Jump to content

Кой играч искате да видите в Ливърпул?


Гост мойсей

Препоръчан пост

https://mobile.sportal.bg/news.php?category=&id=725928

 

Хамшик, ей тва е футболист, за 2-3 години бокс2бокс в мачовете срещу слабите отбори дето се затварят ще ни свърши перфектна работа. С класа над Лалана, Окс и на ниво с Коутиньо.

Link to comment
Сподели другаде

Дано Клоп погледне малко към френското първенство.

 

Тулуза имат един млад и много, много, много перспективен вратар и неизменен титуляр - Албан Лафонт 19-годишен. Ако го вземем ще забравим за проблема с вратарите за следващите 5-10 години.

 

Тулуза също така имат и десен бек - 21-годишния Келвин Аду, който също има качества за големият футбол. Въпрос на време е някой от големите отбори да прилапа по-горе споменатите момчета.

 

В Аржентинското първенство също има какво да се следи:

 

Лаутаро Мартинез - 20-годишен нападател от от Расинг, също неизменен титуляр със страхотни качества.

 

В САЩ:

 

Езикел Барко - 21-годишен аржентинец, крило, играе за Атланта Юнайтед. Въпрос на време е да го видим в европейски гранд.

 

Клоп също така може и да погледне към Аякс:

 

Матиас де Лид - ако го вземем, веднага ще се наложи за партньор на Ван Дайк и ще помогне в дефанзивен план. Един от талантите в играта. 21-годишен.

 

Джъстин Клуверт - бързоного крило, което може на по-късен етап също да се озове в някой от водещите отбори.

 

В Удинезе също има млад и перспективен играч, който вече се наложи като титуляр за отбора - Якуб Янкто.

 

Като цяло, ще се радвам някои от гореспоменатите момчета да е вече забелязан и следян от клуба и това лято да се присъедини към отбора. Най-вече Лафонт, който до няколко години ще спори с Ареола за титулярното място на вратата на Франция.

Link to comment
Сподели другаде

Тоя Де Лид, не беше ли на 18? Със сигурност ако не всички, то доста от тези играчи се следят, но дали ще имаме конкретен интерес към тях е друг въпрос.

 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

Link to comment
Сподели другаде

Тоя Де Лид, не беше ли на 18? Със сигурност ако не всички, то доста от тези играчи се следят, но дали ще имаме конкретен интерес към тях е друг въпрос.

 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

 

Да, на 18 е.

Link to comment
Сподели другаде

Саха от К.П.
Аз не бих искал този бивш мангал да е в отбора ни. Предпочитам Тимо Вернер пред него. Фекир и Алисон искам. Искам и ЦЗ - Варан, Азпиликуета, Манолас, някой от този тип. Ако ни напусне Джан - искам и халф, но не мога да назова име.

 

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Захата е много добър наистина, не знам какво още дири в КП, има 2 мача за манго, той даже вече е забравил, че е бил там

Футболист, който пък бих искал в центъра на терена е Милинкович-Савич, голяма работа е - в атака, в защита, има техника, удар, много качества и освен това гигант - почти колкото ВВД..

Link to comment
Сподели другаде

Гост Shinobi

Повтарям се, но ще си ги пожелая както сопол си пожелава за Коледа следните играчи:

 

Заха - отлично пасва в критериите за поливалентност в атаката (на крилото е убиийствен). Надарен е много физически, па и поиграва футбол тук-там, мамицата му. Вярвам, че може да замени успешно всеки един от тримата от пред при нужда. Не е голямата звезда и би било редно да приеме, че ще е на ротационен принцип с някой от триото. Това, че е бил в Юнайтед не ме грее особобенно.

 

 

Рубен Невес - разиграващия халф с дълъг и къс пас. Бомбен удар и мисля 6 гола за "вълците" от извън наказателното поле. Борбен, динамичен, нестандартен и умее да изнася топката с крака напред по игрището. Ако не го вземем ние, а го барнат едни тонъми примерно или някой друг пряк конкурент истински ще се натъжа.

 

Спомена се Муса Дембеле от Стойкича и Калата - с напусналия Джан, очертаващия се последен сезон на Милнър, от който очаквам да започва да губи сили по подобие на Джерард в последния му сезон, не отговарящия на предизвикателството Хендерсън - трябва си бройка, и то качествена.

 

Фекир ако дойде, няма да го върна. Един мач не съм му изгледал, но гледам, че го спрягат за много добър, на което за сега се доверявам асболютно сляпо.

 

Ако някой от горните халфове изгори -

вероятен сценарии - Уаняма или поредното чернокожо животно от Нюкасъл, което доминира зоната си на терена като дефанзивен халф.

 

Вратар е задълже, и нагледно Ник Поуп ми е направил добро цялостно впечатление. Ако пък ще се троши пара на тоя пост аз съм най-малко човека, който да дава наклон кой-къде.

 

Алтернатива на Робо.

 

Де Врай

 

Много станаха, и то не защото съм алчен, а защото ако наистина ще натискаме за Висшата Лига и някой страничен турнир си трябват почти два отбора.

 

Ех мечти..

Link to comment
Сподели другаде

Много скромни желания. Нали се целим по-високо. Тогава аз пък бих искал

поне двама-трима медалисти от СП 2018 за критичните ни постове.

 

 

Е що бе, двама-трима немедалисти като Салах, Мане и ВВД, лошо ли ще е :) Един дори неучастник на Световното от Словения, никак няма да е лош ;)

Link to comment
Сподели другаде

Рико нещо позацикли и засега не е това, което обещаваше преди 2-3 години. Спрягаха го и за Реал, има мачове с националния, но после забуксува. Май се беше и контузил. Окуражава, защото знае какво е да направиш изцепка.

Link to comment
Сподели другаде

Доста вратари изброихме, голям списък от желания направихме :D a накрая Миньоле да не се завърне на бял кон?!
На половината форум няма да им издържат сърцата...

 

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Аз съм за безоблачно трансферно лято. Едно е да пазиш за Атлети, а друго да разчиташ на туристическата команда на Рома пред теб. За 38 мача в Италия Алисон е допуснал 28, а Облак за същия брой мачове 22. Викам, имаме си един египетски крал в атака, да взимаме и фараона на вратарите - Алисон Рамзес Бекер, доде не е надул цената двойно след Световното. (пък и немски знае, Клоп бързо ще забрави Кариус).

 

https://youtu.be/rNyr3TZywqw

Link to comment
Сподели другаде

Викаш Рамзес Втори - става.

 

Добре е за всеки нов играч наемник вече да е напуснал родната си държава,

да има опит с адаптация към друг език, култура, надраснал младежки увлечения и любов.

 

На това не отговаря Донарума, иначе е с най-голям потенциал на 19 год е и вече има доста опит.

Който го лапне, може да го ползва още 15-16 години.

Link to comment
Сподели другаде

Моя колега миланист не харесва Донарума, а брат му (третия вратар на Милан). Аз на Донамура не му харесвам агента. А и самия играч не знам дали ще се доразвие или ще остане уонаби.

Link to comment
Сподели другаде

Така...

Фекирчо идва.

После вземаме един защитник и облачето.

После Шакирито,после Сабайос ли какъв беше там,после Рубен Невес и аз ще съм доволен.Ще си ги има готините титуляри,ще си ги има и готините резерви...или нещо такова.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...