Jump to content

Бокс

Guest Vince

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest bgscouser

Нека някой от хората които се интересуват наистина от бокс да споделят мнението си.За мен лично Поветкин не беше нищо особено - целия мач едни и същи удари една праволинейност и лесно отнасяше брутални удари от украинеца който от своя страна показа класата си не само със сила а и ум.

Guest vulgar

Нека някой от хората които се интересуват наистина от бокс да споделят мнението си.За мен лично Поветкин не беше нищо особено - целия мач едни и същи удари една праволинейност и лесно отнасяше брутални удари от украинеца който от своя страна показа класата си не само със сила а и ум.

Пълна пародия беше мача.Кличко нямаше съперник.Поветкин не си събра гарда един път за целия мач.Владимир колкото пъти посегна толкова пъти му влезе левачката.Атаките от Поветкин,то всъщност нямаше атаки бяха едни и същи.Направо се гмуркаше под мишницата на Кличко.Улесняваше го да му направи клинч.Никакво движение по ринга,просто ужасна игра.Нямаше игра.Никакво разнообразие.Кличко щом започна да прожинира значи той не е поставен под никакво напрежение.Колкото мачове съм гледал на Кличко щом е под натиск не си позволява да прожинира.И прочие...

Не ме разбирай погрешно,Владимир си прожинира,но в края на мача започна да си играе с краката...

тоя Поветкин излезе голям жмульо. Хем му се иска, хем не му стиска. Тръгваше в атака за близък бой, стигаше до никъде и се стигаше до клинч. Едно време на Тайсън всяка такава 2ра атака завършваше с удар. Добре, че съдията спаси руснака, иначе можеше и да не дочака края на 7мия рунд.

Засега Кубрат не го броят за добър претендент, но така е по-добре. Нека го подценяват. Радвам се, че Кличко победи. Сега нашият има шанс да го свали от трона. Със сигурност ще се представи по-добре от Поветкин, най-малкото е по-умен. Ама да чакаме да потвърдят мача де. Че да не се проточи много или разсъхне работата.

Guest Fowler23

ае, тоя Поветкин бил много тъп..... лелеее не мога да повярвам, че е при професионалистите... тоя как не го е убил от бой някое перде...... добре, че в бокса са дженталмени, иначе тоя да беше паднал още във втория рунд.....

Guest kumarmd

Кличко беше една класа отгоре. Това се случва всеки мач. Моето мнение е, че същото ще стане и с Кубрат. Поветкин правеше каквото може определено, но много грамотно и хитро Кличко влизаше в Клинчове и натискаше с тяло русначето за да не влиза в близък бой, височината му и дългите му ръце помогнаха определено много да държи дистанцията. Попринцип точно това е начина да се победи Кличко според мен, но на руснака ми липсва бързина, самия Кличко беше по-бърз. Иначе не се самозалъгвайте, руснака е доста добър световен. два пъти европейски и най-вече олимпийски шампион не се става туко така. Просто Владимир няма кой да го бие вмомента, а Кубрат няма никакъв шанс, колкото и да ми се иска да видя как го бие... Просто този е ИЗРУД!!!

Guest Merseysidee

Очакваното се случи, аз бях сигурен, че Кличко ще бие... височината каза думата си, а и да отбележа изкючителната форма в която е Кличко, явно доста тренира, но имам чувството, че колкото повече остарява толкова по мускулест става...

Guest drenski

Момчета, не се обиждайте, че ще си позволя да ви поправя две грешки.

Понеже няколко пъти виждам във форума думата изрУд, тя всъщност се пише изрОд, нищо че се чува изруд.

Кличко прУжинира, а не прОжинира. Нали идва от думата пружина.

В последните години рядко гледам бокс, но снощи се загледах и не ми хареса. Обаче ми хареса съпругата на принца на Монако.

Guest Sami_Hyypia

Аз съм забелязал и още едно нещо - срещу братята повечето излизат със свалени гащи.Колкото и да хвалите Кличко,Поветкин беше смешен!Имам представа ,че мозъкът му беше спрял и повтаряше само едни и същи удари без никакъв успех,въобще без да мисли.Просто на противниците на Кличко им липсва шампионски манталитет - нещо,което Ленъкс Люис и Дейвид Хей имаха ( просто тези мачове са ми в момента в главата)

Guest vulgar

Аб

Аз съм забелязал и още едно нещо - срещу братята повечето излизат със свалени гащи.Колкото и да хвалите Кличко,Поветкин беше смешен!Имам представа ,че мозъкът му беше спрял и повтаряше само едни и същи удари без никакъв успех,въобще без да мисли.Просто на противниците на Кличко им липсва шампионски манталитет - нещо,което Ленъкс Люис и Дейвид Хей имаха ( просто тези мачове са ми в момента в главата)

Абсолютно съгласен за Поветкин.Беше все едно програмиран да прави едно и също движение...

• 2 months later...
Guest Liverpool-Angel

Как българин може да обърка света като откаже 5 милиона?

Не всичко е пари :)

КУБРАТ ПУЛЕВ Е ОТКАЗАЛ СЕДЕМЦИФРЕНА СУМА, ЗА ДА ИЗЛИЗА С ФЛАГА НА БЪЛГАРИЯ !

Поклон, Кобра! Нека успехите ти на ринга не спират още дълги години, защото твоите победи са и наши!

Единственото, което се е изисквало от Кубрат е било да се появява не с българското, а с германското знаме, след края на всеки свой успешен двубой. Нищо повече. Едно намятане, едно минимално движение, в замяна на което Пулев е щял да получи прекомерната за родната ни действителност сума.

Guest ReD_Gerrard

Как българин може да обърка света като откаже 5 милиона?

Не всичко е пари :)

КУБРАТ ПУЛЕВ Е ОТКАЗАЛ СЕДЕМЦИФРЕНА СУМА, ЗА ДА ИЗЛИЗА С ФЛАГА НА БЪЛГАРИЯ !

Поклон, Кобра! Нека успехите ти на ринга не спират още дълги години, защото твоите победи са и наши!

Единственото, което се е изисквало от Кубрат е било да се появява не с българското, а с германското знаме, след края на всеки свой успешен двубой. Нищо повече. Едно намятане, едно минимално движение, в замяна на което Пулев е щял да получи прекомерната за родната ни действителност сума.

Това е стара информация... Но е хубаво да се споменава :)

Много често си припомням Шугър Рей Робинсън и ми направи впечатление една негова случка разказана от баща ми.

Бил много атлетично, слабичко момче.Имал страст в бокса и се сприятелил с Джо Луис.Много се радвал, когато му носел саковете и помагал, с каквото може.

Един ден отишъл в залата да се запише на тренировки.По-онова време Рей Робинсън или Уолкър Смит (истинското му име) е висок 1,70 и тежи около 50 кг,та треньора му рекъл:

- Какво да правя с тебе, бе момче? - пита Гейнфорд,когато вижда в залата Уолкър.Ти си като конец.Ако някой ти стовари един юмрук,страх ме е,че ще се разпилееш на ринга...

- Първо трябва да ме удари , господине!

To be a champ you have to believe in yourself when no one else will. Sugar Ray Robinson

Велик!

Guest Sami_Hyypia

Ако някой ти стовари един юмрук,страх ме е,че ще се разпилееш на ринга...

- Първо трябва да ме удари , господине!

To be a champ you have to believe in yourself when no one else will. Sugar Ray Robinson

Много хубаво!Това ми напомня за Float like a butterfly, sting like a bee и продължението ,което е малко по-неизвестно The hands can't hit what the eyes can't see.

Много хубаво!Това ми напомня за Float like a butterfly, sting like a bee и продължението ,което е малко по-неизвестно The hands can't hit what the eyes can't see.

Да.Много ми е интересно дали тези неща си ги е измислял сам.Не,че има голямо значение,но винаги е нажежявал обстановката,хвалел се е,предизвиквал,подигравал...По-рано много ме е дразнел с това надъхано говорене,перчене,но след това го възприех просто като начин нещата да станат по-интересни, привлекални.Пък и да не забравяме,че има поне малко истина в думите му.Клей има най-уникалното движение по ринга за мен.Единственият друг боксьор,който ми е правел огромно впечатление с движението си е Серафим Тодоров.Гледах негов може би 10 минутен клип,когато побеждава непобедимия при професионалистите Флойд Мейуедър.Просто танцуваше.Да, ама като се сетя трябва да прибавя и Рей Робинсън...става дълга и широка :Д

ON GEORGE FOREMAN

‘I’ve seen George Foreman shadow boxing. And the shadow won.’

ХАХАХА

only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I’m so mean I make medicine sick.’ :997:

Guest Sami_Hyypia

I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark. :D

Странното е,че истинският Али ,който съм гледал в интервюта и филми , няма нищо общо с този изграден имидж.Дали го е правил за да промотира срещите си,дали да добие някакъв психически превес или просто да скрие това,че се е притеснявал от противника си.Той е доста скромен,добър и спокоен човек в реалност.

„У дома съм добро момче: но не искам светът да го знае. Смирените хора, разбрах, не стигат далеч.“

• 3 months later...
Guest Sami_Hyypia

И според мен, вече няма на къде да бяга Кличко и срещата ще се състои 2014.Друг е въпросът какъв ще е изходът.Скоро четох и за евентуална среща Пулев - Дионтей Уайлдър или Пулев - Антъни Джошуа,но силно ме съмнява такова нещо.Да не говорим,че и двамата ми се виждат като по-сериозни противници от Кличко.

Guest vulgar

Междудругото ще има двубой за световната титла между Мани Пакиао и Тимъти Брадли.Очертава се като доста интересна битка,за някой е най-значимата за годината.

https://www.youtube....h?v=EM2ENizUJvE

• 3 weeks later...
Guest Sami_Hyypia

Някой гледа ли Кличко - Леапай? :D Интересно ми е Кличко как успява да ги намира тези противници,сигурно с кастинг за некадърност. По-жалък шампион НЯМА!

1во: боксът е освен спорт и шоу за забавление. В този мач трябваше да се бие срещу Кличко лумпенът Бойцов, който както можеш да се досетиш, е руснак и при това положение между 2те страни един мач между руснак и украинец щеше да направи страаашно много пари. Не казвам, че Зауерланд това са планирали и са знаели, че ще има конфликт между 2те държави, но ти отговарям на това как Кличко намери този противник.

2ро: никой не иска да го бият и всеки иска да изкарва пари, така че докато не се появи някоя звезда, към която да има голям зрителски интерес, Кличко ще си избира противниците както му е угодно

3то: Единствено нашия, Хей и може би Уайлдър имат някакъв минимален шанс срещу Кличко. Тоест искам да ти кажа, че няма голям избор на сериозни противници. Е досега не се е бил с никого от тях, но следващия или по-следващия му мач ще е срещу Пулев на 100%, а по-натам може и срещу Дионтей. За Хей не знам, той си има други проблеми