Jump to content

Бокс


Гост Vince

Препоръчан пост

  • Replies 1,9k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

На Фюри пък не си личи, че е химик, ама е, даже го ловиха за нандролон. На това ниво кой не взима?

А тоя фитнес инструктора да каже за тия гейнъри, дето ги продава, дали не са пълен боклук, като ги поназнайва нещата :sarcastic:

 

Очевидно е, че Джошуа тренира, за да изглежда така(тоест яка дисциплина в това отношение), както и има ген Дали взима повече от останалите, никой не може да каже.

Link to comment
Сподели другаде

Естествено, че всеки професионален спортист на такова ниво взима химия. Без зоб няма да има и резултати. Джошуа бил вземал и затова имал мускули... Умарят ме такива коментари :D

Link to comment
Сподели другаде

То по тази логика Роналдо, Левандовски и Салах, не я спират химията, реално тези тримата например, в който и БГ фитнес да си свалят фланелката, задължително ще бъдат набедени за химици... особено Лева, който е почти като Кличко като физика. Загледайте се някой път и ще се убедите, а сега ако кажете, че и тези тримата се помпат със стероиди вече ноу комент, хаха. Има и нещо друго, специално в бокса няма логика да друсаш за мускули, химия за издръжливост и сила е далеч по-удачен избор.

Link to comment
Сподели другаде

Тоест Джошуа, Фюри и други са супер пичове, много добри хора, ама видиш ли нашият се биел по дискотеките и той единственият е много невъзпитан и лош...?

Нищо, че Фюри заряза жена си с 3-4 деца да ходи по курви и да шмърка бело, Джошуа разнасял дрога, Поветкин искат да го съдят за някакви измами, Уайт са го разнасяли по педагогически стаи, защото биел хора дето му са се подигравали заради ямайския акцент, ама видиш ли....тия били много извисени, пък нашият - простак....Бай Ганьо....

 

Според мен трябва да се различават Пулев като човек и спортист. Като човек е ясно, че си има много кусури и не е най-приятният човек, ама като спортист определено може да служи за пример и това заслужава уважение. Човекът се скапва от тренировки, гони си целите и ги постига доколкото му позволяват възможностите. Такива като него трябва да са за пример, а не лайнета като БГ футболистите и други БГ спортисти, дето не са положили и 10% от неговия труд.

 

 

 

 

И кога го е казал това? Защото го пишеш все едно е истина?

 

 

 

...е с това вече изби рибата.

 

 

 

И с кой да се бие като те не искат да се бият с него. Уайт и Милър отказаха. С Ривас също искаше да се бие, там не си спомням какво се случи. Кой да ги организира тия мачове за него? Няма Еди Хърн зад себе си.

А пък Браун, тоя наистина ли е топ боксьор според теб та го даваш за пример? Ти даваш някакви боксьори дето не са известни и тук някой, който не следи бокс, да вземе да се върже.

За теб и Бразийл беше голяма работа, ама това важеше само като се би с Джошуа. Срещу Уайлдър като го приспаха 1вия рунд и вече не струва....

 

 

...е честни сме, и какво му е различното? Аз не виждам някакъв прогрес в Чисора освен, че си смени мениджъра. Честно казано не знам, защо всякак се опитваш да преиначаваш нещата. Ако Чисора се бие с Джошуа сигурно ще го изкараш мега боксьор, ама надали реалността ще е такава....

Отказват да се бият с Пулев в България, защото нашия иска тук да ги доведе. Кой нормален Топ 10 боксьор ще иска да се бие в България? Като може да напълни арената в Лос Анджелис или в Лондон. Какъв да го дири тук, едно че сме забравена от света държава, едно, че по-малко пари ще вземе...

Кога пък съм казвал, че Бразейл е добър боксьор? Откъде измисли тази простотия? Когато се би с Джошуа беше в Топ 10 - факт.

И погледни Чисора преди беше джърнимен, сега откакто подписа с Еди се би срещу Уайт и направиха много голям мач(за първия говоря), победи Такам, Шпилка, Дейвид Прайс, сега ще се бие с Усик. Ако Пулев сега се бие с Чисора ще има много повече проблеми от мача им преди 5 години...

Link to comment
Сподели другаде

То по тази логика Роналдо, Левандовски и Салах, не я спират химията, реално тези тримата например, в който и БГ фитнес да си свалят фланелката, задължително ще бъдат набедени за химици... особено Лева, който е почти като Кличко като физика. Загледайте се някой път и ще се убедите, а сега ако кажете, че и тези тримата се помпат със стероиди вече ноу комент, хаха. Има и нещо друго, специално в бокса няма логика да друсаш за мускули, химия за издръжливост и сила е далеч по-удачен избор.

 

Ти май по фитнес зали никога не си ходил или поне не от онези “олд скуул”, където ходят и химици. Не правиш разлика между изчистена свръх мускулна маса и просто релеф, най-трудното е да си обемен и изчистен, пробвай 10 години тренирай чисто, да видим ще качиш ли такава ММ с релеф, никога няма да постигнеш такава физика без медикаменти.

Link to comment
Сподели другаде

Ти май по фитнес зали никога не си ходил или поне не от онези "олд скуул", където ходят и химици. Не правиш разлика между изчистена свръх мускулна маса и просто релеф, най-трудното е да си обемен и изчистен, пробвай 10 години тренирай чисто, да видим ще качиш ли такава ММ с релеф.

Ще качиш естествено, яденето е най-важно от всичко, трябва да се научиш да се тъпчиш, но с правилната храна естествено. Аз ако реша мога да кача веднага чиста мускулна маса поне 5 кг за 3-4 месеца. Ако цял живот си подържаш атлетичен лайфстайл, химия не ти е нужна, за да изглеждаш така.

Link to comment
Сподели другаде

Абе стига бе човек, стига се излага вече, за корема тип “хлебарка” чувал ли си или той е от гена, ще станеш ти така само с тренировка и чисто ядене, знаеш кога нали?!

Link to comment
Сподели другаде

Абе стига бе човек, стига се излага вече, за корема тип "хлебарка" чувал ли си или той е от гена, ще станеш ти така само с тренировка и чисто ядене, знаеш кога нали?!

 

Как не ти омръзна да си на всяка манжда мерудия?Как не се намери нещо,от което да не разбираш?

Това че ти не можеш,не значи че е невъзможно.

Сензор е прав,ако цял живот си спортист и поддържаш форма,няма нищо фрапиращо в това да изглеждаш така.

Особено професионални атлети,които имат достъп до всичко най-добро.

В никакъв случай не отричам,че има спортисти на световно ниво,които се подсилват с разни неща.

Link to comment
Сподели другаде

Най-смешното нещо свързано със спорта е някой да си мисли, че на топ ниво, в който и да е спорт, само едните взимат, а другите са чисти.

Общо взето т'ва с допинга е много добър аргумент срещу спортист/и, които/който някой не харесва.

В тениса съм чувал обвинения, че Федерер взимал това и онова, щото нямало как да играе на това ниво до 40 години, ама пък Надал и Джокович били чисти. Само на марули, кейл и киноа го карат.

Както и обратното. Като се види физиката на Надал и тази на Федерер и веднага се почва.. ей тоя Надал само на химия го кара.

 

Същите приказки се четат и по наш адрес между другото. "какво им бил давал Клоп на тия, че да тичат така всяка година".

Как Робо 2 години не спира да тича и няма контузии и тем подобни.

 

Тезата, че едните са само на спанак, а другите само взимат е изключително смешна.

Всички взимат някаква химия. То си има таква която е разрешена, друга разрешена до някакви нива, и трета забранена.

Нали не си мисли някой, че примерно на Сити играчите ще са открили някакъв препарат, който да взимат и да не ги хващат и всички останали в лигата няма да знаят за това? Изключено.

Както и това, че Ей Джей взимал допинг, за това е на такова ниво, а Фюри и Уайлдър го карат само на телешко месо и риба.

 

Моля ви се.

 

Отделно масата народ като чуе допинг винаги остава с впечатлението, че това са хапчета, които щом ги вземеш и имат ефекта на елексира, който взимат Астерикс и Обеликс. Пинат по една глътка и стават като роботи и търкалят по няколко гарнизона Гали.

 

За повишаването на спортните резултати допинга има нищожни проценти. Това съм го чувал, чел съм го и си го казват общо взето всички треньори и спортисти на най-високо ниво.

2,3,5% могат да ти се поваш резултатите, но ти без да тренираш упорито, без да имаш таланта и характера, колкото и допинг да взимаш, ще е все тая.

А и различните препарати влияят различно на различните организми.

 

Ето един пример.

Преди година имаше световно първенство по ски бягане. На него хванаха много австрийци с допинг. Не знам за какъв препарат ставаше въпрос.

След това тези австрийци си признаха, че са взимали и си разказаха цялостно какво са правили през кариерата си.

В началото си били абсолютно чисти. Тренирали здраво, подготовка, всичко на топ ниво, но нямало резултати. И така година след година.А Норвежците на светлинни години пред тях.

Те си казали, че нямало как след като правят всичко както трябва, да има таква разлика с топ спортистите в този спорт без те да се допингират и започнали да взимат забранените стимуланти.

Какво се оказало обаче. След като започнали да ги взимат, не само че не им се подобрили резултатите, но и се влошили.

Това е трю стори.

Не вярвам имайки предвид, че са австрийци, да са взимали нещо некачествено.

 

Другата теза пък относно допинга е, че най-големите спортисти ги щадят и не ги пипат, но ето вчера примерно един от най-виликите плувци на дълги разтояния за всички времена и най-голямата звезда в спорта в момента на Китай - ЯН Сун, беше наказан с 8 години да не се състезава, защото са го хванали с някакви забранени субстанции. Него го хващат за втори път.

 

Така че е хуабво когато не харесваме даден спортист или отбор, да не вадим аргумента с допинга, защото е нелепо.

На най-високото ниво във всеки спорт, няма такива наивници, които да се оставят в неравнопоставено положение, и едните да се помпат здраво, а другите да го карат на зеле и моркови.

Link to comment
Сподели другаде

И да допълня- обикновено като се каже допинг и повечето си мислят, че допинга е, за да станеш Рони Колмън или, за да станеш всесилен като Херкулес. В спорта допинга, който взимат е, за да се възстановят по-лесно и бързо или, за да имат по-голям капацитет на белите дробове. Никой не взима химия за мускули, защото в 90%, да не кажа 95% от спортовете големите мускули в същност ти пречат и те правят по-бавен, по-скован, по-неиздръжлив. Това което се вижда от хора като Левандовски, Роналдо, Надал, Джошуа и т.н. се дължи на ген, на лична мотивация и решение за тренировки и да изглеждат по този начин. Един друг пример- дори и вече години след като приключи състезателна кариера защо Йордан Йовчев изглежда така все едно не е спирал. Защото самият спорт, който практикува е пряка предпоставка да развие такава физика и тази мускулатура и затова досега е останала почти непокътната. Или си мисли някой, че гимнастик, който трябва да е гъвкав, пъргав и подвижен се зоби, за да изглежда като Арнолд, щото така да е по-голям гъзар с баници.

Друг пример, че не било възможно хем да си голям, хем да си изчистен. Актьорът който играе Тор- Крис Хемсуърт за ролята тежи 130 кг и е висок 1.90 м. По принцип този човек не изглежда така и не поддържа такава мускулна маса. Естествено, че за ролята е наел треньори, диетолози, те са му изготвили хранителни режими, тренировъчни програми, най-вероятно взима и някакви добавки, но със сигурност не са някакви препарати като тези, които се явяват на Мистър Олимпия. Та с всичко казано, в тези филми въпросният е 1.90,130 кг, изчистен е, с плосък корем и вади преса, а има голям обем в ръцете и гърдите.

Link to comment
Сподели другаде

,Актьорът който играе Тор- Крис Хемсуърт за ролята тежи 130 кг и е висок 1.90 м. ..

 

:sarcastic:

Поне 30 килограма си му сложил върху теглото му във филма, не мога да повярвам как може толкова лоша преценка човек да има за килограмите.А актьорите зобят, особено за роли за по 20 млн $.

Ето как изглежда 133 килограма на 1.92, тоя в средата

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20150906/e26ada8454316ac91e462f7ef18e9401.jpg

 

 

Роналдо, Левандовски и Салах нямат съпоставими физики с тази на Джошуа. Не са впечатляващи откъм маса, просто са много чисти. Левандовски е два пъти по-малък от Кличко, особено като се обърне странично, където изчезва.

Link to comment
Сподели другаде

Мускулната химия в бокса, и да я има, не е толкова страшна... два месеца боцкаш, два месеца изчистваш организма и си готов за допинг контрола, но по време на самия мач това няма да ти носи никаква полза, освен чисто визуалната... когато въпросната химия вече е извън организма ти, не остава нищо освен временната визия. В бокса страшна е Хитлеровата химия, страшно е да хванеш някой носорог като Фюри и точно преди мача да го наблъскаш с химия, която да му даде още повече сила и някаква издръжливост до краен предел, и да те спука от бой. Колегите по горе са прави, огромната мускулна маса, освен ако не е генетична, си е само в минус... няма никакъв смисъл да помпиш тестостерона там с омнадренче, анаполонче, анаварче, и да ставаш някаква нацепена батка, в бокса си е безсмислено. Химията за експлозивна сила и издръжливост обаче е нещо различно, еле па ако си нокаутьор... Майк Тайсън преди разправяше как карал други да пикаят в чашката му за допинг тестове, представете си Майк Тайсън с въпросната химия преди мач, и какъв демидж може да ти нанесе, хаха.

Просто химия за мускули освен в културизма, няма никакъв смисъл от нея. Често сковава тялото а в бокса бързината е ключова, все едно някой с физиката на Фики Стораро да стане успешен боксьор.

Link to comment
Сподели другаде

Забравяте и друго нещо много важно. Всички тия типове, които са профита, тренират от много ранна детска възраст. Тялото на човек започва да се оформя още от малките години. Едно е да си почнал да тренираш какъвто и да е спорт на 5-6-7 годишна възраст, друго е на 10-12 тепърва да почваш и да си бил тюфлек до тия години.

Разбира се че е намесен ген-а на хората и разбира се че всички профита си взимат нещо което стимулира процеса, но разбира се има и позволени такива субстанции.

Link to comment
Сподели другаде

Забравяте и друго нещо много важно. Всички тия типове, които са профита, тренират от много ранна детска възраст. Тялото на човек започва да се оформя още от малките години. Едно е да си почнал да тренираш какъвто и да е спорт на 5-6-7 годишна възраст, друго е на 10-12 тепърва да почваш и да си бил тюфлек до тия години.

Разбира се че е намесен ген-а на хората и разбира се че всички профита си взимат нещо което стимулира процеса, но разбира се има и позволени такива субстанции.

 

Знаеш ли кога да започнали да тренират бокс Уайлдър и Джошуа? Уайлдър влиза в боксова зала за първи път през 2005, другият и той на подобна възраст..

Link to comment
Сподели другаде

Ти верно си на всяка маднжа чубрица. Не съм казал, че същия спорт се тренира от най-ранна възраст а какъвто и да е спорт. Една бърза справка показва на 12 години ей джей - " He excelled at football and athletics and broke his school's Year Nine 100 m record with a time of 11.6 seconds."

 

Уайлдър е започнал сравнително късно бокс - на 20 години, като аматьор, ама дали е бил преди тва тюфлек според теб ? Да не говорим, че са африкан-американ и два пъти да вдигне от лежанка се нацепва деба племето.

Link to comment
Сподели другаде

Абе стига бе човек, стига се излага вече, за корема тип "хлебарка" чувал ли си или той е от гена, ще станеш ти така само с тренировка и чисто ядене, знаеш кога нали?!

87788518_551362645468571_1747461457886314496_n.png?_nc_cat=100&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=gnV4xgj_hRgAX9pjO7b&_nc_ht=scontent.fsof10-1.fna&oh=eda78542b1e1c7e407cae9f581ef3e32&oe=5EF7BF93

 

За година и половина с хранителен режим и тренировки. И както ти казаха и колегите по-горе, химия в бокса не се взима за големи мускули, защото е абсолютно безсмислено. Отделно виж Джошуа какъв режим спазва и тогава говори дали взима химия.

И корема тип хлебарка, както ти го наричаш е, защото ти казах, че трябва да се тъпчеш с храна за да направиш мускули. Средно човек яде 2000 калории на ден, трениращия, който иска да изглежда мускулест яде горе-долу 4000 калории. Джошуа с неговия ръст яде над 5000 калории на ден, представяш си за какво ядене пада въпрос, нали?

Link to comment
Сподели другаде

Огромното количество калории под формата на качествени храна и хранителни добавки е доста скъпо удоволствие. Отделно са нужни достатъчно часове нощен сън и отсъствие на физически труд, освен тренировъчния. С две думи дори да имаш ген като на Джошуа, няма как да си Джошуа ако си си нормален средностатистически работник и човек... единствен вариант в този случай е химията. Просто ако човек си представи тези въпросни 5000 калории ежедневно под формата на киноа, телешко, сьомга, моцарела и айсберг + висококачествена суроватка и редица други изкушения сред добавките, и става ясно, че само тези неща струват няколко хиляди месечно... които няколко хиляди месечно как ще изкара като трябва да спи и да не се наторва по никакъв начин извън залата? Нещата не са толкова лесни... затова и масата пичове мускуляги разчитат на химията, винстрол, нандролон + овесени ядки, пилешко и яйца + някое протеинче там ако има излишни пари и така. Масово билдърите са така... иначе има хранителни добавки, от които на човек да му падне шапката, просто изграждане на тяло като това на Джошуа, освен адска дисциплина, изисква страшно много пари и време.

Link to comment
Сподели другаде

Аз не разбрах на кое викате корем-хлебарка? Имате предвид когато коремът е изпъкнал напред като шкембе, ама има плочки ли? Щото това е много ясно какво е - това е от зобане с HGH (human growth hormone), а.к.а. хормон на растежа. Той увеличава размера на органа стомах, който избутва напред стомашната стена и се получава ефект шкембе. Но понеже това не са мазнини, плочките се виждат, защото те са пред самия стомах. Така се получава тази грозна гледка. Ако изобщо това се има предвид де...

Link to comment
Сподели другаде

:sarcastic:

Поне 30 килограма си му сложил върху теглото му във филма, не мога да повярвам как може толкова лоша преценка човек да има за килограмите.А актьорите зобят, особено за роли за по 20 млн $.

Ето как изглежда 133 килограма на 1.92, тоя в средата

Роналдо, Левандовски и Салах нямат съпоставими физики с тази на Джошуа. Не са впечатляващи откъм маса, просто са много чисти. Левандовски е два пъти по-малък от Кличко, особено като се обърне странично, където изчезва.

 

За Хемсуърт сигурно съм чел да казва, че по принцип Тор като образ изглежда 130 кг и затова съм се объркал.

За Роналдо конкретно при него не е само много добра дефиниция и релеф, той за футболист и мускулната му маса до скоро беше в повече, защото до преди две-три години на 1.87 тежеше мисля 87 кг, а беше супер бърз, експлозивен.

Link to comment
Сподели другаде

Огромното количество калории под формата на качествени храна и хранителни добавки е доста скъпо удоволствие. Отделно са нужни достатъчно часове нощен сън и отсъствие на физически труд, освен тренировъчния. С две думи дори да имаш ген като на Джошуа, няма как да си Джошуа ако си си нормален средностатистически работник и човек... единствен вариант в този случай е химията. Просто ако човек си представи тези въпросни 5000 калории ежедневно под формата на киноа, телешко, сьомга, моцарела и айсберг + висококачествена суроватка и редица други изкушения сред добавките, и става ясно, че само тези неща струват няколко хиляди месечно... които няколко хиляди месечно как ще изкара като трябва да спи и да не се наторва по никакъв начин извън залата? Нещата не са толкова лесни... затова и масата пичове мускуляги разчитат на химията, винстрол, нандролон + овесени ядки, пилешко и яйца + някое протеинче там ако има излишни пари и така. Масово билдърите са така... иначе има хранителни добавки, от които на човек да му падне шапката, просто изграждане на тяло като това на Джошуа, освен адска дисциплина, изисква страшно много пари и време.

 

Съгласен съм с голяма част от казаното, ще добавя обаче, че и най-качественият протеин на света да консумираш, нормалното човешко тяло си има праг на усвояемостта му, който по естествен начин не може да се увеличи. Също така и с тренировките, не можеш да възстановяваш както културистите употрябващи субстанции, те могат да си позволяват да тренират по два пъти на ден ежедневно без загуба на мускулна маса. При нормалното човешко тяло ще се получи ефектът на претрениране и качване на ММ е невъзможно при такъв режим на тренировки.

От бокса също така се губи ММ, защото тренировките са и кардио, който е тренирал бокс известно време - знае много добре за какво става въпрос. За това ако приемем, че Джошуа никога не е зобил, а разчита на уникален по рода си ген, при други боксьори е невъзможно да постигнат такъв обем мускулатура, за да изглеждат по такъв начин само по натурални начини.

Link to comment
Сподели другаде

Проблемът при много хора е, че свързват химията само с големите мускули, а истината е там, че човек и с външния вид на Фюри например, също може да е химик. Фармацията е много напред и е напълно възможно свръхбогатите спортисти да имат достъп до някакви да речем биологични препарати, а не класическите си стероиди. Но е факт, че много спортисти изглеждат впечатляващо... Джошуа, Роналдо, Болт, ЛеБрон Джеймс. Просто е напълно възможно да има редица препарати, които да притежават анаболен ефект, но да го правят по индиректен начин, а не по директен като стероидите. Ще ти дам пример с билката бабини зъби, тя индиректно покачва тестостерона с до 30%, често я употребявам и ефекта не подлежи на съмнение. И това е някаква си билка. Друг пример е с хормона на щитовидната жлеза Т3, в БГ обаче ако имаш проблем с този хормон не ти изписват Т3, а ти изписват Т4, който самия организъм вътрешно си превръща в Т3, та така. Мисълта ми е, че не само със стероиди можеш да промениш естествените възможности на тялото, кой знае какви препарати има, които индиректно правят същото... разбира се генът си е задължителен, диетите, тренировките, дисциплината. Та Джошуа си е машина, но силно се съмнявам да праска метанче и омнадренче, хаха.

Link to comment
Сподели другаде

Отказват да се бият с Пулев в България, защото нашия иска тук да ги доведе. Кой нормален Топ 10 боксьор ще иска да се бие в България? Като може да напълни арената в Лос Анджелис или в Лондон. Какъв да го дири тук, едно че сме забравена от света държава, едно, че по-малко пари ще вземе...

Добре де, ясно е, че следиш бокс и не разбирам, защо се правиш на ударен. Знаеш как се договарят мачовете – 2те страни се срещат и който предложи по-голяма оферта организира мача. Е в тоя случай Пулев предложи по-голяма оферта и е нормално да избира къде да се бие. И в този случай и Уайт и Милър му отказаха. Ако Еди Хърн мислеше, че ще изкара пари от такъв мач - щеше да предложи повече.

А на София какво му е – да не ядат негри там. Сега ако Уайт беше бил Пулев щеше той да излезе срещу Джошуа, а не да обикаля кат насран и да се жалва, че Едито не му организира мач за титлата, докато на оня му е през хуя за него.

 

Та пак те питам – с кои по-качествени боксьори според теб е можел и би било оправдано Пулев да се бие?

 

 

 

Кога пък съм казвал, че Бразейл е добър боксьор? Откъде измисли тази простотия? Когато се би с Джошуа беше в Топ 10 - факт.

Виж какво си писал в предните страници, използваше Бразийл за да покажеш срещу какви качествени съперници се е бил Джошуа. Просто го дадох като пример. Сега така вдигна хайп и за Анди Руиз, който не е нищо особено.

 

 

И погледни Чисора преди беше джърнимен, сега откакто подписа с Еди се би срещу Уайт и направиха много голям мач(за първия говоря), победи Такам, Шпилка, Дейвид Прайс, сега ще се бие с Усик. Ако Пулев сега се бие с Чисора ще има много повече проблеми от мача им преди 5 години...

Ами поглеждам и виждам, че загубите преди нашия са му били все от топ имента (може би с изключение на Хелениус, който тогава все още беше от добрите, и то доста спорна загуба). Та даже поглеждам и виждам, че се е бил за титлата с Кличко и издържал 12 рунда. Това е доста добре за джърнимен, не мислиш ли?

А след мача с нашия поглеждам и виждам, че нокаутира съвсем случайно Такам та да живне малко. Шпилка след нокаута от Уайлдър е друг човек, Прайс е смешка. Та определено не виждам да е задобрял. Даже се вижда и така хваления от теб Уайт, че е същата стока като Чисора – и 2та им мача бяха равностойни.

Link to comment
Сподели другаде

Добре де, ясно е, че следиш бокс и не разбирам, защо се правиш на ударен. Знаеш как се договарят мачовете – 2те страни се срещат и който предложи по-голяма оферта организира мача. Е в тоя случай Пулев предложи по-голяма оферта и е нормално да избира къде да се бие. И в този случай и Уайт и Милър му отказаха. Ако Еди Хърн мислеше, че ще изкара пари от такъв мач - щеше да предложи повече.

А на София какво му е – да не ядат негри там. Сега ако Уайт беше бил Пулев щеше той да излезе срещу Джошуа, а не да обикаля кат насран и да се жалва, че Едито не му организира мач за титлата, докато на оня му е през хуя за него.

 

Та пак те питам – с кои по-качествени боксьори според теб е можел и би било оправдано Пулев да се бие?

 

 

 

 

Виж какво си писал в предните страници, използваше Бразийл за да покажеш срещу какви качествени съперници се е бил Джошуа. Просто го дадох като пример. Сега така вдигна хайп и за Анди Руиз, който не е нищо особено.

 

 

 

Ами поглеждам и виждам, че загубите преди нашия са му били все от топ имента (може би с изключение на Хелениус, който тогава все още беше от добрите, и то доста спорна загуба). Та даже поглеждам и виждам, че се е бил за титлата с Кличко и издържал 12 рунда. Това е доста добре за джърнимен, не мислиш ли?

А след мача с нашия поглеждам и виждам, че нокаутира съвсем случайно Такам та да живне малко. Шпилка след нокаута от Уайлдър е друг човек, Прайс е смешка. Та определено не виждам да е задобрял. Даже се вижда и така хваления от теб Уайт, че е същата стока като Чисора – и 2та им мача бяха равностойни.

Защото никой не иска да гледа мач в България. Пресен пример, Антъни Ярд е много ценен боксьор в Англия, наскоро се би в Майорка и никой не разбра за тоя случай. Не е важно кой е спечелил наддаването, ако няма да се направят пари от такъв двубой, никой няма да се навие да се бие тук. Сега ще изкараш, че целия боксов елит се страхува от наш Кубрат, дето има само 1 мач срещу добър боксьор и беше направен за смях там. 7

За Брезейл съм казал същото, което ти казах и наскоро - Топ 10 боксьор тогава, никъде не съм казвал, че е супер добър както ти изкарваш. На ранга на Кубрат е.

За Руиз какъв хайп съм вдигнал? Казвам, че е опасен боксьор и то се вижда от всички, хайп значи, да го изкарам най-добрия от най-добрите. Нищо особено, ама пак ще бие Уайлдър, по-същата причина която би Джошуа, просто е дребен и като ти се навре печели авантаж.

Чисора преди последните му 5 мача говореха, че търси последен двубой с който да се пенсионира. Е, пича ги опроверга и взе някои добри победи, сега вече е много по-гледаем и опитен. Преди виж какъв смешен беше срещу Кубрат и Фюри, виж го сега.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...