thegamechangerynwa Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 От играчите , които блеснаха на мондиала няма да е никак лошо да вземем Пикфорд.Имаше бая добри вратарски намеси от различни вратари , но Пикфорд във всеки мач беше класа за разлика от един Муслера например. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegamechangerynwa Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 Роналдо в Юве..дали не е момента да се пробваме за Дибала?Вижда ми се като трансфер който бих направил само във Фифата , ама все пак ще има някакви размествания сега и не изглежда толкова нереално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFA Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 След като Бай Хенри докара Алисон, сега (или поне догодина) бих се зарадвал на Гонсало Гедеш.. П.С. Valencia agree £36m deal to sign Goncalo Guedes from PSG Лошо.. petar totuhov, Bellamy and Podlecii 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мо Салах Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Набил Фекир Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hooligan2017 Posted August 2, 2018 Report Share Posted August 2, 2018 Пулишич ! - Млад , бърз , техничен ... представям си какво ще стане като поработи още с Клоп . Давид Силва - много добър и на нас ни липсва човек точно на този пост . Анте Ребич - Кефи ме къв е хулиган и ще му пасне ВЛ . Дибала също ме кефи ама ми се струва малко стойкаджия и лекенце и незнам дали няма да развали колектива . Лука Модрич :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakapy Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Не знам каква му е клаузата, но да се пробваме за Саул Нигес.Атлетико много купуваха и би трябвало да продават следващите трансферни прозорци.Ако Майкъл Едуардс ги излъже и го вземем, ще се сдобием с нов Шаби Алонсо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freack Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Не знам каква му е клаузата, но да се пробваме за Саул Нигес.Атлетико много купуваха и би трябвало да продават следващите трансферни прозорци.Ако Майкъл Едуардс ги излъже и го вземем, ще се сдобием с нов Шаби Алонсо. Миналата година преподписа, мисля че му сложиха клауза 150 милиона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Саул само на картинка :) Тоя има татуирана наполовина емблема на Атлетико и наполовина на Елче. В тоя момент едва ли ще иде някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakapy Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Значи трябва да му намерим гадже от Ливърпул, пък нека си е татуиран.Алонсо също не е бил наш фен, ама попитай го сега. :yes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegamechangerynwa Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Лукас Моура.На този и ***а му е футболист и би паснал перфектно при Клоп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enigma_m7 Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Говореше се преди,че Клоп го иска,но така си и остана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Млад световен шампион от 2018. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Млад световен шампион от 2018.В Париж ли играе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Вече си стяга багажа за град Ливърпул :)Освен него може и Гризман :) rakapy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakapy Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 В Париж ли играе?За жалост в Тотнъм.Но няма как да привлечем всички добри играчи, така че да си рита в кокошарника.Моура имам предвид.Рабио е друга бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Млад световен шампион от 2018. Мбапе, идва ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Мбапе, идва ли? Да, в понеделник пристига на проби.( облякъл тотнъмски петел с два гола над него ) Hooligan2017, neversurrender and Gandalf 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hendo Posted September 21, 2018 Report Share Posted September 21, 2018 Ако съдим по пробите, не става. :sarcastic: Hooligan2017 and HardRedRock 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted September 22, 2018 Report Share Posted September 22, 2018 Определено един Мбапе ще ни дойде много добре :D Sent from my F8331 using Tapatalk Hooligan2017 and baivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted September 22, 2018 Report Share Posted September 22, 2018 Опа :D baivan, Bellamy and grenadirs 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hooligan2017 Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 Искам да видя Агуеро , Икарди или Инсиние в атаката ни .Не искам да виждам Алберто Морено на левия бек :) Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fowler23 Posted December 24, 2018 Report Share Posted December 24, 2018 Аарън Уан-Бисака, доста добро впечатление ми прави това момче, а последния мач с Ман Сити направо беше феноменален.На десния бек имаме Трент и Клайн, но смятам, че това момче би бил добър варинат също.Цената му според трансфермаркет е 10 млн. евро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuarezYNWA Posted December 24, 2018 Report Share Posted December 24, 2018 Те ще му искат тройна сума, те ако цените бяха както в трансфермаркет... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petar totuhov Posted December 24, 2018 Report Share Posted December 24, 2018 Аз изгледах 4-5 мача на Лестър от началото на сезона и много силно впечатление ми направи Джеймс Мадисън.Определено това момче има огромен потенциал.Той хващаше окото още докато беше във Норич. baivan and peterhammill 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted December 24, 2018 Report Share Posted December 24, 2018 от ББС Goalscoring chances created James Maddison 41Raheem Sterling 31Andros Townsend 29Nathan Redmond 26Solly March 24Callum Wilson 23Kieran Trippier 23Wilfried Zaha 21James Milner 21Matt Ritchie 21 petar totuhov 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts