от пота. Има и турнири, в които входа е да речем 10+1$. Това, което залите взимат се нарича рейк. Ако се регистрирате през горепосочения сайт вие ще имате рейкбек, което е част от взетия рейк. Отделно от това вие ще имате и бонус за депозит. Рейкбекът е изключително важен за играча, защото ако за месеца си на парите си или на малка загуба, след като ти дадът бонус и рейкбек ще бъдеш на плюс :) В сайта има линкове, от които да се регистрирате и бонус кодове за регистрация. Регистрирате ли се с тях имате право на на рейкбек, както и право да участвате в състезанията отганизирани от сайта. Както писах по-горе през март тече състезание за 1700 евро, а участниците са малко и има далавера ;) www.rakeracer.net

Link to comment
Сподели другаде

Гост Manikyan

Ясно :)

 

Радвам се, че в даскало няма рейк, защото училището ми щеше да груха много силно от наще мили ученически потове...

Link to comment
Сподели другаде

Гост ShpokA

В даскало нямате рейкбек и бонуси бе :sarcastic: И не можеш да играеш няколко маси (чина) едновременно :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
Гост Manikyan
да дай едното :whistling:

 

milenchovoto

 

е тва е скайпа на момчето :) мене ми се струва сериозно, уикенда ще си купя карти :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...