Jump to content

Кой играч искате да видите в Ливърпул?


Гост мойсей

Препоръчан пост

За следващият сезон ей така да ни изглежда отбора..ех...(сънувах го :sarcastic: )

 

Мане-Фирмино-Салах

------------Дибала--

--------Джини---------

---------Фабиньо----

-Анди-Де Лихт-ВВД--Трент-

-------------Алисон------

 

Ако не Де лихт, то Ернандес от Атлетико.

И да вземем Инсигне, за конкуренция в атака. Абе едни още 250 млн. колко са :D

Link to comment
Сподели другаде

Гледам, че Икарди не се разбира с Интер. Ако разкара жена си и си намери най-накрая читав агент, нямам против да го видя с червената фланелка!

 

Аржентинският Джон Тери? Не, не.. Такива жалки интриганти далеч от клуба.

 

 

Голям футболист, но малък човек

Link to comment
Сподели другаде

:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: Аз за това писах, ако разкара жена си ! :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: Но щом не го щете ще се присъединя към вас и ще насоча енергията си към това което е написал колегата над мен ! Иначе аз няколко пъти съм писал, че много харесвам Ченгиз Юндер . Много ще се радвам да го видя с наша фланелка ама тогава на крилата ни яко ще им запари на задниците и Клоп ще трябва да мисли някакви нови схеми на игра ! :D :D

Link to comment
Сподели другаде

Аз се чудя дали няма да се напънем за Дибала ? Не веднъж се споменава, че не е доволен от малкото игрово време, което му предоставя Алегри, а познавайки му начина на игра и стила на Ливърпул, би се вписал доста добре. Отделно в Италия едва ли някой би си го "позволил" освен някакъв тъп наем, на което Италиянците са спецове де.Доста ще засили конкуренцията на триото отпред, никой няма да иска да търка пейката и ще се раздава на 100%... сега който и да направи 2 слаби мача си знае, че 3тия пак ще играе, защото няма кой да го замести достойно.

Link to comment
Сподели другаде

За Варан се ослушва Ювентус, но след преназначаването на Зидан (който беше основната причина Варан да отиде в Реал преди време) може да си остане в Мадрид. Още повече, че в сравнение с Рамос си е младок и по-скоро около французина ще се гради една бъдеща двойка централни защитници, а не около Рамос.

Дибала не ми се вярва някой от ЛФК да се напъне за него. А май и той малко кривак си пада.

Брандт много малко съм му гледал играта, но пък впечатли. Ама и той бил поласкан от интереса на Реал Мадрид.

Тия днешните играчи като моми непорочни - а ги е погледнал някой клуб и веднага се изчервяват и забиват поглед в земята, ама са ласкаят.

Link to comment
Сподели другаде

Пишеше се на няколко места, че Брандт има клауза около 25-30 млн евро.

Други пък писаха, че Брандт е бил първи избор на Клоп по-миналото лято, но по някаква причина не е станало и сме взели Салах. Ето това се казва "win".

Link to comment
Сподели другаде

Ние Брандт го искахме годината преди световното първенство. Тогава той отказа да дойде при нас, защото се страхувал, че няма да има достатъчно игрово време, като това естествено да застраши участието му на световното.

 

След този отказ не се е шумяло повече покрай него.

Link to comment
Сподели другаде

От тези дето днес играят за Германия Кай Хавертц е играч, на който си мисля, че Клоп е хвърлил око.

 

Това момче няма още 20 години, вече е Немски национал и играе като 10-ка в Байер Леверкузен.

Интересното е, че преди 2 години още когато е 18 годишен го каним на Мелууд. Не знам дали отива на някакъв тур там, но още от тогава се пише, че го следим.

 

Гледал съм му няколко мача на това момче и според мен той изглежда като мечтан тип играч за Клопо.

Въпреки че играе като 10-ка той е висок 1,88. Много здрав физически, с добра техника, чувство към паса и явно умението да бележи голове.

До момента през сезона за Леверкузен има 13 гола и 6 асистенции. Като немец се предполага и че е работоспособен в защита.

Като стил на игра прилича на Йозил, но далеч не изглежда като такава мърда както Митьо Очите.

 

Пауло Дибала бележи регрес при Ювентус и поглеждайки мнения на техните фенове за него, те дори искат да бъде продаден и дори смятат, че няма кой да извади 100 млн. за него. Принципно едни 60-70 млн. биха стигнали за да го купи някой имайки предвид, че той не им е твърд титуляр.

Дибала отговаря на профила играч, който търсим от миналото лято, но мен ме съмнява да е много работлив в защита. Нещо което Клоп със сигурност изисква.

 

Честно казано колкото и странно да прозвучи, аз лично ако мога да избирам бих избрал Хавертц. Много млад, но вече със сериозен опит в мъжкият футбол. Мощен физически, не е циганин / немец е / и има поне 12-13 години футбол на високо ниво пред себе си.

 

Клопо да не се чуди ами направо да ги капарира заедно с Вернер. Тези двамата + един ляв бек и другото мога да го преглътна като липса на трансфери. Там можем да добавим липсите от играчите под наем дето пръснахме. - Хари Уилсън, Груич, Клайн.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Всички във форума не сме доволни от халфовете ни. На мен много ми се иска да вземем Дани Парехо от Валенсия.Това е типичният плеймейкър.Фаворит на медиите в Испания за играч на сезона.Имаше интервю с Шави от Барселона и той каза,че Дани Парехо най много се доближава до играта му.

Link to comment
Сподели другаде

Всички във форума не сме доволни от халфовете ни. На мен много ми се иска да вземем Дани Парехо от Валенсия.Това е типичният плеймейкър.Фаворит на медиите в Испания за играч на сезона.Имаше интервю с Шави от Барселона и той каза,че Дани Парехо най много се доближава до играта му.

Страшен е,но тази година става на 30...
Link to comment
Сподели другаде

При положение че играта ни се гради от здраво използване на бековете си мисля че един Сесенъон от изпадащият Фулъм, ще ни дойде добре. А той може и като крило да играе. Едва ли ще е много скъп, те изпадат, въпреки че напоследък за колчета се искат по 20-30млн.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...