Jump to content

Бокс


Гост Vince

Препоръчан пост

  • Replies 1,9k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Гост cyprus1892

Фен съм му на Мъни, ама 117-111 и 116-112 е прекалено. Мача беше доста равностоен, тия съдии как ги пишат в картите не ми е ясно. Дано вече се разберат с Пакман и да направят мачът който всички очакват :doubleup: #TMT

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
Гост Renaissance

Нямам търпение. Стискам здраво палци, много искам Кобрата да го нокаутира с една левачка.

http://www.contactmusic.com/pics/ln/20140625/260614_news_wladimir_klitschko_hamburg/wladimir-klitschko-kubrat-pulev-press-conference-for-the_4259936.jpg

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
Гост Dilyan Damyanov

Ще бъде доста интересен двубой или поне така се надявам. От рано рано се уредих с билетчета, за да мога да гледам на живо как Кубрат вдига пояса.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Гост Bill Shankly

Всички го подценяват и дано това е в плюс за Кубрат...Аз лично вярвам в успеха му и дори съм се хванал на бас с един колега още преди да беше уговорен мачът!

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Гост Коко

За мен целта тук е да се прецака тренировъчната програма на Кубрат...иначе казано - да се наруши плана му.

Може и наистина да има скъсан бицепс, но поне на пръв поглед това е контузия, която няма как да се установи по външни белези. Иначе казано, да си е платил на мега клиниката да го изкара с разкъсан мускул...

Link to comment
Сподели другаде

Гост Fowler23

само искам да кажа, че съм имал подобна контузия, бицепса е най-малкият мускул и като такъв се възстановява най-трудно и най-дълго време..... според мен Кличко се ебава с нашия, но не вярвам това да наруши подготовката на Кубрат, напротив, би мотивирало Кобрата да го смачка :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Гост Vince

В интерес на истината не го харесвам Кобрата... нито като боксьор, много ми е беэличен като стил, просто ми е неатрактивен... нито пък като човек, мисля си, че прекалено парадира с таэи народна любов, а е и далеч от понятието "света вода ненапита"... но ще го подкрепя преэ уикенда, а и беэ това няма да има мачове на клубно ниво!...

 

Дано се получи добър мач...

Link to comment
Сподели другаде

Гост oZZy

дано нашия го нокаутира, иначе по точки надали ще стане. Моята прогноза е победа за нашия с нокаут в 11 рунд или Кличко да бие по-точки. Нашият няма да бъде свален на пода.

Но при всички положение една победа ще зарадва хората в нашата държава и Пулев ще стане герой. По-добре такъв герой отколкото гейки и предатели като Бербатов или чалга-мастери като Божинката и Никиту .... или пък герои изповядващи семейните ценности като Благо Дъ Джизъс.....

Link to comment
Сподели другаде

Гост HaTeR

Надявам се Кобрата да победи макар , че малко се съмнявам . Гледал съм достатъчно мачове на КличКО и смея да твърдя , че ако се броят точки 100% украинеца ще победи . А също така той има безупречна техника , а дори понякога ползва мръсни номерца с лакти , умее да държи противника на разстояние също така КличКО е непобеден от 10 години ако не се лъжа има 62победи от които 52 са с нокаут . Ще стискам палци на Пулев дано спечели което ще е невероятно , но ще бъде адски трудно дано късмета е на страната на Кобрата .

Link to comment
Сподели другаде

Гост Sami_Hyypia

Тъкмо мислих да посъживя темата ,но видях ,че някой ме е изпреварил.

Реално погледнато,мисля че Пулев има малки шансове.Крайно неприятни са ми и двамата братя,даже Владимир ми е по-антипатичен,но трябва да призная,че начинът ,по който използват високият си ръст и като цяло тактиката им е много добра.Разбира се,трябва да вметна ,че това е така и заради липса на сериозна конкуренция.А Кубрат,харесва ми ,че е националист,може би прекалено много се парадира с това.Като боксьор има напредък,но .. не е добър,поне не е достатъчно добър.Очаквам не особено интересен двубой и накрая победа за Кличко,дано да греша

Link to comment
Сподели другаде

Гост liverpool_ynwa

Успех на Кубрат. Кличко е фаворит, но се надявам нашето момче да му надуе тиквата. Стискам палци и ако има нещо, което да е 100% сигурно според мен е, че Пулев няма да му се даде без сериозен бой. Споделям притенсненията на колегите, че ако се стигне до точков резултат, Кличко ще е победителят.

Link to comment
Сподели другаде

Гост morski

Настъпи часът на истината за нашето момче! Желая му успех и късмет в двубоя! Надявам се да ликува след края на мача!

Link to comment
Сподели другаде

Гост sinner

Никакъв шанс за Пулев,за малко да бъде нокаутиран още в първия рунд.Изобщо не харесвам Кличко,но Кубрат е далеч от него.

Link to comment
Сподели другаде

Гост liverpool_ynwa

Голямо Браво на Кубрат за мъжеството и куража, който демонстрира. Поклон пред такива хора, с такъв дух и хъс!

Link to comment
Сподели другаде

Гост HaTeR

Както казах по-рано , Кобрата беше малко вероятно да победи и логичното се случи .КличКО просто е много много по-добър за съжеление на цялата публика и всички фенове на Кубрат .

Link to comment
Сподели другаде

Гост Stojkica

Личеше си Кличко колко по-надрусан беше. За първи път в живота си гледах бокс, явно ще е и за последен.

 

Разочарован съм от много неща в този спорт, които са пълен ташак. Кличко играе когато той реши. На пресконференцията присъства който той реши. Около ринга стоят тези, които той реши. Кубрат го проверяват 6 пъти за допинг, тоя цървул - 0.

 

Какъвто и шампион да е, той си остава същата мишка, която се "бие" по различни правила спрямо съперника си. Намесват се разни промоутъри, разни мениджъри, все разни хора, които са убийците на истинския и достойния спорт. Да си го гледат хамериканците това лАйно, мачът беше толкова късно заради тях, като дори мисля, че онези олигофрени от кеча са събрали по-голяма аудитория в този момент, като може да се спори кое от двете "шоута" е по-нагласено.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...