Jump to content

Григор Димитров

Guest dandio

Recommended Posts

С това не съм съгласен. Защо да е нагло? Те ръсят една торба пари за права и не са длъжни да ги раздават ей така. То като дадат на БНТ 1-2 мача на Гришо от турнира, другия път никой няма да си плати за техния канал, щото ще очаква пак да може да гледа по БНТ.

Пускането на финалния мач по други канали си е добре обмислен ход. То е ясно, че няма всеки финал който достигне Григор да го пускат по БНТ и Диема, но когато го направят това 1,2,3 пъти, ще е страхотна реклама за тях.

И както може да си каже човек.... за какво да си плащам, като може и следващия път да го пуснат по БНТ, така може да си каже... абе защо да не се абонирам и да не му гледам всички мачове от турнира.

Това, че видиш ли само щото са добри самаряни, са пуснали мача по няколко канала си е мит. Може да има такава нотка, но цялото това нещо си е един много добър ПР ход.

Ходи като тийнейджър след дискотека в неделя сутрин и си гледа в краката, в неговия случай - в глезена. Имаше 2 топки при пробива, към които дори не тръгна.

Григор контузен или в най-добрата си физическа форма, няма да може да победи някога Федерер. Аз съм се примирил с този факт, затова и не очаквах с кой знае какво нетърпение този мач. Предизвестена смърт.

Нашия едно, че няма психиката и нагласата да победи своят идол, и друго, че се опитва да го направи по начина на Федерер. Това е все едно да се опиташ да угасиш огън с масло. Еми няма как да стане, колкото и пъти да опиташ.

Да се опиташ да победиш с начин на игра, който е измислен едва ли не от Федерер.... но шанс.

2-мата тенисисти срещу които швейцареца имаше най-големи проблеми, бяха Надал и Джокович, че дори и Налбандиан едно време. Те имат коренно различен начин на игра. Игра базирана на дълги разигравания, на стабилен бекхенд и това им носеше успех. В последно време дори и това не носи успех на Надал, но това е друга тема.

@never back down, прав си. Но не за всичко, според мен. Григор може да победи Роджър. Но трябва да е на 110%. Днес той беше на 50, имайки предвид силната игра на Федерер и физическото неразположение на българина. Всеки има неудобни съперници, Роджър и Дел Потро определено са такива за Димитров. Федерер е феномен, абсолютен доминант на корта. Най-великият в тениса, 97 титли не са случайност.

Прав си, че никой не може да победи Федерер с играта на Федерер. Но е друг въпросът дали Григор има данните да играе друг тенис.

Бил е болен и е играл с температура, на това се дължи слабата игра, не е травма причината. Ама тоя Гришо да се облича малко, бива ли за подобно нещо да си прецакаш финала...

Бил е болен и е играл с температура, на това се дължи слабата игра, не е травма причината. Ама тоя Гришо да се облича малко, бива ли за подобно нещо да си прецакаш финала...

Не е майка му с него, иначе да е имало "да не си леко облечен", "яде ли?" :D :D

• 2 weeks later...

Четох един коментар преди турнира в Дубай и сега не мога да го намеря, много кофти. Защото беше много точен! В него се казваше, че Григор е много възможно да отпадне още при първия или при втория си опонент, защото не е възстановен от вируса. Но е решил да участва въпреки това. Което за мен лично е много интересно и неочаквано.

Поне показа постоянство, играта му беше същата от предния мач (с Роджър). Иначе скача с парашути и прави какви ли не щуротии, ама като дойде време за тениса - още го държи вирус и тн.

А, мен лично изобщо не ме изненадва, че има спад Гришо. Сега ще ви и покажа защо. В този период от миналия сезон направи 3 поредни загуби срещу Гидо Пела (158-ми), Томи Робредо (357-ми) и Жан-Ленард Струф (58-ми). Всички знаем какво се случи във втората част на сезона. През нито един от сезоните дотук, Григор не е играел добър тенис в първите месеци на сезона. Това нека не звучи като оправдание, защото си е проблем - точки се печелят и в началото, и в края на сезона. Но в крайна сметка, чакаме големите турнири и така. Ще се повторя, ще се потретя - дори нищо да не спечели до края на кариерата си, на мен лично ми е направил такъв кеф с победата в Лондон, че ще му простя всичко. Световното 1994 година съм бил на няколко месеца и не го помня, затова на мен победата му във Топ8 турнира е най-големият кеф, който съм изпитвал извън футбола. (Щото 25.05.05г. е в друга класация). Жив и здрав да е и да ни радва :) Скоро няма да имаме такъв талант в тениса.

Ще се повторя, ще се потретя - дори нищо да не спечели до края на кариерата си, на мен лично ми е направил такъв кеф с победата в Лондон, че ще му простя всичко. Световното 1994 година съм бил на няколко месеца и не го помня, затова на мен победата му във Топ8 турнира е най-големият кеф, който съм изпитвал извън футбола. (Щото 25.05.05г. е в друга класация). Жив и здрав да е и да ни радва :) Скоро няма да имаме такъв талант в тениса.

Ей тва е самата истина :doubleup: Браво мойто момче

• 2 weeks later...

Явно хайпа, комплиментите и възхищенията покрай първите му пробиви в мъжкия тенис и успехите му в юношеството са били завишени, в сравнение с реалните му възможности. По друг начин не мога да си обясня тия амплитуди в кариерата му досега.

• 2 weeks later...

Григор наново с шокираща загуба в Маями от Шарди-90 ти в света,ветеран,когото винаги е побеждавал на бетон?!

Явно наново е изпаднал в криза на увереноста ,в това което прави на корта?!Сега следва сезона на червено,където и без друго не е толкова добър-жалко не успя да надгради над великолепният край на сезона миналата година😙Дано не сме вече видели най-доброто от него и се вземе отново в ръце!

Григор наново с шокираща загуба в Маями от Шарди-90 ти в света,ветеран,когото винаги е побеждавал на бетон?!

Явно наново е изпаднал в криза на увереноста ,в това което прави на корта?!Сега следва сезона на червено,където и без друго не е толкова добър-жалко не успя да надгради над великолепният край на сезона миналата годинаДано не сме вече видели най-доброто от него и се вземе отново в ръце!

Гледах го. Григор беше неузнаваемо слаб. А французинът не е нищо особено.