Jump to content

Кой играч искате да видите в Ливърпул?

Guest мойсей

Recommended Posts

Guest marty

----------------Рейна-----------------

-----------Кара-----Агер-------------

Джонсън-----------------Инсуа/Бейл

------Масчерано--------Алонсо-------

Силва---------Джерард------Робен

-------------Торес-----------

Guest meteora

Ако искате някой холандец от Реал М сега е момента ;) Само РвН не го давам :doubledown: Мисля ,че Ваарт или Робен добре биха се вписали във вашия отбор.Ние ви свършихе половината работа през трансферния прозорец ,като взехме Кристиано сега е време след Джонсън ,да вземете някой атакуващ футболист и догодина шампиони (и ние и вие ;) )

Guest Djinjifila

Ван дер Ваарт , Робен или Хултелаар , че даже и тримата , но нямаме толкова пари биха се вписали добре в отбора... Още 1 нападател до Торес ще е добре и Хунтелаар може да го вземем на добра цена. Незнам останалите съфорумци на какво мнение са , но според мен това би бил един добър трансфер.

Guest Torres_9

Като за резерва според мен ще ни трябва нещо подобно на Оуен, който да е "вкарвач" ако мога така да се изразя, на мач може да му се отдаде 1 голово положение и да си го вкара. Няма смисъл да е на 22-23 години. нещо около 27-28 години. За да успееме съм на мнение, че ни трябва опит при някой от постовете, дори и като резерви, само виждаме, че като ни липсва някой от Джерард, Торес, Алонсо, Карагър играем трудно. Така че няма да е лошо ако привличаме някой като тяхни заместници да не са първа младост, но и да не са за последна година във футбола, опита това е моето мнение.

Guest SwedeN
Ако искате някой холандец от Реал М сега е момента ;) Само РвН не го давам :doubledown: Мисля ,че Ваарт или Робен добре биха се вписали във вашия отбор.Ние ви свършихе половината работа през трансферния прозорец ,като взехме Кристиано сега е време след Джонсън ,да вземете някой атакуващ футболист и догодина шампиони (и ние и вие ;) )

Вие на какво ? На водна топка ?С Кака и Роналдо Барселона няма да бият с по шест гола, само ще ви бият.Отбор се гради като започнеш от началото, тоест - вратар, защита, халфове, нападение.Ти ми кажи какво ви липсва и ще ви погуби ?

• 2 weeks later...
Guest StevenGerrard
Вие на какво ? На водна топка ?С Кака и Роналдо Барселона няма да бият с по шест гола, само ще ви бият.Отбор се гради като започнеш от началото, тоест - вратар, защита, халфове, нападение.Ти ми кажи какво ви липсва и ще ви погуби ?

Да ама като гледам Реал си осигуряват всичко :sarcastic:

вратар - имат

защита - ще направят няква горе долу

халфове - роналдо кака алонсо ако вземат рибери също .. ;х

нападатели - бензема си купиха , раул , игуаин ;х

Guest мойсей
Да ама като гледам Реал си осигуряват всичко :sarcastic:

вратар - имат

защита - ще направят няква горе долу

халфове - роналдо кака алонсо ако вземат рибери също .. ;х

нападатели - бензема си купиха , раул , игуаин ;х

И господ да си купат пак ще се осерат.

Guest El_Niño

Искам да акостира на Анфийлд Кун Агуеро, но за съжаление най-вероятно мангалите ще го "отвлекат"... :suicide2: :sarcastic:

Guest SuperSizee

Определено искам да са С.Касорла и Д.Силва/Робен ... Тогава това ще е новия дрийм тим ... 5 от 5 ще сме сс титлите ...

Искам да акостира на Анфийлд Кун Агуеро, но за съжаление най-вероятно мангалите ще го "отвлекат"... :suicide2: :sarcastic:

Както отвлякоха Бензема и Рибери :sarcastic:

Guest beavisbg

Като гледам състава в момента и като вземем Давид Вия.... Просто не е истина. Тогава Ел Ниньо ще вкарва по-малко, но според ммен головете просто ще валят. А и да не забравяме че още един със самочувствието на европейски шампион не е излишен! :drinks:

Guest Budha

Касорла - няма физика за Анлийското първенство.

Силва - ако Рафа наистина го искаше и е съгласен да плати исканите от Валенсия пари и те са сългасни да го продадат...отдавна да е тук. Явно удряме на камък с него и е много вероятно да не го видим на Анфийлд.

Ван Дер Ваарт - това е ония тъпак дето каза, че ни е страх от Реал преди да ги отнесем с 4 парцала нали? Да си ... майката.

Робен - преди да го вземем да си построим болница, тамън ще си партнират в нея с Деген...

Снайдер - единственият от Реал, който бих искал да видя в червено. Макар, че само при условие, че Алонсо напусне.

Вийя - стъпка назад. Перфектен играч, но разваляме всичко постигнато през миналия сезон и изграждането на преливащата схема от 4-5-1 към 4-2-3-1. Бенитес няма да го вземе, гаранция.

Рибери - ако са вярни слуховете, че има договорка за купуването на отбора до края на месеца, то може и да го видим. С янките няма шанс.

Лавеци, Хамшик - супер таланти, нямам идея дали ще паснат в Англия, но в Италия са страшни!

Негредо - гледах 4 мача негови и съдя, че има доволна бързина, хубав завършващ удар. Малко прелича на Торес и може би е най-резонната му резерва.

Ричардс - няма да го купим само защото има свински грип.

Извода ми:

Струва ми се, че на Анфийлд това лято няма да има повече от 2 трансфера(+1 ако Алонсо напусне). В момента Бенитес чака да види какво ще стане, ако продадем Чаби може би ще задейства план Вийя(ако имаме пари). При всяко положение в Мърсисайд ми се струва, че ще заиграе Негредо - момчето има желание и го е заявил пред оная утрепка Перес. От там нататък само Рафа знае. Той отписа Лавеци, а ако Алонсо остане няма да видим и Хамшик. Може би все пак ще стигнем до компромисен вариант за Силва, сега с новия спортен директор изглеждам по-зряли на трансферния прозорец, не като с онова дърво(само като се сетя как прецака работата с Саброса...)

Перфектния вариант е задържаме Алонсо, развързваме кесията за Силва, Ричардс и Негредо. Удоволствието струва ~40 млн.паунда.(20+15+5).

Guest StevenGerrard

Абе да ти кажа бековете ни над 10 мл. трябва се броят на пръсти си мисля :Х .. Майка Ричард Майка Ричард голям талант ама и той дет се вика се разболя от "свински грип" :sarcastic: та на тоя ако му бройме 15мл. то ние по - малко от 15 едва ли ще дадеме.

Guest Budha

Сега ако дадем 15, точно след 2 години при нас ще струва 30+, все пак е национал. След слаб сезон и свински грип ще направим много добра сделка ако го вземем за толкова, а можем и за 10-12...те Сити са тъпаци.

Guest FTorres

О оставете го Ричардс имаме Джонсън B) ... в по горен пост се спомена за Ленън и мисля че няма да е зле ще свърши много работа в отбора и мисля че няма да е толкова скъп както преди.

Guest StevenGerrard
Сега ако дадем 15, точно след 2 години при нас ще струва 30+, все пак е национал. След слаб сезон и свински грип ще направим много добра сделка ако го вземем за толкова, а можем и за 10-12...те Сити са тъпаци.

Пич ефедрин + кофейн + аспирин .. ударно ще се почувстваш ще ти дойде няква енергия да мислиш ... това в кръга на шегата , ако я приемеш ще се радвам ... та 30 + за бек доста трудно това са играчи който не се продават , а дойде ли при нас и само със самото си налагане вече няма да се продава.Иначе незнам някои да е платил 30 + за бек .. той когато му дойде време да напуска ще е макс 5мл. , но не мисля че ще оправдае 15 мл та да го продадем за 30.Той просто оправдае ли 15 няма го пуснем до като не стане негоден ...

Guest Budha
О оставете го Ричардс имаме Джонсън B) ... в по горен пост се спомена за Ленън и мисля че няма да е зле ще свърши много работа в отбора и мисля че няма да е толкова скъп както преди.

Централен защитник.

StevenGerrad: Чувал ли си за Реал Мадрид? И говоря за цената му образно, за да поакжа, че ще е добра сделка, а не за да го продаваме.

Guest StevenGerrard
Централен защитник.

StevenGerrad: Чувал ли си за Реал Мадрид? И говоря за цената му образно, за да поакжа, че ще е добра сделка, а не за да го продаваме.

Пич ти чувал ли си , че Майка Ричардс е десен бек в същия този национален отбор , а дори вече и в Сити не играе централен защитник при наличието на Тал Бен Хаим , Ричард Дън та дори деф.халф/цент.защитник Винсент Компани ? :thumbsup:

Guest Budha

Само да ти обясня - Мика Ричардс е на 21 години. Играе на две позиции и го прави еднакво добре. Смешно е да ми кажеш, че на тази възраст той не може да се върне към първоначалният си пост- централен защитник. Говоря(а и не само аз) за това, че Ричардс ще е перфектна резерва за следващия сезон , като продадем Арбелоа. Хем ще покрива позицията десен бек, хем ще покрива и позицията централен защитник. Отделно допълва квотата на английските играчи. Можем да го вземем много евтино след слабия сезон, пък Сити са тъпаци...

За Майката на Ричардс нищо не съм чувал, ама ти определено приемаш само основните неща.

Guest FTorres

Дори и централен защитник да е ние имаме Карагър,Шкъртел,Агер, които ще искат да играят.Имаме и Арбелоа и Джонсън, така негов трансфер ще е безмислен.Ричардс е достатъчно класен играч , за да е резерва както казваш.И много си оптимист , че ще го вземем евтино.Сити правят трансфери като за световно , а сега да си продадат най-добрия защитник и то на 21 години евтино.Тъпи тъпи..... ама не са толко тъпи.Ако продадем Арбелоа ще се променят малко нещата още повече че и годинките на Карагър минават.Но сега положението е такова както казах по горе и ще е много трудно да се промени.

Guest Budha

Ми не всъщност, Хюз няколко пъти е казал, че ще говори с Ричардс за неговото бъдеще...МИналия сезон му беше слаб, а арабите не чакат. Точно трансферите могат да го изгонят от там казано честно. И това е вариант, ако продадем Алваро и знаейки възрастта на Кара...Няма значение толкова ние какво мислим, а какво мисли Рафа.

• 4 weeks later...
Guest Enigma_lp

Е тази шваба Одонкор.За крило идеален.Бега като луд :) Скоро гледах,че в Германия искал да се връща :sarcastic:

А пък другия е едно момче - Пабло Пиати :) Не е кой знае какъв,дори е леко пигмей но като го гледам си го представям с фланелката на пуул и имам чувството че страхотно би паснал на отбора