Jump to content

Кой играч искате да видите в Ливърпул?

Guest мойсей

Recommended Posts

24 minutes ago, svetosus said:

Фримпог не беше ли играч на Арсенал ?

И аз ги бъркам,но не.Този от левъркузен е друг.Минал е през школата на Сити ,но не е играл.От там в Селтик и после при Шаби в Германия.

На Арсенал фримпонга е друг ,може му е брат , братчет и всякакъв но не е същия.Арсеналския се отказа от футбола на 27 г.(2019та) поради контузия.

Edit: Фримпонг от Леверкузен ,трябва да е домашно трениран.Изпълнява условието за поне 3години в Англия между 15 и 21.

От 2010-та до 2019 е в Сити.Нидерландец е по паспорт и там играе за национала. Слот няма как да не познава качествата му поне малко само дори от там.

4 hours ago, alex59 said:

Гьокереш

Днес директора на Арсенал е ходил в Португалия и говорил 2 часа с агента му.

Предпочитам Мармуш, щото може да ги муши.  За Египет вкарва г/д като Салах.

40 minutes ago, baivan said:

Днес директора на Арсенал е ходил в Португалия и говорил 2 часа с агента му.

Предпочитам Мармуш, щото може да ги муши.  За Египет вкарва г/д като Салах.

Ами да , Шведа му искат 100.Арсенал и по висока заплата ще дадат освен това е на повече год от Омар мушкачев.

Ако вземем египтянина ще е интересно.

• 2 weeks later...

https://www.transfermarkt.com/jonathan-david/profil/spieler/533738

Все си мисля, че този хубостник ще ни пасне много добре, лятото му изтича договорът, г-н Хюз да атакува сега на зима още, преди да са го налазили и другите хиени.

1 hour ago, Dr.G. said:

https://www.transfermarkt.com/jonathan-david/profil/spieler/533738

Все си мисля, че този хубостник ще ни пасне много добре, лятото му изтича договорът, г-н Хюз да атакува сега на зима още, преди да са го налазили и другите хиени.

Тоя Дейвид, май, от около 4-5 години го свързват с всички и все седи в Лил. Не казвам, че е лош, не знам, но ми е странно, че всеки сезон уж вкарва и никой не го иска, а разни Екетике, Мекетике с по 8-10 гола и ги взимат веднага някъде.

1 hour ago, tsbalabanov said:

Тоя Дейвид, май, от около 4-5 години го свързват с всички и все седи в Лил. Не казвам, че е лош, не знам, но ми е странно, че всеки сезон уж вкарва и никой не го иска, а разни Екетике, Мекетике с по 8-10 гола и ги взимат веднага някъде.

Това не говори добре за агента му, да го сменя.

• 2 weeks later...

Риан Аит-Нури от Вълците за замяна на Робо. Добър в защита, във влизания, четене на играта, добър дрибъл и пас. В атака не е остър като Анди по фланга, по-скоро атакува от централните позиции пред наказателното.

Сигурно едни 40млн. биха свалили от портфолиото на Хенри за него. 

• 2 weeks later...

Много ми харесва Матеуш Куня от вълците, лошото е че и той играе вляво, но може да играе и като втори нападател. Визията му е много добра и го бива в задържането на топката. Не знам дали е подходящ за нас, но е много качествен футболист.

Балеба от Брайтън. Още миналия сезон, в мач с нас, загатна за много качества. Онзи ден срещу Пепо влезе на почивката и хвана центъра все едно и Макалистър и Кайседо са се върнали да играят при чайките. 

• 1 month later...

Аз лятото така бих направил:

• Дарвин + пари за Исак (или някой друг добър нападател - Влахович, Осимен. Нападатели няма много, така че може да се съгласят да включат Дарвин в сделката)
  • Харви + пари за Мусиала (остава му година от договора, Байерн ще искат да вземат пари, ако не иска да преподпише. Даже бих заменил и Собослай за Мусиала, ако не искат Харви.)
  • Луис Диаз за Вирц ( Лучо ми е любим футболист, ама е с 6 години по-възрастен. Тук може даже смяна да стане без да даваме пари)
  • Koцето аут - все някакви пари може да вземем за бонуса на -> Алфонсо Дейвис го вземаме без пари, защото му изтича договорът
  • Ендо аут, някакъв халф конкуренция на Гравенберх вземаме. Тук нямам наблюдения, да вземат който халф става.

Реално ще трябва да дадем примерно 50-60 млн за Исак като разлика от парите за Дарвин, 50 млн за халф (май толкова давахме за тоя баска) и вече зависи колко може да вземем за Харви и да добавим за Мусиала. Със 150млн ще направим чудно трансферно лято. Ще остане единствено конкуренция за Салах да добавим. Там вече нямам идея, кой ще е подходящ и дали ще има пари.

1 hour ago, oZZy said:

...

Звучи прекрасно, макар и толкова нереалистично, че дори на Фифа не би могло да се случи.

• Исак е екстра избор, ама нали Саудитска Арабия държи Нюкасъл? Защо ще го продават? Ясно е, че ФПП ги спира да пазаруват, ама не знам дали имат намерения да кешират точно Исак. Все пак, нека ги тестваме, по-вероятно е от тези по-долните, които си изброил.
  • Мусиала се очаква да преподпише с Байерн на 500к евро заплата на седмица.
  • На Вирц му е сложена 100 млн евро цена. Успех с размяната с Диаз 😄. Все пак, за да не отиде в Байерн, може и да клекнат на чуждестранен отбор за по-малко. Екстра е Вирц, към такива играчи трябва да се целим.
  • Дори алчността на Трент бледнее пред тази на Алфонсо Дейвис. Ще трябват 500к на седмица и за него. Пък и той е уж почти сигурен за Реал.

2 hours ago, oZZy said:
  • Харви + пари за Мусиала (остава му година от договора, Байерн ще искат да вземат пари, ако не иска да преподпише. Даже бих заменил и Собослай за Мусиала, ако не искат Харви.)

Мусиала е 30 кила. За Харви бих го заменил, за Собослай обаче не. Губиш сериозно физическо присъствие в центъра на терена. Мусиала е супер играч, обаче толкова пъти съм гледал как го размятват по терена и му взимат топката буквално с рамо-в-рамо игра, че във ВЛ ще ни трещят на контри по 5 пъти на мач. Собослай с всичките му спадове и върхове в играта, ти дава физика на терена.

2 hours ago, oZZy said:
  • Koцето аут - все някакви пари може да вземем за бонуса на -> Алфонсо Дейвис го вземаме без пари, защото му изтича договорът

Ние на Трент няма да дадем 300к, ти искаш 500к/седмица за Алфонсо Дейвис :sarcastic:

18 minutes ago, Bellamy said:

Обидно ми е да говоря да говоря, че искам някой в нападение, при тази игра на нападателите ни, но Куня е страхотен. Всичко има в този футболист.

Ама тоя не е ли повече крило?
За каква позиция ти харесва, вместо кой от нашите?

22 minutes ago, oZZy said:

Ама тоя не е ли повече крило?
За каква позиция ти харесва, вместо кой от нашите?

От това, което съм гледал е поливалентен, би бил полезен където да го поставиш. 
Гакпо и Диаз имаха позиции преди да додат при нас, но после почнаха да ги пускат на други и се справят впечатляващо, Куня мисля, ще се справи с лекота с поставените му роли.

Не, не Исак, чуплив е. Нито Жоао Педро от Брайтън, също е чуплив. Съгласен съм за Куня, ще е малко пари, вълците за нищо не се борят. Нещо като Жота е. Онзи там Мармуш да го пробваме за заместник на Салах, то е ясно че никой няма да играе като него, няма как. У защита некой от Франциятаа. Високо негро!

4 hours ago, blunt said:

Исак е екстра избор... Защо ще го продават?

Ако Нюкясъл се класират за финала на Карабао срещу нас,

може да ги уговорим преди мача да ни го продадат, а ние им даваме трофея!

Те са зажаднели за трофей от 60 год и ще дават мило и драго за такъв. 

Как може да стане работата - да питат Венци Стефанов.    

Понеже нашите нямат парички за трансфери, за новата година си пожелавам няколко на свободен трансфер:

Давид от Лил 

Сон от Тотнъм 

Джонатан Тах от Леверкузен 

Амад Диало от Юнайтед.

Нунез и Киеза са свободни да си ходят.

Пари ще ни трябват само за десен и ляв бек.