Jump to content

Бокс


Гост Vince

Препоръчан пост

който иска да гледа, може от тук 7f7eb386ead6b5fd42b89b27246f2ebc56261d1a170c5015171570.png с АСЕ,

преди това ще има други боксови срещи - Бой за звание чемпиона мира по версии WBC в полутяжёлом весе. Прямая трансляция из Канады. А. Стивенсон - А. Гвоздик

 

 

http://allfon-tv.com/?id=84#11

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 1,9k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

За моя жалост си мисля, че мангала Уайлдър ще бие. Фюри след наказанието определено не е в същата форма (от победа над Кличко). Даже май излезе, че е над 20кг по-тежък. Да свали 70 кила, ама не е същия. Не показа кой знае какво срещу анонимниците с които се би тая година.

От друга страна американеца е във формата на живота си. По принцип си мисля че циганина е по-добър, ама в тоя момент просто не е в оптимална форма и ще загуби..

Link to comment
Сподели другаде

няма толкова корумпирана игра в момента като бокса.

Тва ако е преди 25 години Тайсън ще ги бие и двамата на куп.

Фюри в цирка бк бил в пъти по полезен.

Бахти клоуна.

Нито един от двамата няма шанс с AJ

Link to comment
Сподели другаде

Не знам, ама равен беше 67 коефициент май. Мислих да сложа една 10ка за ташака, ама не знам защо не го направих. Иначе се чудих и на победа за Фюри на 2.50 точно преди мача, ама реших да пропусна залозите.

Link to comment
Сподели другаде

Няма как да не натежат тези 2 нокдауна. Фюри сам се изплю на победата си и го подцени, ако не беше паднал в 12-ия рунд щеше да спечели мача.

Иначе в този мач се видя, че Уайлдър не струва пет пари срещу по-класен противник и защо повтарям отдавна, че няма никакъв шанс срещу Джошуа. Няколко пъти бе разклатен от Фюри, но британеца не можа да го довърши. Това като (не казвам ако) се случи с Ей Джей, човека просто те довършва

Link to comment
Сподели другаде

Да натежат колко ? 9/12 рунда бяха чисти за Фюри !

В крайната преценка трябваше да се включи и :

 

- това, че Фюри абсолютно владееше темпото на мача

- Фюри не спря да се движи перфектно по ринга, избегна почти всеки удар в този мач (с изкл. на нокдауните и може би още няколко джаб-а)

- Абсолютно бързата и адекватна реакция след двата нокдауна - най-вече втория, тъй като първият не беше особено чист - ударът беше някъде зад ухото.

 

С две думи - съдиите трябваше да кредитират боксови умения !

Уайлдър такива НЕ показа, категорично.

Показа силен удар, спор няма. Показа и лоша форма - бързо се умори, а е 20 кг по-лек.

Link to comment
Сподели другаде

Съгласен съм, че Фюри подцени Уайлдър и сам се прецака донякъде. Ама тъкмо като има реванш ще направят голямо шоу отново и ще лапнат яко кинти.

И 2мата ще бият Джошуа, и то без проблеми, прочетохте го тук.

 

Дано сега поне Пулев хване мач срещу Джошуа през 2019.

Link to comment
Сподели другаде

Физическата издържливост помогна на Фюри . Той не спря да се движи до края ,дори след 2та нокдауна . Докато Дионтей се измори . Но аз харесвам повече Дионтей и исках съдиите да му дадат победата . С една по добра физическа подготовка Дионтей ще спечели реванша .Удря много тежко ,направо смъртоносно .

Мисля ,че и двамата ще победят Джошуа. Много по подвижни са ,по атрактивни ,докато Антъни е по статичен . Не харесвам неговия бокс .

Link to comment
Сподели другаде

Аларми навих за 6:30, 6:40, 6:50, 7:00ч, пък нито една да не чуя :) От вас научавам, че як мач съм изпуснал и голямо тото, на реванша поне ще гледам да се събудя :D Ще пусна на запис да ги видя тия юнаци какво са направили, но явно Уайлдър както и очаквах, не е изобщо на нивото на Джошуа.

 

Да се присъединя и аз към ритуала :)

Пулев ще бие Джошуа, прочетохте го тук :D

Link to comment
Сподели другаде

Гледах мача в ютюб и без да претендирам за каквито и да е боксови познания бих казал, че Фюри беше ощетен. Да, падна два пъти, но стана, а през останалото време беше просто от друга планета в сравнение с Уайлдър. Преди мача всички мислеха, че американеца може да победи Джошуа - пълен абсурд. Този има само силен удар и нищо друго, а боксът е комплексен спорт. Не може някакъв човек, който е 120кг и 20 кила горница да е по-свеж и по-бърз. Подкрепям изцяло мнението на Коко.

Link to comment
Сподели другаде

И 2мата ще бият Джошуа, и то без проблеми, прочетохте го тук.

Аз съм готов да се хвана на бас с някого (в случая с теб), че Джошуа ще ги размята и двамата. Кажи ако си навит и ако се стигне до такъв мач изобщо :)

Link to comment
Сподели другаде

Решили са да спасят имиджа на Уайлдър с този подарен равен, не се знае дали ще има реванш между двамата като следващ мач, по-скоро ще се търсят вече големите пари срещу Джошуа и няма да се рискува повече, че вземе да падне и ще изпуснат голяма пара.

Link to comment
Сподели другаде

Аз съм много впечатлен от бързината и техниката, която показа Фюри, съвсем спокойно може да се каже, че беше във формата от мача с Кличко. Може би съдиите го ощетиха, но и късмета го покри, че след този тежък нок даун изобщо стана, на пръстите на едната ръка се броят боксьорите, които ще станат след подобни удари. Колкото до Уайлдър, то аз останах изключително разочарован от него, много слаба физическа подготовка, много лимитирана игра от към удари и тотална липса на ъперкът. В нито един момент не видях американеца да пробва ъперкъта си, тотална липса на комбинации, в целия мач само 2-3 пъти имаше комбинация с повече от 2 удара. В крайна сметка и той изкара късмет с този нок даун в последния рунд, защото мача отиваше на загуба.

Link to comment
Сподели другаде

Аз съм готов да се хвана на бас с някого (в случая с теб), че Джошуа ще ги размята и двамата. Кажи ако си навит и ако се стигне до такъв мач изобщо :)

Навит съм на 100% :doubleup: Обичам да се хващам на бас, а и ако загубя по-добре ти да вземеш пари или за каквото се хванем, вместо Бетфеър - сега загубих 20 евро, бях заложил за нокаут на Фюри.

Link to comment
Сподели другаде

Джошуа толкова му пука за тях, че даже не присъства там да ги гледа на живо :sarcastic: В бокса няма такова нещо като някой да го е страх от някой, може да ти е неудобен съперник, но много рядко ще се случи да се страхуваш от някой, просто спорта така те научава. А и Джошуа си го каза, няма как да не се бием, в една категория сме, в една ера, въпроса е да се уговори. Това тази сутрин беше една от причините защо британеца няма да се бие в САЩ, просто най-големите обири там стават и винаги в полза на домакина

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...