Jump to content

Кой играч искате да видите в Ливърпул?


Гост мойсей

Препоръчан пост

  • 1 month later...

Траоре не става за 4-3-3, it's that simple. Би бил перфектен за Конте, например. И баш Пирло е , с 16-те си паса срещу нас, 2 от които изведоха наши играчи на опасни положения. Направи едно много хубаво центриране и дриблираше, нищо ново не показа.

 

На мен ми харесва Хименес, би паснал при нас, но би струвал много и е почти на 29.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Така. Тъй като спекулациите за доста играчи се засилват, а нашите желания също (когато видим такива новини), наистина не мога да преценя кое ще бъде по-добре за отбора. Засега всичко при нас върви тип-топ. Обаче.

Санчо ще бъде поглед към бъдещето. Гледал съм 1-2 мача на Борусия, замесен е почти във всичко интересно в атака. Не знам как ще му се отрази играта при нас обаче. Ще бъде ли точния тип играч за нас.Статистиките му са впечатляващи. От другата страна е Вернер. 21 мача-20 гола-6 асиста. Бърз. Отборен играч. Доста по-ниска цена от тази на Санчо, но... Също не се знае как би паснал при нашите схеми. Но какъв играч нали ?

Третата опция - Хаверц. Там вече си признавам, че не съм гледал много. Чувам само суперлативи и от време на време гледам статистиките на мачовете на Леверкузен. Атакуващ полузащитник с тук-таме някой гол, с повече асистенции. Също млад и перспективен играч. Обаче много халфове, какво ще ги правим ?

Това са тримата с които ни свързват най-често. Ще се радвам да ги видя в отбора и да се борят за място с тези които в момента играят, но дали бих избрал някой от тях пред сегашния състав. Много ще ми бъде трудно. Нямам търпение за летния ТП...

Link to comment
Сподели другаде

На мен вече ми мина мерака да се тревожа кой ще вземем, кой ще вземат другите и т.н. Повече от ясно е, че тия горе знаят какво правят и никой да не вземат, и 10 човека да вземат, и 10тимата да не съм ги чувал, пак ще съм хепи.

Link to comment
Сподели другаде

 

Какво смяташ, че ще стане с Ориги?

Смятам, че ще пожелае да си тръгне. Очевадно е, че не пасва на крилото, а пък Клоп явно не желае да го налага на мястото на Фирмино.

 

Link to comment
Сподели другаде

Ма той може и да не изпълнява ролята на Фирмино. Може да има мачове, когато една чиста девятка би била по-наложителна или пък просто Фирмино да не е на разположение. Няма нужда някой играч да се мъчи да бъде друг. И да иска няма да може.

Link to comment
Сподели другаде

Той вече е легенда, има две невероятни попадения за историята.

Не знам що го продавате,

Отделно от това е великолепна смяна.

Има си и такива футболисти. Като оле.

 

П.С. Това, че е легенда са думи на Клоп, не мои.

Link to comment
Сподели другаде

Аз да си призная, не виждам кой би заминил някой успешно в нашия отбор. В момента сме такава машина, че по-добре нищо да не се пипа, а само да се подменят части които вече се амортизират. Тея двамата от Тотнъм - Сон и Моура винаги са ми били слабост, но едва ли ще стане такъв трансфер и на кой на мястото да ги сложиш... просто няма... Фирминьо е магьосник (аз да си призная такъв играч като него отдавна не съм виждал) а онея другите двамата как да ги смениш ако единия няма ден то другия ще има, а недай си и двамата да им тръгне играта и не искам да съм на мястото на противниковия отбор.

Link to comment
Сподели другаде

Интересно ми е чисто хипотетично ако накажат Сити да отидат в Лига2 ще има сумати футболисти на пазара, кои футболисти бихте искали да дойдат при нас?

Според мен Лапорт до Ван Дайк и Де Бройне вместо Кейта/Окс ще паснат перфектно.

Бернардо, Родри и тоя десния бек дето не го ползват също ги харесвам.

Link to comment
Сподели другаде

Къде видяхте, че ни е фен? Аз пък след това интервю шибания албинос не го искам при нас. И мен не ме е жал за шиити сега.

 

https://guardian.ng/...row-title-miss/

 

ПС: От циганския им катун искам само Бернардо.

Link to comment
Сподели другаде

Има начини да се изкажеш по малко по-уважителен начин към конкурентите. Примерно нито един от нашите не би и няма да се изкаже така за тях. Въпрос на възпитание. И все пак, всичко се връща на тоя свят. :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...