Jump to content

Кой играч искате да видите в Ливърпул?

Guest мойсей

Recommended Posts

On 20.03.2025 г. at 20:21, radkox said:

Еее че Дарвин е по-висок и бърз.. ама emoji16.png
Торес за мен е най-добрия и комплексен нападател които съм гледал при нас.
Следя отбора от 98ма ...

Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk

E, разбра ме отлично.Особено след като прочетох мнението ти за него Последното нещо, което съм визирал е ръста му. Бързина, техника, демараж. голово чувство. пласиране.... Но и ръста...

Като ще играем с типичен централен нека да е с нужните качества и във физически и футболен план. Днес е рожденик. та се присетих. Колкото  и да е мразен тук от доста хора, той си остава класа!!!

• 3 weeks later...
On 6.04.2025 г. at 10:23, demons_eye said:

Аз искам да имаме играч с поглед и фантазия. Да има смелост да пуска трудни пасове през центъра. Тогава по-лесно ще се пробиват автобуси.

Шави Симонс е диамант.Който гледа мачове на Лайпциг знае за какво става въпрос.

https://manchestercity.gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/de-brojne-mozhe-da-prodylzhi-karierata-si-vyv-visshata-liga-837841

Когато този футболист е на пазара, никога не трябва да се пренебрегва, независомо от това, че е често контузен...той може да влезе по всяко време и да обърне мач

1 hour ago, StelyO said:

той може да влезе по всяко време и да обърне мач

Така е!  Даже е "за без пари". 

Но изобщо не вярвам да избере нас, ако му предложим. Ще разочарова Пепо.

Може в Арсенал при Гонзо, с когото се познават от едно време, но пак едва ли.

Оня ден журналя в Англия писаха, че най-вероятно е да иде при Меси.

Отделно ФСГ не биха дали голяма заплата на втора застаряваща звезда.

2 hours ago, StelyO said:

https://manchestercity.gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/de-brojne-mozhe-da-prodylzhi-karierata-si-vyv-visshata-liga-837841

Когато този футболист е на пазара, никога не трябва да се пренебрегва, независомо от това, че е често контузен...той може да влезе по всяко време и да обърне мач

Не, не

Така и така всичко е мъртвило и нищо не става. Искам да направя един примерен трансферен прозорец. Тъй като темата е за фантазията на хората, ще кажа според мен реалистично какво трябв да вземем и кой да напусне.

Напускащи: Трент, Цимикас, Дарвин, Елиът, Диаз, Жота, Киеза.

Пристигащи: Керкез, Хаусен, Балеба, Черки, Куня, Джонатан Дейвид, Адейеми

Керкез : не е нужно да казвам много, мисля че всички знаем, че става и всички ще го приемат.
Хаусен: подобна ситуацията  като Керкез - 19 годишен, добър с топка в крака, 197 висок, който ще е идеален за следващите няколко години. Добър е с топка в крака и ще бъде евентуален хоумгроун.
Балеба: страшен халф, който може да играе навсякъде в халфовата линия. Има паса от дълбочина, има обръщането, което Гравенберх прави, има паса в перспектива на Макалистър и е почти винаги където трябва. Трябва да се действа, докато не е станал прекалено скъп.
Черки: идеален за ротация със Собослай и със Салах. Има добър дрибъл и е много по - креативен от Собослай. По - добър и по - евтин на тази позиция няма да намерим.
Куня по статистика е най - добрия избор заедно с Алварез за нас. Може да играе и отляво и е доста креативен + добър удар. Ако вълците имаха малко по - кадърни нападатели, щеше да има поне още 5 асистенции тоя сезон.
Джонатан Дейвид е идеалния заместник на Жота според мен. Бърз, добър е в това да се върне и да поеме топката и да я разпредели на когото трябва и най - важното е, че можем да го вземем за без пари.
Адейеми и идеален за това, което Диаз би трябвало да предлага, но не предлага. Адейеми играе на двата фланга и е много много бърз, с много добър дрибъл. Това е нещото, което в момента Диаз не може да покаже, а пък на нас ни трябва много спешно.

5 minutes ago, Mar70 said:

Адейеми и идеален за това, което Диаз би трябвало да предлага, но не предлага. Адейеми играе на двата фланга и е много много бърз, с много добър дрибъл. Това е нещото, което в момента Диаз не може да покаже, а пък на нас ни трябва много спешно.

Този ,ако е надграждане над Лучо........

според мен,трябва да се намери,новият Иън Ръш или както друго ще се казва там.в важни срещи имахме нужда,от такъв тип играч.за съжаление не мога за сега,да предложа име.

4 hours ago, gsgpz said:

според мен,трябва да се намери,новият Иън Ръш или както друго ще се казва там.в важни срещи имахме нужда,от такъв тип играч.за съжаление не мога за сега,да предложа име.

Хари...ама не Магуайър, а Кейн 😉

Има някакъв нов диамант в Ривър Плейт - Франко Мастантуоно. Дясно крило на 17 години. Да го плащаме, докато още парите са му в границите на 30-40 млн и да замества Салах след 2 години. 

19 minutes ago, paton said:

Има някакъв нов диамант в Ривър Плейт - Франко Мастантуоно. Дясно крило на 17 години. Да го плащаме, докато още парите са му в границите на 30-40 млн и да замества Салах след 2 години. 

Май е по-скоро плеймейкър, отколото крило? Иначе онзи ден брутален гол от фаул е забил в Суперкласикото.

20 minutes ago, paton said:

Тоя от миналата година го спрягат за балета, по едно време и около нас имаше някакви писанки, че го следим, искаме и т.н. 

Клаузата по спомен не му беше някаква гигантска, 40-50 млн. евра, но вече може да я няма, може да е станала двойна и каквото се сетим.

Хубавото при него беше, че имаше някакви роднински връзки по не знам каква линия и май има и европейски паспорт.

3 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Май е по-скоро плеймейкър, отколото крило? Иначе онзи ден брутален гол от фаул е забил в Суперкласикото.

Ами гледам все от десния фланг навътре влиза с много силен ляв крак и брутална техника.

• 2 weeks later...

https://www.transfermarkt.com/piero-hincapie/profil/spieler/659813

Така и така ще правим бизнес с хапчетата, да ни дават пакетна цена и за тоя + пингпонг.

Ако няма да вземаме високопрофилен титуляр / заместник на Робо, този може да го ротира на бека. Коцето не знам какво ще го правят, при нормална оферта, човекът с лаптопа ще го осребри сигурно.

Отделно спокойно може да играе на другите две позиции в центъра на защитата. Върдж също ще трябва да му се менажират все повече минутите и този може да си влезе след време като натурален негов заместник, нали търсим от доста време централен с ляв крак.

184 см. е, но ще компенсира с пласиране и отскок 🤪. Няма лоша история с контузии, сравнително добре дисциплиниран откъм жълти / червени, има некой гол и асистенции, на 23 г. е, около 50 млн. евра го дават, с малко преговори + некой да включим в бартер и ще станат нещата. 

Южноамериканец е, което би могло да се изтъкне като "минус", но пък не може само лордове и потомци със синя кръв да имаме.

• 3 weeks later...

Като си споделяме мокрите сънища - аз имам два - Натали Трифонова и Тунела на БДЖ! Кучето ми е едно към едно с Натали, но е мъжко. Въпреки това Натали се брои! Но, Тунела! Тунела, Бате, ми е мокър сън!

• 2 months later...

Пише, че тоя Майно искал да напуска Манчо. От няколкото мачове в които съм го гледал, ми е направил много добро впечатление. То там така или иначе е блато, никой не иска да седи. 

1 hour ago, oZZy said:

Пише, че тоя Майно искал да напуска Манчо. От няколкото мачове в които съм го гледал, ми е направил много добро впечатление. То там така или иначе е блато, никой не иска да седи. 

Майно да им тегли една ... и да идва. И на мен ми е правел добро впечатление.