Guest der Bomber Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Нема толкова смешен мач м/у Поветкин и Кличко......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bgscouser Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Нека някой от хората които се интересуват наистина от бокс да споделят мнението си.За мен лично Поветкин не беше нищо особено - целия мач едни и същи удари една праволинейност и лесно отнасяше брутални удари от украинеца който от своя страна показа класата си не само със сила а и ум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vulgar Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Нека някой от хората които се интересуват наистина от бокс да споделят мнението си.За мен лично Поветкин не беше нищо особено - целия мач едни и същи удари една праволинейност и лесно отнасяше брутални удари от украинеца който от своя страна показа класата си не само със сила а и ум.Пълна пародия беше мача.Кличко нямаше съперник.Поветкин не си събра гарда един път за целия мач.Владимир колкото пъти посегна толкова пъти му влезе левачката.Атаките от Поветкин,то всъщност нямаше атаки бяха едни и същи.Направо се гмуркаше под мишницата на Кличко.Улесняваше го да му направи клинч.Никакво движение по ринга,просто ужасна игра.Нямаше игра.Никакво разнообразие.Кличко щом започна да прожинира значи той не е поставен под никакво напрежение.Колкото мачове съм гледал на Кличко щом е под натиск не си позволява да прожинира.И прочие...Не ме разбирай погрешно,Владимир си прожинира,но в края на мача започна да си играе с краката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest oZZy Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 тоя Поветкин излезе голям жмульо. Хем му се иска, хем не му стиска. Тръгваше в атака за близък бой, стигаше до никъде и се стигаше до клинч. Едно време на Тайсън всяка такава 2ра атака завършваше с удар. Добре, че съдията спаси руснака, иначе можеше и да не дочака края на 7мия рунд.Засега Кубрат не го броят за добър претендент, но така е по-добре. Нека го подценяват. Радвам се, че Кличко победи. Сега нашият има шанс да го свали от трона. Със сигурност ще се представи по-добре от Поветкин, най-малкото е по-умен. Ама да чакаме да потвърдят мача де. Че да не се проточи много или разсъхне работата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fowler23 Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 ае, тоя Поветкин бил много тъп..... лелеее не мога да повярвам, че е при професионалистите... тоя как не го е убил от бой някое перде...... добре, че в бокса са дженталмени, иначе тоя да беше паднал още във втория рунд..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kumarmd Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Кличко беше една класа отгоре. Това се случва всеки мач. Моето мнение е, че същото ще стане и с Кубрат. Поветкин правеше каквото може определено, но много грамотно и хитро Кличко влизаше в Клинчове и натискаше с тяло русначето за да не влиза в близък бой, височината му и дългите му ръце помогнаха определено много да държи дистанцията. Попринцип точно това е начина да се победи Кличко според мен, но на руснака ми липсва бързина, самия Кличко беше по-бърз. Иначе не се самозалъгвайте, руснака е доста добър световен. два пъти европейски и най-вече олимпийски шампион не се става туко така. Просто Владимир няма кой да го бие вмомента, а Кубрат няма никакъв шанс, колкото и да ми се иска да видя как го бие... Просто този е ИЗРУД!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Merseysidee Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Очакваното се случи, аз бях сигурен, че Кличко ще бие... височината каза думата си, а и да отбележа изкючителната форма в която е Кличко, явно доста тренира, но имам чувството, че колкото повече остарява толкова по мускулест става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest drenski Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Момчета, не се обиждайте, че ще си позволя да ви поправя две грешки. Понеже няколко пъти виждам във форума думата изрУд, тя всъщност се пише изрОд, нищо че се чува изруд.Кличко прУжинира, а не прОжинира. Нали идва от думата пружина. В последните години рядко гледам бокс, но снощи се загледах и не ми хареса. Обаче ми хареса съпругата на принца на Монако. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sami_Hyypia Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Аз съм забелязал и още едно нещо - срещу братята повечето излизат със свалени гащи.Колкото и да хвалите Кличко,Поветкин беше смешен!Имам представа ,че мозъкът му беше спрял и повтаряше само едни и същи удари без никакъв успех,въобще без да мисли.Просто на противниците на Кличко им липсва шампионски манталитет - нещо,което Ленъкс Люис и Дейвид Хей имаха ( просто тези мачове са ми в момента в главата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vulgar Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 АбАз съм забелязал и още едно нещо - срещу братята повечето излизат със свалени гащи.Колкото и да хвалите Кличко,Поветкин беше смешен!Имам представа ,че мозъкът му беше спрял и повтаряше само едни и същи удари без никакъв успех,въобще без да мисли.Просто на противниците на Кличко им липсва шампионски манталитет - нещо,което Ленъкс Люис и Дейвид Хей имаха ( просто тези мачове са ми в момента в главата)Абсолютно съгласен за Поветкин.Беше все едно програмиран да прави едно и също движение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JohnToshack Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Кличко не иска Пулев за следващ противник http://www.standartnews.com/sport-sport/klichko_ne_iska_pulev_za_sledvasht_protivnik_-207962.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverpool-Angel Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Мнооооого голям Кубрат!!!!!!!!Великан!!!!!!! oZZy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverpool-Angel Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Как българин може да обърка света като откаже 5 милиона? Не всичко е пари :)КУБРАТ ПУЛЕВ Е ОТКАЗАЛ СЕДЕМЦИФРЕНА СУМА, ЗА ДА ИЗЛИЗА С ФЛАГА НА БЪЛГАРИЯ !Поклон, Кобра! Нека успехите ти на ринга не спират още дълги години, защото твоите победи са и наши!Единственото, което се е изисквало от Кубрат е било да се появява не с българското, а с германското знаме, след края на всеки свой успешен двубой. Нищо повече. Едно намятане, едно минимално движение, в замяна на което Пулев е щял да получи прекомерната за родната ни действителност сума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Merseysidee Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Смаза го направо ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ReD_Gerrard Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Как българин може да обърка света като откаже 5 милиона? Не всичко е пари :)КУБРАТ ПУЛЕВ Е ОТКАЗАЛ СЕДЕМЦИФРЕНА СУМА, ЗА ДА ИЗЛИЗА С ФЛАГА НА БЪЛГАРИЯ !Поклон, Кобра! Нека успехите ти на ринга не спират още дълги години, защото твоите победи са и наши!Единственото, което се е изисквало от Кубрат е било да се появява не с българското, а с германското знаме, след края на всеки свой успешен двубой. Нищо повече. Едно намятане, едно минимално движение, в замяна на което Пулев е щял да получи прекомерната за родната ни действителност сума. Това е стара информация... Но е хубаво да се споменава :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vulgar Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Много често си припомням Шугър Рей Робинсън и ми направи впечатление една негова случка разказана от баща ми.Бил много атлетично, слабичко момче.Имал страст в бокса и се сприятелил с Джо Луис.Много се радвал, когато му носел саковете и помагал, с каквото може.Един ден отишъл в залата да се запише на тренировки.По-онова време Рей Робинсън или Уолкър Смит (истинското му име) е висок 1,70 и тежи около 50 кг,та треньора му рекъл:- Какво да правя с тебе, бе момче? - пита Гейнфорд,когато вижда в залата Уолкър.Ти си като конец.Ако някой ти стовари един юмрук,страх ме е,че ще се разпилееш на ринга...- Първо трябва да ме удари , господине!To be a champ you have to believe in yourself when no one else will. Sugar Ray Robinson Велик! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sami_Hyypia Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Ако някой ти стовари един юмрук,страх ме е,че ще се разпилееш на ринга...- Първо трябва да ме удари , господине!To be a champ you have to believe in yourself when no one else will. Sugar Ray Robinson Много хубаво!Това ми напомня за Float like a butterfly, sting like a bee и продължението ,което е малко по-неизвестно The hands can't hit what the eyes can't see. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vulgar Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Много хубаво!Това ми напомня за Float like a butterfly, sting like a bee и продължението ,което е малко по-неизвестно The hands can't hit what the eyes can't see.Да.Много ми е интересно дали тези неща си ги е измислял сам.Не,че има голямо значение,но винаги е нажежявал обстановката,хвалел се е,предизвиквал,подигравал...По-рано много ме е дразнел с това надъхано говорене,перчене,но след това го възприех просто като начин нещата да станат по-интересни, привлекални.Пък и да не забравяме,че има поне малко истина в думите му.Клей има най-уникалното движение по ринга за мен.Единственият друг боксьор,който ми е правел огромно впечатление с движението си е Серафим Тодоров.Гледах негов може би 10 минутен клип,когато побеждава непобедимия при професионалистите Флойд Мейуедър.Просто танцуваше.Да, ама като се сетя трябва да прибавя и Рей Робинсън...става дълга и широка :Д ON GEORGE FOREMAN‘I’ve seen George Foreman shadow boxing. And the shadow won.’ХАХАХАonly last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I’m so mean I make medicine sick.’ :997: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sami_Hyypia Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark. :D Странното е,че истинският Али ,който съм гледал в интервюта и филми , няма нищо общо с този изграден имидж.Дали го е правил за да промотира срещите си,дали да добие някакъв психически превес или просто да скрие това,че се е притеснявал от противника си.Той е доста скромен,добър и спокоен човек в реалност. „У дома съм добро момче: но не искам светът да го знае. Смирените хора, разбрах, не стигат далеч.“ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vulgar Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 http://prikachi.com/images/937/6922937Q.jpg http://www.youtube.com/watch?v=NvDok3kjB7c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Liverpool-Angel Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sami_Hyypia Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 И според мен, вече няма на къде да бяга Кличко и срещата ще се състои 2014.Друг е въпросът какъв ще е изходът.Скоро четох и за евентуална среща Пулев - Дионтей Уайлдър или Пулев - Антъни Джошуа,но силно ме съмнява такова нещо.Да не говорим,че и двамата ми се виждат като по-сериозни противници от Кличко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vulgar Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Междудругото ще има двубой за световната титла между Мани Пакиао и Тимъти Брадли.Очертава се като доста интересна битка,за някой е най-значимата за годината. https://www.youtube....h?v=EM2ENizUJvE Sami_Hyypia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sami_Hyypia Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Някой гледа ли Кличко - Леапай? :D Интересно ми е Кличко как успява да ги намира тези противници,сигурно с кастинг за некадърност. По-жалък шампион НЯМА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest oZZy Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 1во: боксът е освен спорт и шоу за забавление. В този мач трябваше да се бие срещу Кличко лумпенът Бойцов, който както можеш да се досетиш, е руснак и при това положение между 2те страни един мач между руснак и украинец щеше да направи страаашно много пари. Не казвам, че Зауерланд това са планирали и са знаели, че ще има конфликт между 2те държави, но ти отговарям на това как Кличко намери този противник.2ро: никой не иска да го бият и всеки иска да изкарва пари, така че докато не се появи някоя звезда, към която да има голям зрителски интерес, Кличко ще си избира противниците както му е угодно3то: Единствено нашия, Хей и може би Уайлдър имат някакъв минимален шанс срещу Кличко. Тоест искам да ти кажа, че няма голям избор на сериозни противници. Е досега не се е бил с никого от тях, но следващия или по-следващия му мач ще е срещу Пулев на 100%, а по-натам може и срещу Дионтей. За Хей не знам, той си има други проблеми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts