Jump to content

Кой играч искате да видите в Ливърпул?


Гост мойсей

Препоръчан пост

Гост Merseysidee

и 90к на седмица и оня ден казва колко мечтае да играе в Арсенал , как му допадали и ......... ай нЕма нужда от такива тикви.

Вече имаме един мечтател за Арсенал

 

 

Да прав си по - добре тези пари да се дават на Даунинг и Коул, а Ба, който вкарва повече и от Суарез не повече от 25к по твоето мнение, а за арсенал не виждам логика това, че е бил поласкан от интереса на Арсенал, това не означава, че няма да вкарва за нас ... Роналдо, който всеки месец казва, че Манчестър му липсвал, не спира да вкарва за Реал ... същата работа е с Пирло, Яя Туре,Перси,Тевез,Фелайни и куп другои

Link to comment
Сподели другаде

Гост tsbalabanov

С нашия късмет най-много да му "гръмне" коляното още първия мач и ще стане по-зле и от Даунинг и Коул.

 

Аз се чудя защо се гледа само тая пуста Англия, като няма никакви гаранции, че като е англичанин или като е играл в ПШ, ще пасне на клуба. Има една камара нападатели из Испания, Португалия и Холандия, които са 2-3 пъти по-евтини и все някой от тях ще е по-добър от някои от суперзвездите Стъридж и Инс. Не ми харесва, че не се учим от грешките си.

Link to comment
Сподели другаде

Гост deadpoll

Демба Ба ... 7.5 милиона е смешна цена за такъв нападател!

 

Ба е супер. но мен ме притеснява, че сме яко куци откъм помощ от госпожицата Фортуна, и ако го вземем, колената му ще се счупят.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Гост forfisher

Аз исках Алесандрини от Рен, ама Стъридж дойде - за добро или лошо :) Иначе момчето не знам дали сте го наблюдавали, ама за мен е голям талант. Миналата година шиеше във Франция 2, сега добре се представя и в елита.

Link to comment
Сподели другаде

Гост sinner

http://www.youtube.com/watch?v=I0dw-wIvqr0

 

Такива футболисти са кошмар за защитниците в Англия,особено от отбори като Стоук,Уест Хям,Съндърланд и т.н.

Суарез всеки мач го ритат,дърпат,бутат и какво ли не,а тоя както е 60 кила ще се губи между дърветата.Много ми се иска да имаме още един такъв футболист в отбора,който с лекота може да минава противници(може би Стъридж да е този).

И все пак според мен Неймар ще стане много голям футболист,въпроса на време е да дойде в Европа.Бразилското първенство не е кой знае колко меродавно,но нещата който прави с топката са уникални.Ако имате малко свободно време изгледайте клипа,топката направо му се лепи.

 

@Все си мисля,че няма да стане като Робиньо,Адриано или някой подобен...

Link to comment
Сподели другаде

Гост The King

В Европа само с трикове не става, трябва и тактическа грамотност. Трябва и да имаш акъл в главата, за да не станеш като Адриано.

Link to comment
Сподели другаде

Гост The Kopite

Не бих бил по-щастлив ако видя Рикардо Кака в Ливърпул ! Класичекси плеймейкър, номер 10, от който имаме нужда. Не се говори за напускане никъде обаче...

Link to comment
Сподели другаде

Гост morski

Спрягаха ни за трансфер на Бенят от Бетис, но там внимание мисля че заслужава нападателя им Рубен Кастро. Гледах му няколко мача и ми прави много добро впечатление.

Друг който ми прави впечатление в последно време е нападателя на Селта Яго Аспас, също много техничен и повратлив нападател. Всеки един от тези двамата може да носи червения екип според мен.

Link to comment
Сподели другаде

Гост sinner

Някоя типична 10-ка,да играе между халфовете и защитата на противника.Играч от типа Силва,Мата,Касорла,Йозил и т.н.

Замислих се и установих,че от всички големи отбори в Европа май само ние нямаме такъв играч.Сусо е точно такъв всъщност,но едва ли можем да разчитаме на него за момента.Може би Суарез сега ще се изтегли малко по-назад и ще стане тоя човек,но това не значи,че не трябва да вземем такъв.

Добри опции са Ериксен,Арда,Белханда...има доста богат избор на тая позиция,дано лятото да успеем да купим такъв тип играч,в доста мачове си личи липсата на такъв.

Link to comment
Сподели другаде

Гост stenmark

Навремето за Белханда доста се говореше и после тихо.Не знам колко струва,но ако искаме де се представим по-добре в остатъка е задължително да вземем такъв играч.Като дойде лятото тогава да се правят опити за Ериксен и т.н.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Kimi

Тоя да стои далеч от Анфийлд. Само на прическа го докарва.

Що за мнение? Изгледай няколко мача на Хамшик и тогава пиши че не може да играе... А шансът да го вземем ми се струва излюзорен, а и е много вероятно с Наполи да има шанса да играе в ШЛ.

Арда Туран е много класен играч и би свършил работа, друг въпрос е, че надали ще дойде.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...