blunt Posted March 11, 2021 Report Share Posted March 11, 2021 Гризман не взима ли по 40 млн на година в Барселона? Гризман е добър, но почти винаги е играл с централен нападател пред него, тоест по-различна роля от Фирмино. Беше може би най-добрият играч на Франция на Световното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted March 11, 2021 Report Share Posted March 11, 2021 Стига вече с 30-годишни викам. Leon1912, Кева, AllorNothing and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freack Posted March 21, 2021 Report Share Posted March 21, 2021 Ако Джини напусне отбора през лятото, много бих искал да видя Тилеманс като негов заместник. Натрупа доста опит по английските терени, а и има още много потенциал за развитие. J.N.K. and livernas 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted March 26, 2021 Report Share Posted March 26, 2021 Ако ще е този Берге, не че имам кой знае какви наблюдения, по-скоро никакви, дали да не погледнем към този тип. Също такъв дългуч, малко по-голям е - на 27.02.2021 г. е направил 26 год. и да кажем малко по-скъп, ако може да се вярва на разните сайтове в сферата. Засичам му този сезон покрай шунките по някой мач, не се справя никак зле. Прегледах и малко допълнително инфо, дори има така, като гледам не лоши статове. Играл е предимно централен и дефанзивен халф, прилично количество голове, тук-там по някой асист, добра дисциплина откъм жълти/червени картони, особено за постовете, които обикновено заема. С контузиите също е добре, няколко пъти по 2 седмици макс да е пропускал от 2016 г. насам, от което видях, не ми се рови за по-назад. Скаутите, Клопо, Магьосникът от Оз и другите, замесени в трансферите са на ход, ако изобщо им е в полезрението. 1 hour ago, oZZy said: а за тоя Берге някой има ли впечатления? Бил 1,95 висок, голям пръч за централен халф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberfan Posted March 26, 2021 Report Share Posted March 26, 2021 Тоя го спрягаха за нас още преди да отиде в Шефилд. You'll Never Walk Alone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 Чудно ми е какво мислите за Харито Кейн? На мен много ми харесва, израсна доста последните години, много по-комбинативен е, би паснал на мястото на Фирмино. Даже предпочитам него пред Хааланд. Всъщност се надявам да не отиде в Манчо, ще бъде лошо за нас - който и да е от 2мата имам предвид. Манчо не трябва да вземат читав централен нападател. J.N.K., Freack and Stivi_G 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 Е човекът с лукчетата в устата си е топ нападател. Може би топ 5 в света на тая позиция. Freack and Stivi_G 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 И според мен е доста конбинативен. С 13те си асистенции го доказва напълно. Радко може това да се види за типичен централен нападател да има такъв голям брой голови подавания и да е първи по този показател. Та той изпреварва Де Бройне и Фернандеш, двамата с по 11, които са майстори на асистециите.Въпросът е че ще ни излезе доста скъпичък и е нищожен шанса да го вземем. Иначе аз съм с две ръце "ЗА".Sent from my SM-N986B using Tapatalk Freack and Leon1912 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 Е то идеята ми беше ако се хвърляме за Хааланд, продаваме Салах и правиме някакви големи реорганизации, и разбира се Кейн иска да напусне Тотнъм, че ще е по-добре според мен за него да се хвърлим, а не за Хааланд или някой друг като заместник на Фирмино.. Ако на Фирмино му вземем 50 млн и доплатим разликата за Кейн няма да е чак толкова много. Keйн освен, че е малко по-млад от Фирмино, ще има по-осезаемо присъствие в наказателното поле и си вкарва голове доволно. Taipan and Stivi_G 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashomonarh Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 Аз пък си искам Коу обратно и някой здрав черен за средата и съм окей! SuarezYNWA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 2 hours ago, sashomonarh said: някой здрав черен за средата Кесие… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.HristowLFC Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 1 hour ago, oZZy said: Кесие… Гаюс Макута Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
livernas Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 Ив Бисума от Брайтън mihail69, Leon1912, Freack and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory200 Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 задължително Кесие и Кейн.а може и Груич да се върне проблемите ще са в халфовата линия но без пари няма да стане другите много дръпнаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Чета сега за желанието на Кейн да си тръгне от кокошкити. Знам че навлизам в сферата на фантастиката, ама си мисля, как ли бихме изглеждали с него напред ? С тия показатели от последния сезон, на 27 години, познава ВЛ, явно показа че е отборен играч с толкова асисти тая година... Ако отиде в сити направо ще е ужас /което е най-вероятната дестинация/, ония няма да имат спиране... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Е то пише че 3 отбора от ВЛ са в преговори с мениджъра му...ама ние не сме един от тях....не очаквам да се хвърлим за подобно име лятото... baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Вие представяте ли си какво ще стане със съдиите, ако Кейн дойде при нас??? Та те ще почнат да отказват да ни свирят, щото ще трябва да му свирят дузпи и фалчета, да не "виждат" засадата на косъмчетата на ръката му, абе ужааас направо ще е за тях ... Leon1912 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Значи да го взимаме. Само да спрат резачка от съдиите и това са ти поне 12 точки от горе + това което Харито ще донесе като лични качества ще сме фаворит за титлата догодина. П.С. Тази тема трябва да се кръсти: "Мечти и фантазии свързани с Ливърпул".Sent from my SM-N986B using Tapatalk J.N.K. and Leon1912 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кирил Пейчев Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Може да ми се смеете ама от месеци насам ме човърка,че това лято ще избухнем с един измежду Санчо и Мбепе... Според мен това лято Клоп,ще мете с голямата метла (4-6)човека и сме длъжни и да пазаруваме. Ама дали,ще пазаруваме на скъпия щанд???Предстои да разберем... Chinaski and J.N.K. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Зависи дали ще приемат ваучери за храна на скъпия щанд. AllorNothing, Stojkica, Кирил Пейчев and 1 other 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Имам по-реално и скромно желание - Бамфорд от Лийдс. zigfridson 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Хубаво се надъхваме за скъпи трансфери лятото, но всички знаем че накрая ще вземем 1-2 покупки тип Ориги и това ще е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Няма лошо момци. Аз просто си представям някакви неща. Неслучайно започнах с " в сферата на фантастиката". Че гражданинът Кейн няма да дойде при нас е ясно. Ама ако отиде при ония чалми наистина ще станат прекалено големи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashomonarh Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Аз тъпо,но упорито продължавам да си искам Коу обратно и един здрав негър за средата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 3 hours ago, Кирил Пейчев said: Може да ми се смеете ама от месеци насам ме човърка,че това лято ще избухнем с един измежду Санчо и Мбепе... Гаранция ще избухнем, ама само откъм слухове за тия двамата... ReD_Gerrard, Leon1912, Shinobi and 1 other 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts