Jump to content

ММА - Mixed Martial Arts


Гост Merseysidee

Препоръчан пост

  • 4 months later...

Бившият национал по борба Николай Щерев загуби битката с COVID-19

 

Бившият национал по борба Николай Щерев е починал тази сутрин в 3 часа от коронавирус, съобщи легендата Александър Томов, който е президент на клуб "Левски". Ники бе приет в болница в много тежко състояние, като лекарите не са успели да го спасят, припомня "24 часа".

 

Той е син на легендарния ни борец и треньор Симеон Щерев, който също изкара заразата.

Link to comment
Сподели другаде

  • 6 months later...

Много добре знаеш какво имам в предвид. :D

 

Първия мач Волко надхитри Макс, обаче втория си беше пладнешни обир от всякъде.

 

Ще гледаме трилогия ми се струва, Ортега беше като прероден срещу зомбито, но Волко и в часност City Kickboxing ще му дойдат в повече. И все пак нищо не се знае де.

 

Не ми казвай, че смяташ, че Волко си взе и 2-рия мач, плс :D, ще стане скандала :D :D

Link to comment
Сподели другаде

И как по точно спечели и втория мач? С това че беше шампион, и 3 тейкдауна, от който съвсем нищо опасно за Макс не произлезе?

 

Макс го прати на земята 2 пъти, Волко се върна в мача 4 и 5, обаче не мисля, че няколко тейкдауна (безопасни) са достатъчни да outscore-нат 2-та нокдауна.

 

Как и да е де, много трудно се организира трилогия при 2-0, обаче няма друг избор динята. Инак напълно разбирам Волко защо не иска 3-ти мач, поне не на този етап... Даже и Макс сподели че го разбира напълно.

Link to comment
Сподели другаде

Не знам какво сравняваш. Рунд 1,2 и 4,5 са ясни къде отиват и са по 10-9 точки, третият е въпрос за кого е. Това по точки. 2 нокдауна, които не са довели до нищо (това е мма, не бокс) , са толкова важни, колкото и два тейкдауна с лежане отгоре и пасивност, което обаче няма значение в случая. Волкановски се стегна здраво след 2рия рунд и беше безспорно по-добрият в шампионските рундове, като обърна бройката на пласирани удари за целия мач в своя полза, а пък Хололей успеваемостта на пласираните му падна само на 30 % след първите два рунда . А и от 10 рунда, Хололей определено не показа достатъчно. Естествено, хаваецът е любимец на Дейна, така че ще получи и 3-ти шанс.

ППЦ ми е през оная работа кой от тях е шампион, просто ме дразни мита, че Макс е бил обран. Със сигурност не беше обран, близък мач и шампионът си запази пояса.

 

Грешката беше, че му дадоха на Макс веднага реванш, вместо да се бие един път или да изчака повече време. Сега би 6-тия в ранкинга, което за мен означава, че му трябва още една победа, за да се бие за титла. Естествено, Дейна ще се моли Ортега да бие Волкановски и един от Ортега/Макс да са шампиони, като първият е много важен за $$$, щото чиканотата в Мурика гледат своите бойци.

Link to comment
Сподели другаде

Безспорно се стегна Волко и направи доста по силни 3,4 и 5ти от 1ви и 2ри,обаче 10 от 10 бе бих точкувал 3 за него. Как и да е, не е като да съм безпристрастен в случая. Не ми се и захваща темата колко е адекватно първо системата с 10 задължителни, + колко са адекватни съдиите за ММА срещи.

 

Ортега изглеждаше прероден срещу Зомбито и го разпиля, но Алекс в никакъв случай няма да му позволи подобно нещо. И все пак, Ортега не е изобщо за подценяване в случая.

 

Като цяло яки карти идват, с нетърпение чакам да видя Чандлър как ще влезе, Хуукър е изрод и последния мач с Дъстин го показа.

 

Много се надявам Порие да удуши Макнъгетс, ама не мисля че ще се случи.

Link to comment
Сподели другаде

Не е честно много, много.

Ирландеца показа повече хъс и атаки. Изключително бърз. Много бърз и в удари и в пазене.

Аз не съм му чак такъв фен именно заради циганските номера (рамена, настъпвания...), обаче е маризчия.

Тоя Порие ми е като некви дупе, поне 5 пъти си оправя перчема. И кисел някъв.

А е квот такова. Намери го в хубава серия и рижавия клекна.

Link to comment
Сподели другаде

Ритниците в прасеца решиха мача,, Конър даже не ги блокираше, не си промени въобще плана. Както и естествено слабото му кардио, за което всички знаем. Както отдавна съм казал - one trick pony. Ако не му сполучи плана в началото, няма други умения, на които да се облегне. Беше много силен в долната категория, където имаше голямо предимство в reach-a. В 155 , което му е реалната категория, е недоказан.

 

За Дъстин - евала! Отдавна мислех, че има второто най-добро резюме в тая категория след Хабиб. Далеч повече топ победи от Фъргюсън, а с тази днес съвсем.

Link to comment
Сподели другаде

Ами Диаманта победи абсолютно всички топ в 155, ако сметнем че Тони мина прайма си. За малка да удуши дори Хабиб. Като цяло, Нурмата е едно а над повечето и 2 нива отгоре и дори не могат да го застрашат. Иначе Конър първия рунд както и Скар-а вметна - супер бърз и точен - обаче Дъстин излезе със страхотен гейм-план, и втория рунд си намери разстоянието, влезе на размяна, а там Конър няма шанс.

 

Чандлър - Порие за титлата, мисля, че ще е доста интересно, Чандлър също впечатли доста, супер експлозивен, страхотен борец и тежки ръце. Да ги сбиват за титлата, след тея кратки мачове, ще имаме може би май-юни нов шампион в 155. Джъстин и Оливейра за следващия топ претендент.

 

Ся е времето да сбият Конър и Тони, ще изкара кинти Динята, Тони ще си уреди пенсията, а Конър ще натрупа малко самочувствие.

 

Ся чакам Дуриньо да вземе пояса от Усман, въпреки миниатюрни шанс.

Link to comment
Сподели другаде

Основната карта доколкото знам е започнала към 3-4 наше време, което си е нормално.

 

Много рядко ако има карти в далечния изток както примерно в Корея 2019-та края, гледаме по наше време картата.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Моята дъщеря много харесва детски килими и сега иска да й сложа такъв в детската стая. Малко се притеснявам как ще го поддържам, но се съгласих да й купя. Предполагам, че като се пази от петна, с прахосмукачката е достатъчна за поддръжка.

Link to comment
Сподели другаде

  • 6 months later...

Днес ще има ППВ карта в Абу Даби, доста интересна на хартия. 

Та ако има заинтересоеани, 21h започва основната карта, понеже знам, че доста хора не се занимаеат да гледат поради кофти часовете на започване. 

Link to comment
Сподели другаде

  • 8 months later...

Яир или Браян "тъпкача на Хали Бери" Ортега?  Смешен тейкдаун дифенс срещу смешни тейкдауни, това ще е интересно как ще се развие. В стойка истинският мексиканец трябва да е с голямо предимство пред фалшивия.

Link to comment
Сподели другаде

Сдухващ финал на ивента.

Шнел и дръпнатия се сцепиха поне. Ветеранките изглеждаха ужасно, а Бургос взе на косъм мача.

Другата събота продължаваме с ивентите в приятно за нас време - УФЦ Лондон.

Според мен домакините ще си вземат мачовете, конкретно Пади, Кюфтето и Аспинал. 

Последния е единствения с шансове за титла обаче.

С интерес ще гледам Джай Хербер в прелимите, срещу Топурия остави добре впечатлениез въпреки, че му откъснаха главата.

Link to comment
Сподели другаде

Може да бъде изображение с 2 души

The two scousers picking up wins in UFC London. Liverpool fan Paddy the Baddy Pimblett winning by Submission and Everton fan Molly 'Meatball' McCann winning by TKO.
 
Great too see both side of the Merseyside doing well....even if she is a Everton fan.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...