Jump to content

Рахим Стърлинг (Ман Сити)


Гост Liverbird

Препоръчан пост

Гост Stivi_G

Защо си мисля, че тези "циркове" за напускане са си с цел по-висока заплата. Всички знаем, че има потенциал, но не е нищо особено на този етап. Замине ли в по-голям отбор най-вероятно ще е резерва дълго време. Няма я класата на Суарез за да пробие в отбор пълен със звезди като Барселона. За това явно майка/баща иска, чрез сегашното положение да "извие" ръцете на клуба и да мине на много по-висока заплата. Пак ще си е титуляр, пак ще си се развива до колкото може, ама ще прибира доста повече. В друг клуб едва ли би ги получил всичките тези неща накуп.

 

И тук идва и ролята на мениджъра. Един добър мениджър трябва да си е и психолог от една страна и да знае как да стимулира играчите си, така че да дадат всичко от себе си във всеки мач.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 1,5k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Гост stroshev

Добре бе като толкова разбирате повечето- кой е този 20 годишен футболист, който е постигнал повече от Рахим... защо го сравнявате постоянно с играчи на по 23-26 години не мога да разбера? Имал потенциал ама не се бил доказал ами на 20 години кой се е доказал- Роналдо ли се беше доказал, Меси кой? Лаказет преди 3 години е имал 4 гола от 37 мача, Роналдо като е бил на 20 е имал 9 гола в 50 мача за Юнайтед

Link to comment
Сподели другаде

Гост Scarface

Само да те отворя- на около и под 20 Меси беше световна звезда.

ШЛ, шампион, голмайстор и кви ли не още награди.......

Да, не всеки е Меси, но ти си го посочил та за това .....

Link to comment
Сподели другаде

Гост tsbalabanov

Ако го кешираме за много пари, аз лично бих бил най-доволен. Вече, честно казано, и да се разберем с него, не искам да го виждам в отбора. Ако Арсенал дадат 40-45 млн. направо да го даваме, няма какво да му се молим. Направи 20 добри мача покрай Суарез, след това още 15 в началото на шампионата, спечели голдън бой и от там насетне, не просто, че няма силен мач, а е и най-слабият на терена в червено.

Link to comment
Сподели другаде

Гост SFA

Какви ви 40-45 млн при това от Арсенал и то за наш Рахим!? Та те за Суарез предлагаха 40 млн и 1 паунд, та сега ли ще се харчат. Ако го даваме на Арсенал, то ще бъде разменна монета за някой като Уолкът или не дай си боже някой анонимник плюс скромна сумичка. Това ни чака ако го пуснем и в Сити. Извън острова не го виждам ама хич..

Link to comment
Сподели другаде

Гост Liverpool-Angel

Мюнхен. Байерн (Мюнхен) е започнал преговори с представители на полузащитника на Ливърпул Рахим Стърлинг, съобщава авторитетното германско издание Bild. Според информацията, старши треньорът на баварския тим Хосеп Гуардиола разчита през лятото да освежи състава и да намери заместници на ветераните Франк Рибери и Ариен Робен.

Братът на Гуардиола – Пере, който е футболен агент, е започнал преговори с 20-годишния английски национал и Ливърпул за евентуален трансфер.

Преди време Стърлинг отказа да продължи договора си с клуба, въпреки значителното увеличение на заплатата му.

Link to comment
Сподели другаде

Гост the kop

Поведението на тоз момчурляк е меко казано нахално. Барнс и Кара много точно го охарактеризираха и аз съм безрезервно съгласен с тях но от друга страна в отбора ще остане само един Коутиньо който е класа и то непостоянна и всичко друго пълнеж.

Link to comment
Сподели другаде

Гост drenski

авторитетното германско издание Bild

 

"авторитетното германско издание" е германският еквивален на един английски трибуквен вестник, чието име е забранено да се споменава в този форум

Link to comment
Сподели другаде

Гост stroshev

Само да те отворя- на около и под 20 Меси беше световна звезда.

ШЛ, шампион, голмайстор и кви ли не още награди.......

Да, не всеки е Меси, но ти си го посочил та за това .....

 

Ок за Меси греша но той къде е играл да не е било в Райо Валекано?

Link to comment
Сподели другаде

Гост Vince

TheoScouse... дали ще са тези имена, или ще са тези на Анчелоти, Ван Гаал или Венгер... все едно!... Sorry, че не съм си лепнал за профилна човек, на който дори Капитана не желае да му стисне ръката... камо ли пък другите футболисти да му имат някакво уважение. Този сезон не беше пушене на марихуана, на райски газ... то не бяха селфита с Роналдо на Бернабеу... то не беше вилнеене из Инстаграм и Фейсбук... то не беше безхаберие, то не беше чудо. И точно тоз юнак, зад който гръб заставаш, докара съблекалнята до това пошло и срамно ниво. Колкото до мен, аз просто харесвам мениджъри, които имат уважението на футболистите си... а не дори иконите на клуба, да не желаят контакт с тях.

 

И понеже темата е за Стърлинг... и аз да бях на негово място, и аз щях да напусна на този етап... нивото на отбора ни в момента е средняшко, изгуби се и атмосфера и манталитет... и да, всяка следваща година под ръководството на Роджърс, си е чиста загуба на време и нерви, както за нас, така и за перспективните ни футболисти. Не мисля, че Стърлинг може да научи още нещо от Роджърс, или пък от Алън, Маркович, Ловрен, Ламбърт и сие... че да си струва да остава. Колкото до това къде ще отиде... поне за мен Байерн е точното място... ще е идеален заместник на Робен или Рибери някой ден... а и има от кои да се учи, с кои да си партнира за да се издигне и т.н.

Link to comment
Сподели другаде

Гост drakson

Kop 305 ‏@Kop305 1 min1 minute ago

Sterling agent: “My job is to make sure I do the best with my clients. If people say I am bad, or they are badly advised it does not matter”

Kop 305 ‏@Kop305 2 mins2 minutes ago

Sterling's agent: “He is definitely not signing. He’s not signing for £700, £800, £900 thousand a week. He is not signing."

Kop 305 ‏@Kop305 2 mins2 minutes ago

Sterling's agent: "I don’t care about the PR of the club and the club situation. I don’t care."

 

Не знам дали е вярно или някой просто тролва. Но ако е истина... да го даваме под наем в Чардафон!

Link to comment
Сподели другаде

Гост tony

Има и още от агента:

 

"My job is to make sure I do the best with them (my clients)."

 

"Carragher is a knob. Everybody knows it. Any of the criticism from current pundits or ex-Liverpool players - none of them things matter to me. It is not relevant,"

 

Очаквам Карагър да му отговори както си трябва.

Link to comment
Сподели другаде

Гост The King

Аз лично само за един английски футболист се сещам, който да е направил прилична кариера в Германия- Харгрийвс.

 

А в добавка Гуардиола като почне с неговите схемички един пас напред, два назад и накрая едно голямо нищо, ми се струва, че хич няма да паснат на Стърлинг. И като сложим и езика, който си е доста труден, а виждаме, че Бейл втора година не може да научи къде, къде по-лесния испански, нещата съвсем загрубяват.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Dilyan Damyanov

Е не ако тези цитати не са изфабрикувани, то или Рахим трябва да се дистанцира от думите на агента си публично, или просто да не го включват дори в групата за двубоя.

Link to comment
Сподели другаде

Гост drenski

Ако тези цитати не са изфабрикувани, има две версии.

 

екзотична - този Уард или както там се казва - е полудял от прекалена употреба на синтетична дрога; отключила се е наследствена лудост в него; полудял е от прекомерно гледане на хард порно след дълъг период на мрачно безебие; луд си е по рождение, но досега е успявал да го прикрива.

 

реалистична - просто иска да предизвика голям скандал и по този начин да изгори всички мостове назад за Рахим и да предизвика клуба да изгони момчето от Ямайка. Плюс че си прави самореклама, защото наскоро излезе от предишната си агенция и създаде своя.

Грозна история.

 

ПП Не знаех значението на думата knob и я проверих в речника - тиква, кратуна, куфалница. Карагър, ако го срещне, трябва да му забие на този една глава, та да усети как боли от скаузсърска кратуна. .

Link to comment
Сподели другаде

Гост seahawk

Аз не мога да разбера какво толкова го обсъждате това хлапе вече 3 сезона го чакаме да избухне да се развива в първия тим, а той си е все същия житен бегач... искал да пелечели титли, трофей да лапа мангизи (което е типично за тъмната част на лондон така, че не ме учудва много) ми прав му път или да си искара сезоните на пейката защото втората половина на сезона си беше един абсолютен статист, а даже и за мач не мога да се сетя, че да кажа ей хубаво че беше Рахим да го искара.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...