Jump to content

Кой играч искате да видите в Ливърпул?


Гост мойсей

Препоръчан пост

Гост morski

Чудех се в коя тема да пиша, тука или в Трансферна политика, но тук ми се струва по-подходящо. Гледайки какви "звезди" привличаме и какво взимат другите в мен силно напира въпроса нашите скаути изобщо имат ли понятие от футбол. Прекалено много флопове имаме на пазара. Взимаме посредствени футболисти на цени на топ играчи. Най-новите ни попълнения може да са добри, ама по душа. Гледам почти всички водещи първенства и имам малък списък с футболисти, които бих искал да акостират при нас, но поради една или друга причина това не става.

В Германия примерно изгледах доста двубои на Волфсбург и се чудя Де Брюин какво прави в този отбор, момчето отдавна му е надскочило нивото. Волфсбург го взеха от Челси за 21млн евро, интересно ние къде гледахме. Всъщност всички знаем. Друго много нашумяло име за нас е Шакири, има изписани романи тука за него. Жалко че не е при нас, а като гледам какво крило взехме... За Чалханоглу писах още докато беше в Хамбургер, много обещаващ младеж, който изтървахме за жълти стотинки, сега цената ще му е доста по-висока. За неговите съотборници Белараби и Бендер също има писано тук. За Крамер от Борусия Мьонхенгладбах също мога да кажа само хубави неща. За Дракслер доста се спекулираше също, но за мен той е много чуплив.

В Холандия много бих искал нашите да се огледат за Силесен, Фишер и Рикардо Кишна от Аякс, както и Маер и Депай от ПСВ. Все футболисти за мен с огромен потенциал.

От Италия много бих искал да видя при нас Наинголан или пък Строотман, двамцата са от Рома. Първия е халфа, който ни трябва в центъра за мен.

От Англия мисля, че бихме могли да се ослушаме за Шурле. Определено не е от фаворитите на португалеца и си мисля, че би го пуснал. Чех би бил огромен бууст за нас, а той определено си търси отбор.

В Испания реална цел би бил Иско, говорено е много тук също за него.

Link to comment
Сподели другаде

Гост blunt

Наинголан без проблем би бил най-добрият ни халф,ако сега дойде.Като тип играч е като нашия Джо Алън,само че на тоя етап доста осезаемо по-добър.

Шурле,пък има нещо,което никой от халфовете ни няма - способност да завършва ефективно.

По мое мнение Де Брюин няма да ни вдигне нивото особено много.

Маркович да не се отписва,почти не съм го гледал,но определено е спряган за по-голям талант от повечето млади футболисти,които си изброил.

Link to comment
Сподели другаде

Гост tsbalabanov

Де Брюйн това му е нивото. В Германия му е силата и то в отбор като Волфсбург. В Англия го видяхме. Моуриньо може всякакъв да е, ама не е прост, че го продаде и то за такава цена. Смяхме му се за Мата-Космата (включително и аз), но се оказа прав, както се оказа прав и за Де Брюйн. За Шурле не знам точно какво има предвид с тези мераци да го продава, но явно пак има нещо, което не знаем.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Kimi

Относно Холандия, от това, което съм гледал на ПСВ и Аякс, най- голям впечатление са ми направили Мемфис Депай, Ласе Шьоне и Дейви Клаасен. Аякс имат един младеж- Ел Гази, който също ми се нрави с играта си, но не съм му гледал достатъчно мачове, за да има по- цялостно мнение върху него.

Малко извън темата, ако някой иска да хвърли един поглед над "филипсите", довечера играта ПСВ- Фейенорд от 21:45.

Link to comment
Сподели другаде

Гост HaTeR

Яспер Силесен е много добър вратар , Белараби прави страхотно впечетление този сезон с Леверкузен . Гюндоган мисля , че ще напуска през зимата или лятото , а той е много талантлив играч само контузиите са му проблем .Депай , Адам Махер са също много добри играи единият е крило , а другият опорен полузащитник. Има много талантливи играчи които няма да струват много и които няма да имат големи претенции за заплати , но ние имаме скаути които много си разбират от работата и от 20 години успеваемостта е толкова ниска , че няма на къде .

Link to comment
Сподели другаде

Гост Freack

Човекът, който ще ни реши всички проблеми в атаката се казва Лаказер, истинска голова машина на 23 години. Това момче има перспективата да стане голям играч.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Leon1912

Играчите, към които новият старши-треньор на италианците Роберто Манчини проявява интерес, са Глен Джонсън, Лукаш Лейва и Фабио Борини

 

:nyam2:

 

Да дава 30 милки и да ги взима и тримата! А като бонус ще му дадем и Алън в пакет с тези тримката

Link to comment
Сподели другаде

Гост sinner

Лаказет сигурно имаш предвид, или тоя е някакъв друг?

Лаказет,Лаказет.Въпрос на време е да напусне Лион,Франция е много тясна за него.Ако продължава така да бележи другото лято няма да липсват кандидати.

Link to comment
Сподели другаде

Гост morski

Хамшик е с драстично занижена форма. Не знам в дупка ли е /тя ще да е доста голяма/, Бенитез ли нещо прави, на него ли не му се играе за Наполи, но определено не върви от доста време насам.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
Гост Mario Balotelli

Мануел Нойер, Коке, Куардадо и треньор Диего Симеоне. Това по-скоро си е като писмо до Дядо Кпледа разбира се, старах се все пак да съм леко скромен и да не прекалявам :D

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Гост ReD_Gerrard

1. January for normal

people: Happy new year!

1. January for me: Bosman rule time!!!

 

25-те Топ играча с изтичащи договори: http://www.transfermarkt.com/statistik/endendevertraege

 

За Алвеш и Кедира задължително трябва да се пробваме. Възможен е трансфер и на мокрия сън на янките Коноплянка, който "ни се изплъзна" преди време.

 

ПП: Джон Тери също е с изтичащ договор.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Niki_bs

От тая таблица с футболисти с изтичащи договори си харесах двама.Единият е Алешандре Пато само незнам в какво състояния е,ако някой има поглед върху бразилското първенство нека сподели.Втория е Юсуф Мулумбо според мен не лош дефанзивен халф.Само не ми е ясно в тая таблица цените как се определят,това приблизителна цена ли е или минимална и от се наддава.Ама като гледам цената на Глен просто не ми се вярва да е 10млн евро,повече 2-3 не вярвам някой да даде.

Link to comment
Сподели другаде

Гост lyusi_bg

Ами колега...за Пато....не му е много цветущо положението в Бразилия. На 2-3 мача вкарва по 1 гол средно. Но лично моето мнение е че в Англия може да изригне момчето...млад е все още,пипа добре топката...Лично на мен би ми било интересно да го видя тук :)

Link to comment
Сподели другаде

Гост Liverpool-Angel

10милиона за Пато :c035: :c035: !!! Право да палят самолета Айерита -Майерита и да отиват да го доведат !

Link to comment
Сподели другаде

Гост tsbalabanov

То файда, че е 10 милиона, ако играе 5 мача на сезон, а през останалото време е в лазарета. И Ел Шаарави е същия. Талант, ама прекалено чуплив.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...