Jump to content

Рахим Стърлинг (Ман Сити)


Гост Liverbird

Препоръчан пост

  • Replies 1,5k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

"Навсякъде хвърчаха чинии и храна": Какво се случи между Стърлинг и Гомес отвътре

 

618x345.jpg

 

 

Английските медии няма да се откажат лесно от ровенето към корените на скандала между Рахийм Стърлинг и Джо Гомес. Общо-взето основните акценти от случката са ясни - двамата се сдърпаха в края на дербито Ливърпул - Манчестър Сити в неделя, а спречкването им е продължило в лагера на националния отбор на Англия, който се готви за квалификацията с Черна гора в четвъртък на "Уембли".

The Athletic обаче намери свой информатор в лагера на "трите лъва", който разказа историята с подробности. И както може да се очаква - нещата са доста любопитни.

Инцидентът между двамата в трапезарията на базата "Сйнт Джордж парк" е продължил само 10-15 секунди, но в тях, според очевидеца, са хвърчали чинии и храна и са се разменяли нелицеприятни реплики.

Гомес се присъединил към лагера на "трите лъва" по обяд и минавал да поздрави всеки от колегите си един по един, когато достигнал до обядващия Стърлинг.

"Мислиш се за голямата работа ли?!", изстрелял асът на Сити в отговор на подадената му от защитника ръка.

Тогава одрасква с пръстена си Гомес под дясното му око. През масата лети храна, обърнати и счупени са чинии, а Стърлинг продължава да крещи и буйства.

Намесват се Джордан Хендерсън, Хари Кейн и вратарят Пикфорд, които разделят двамата.

"Рахийм се държеше като малко дете, изпадна в истерия", разказва човекът на The Athletic.

В трапезарията бързо пристига Гарет Саутгейт, който взима решението да отстрани Стърлинг от лагера преди мача с черногорците и съобщава решението си на Футболната асоциация.

Всички в отбора, включително и Гомес, настояват Рахийм да не бъде санкционират, но селекционерът е непреклонен.

Оказва се, че това не е първо спречкване между двамата. В дните след победата над България с 4:0 на "Уембли" и преди 5:3 над Косово, по време на тренировка двамата влизат в единоборство рамо в рамо и Стърлинг отново налита на бранителя.

Двамата обаче отново са разтървани, както се случва и в понеделник.

Link to comment
Сподели другаде

Баси боклука тоз Стърлинг. Айде на терена разбирам да се спречкаш с играч от противниковия отбор, все пак има емоции, напрежение и т.н., ама извън него и то особено срещу футболист, който ти е съотборник в националния, е абсолютно незряло и глупаво.

 

А нашия иначе много разбран, щом е казал на Саутгейт да не го вади от отбора. Трябвало е да му начука муцуната.

Link to comment
Сподели другаде

Агента му както е тръгнал да разправя как ако са занели ,че ще махат Роджърс то Стърлинг е щял да остане щото да работи с Клоп е щяло да е сбъдната мечта ,та в тоя ред на мисли много ще се смея ако като си тръгне Пепо такктиката го наследи Роджърс :sarcastic: :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Агента му както е тръгнал да разправя как ако са занели ,че ще махат Роджърс то Стърлинг е щял да остане щото да работи с Клоп е щяло да е сбъдната мечта ,та в тоя ред на мисли много ще се смея ако като си тръгне Пепо такктиката го наследи Роджърс :sarcastic: :sarcastic:
Трудно ще стане. Ако Пеп си тръгне преди да е спечелил ШЛ, което е много възможно да се случи, то арабите ще търсят със сигурност, свободен треньор печелил ШЛ или вече нает такъв с възможност да му платят неустойката.

 

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Добре, че Джо е черен, иначе малкото негро щеше да изиграе картата с расизма и да го накажат нашия за десетина мачове. Абсолютно съм сигурен, че щеше да го направи, нали дебелогъзият е лицето на борбата с расизма във футбола напоследък.

 

В подкрепа на горното имаше един случай между Фирмино и Холгейт от Евертън, когато се сблъскаха и вторият обвини Фирмино, че го е обидил на расистка основа. После се оказа, че няма такова нещо след разследване, ама лъжливия мангал не го наказаха. Та всеки негър може да си използва расизма както иска безнаказано, дори и да се окаже лъжа.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...