Senzor Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 Jordan Henderson stepped in after Lionel Messi had a go at Andy Robertson for head push https://www.givemesport.com/1474339-jordan-henderson-stepped-in-after-lionel-messi-had-a-go-at-andy-robertson-for-head-push?autoplay=on&utm_source=Facebook&utm_medium=Organic-Social&utm_campaign=Manual-1stedition&fbclid=IwAR3gB-_GIyd_8e6Byj3Ft0mgrkL29SeTlqc1_eZwGJt8XG3t0XojQTlNp90 0ne, Normal, Shinobi and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 Тихо малко :a66: https://www.facebook.com/footballdaily/posts/2540317409358984?__xts__%5B0%5D=68.ARApKXYDJyezxUDR0pqZLZkXuyFbUuiOLhvFuD5tXw9Tk-7BeMEuRvYC7DMqG4PHHIP46axJpuGXEY9oDmyMX0othf_xp_yzkjxl7kETFkU-tCqQa7EH-d2ykUSDCkcfUohVho_usi82cWSdOE_T7ivwoIKKUZSKlbNq_xHgzb5lJv9_TUpJyQK_NLT3A-y6ISxrky9ekfOCpG9zeSjeR3ymQReN-Ld8mFFGiAY-hqzDQHr2Y45LjTjtf8tUzg2ybLS1uhF0mM15IQq4q5eSCSAu-qy--b_juV0qe_XjqTL9qAoUWOwcnW_Xyr1MPUbHRfZcqbgHpUdxroQUUo4x5pdqyOcny9SJFdg50MoLmagDzlBhk6uLPPl7DcN5CF6KlBE&__tn__=C-R David, Chinaski, Сиймор and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryssardi Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 Той и с тенис топката ги разбиваше ама от малкия паналт му мъчно да уцели вратата. Gandalf and Dacheff 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFA Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Не съм вярвал, че Хендо ще вдигне ушатата като капитан. Явно Клоп е знаел най-добре защо му гласува доверие. Честит да му е медалът. Stivi_G, Shinobi, Leon1912 and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morski Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Дайте една снимка как Хендо я вдига. kumarmd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Scarface Posted June 1, 2019 Popular Post Report Share Posted June 1, 2019 Дайте една снимка как Хендо я вдига., IVasMan, 9.Player, Кева and 19 others 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Имам чувството, че Хендо беше тренирал вдигането на купата. Направо си беше хореография. :60:Прогнозирам, че за около две седмици лоша дума няма да прочета тук за капитана, а после пак ще го захапят колегите както си требе... Hendo, Bellamy and Кева 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumarmd Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 , пу за мене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AllYouNeedIsKlopp Posted June 1, 2019 Popular Post Report Share Posted June 1, 2019 Не съм вярвал, че Хендо ще вдигне ушатата като капитан. Явно Клоп е знаел най-добре защо му гласува доверие. Честит да му е медалът. Няма по- заслужил от него днес за мен. През какво ли не мина, когато дойде отбора ни беше меко казано плачевен, преживя всичките ужаси от 2014 година насам, загуби всички финали, които можеше да се загубят, а колко критика е отнесъл просто не е истина. Може и да не е Джерард в чисто футболен аспект, но себераздаването и любовта му към клуба са изключителни, не знам дали е на едно ниво със Стивън, но със сигурност може да се нареди до Карагър. Днес най- сетне е на върха!!! http://prikachi.com/images/859/9581859L.jpg Dr.G., Senzor, Кева and 18 others 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morski Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Да сменят емблемата на ръкава му, веднага! AllYouNeedIsKlopp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Сиймор Posted June 1, 2019 Popular Post Report Share Posted June 1, 2019 Когато дойде от Съндерланд беше много млад и уплашен. Дразнеше ме как се крие на терена и след всяко отиграване си попипва косата. Момента в който ме спечели беше когато в един мач с Юнайтед се спречка с Фъргюсън и му налетя. Казах си момчето вече е мъж. От тогава никога не ме е разочаровал с поведението си на терена и извън него. Дори когато е играел слабо се е раздавал на живот и смърт. Тук имам чувство, че повечето не го харесват, но този сезон беше заедно с Върджил, Алисон и Мане в основата на успеха ни. seahawk, Robbie B F, Leon1912 and 11 others 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merseysidee Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 оста време търсих клип на този момент. Интерестно ми е какво всъщтност казва на Клоп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyberfan Posted June 2, 2019 Popular Post Report Share Posted June 2, 2019 IVasMan, David, Shinobi and 12 others 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stan1 Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 Това момче във времето отнесе ужасно много критики,и,то не без причина,но от няколко месеца,неговия дял за брилянтните ни игри е голям!!! Браво Хендо,така правят капитаните!!! Scarface, danail06, Кева and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AllorNothing Posted June 2, 2019 Popular Post Report Share Posted June 2, 2019 Хендо със себераздаването си до последна капка живот си заслужи безсмъртието като капитан ка клуба. За лош негов късмет той трябваше да поеме щафетата от най-великият капитан в иссторията на футбола, и това ни влияе в преценката и очакванията на всички нас.Прекалено много сякаш изисквахме от него, а реално той не даде никак малко и беше основна част от превръщането на отбора в машина.Емоцията му след края на мача казва всичко. Enigma_m7, Dr.G., Steve_G and 8 others 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 Хендо не е чак толкова лош играч, проблемът е, чехората по отношение на него са на двете крайности. Или го критикуват до откат( често е било заслужено), или го защитават с всички средства( пак е имало основания в доста от аргументите). На мен лично не ми е най-големият любимец, но е мъжко момче, защитава емблемата, колкото може и не се отказва. Има доста позитивни качества, но в никакъв случай не е лицето Х, което собственоръчно ще носи халфовата ни линия на гръб. След Стиви е трудно да влезеш в неговите обувки, че и да играете на сходни позиции, сравненията са неизбежни. Bellamy, David, Steve_G and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simply Red Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 Имам чувството, че Хендо беше тренирал вдигането на купата. Направо си беше хореография. :60: Leon1912, ravina and SuarezYNWA 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 Тва трябва да му е на Ники новия аватар. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberfan Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 Henderson’s dad had throat cancer and asked him not to see him while he was going through treatment. Last night he watched his son lift the Champion’s League. This is the best photo from last night. Merseysidee, Leon1912, 9.Player and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firkan Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Dr.G. and Кева 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 кой е този? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firkan Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 https://twitter.com/AndyGbootneck Обикновен човек си е, както се казва. Просто го срещнах в каналите от информация.Нещото, което ми направи впечатление е, че Хендърсън е направил контакт с човека една година след като са се срещнали, за да го пита дали има ли билети за финала.Явно мотивационната реч на този човек го е трогнала, за да си спомни една година след това. edit: Сега като погледнах този човек е и с ампутиран крак, което допринася за речта, която е направил преди Световното мин. година. docaTa, Dacheff and Кева 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted June 4, 2019 Report Share Posted June 4, 2019 кой е този?Мисля, че е военен ветеран и ги е надъхвал преди мач на националите. Четох тези дни някъде по-подробна статия, но не помня къде, в която имаше описано в колко и какви мисии е участвал, както и други подробности. Ако ми попадне пак или се сетя къде съм го чел, ще метна един линк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Задръж си формата и настройката до края, Данчо. За златото помогни в една от надпреварите поне, пък от мен имаш "Sorry JH14" гравирано на бял камък и покрито с варак. Същия монумент обещавам да закрепя на Анфийлд от външната страна, ако ще и да преспя при ушев за една нощ за вандализъм. Айде сакаме, айде чекаме! ReD_Gerrard, Shinobi and Bellamy 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinobi Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Айде сакаме, айде чекаме! Dacheff 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts