Jump to content

Григор Димитров

Guest dandio

Recommended Posts

Guest cyberfan

Логиката казва, че щом на единия шансовете са 33.333%, то на другия са останалите проценти до 100.

You'll never walk alone!

Guest Dacheff

Момчета, дайте схемата как ги изчислявате тия коефициенти в проценти, че ми стана интересно. Щото нещо и на мен не ми се връзват тия цифри.

Guest ZdraveCa

Момчета, дайте схемата как ги изчислявате тия коефициенти в проценти, че ми стана интересно. Щото нещо и на мен не ми се връзват тия цифри.

Делиш 1 на коефициента и умножаваш по 100. Например, ако коеф. е 3, 1/3 х 100% = 0.33 х 100% = 33%. Ако коеф. е 1.25, 1/1.25 х 100% = 80% шанс.

По твоята логика,при коефицент 10,% да спечелиш е 10%,а обикновено насреша е 1,02,което е 98%!Цели 8% липсват,т.е,може да се твърди ,че коефицента НЕ отразява процентната възможност за спечелване(загуба) или го представя, в доста ориентировъчен вид!

Guest ZdraveCa

По твоята логика,при коефицент 10,% да спечелиш е 10%,а обикновено насреша е 1,02,което е 98%!Цели 8% липсват,т.е,може да се твърди ,че коефицента НЕ отразява процентната възможност за спечелване(загуба) или го представя, в доста ориентировъчен вид!

Точно така е. Винаги се получава малко над 100%, за да може букмейкърите да са на печалба. Ако например двама равностойни тенисисти играят един срещу друг, коефициентът и за двамата ще е максимум 1.9, а не 2. Просто букмейкърите работят за печалба, не за блготворителност и за целта са длъжни да определят коефициентите по този начин.

Точно така е. Винаги се получава малко над 100%, за да може букмейкърите да са на печалба. Ако например двама равностойни тенисисти играят един срещу друг, коефициентът и за двамата ще е максимум 1.9, а не 2. Просто букмейкърите работят за печалба, не за блготворителност и за целта са длъжни да определят коефициентите по този начин.

в такъв случай ,ти ще си твърдиш ,че щансът му е 30% и ще си прав,аз ще твърдя ,че му е 15 и пак ще съм прав,дори и да вземем,относително обективните оценки на букмейкарите!

Guest ZdraveCa

в такъв случай ,ти ще си твърдиш ,че щансът му е 30% и ще си прав,аз ще твърдя ,че му е 15 и пак ще съм прав,дори и да вземем,относително обективните оценки на букмейкарите!

Ако приемем, че 10-15% е приблизително равно на 33 - да.

Ако приемем, че 10-15% е приблизително равно на 33 - да.

виж ся,в монента залозите в bet 365 са 1.28 за Мъри и 3.75 за Григор,хайде си ги изчисли и пак се напъни за твойте 33%

Guest ZdraveCa

Браво на Гришо страхотно игра. Тъпи съдии и никакъв късмет..

Както обикновено, Гришо сам се победи. Абсурдно е да се обвинява съдията при положение, че това бе една точка в целия мач и не бе решаваща. Нито съдията, нито късмета са виновни за глупавите непредизвикани грешки, с които Гришо хвърли труда си на боклука.

Е че тая съдийска точка си беше ключова ..беше си чиста точка за Гришо.

При 5-3 за него, 40-40 и очевидна негова точка, те преиграват...

Guest drenski

Когато си загубил от 5-2 и си имал сетбол, не може да се обвинява съдията. Но и "джентълменът" Мъри непрекъснато обработваше човека на стола.

Guest ZdraveCa

Е че тая съдийска точка си беше ключова ..беше си чиста точка за Гришо.

При 5-3 за него, 40-40 и очевидна негова точка, те преиграват...

Добре, нека обвиним съдията. Той беше единствената причина Гришо да допусне обрат от 5:2 до 5:7... Така е най-лесно, вечно съдията, късмета, вятъра, атмосферното налягане и ръста на долара да са виновни... Само че реалността е друга и самия Гришо го знае.

Реалността е, че Гришо игра супер срещу тенесист по-напред от него в ранглистата (един от така наречената голяма 4ка) и беше повече от равностоен. Вярно е, че прегоря и не успя да затвори сета. Глупави непредизвикани грешки да. Обаче и тия ключови точки можеха да обърнат нещата..

Guest the kop

Много "хляб има да яде"Григор докато стане ГОЛЯМ. 5-2 водиш и в най-важните точки ръката да се схване? Същото беше и на Уимбълдън срещу Джокович при 6-3 в тайбрека. Не е виновен съдията . Както казва Рафа Надал в биографията си - "мачовете се печелят с главата" та Гришо има още доста да работи най-вече "с главата си".

Guest drenski

Ако не беше стигнал до този сетбол, може би щеше да си вземе сета. В случая стана - много хубаво не е на хубаво - защото от загубения сетбол тръгна стремглаво надолу.

Guest ZdraveCa

Реалността е, че Гришо игра супер срещу тенесист по-напред от него в ранглистата (един от така наречената голяма 4ка) и беше повече от равностоен. Вярно е, че прегоря и не успя да затвори сета. Глупави непредизвикани грешки да. Обаче и тия ключови точки можеха да обърнат нещата..

Така е, но най-голямата грешка за един спортист е да търси вината другаде, когато от самолет личи, че сам си е виновен. Григор знае, че по нищо не отстъпва на най-добрите в света, но заради подобни абсурдни грешки и нелепи загуби, все говорим за бъдещето, не за настоящето. Реалността е, че Гришо след няколко месеца става на 24, а с този огромен потенциал, който има, можеше и трябваше да е по-напред в развитието си.

Guest electric

Нема психика момчето , почна некви смешни грешки в мрежата , аутове.Малко му бяха като че ли асовете , и накратко казано ми скапа деня и ме вбеси

Така е донякъде. И все пак, като човек който следи Гришо мисля, че това му беше най-добрия мач от доста време насам. Игра добре дори и в загубения 3ти сет. Просто на Мъри доста му върза в ключови моменти. И да за мен най-вече 2те гршки в решаващите моменти на съдиите повлиаха.. Особено при 5-2 преиграната точка много разтрои нашия и го изкара от нерви. Много емоции му дойдаха накрая и прегоря. Вярно той си е виновен, не би трябвало да се разконцетрира след пропуснати възможности, а да остане спокоен и концентриран ..ама му повлия.

А тоя капут Мъри толко късмет във възлови моменти ..дори мачпойта така взе ..вече виждах как става дю.

Гришо игра на мн високо ниво,НО му липсва това ,което прави един добър играч Истински голям!Трябва концетрация до последната точка,а аз при него ,не веднъж съм виждал аристократично пропляване на вече спечелени точки,геймове,сетове !Трябва ,също така и една особена тактическа хитрост и даже наглост в отделни моменти -да забавиш играта,да изнервиш противникът,ако трябва дори и медицински таймаут да вземеш!Както знаем,победителите не ги съдят!!

• 3 weeks later...

Дано се събере като оня ден.Не знам какво му става в началото днес и в понеделник.Не знам защо Рашид го няма,може и за това да е.