Jump to content

Майкъл Оуен


Гост halimi

Препоръчан пост

Пичове и Пички,

кажете какво Вие сте направили за Ливърпул и по-голямо ли е то, от това което е сторил Макъл за отбора, та плюете един от най-добрите ни играчи за всички времена ??? Та той заигра за нас още като дете и независимо, че после бе част от Манафите, си остава завинаги един от нас!!! Верно, не е най-интелигентния ни играч извън терена, но.... повечето са ни като него! Няма да крия, че Макманаман и Оуен са ми двамата любимци , изградили моята любов към отбора и никога няма да забравя щастливите моменти, които ми дариха през годините! Обичам ги и никога няма да кажа лоша дума за тях, а и за никой друг играл за нас! А, това, че някои от момчетата играли и сега играещи за нас, наричам "дръвчета" и "ботушари", не е с цел да ги обидя, а просто възмущение от футболната им "импотентност" :ppp8:

YNWA :60:

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 455
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Бе, той и Денис Лоу е играл за Сити, ама........

 

 

Такъв не сме имАли, ако не бяха шибаните му контузии.... Най-голяма вина за напускането му има оня шишкавия сервитьор с големия инат!

Link to comment
Сподели другаде

Ние ((аз в частност) нищо. Както и ти предполагам.

Демек не сме направили много, ама сме си му верни на отбора.

Но за разлика от него (в доста от случаите и от теб) аз не плюя отбора си и не викам на "ония" нашите или ние.

Викаш "независимо от това"?

Е зависи, при това доста зависи да бъде "завинаги един от нас", особено след това, което върши и говори.

Ти си го обичай, никой не те спира, ама мен не ме карай. Да и мен е радвал, ама вече и много разочаровал.

Всъщност е доста интелигентен иначе.

Колкото до тоя Лоу хич не ми дреме пък за тия смешковци и техните грижи.

Link to comment
Сподели другаде

Така като му гледам холивудската усмивка, се съмнявам хорското мнение да му влияе особено. :) Част от феновете си го харесваме, което дори само от чисто финансова гледна точка е доходоносно за клуба спрямо позицията, на която е назначен. Добре, че бизнес делата в клуба не се водят от моралисти, че вече да сме банкрутирали. :)

Link to comment
Сподели другаде

За мен освен приноса му към отбора докато е бил част от него е важно и поведението му след това. Все пак докато е играл е бил служител и си е получавал парите. Които със сигурност не са били малко. Така че безплатно нищо не е дал. Това важи за всички, разбира се. Но ако наистина е говорел за Юнайтед като "ние", то не виждам каква чест пък трябва да му отдавам вече. Беше голям играч, радвал ни е, но толкова. Сега си е сега.

 

И преди Винс да започне - никакви емоции не вкарвам поне аз в случая. Емоции вкарват тези, които му се кефят. На мен ми е безразличен от много време. Нито го мразя, нито го наричам мъртвец (както много фенове). Просто едно човече, което си съществува, но ако може да не е на хранилка на отбора Ливърпул, ще е по-добре.

Link to comment
Сподели другаде

Тоя убавец напусна по собствено желание! Отиде да печели трофеи е скъса се. Ливърпул обаче спечели. И то точно със дебелия инат сервитьор. Че тоя палячо обвиняваше Ливърпул за контузиите си. Не го искали в Ливърпул и за това отишъл при мангалите.Пълен нещастник е за мен.

Link to comment
Сподели другаде

Абе по мой спомени Оуен искаше да се върне при нас, само че Рафа се направи гУлем. От друга страна, червения нос си направи правилно сметката. Предложи му на човека възможност да играе /което Оуен желаеше /, за жълти стотинки.

 

Не ми казвайте, че Рафа не можеше да предложи варианта на дъвката - да му плащат само когато играе.

 

Някак си тъпо е да искаме футболист, който иска да съживи кариерата си да отхвърли последния си шанс ....

 

Друг е въпроса, че след това и Оуен си има изпълненията ....

Link to comment
Сподели другаде

Имало е вариант да дойде при нас след като напусна Реал, той е желаел,

но ... Реал Мадрид са поискали сума към 10 милиона, доста повече от тази,

за която ние им го продадохме година по-рано. Разбира се ние отказваме.

Рафата казал на Овен да почака до следващия трансферен прозорец, но той не чакал.

После при него следват тежки травми и за дълго не играе. Ливърпул не му е виновен.

Link to comment
Сподели другаде

Именно, въпрос на интереси... щом е назначен, то значи интересите са взаимни, не е ли така? Правенето на бизнес не е като разнасянето на контейнери по докове... изисква се разум, а не емоции. Колкото до харесването, там си е въпрос на личен избор, демокрация сме все пак. :) Не спечели ШЛ, но спечели ПЛ... факт. Въпрос на интереси!

Link to comment
Сподели другаде

Ами само защото стана резерва в Реал и трябваше да го вземем ли. Той си направи своя избор. Какво значи да се прави на гУлем. Той е треньора и си прави сметка кой му е нужен. С Джерард преговаряше до последната минута, въпреки , че беше вече с двата крака при чукотките. Специално за Рафа мисля че се направи на гУлем при Алонсо. Лично за мен това му е най голямата грешка.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Викате Оуен е педалче, а Суарез е БОГ .... хм ок.

 

Трябваше от уважение да го вземем защото:

 

OWEN'S 2001

 

Owen & LIVERPOOL had enjoyed an excellent 2000-01 campaign, scoring 24 goals and winning the FA Cup, League Cup, UEFA Cup and UEFA Super Cup in the process.

 

Win 2001 Ballon D'or

 

1. MICHAEL OWEN - Points: 176

2. RAUL - Points: 140

3. OLIVER KAHN - Points: 114

4. DAVID BECKHAM - Points: 102

5. FRANCESCO TOTTI - Points: 57

6. LUIS FIGO - Points: 56

7. RIVALDO - Points: 20

8. ANDRIY SHEVCHENKO - Points: 18

9/10. THIERRY HENRY - Points: 14

9/10. ZINEDINE ZIDANE - Points: 14

 

100% ако сега Суарез стане резерва и т.нт и т.нт тука ще се уреве форума как направо да закриваме клуба, но Суарез трябва да е наш /без значение какво е направил/.

Ама Овенчо защото не се казва Оуенез си остава мишка ....

Link to comment
Сподели другаде

Така е .... факт!

Няма как да е същия човек след това, НО това по никакъв начин не променя постигнатото С КЛУБА!

Защото напоследък почвам да си мисля, че клуба от на 2ро място /пример: Суарез, Коу/

Link to comment
Сподели другаде

Така е .... факт!

Няма как да е същия човек след това, НО това по никакъв начин не променя постигнатото С КЛУБА!

Защото напоследък почвам да си мисля, че клуба от на 2ро място /пример: Суарез, Коу/

Ако Соларес иде при мангала и почне, да речем, да се целува с Мауринхо по телевизията, повярвай ми.. Никой няма да му прости.

 

 

А относно Оуен, защо не го върнахме в клуба, ами питай Бенитес. Той не го щя, но това ни даде шанс да го видим що за леке е.

Link to comment
Сподели другаде

Една лъжа повторена няколко пъти, започва да се приема за истина.

Визирам това че дебелия Рафа не го е искал.

Искаше го още като доиде и малкото алчно мишленце Оуен се чудеше бая като потърка скамейката при балета. Но в последния момент изкочи дебелия Майк Ашли с оферта за близо 100 панди на седмица и го взе директно с хеликоптер от Ливърпул. Толкова за това алчно човеченце и бивша наша легенда.

Офертата след години когато го взе дъфката беше само и единствено да ни се подиграе на нас, имам предвод дъфката не малкото алчно човеченце.

 

Изпратено от моят GT-I9301I с помощта на Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Е не знам как може тоз да се нарече легенда, при все, че игра в Мангалчестър. Все едно Джерард да иде в Евертън. Легенда значи да си отдаден на един клуб в добро и лошо. А този си изигра годинките по топ-клубовете и накрая отиде на Торището да рита за сър Алекс.

Link to comment
Сподели другаде

Рафата го искаше, но трансферът беше невъзможен заради исканата цена от дебелия балет, и то при положение, че им го продадохме за 8 мил. панди и половината мачове беше пейка да искаш двойно от клуба, от който си го купил - пълен абсурд - и след като свраките изкараха 17 нямаше и как да се преговаря, и всичко заспа.

Link to comment
Сподели другаде

Цената и за онова време беше повече от реална за носител на Златната топка. Друг е въпросът, че Оуен е боклук и ръководството на Ливърпул го е дало за 8 милиона, което е повече от абсурдно.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен разкри, че е приминал на "Олд Трафорд", само защото сър Алекс Фъргюсън не е успял да вземе Карим Бензема.

 

Оуен стана част от "червените дяволи" през 2009 година, като взе номер 7, с който до този момент играеше Кристиано Роналдо.

 

Роналдо, заедно с Кака от Милан и Бензема от Олимпик Лион, бяха трите големи звезди, привлечени от Флорентино Перес в Реал Мадрид, след завръщането му начело на клуба.

 

"Трябва да благодаря на Бензема, защото без него никога нямаше да играя за Манчестър Юнайтед", заяви Оуен пред "Канал+".

 

"Фъргюсън ми каза, че ще подпише с мен, само ако не вземе Бензема. И точно това се случи", добави бившият английски национал.

 

Оуен прекара 3 години на "Олд Трафорд", като вкара 17 гола в 52 мача. Преди това той игра още за отборите на Ливърпул, Реал Мадрид и Нюкасъл.

 

Прочети още на: http://www.gol.bg/ma...-zaradi-benzema

 

:stupid: :doubledown:

 

Крайно време е да спрат да го канят на всякакви мероприятия свързани с легендите на Ливърпул! Този вече е ''мангал'', да ходи при тях!

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 months later...

Гледам днес честитки за Фернандо Торес за рожден ден, жив и здрав да е хлапето btw. И на мен ми беше любимец, беше преди да . . .

Та се сетИх ни в клин ни в ръкав за тоз елемент, дет е негова темата.

Бях декември месец миналата година по работа в Мадрид, една свободна неделя, с нас един мъж, хлапето му фен на балета и аре на Бернабеу.

 

Та, по каква причина има копие на златната топка на оуен в музея на Бернабеу, някой знае ли ?

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...