Jump to content

Кой играч искате да видите в Ливърпул?


Гост мойсей

Препоръчан пост

Вчера Окса беше тоя халф и игра доста добре момчето...просто няма въздух за цял мач...

Дано да играе така и занапред, че доста време след контузията го чакахме да направи силен мач. Със сигурност не му е лесно на Клоп да вижда, че и при двамата, на които е разчитал /Кейта и Чембърлейн/ никак не се получава. По различни причини, но не се получава - факт. Не мисля, че Грийлиш е нашия човек, защото към 60 мин. е с изплезен език, а към 80 мин. е каталясал, но важното е какво мисли хер Клоп.

Link to comment
Сподели другаде

Е, че той Коутиньо е същия като Чембърлейн - има хубав поглед върху играта и далечен удар, може да направи супер силен мач и след това в два нищо да не му се получи, след 65-тата минута е привършил силите и трябва да бъде сменен. Доста беше отчаян да се махне, така че да си стои далече. Предпочитам да гледам Алекс, той поне не мрънка като мома.

Link to comment
Сподели другаде

Е сериозно ли сравнявате като качества Коутиньо и Чембърлейн? И тука въобще нямам предвид "да върнем Коутиньо". Може да имат подобен стил на игра, но класата им е различни.

Link to comment
Сподели другаде

Сравнява се физическата им издръжливост, до колкото виждам аз в горните писания.

 

В това отношение Алекс е едно ниво над Коутиньо.

 

Тва борбеност, сноване през три зони, включвания на скорост по крилата няма и да коментирам, кой ги умее повече.

 

Фелипе е добър в дрибъла, изненадващия пас и шута от дистанция. Това не е малко, но не е достатъчно за днешния Ливърпул.

 

АОЧ снася и един сериозен чифт топки на игрището във всяко съприкосновение или напор напред, докато бразилеца... :D ае няма.

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Ние мача с Атлетико до грешката на Адрианчо си го бяхме наредили отлично. Той сигурно и той си яде яйцата от яд, че си сра не близкото бъдеще. Ама за без пари толкова. Есента имаше чак минидебат дали Алисон като се възстанови да пази или Адриан да продължи...

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...
  • 1 month later...

След като поутихнаха леко емоциите в последните два дена се размислих, ако наистина нямаме много пари за харчене, кого ли бихме могли да вземем. Според мен не е изключено Клоп да пробва отново успешната до този момент схема с взимането на играчи от изпадащи отбори. До момента Джини, Робо и Шакири са си успешни трансфери отвсякъде, като дори последният имаше своя принос за достигането на финала в ШЛ.

 

Като се погледнат отборите на дъното и се изключи Грийлиш, който струва колкото някаква суперзвезда, не са много играчите, които биха ни свършили работа. Има си причина, все пак, тия отбори да са толкова слаби тоя сезон. Има един играч, обаче, който мисля, че би ни свършил по-добра работа от Ориги, Шакири или Минамино и това е Исмаила Сар. Изключителна крачка има, адски бърз и остър футболист. Просто е тип крило, каквото Клоп харесва. Ако Уотфорд изпаднат, според мен трябва да се пробваме задължително за него, защото, според мен, е неизбежно да го вземат в голям клуб. Минус на такъв трансфер би била евентуална липса на Мане, Салах и Сар при купа на Африка през зимата, но поне сега със сигурност няма да се проведе тази зима, така че непосредствена опасност за средата на следващия сезон няма.

Link to comment
Сподели другаде

Според мен ни трябва и още една по-класна опция на атакуващото ни трио. Вижда се, че като единият го няма или не е във форма страдаме доста. Не може да разчитаме на Чембърлейн и Вайналдум все да покриват дупки и да играят като нападатели. Ако може и да е левичар, че срещу Евертън всичките ни играчи бяха със силен десен крак. Искам да има някакъв заместник на Салах, защото дори и като е в лоша форма си играе целите мачове, защото на практика нямаме негова алтернатива. Наистина виждах във Вернер този човек и страшно ме хвана яд, че го изпуснахме. Според мен дори и в Челси да не успее, което не го вярвам много, Клоп щеше да го развие до световна класа. Все пак очаквам, че няма да стигнат парите за нападател и ще използваме Хари Уилсън, когато е нужно. Ляв бек и централен защитник смятам, че ще се вземат.

Link to comment
Сподели другаде

А пък аз искам Сон от кокошките. И некво лево бекче.

 

Сон ми е мокър сън. Мокър сон демек.

 

Аз пък не ща Траоре, не мисля, че тоя ще ни вдигне нивото. Хименес е много добър нападател, но е типична 9-ка, с каквато Клоп не играе. Ние един такъв имаме - Ориги, и виждаме къде го забива. Няма смисъл да се ръсят за Хименеската, ако и той ще блъска по корнера. Фрейзър ми е дърво, не знам що се кефят някакви хора, че ни свързват с него. Санчо и Сон са уникални трансфери, но биха били много скъпи, така че...

Link to comment
Сподели другаде

Фрейзър ми е дърво, не знам що се кефят някакви хора, че ни свързват с него.

 

Ако се вземе Фрейзър без пари, а се продаде Шакири за 25-30 млн, това ще е отлична работа от финансова гледна точка на Мартин Едуардс. Също както уж трябваше да бъде с Миноле и замяната му с Кариуса. Което обаче ако се сметнат загубите от отпадането от ШЛ се оказа epic fail.

 

Ако все пак стсне, това с Фрейзър, мисля, че няма да има такива неща той ще стигне поне до нивото на Шакири.

Link to comment
Сподели другаде

Ще е чудо някой да даде пари за Шакири, може би символични 2 млн от някой швейцарски отбор. Но пък Едуардс е доказал, че може да прави чудеса - 20 млн за Соланке, 15 за Айб.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...