Jump to content

Джордан Хендерсън (Аякс)

Guest Simply Red

Recommended Posts

https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-7576669/Jordan-Henderson-says-England-wanted-humiliate-Bulgaria-wake-racial-abuse-fans.html

Само че забравя "капитана" че неговия Ливърпул има много фенове в България...и трябва да е малко по умерен в изказванията.

Това е същото като с постоянните обиди към англичаните. Тук във форума сме прочели хиляди пъти още преди мача в понеделник, какви боклуци и пропадналяци са и се пожелава нацията им да се затрие, без да се отчита факта че реално ти си фен на английски отбор.

Същото е положението и с обидите към чернокожите.

Смятаме ги за маймуни, обиждаме ги, ама после си пускаме тв-то и се кефим на Мане, ВВД, Трент, Ориги, Вайналдум и ги боготворим.

Прекалено много внимание се обръща според мен на това кой какво казал. Всеки в живота си изпада в противоречие и в лицемерни ситуации, при които казва едно, а върши друго.

Утре Хендерсън може да вкара решаващ гол в някой мач и всеки ще скача от радост. В момента обаче ни е паднал в очите.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

https://gong.bg/bg-football/nacionalen-tim/multimedia/gallery/kakvo-licemerie-zvezda-na-angliia-predizvika-nov-skandal-562403

Ето го големия мъж и борец против расизма...когато са прави са прави ..

Хендерсън знам защо се Пери толкова ,но не значи че ще му простя.

Обичам Ливърпул,но страната си обичам повече.Капитан е кафявото лале.Хендерсън.?

За мен е мъртъв.

Коя дискусия? Събрали сте се да правите психологически профил на човек, който видимо не харесвате. Не искаш да ти олеква мнението, но то като цяло няма тежест, поради тази причина.

Психопрофил можеш да правиш на човек, независимо дали го харесваш или не. Не знаех, че има изискване да харесвам някого, за да имам правото да опиша личността му. Мерси все пак за тази информация.

От кого не е приет? От теб очевидно, че не е, но от всички треньори и всички играчи също толкова очевидно е. От феновете? Да, има разидинение, но със сигурност не може да се каже, че не е приет.

Ами естествено, че имам предвид феновете. Тяхното мнение е и едно от най-важните за самия Хендерсън, абсолютно съм сигурен в това. Има разединение и то стабилно, което е абсолютно достатъчно да ти покаже, че личността му е най-малкото спорна от гледна точка на авторитет. Не помня да е било така с Хюпия, не помня да е било така с Джерард, няма да е така и с Ван Дайк, който ще наследи лентата.

Следващия ти пример, само като го прочетох и ми изникнаха няколко моменти на Стиви, Фабрегас, Кийн, Тери, Туре и т.н. И при тях ли е било ПР?

и не забелязах нито едно от тези негови подскачания, но пък имаше на няколко пъти ВВД да се изтърва и да 'подскача около чужди играчи, да гледа лошо и т.н.'. И в него явно са се зародили тежки вътрешни комплекси.

Обожавам като обърнете форума и мненията тук на математика. "В еди кое си клипче от Ютюб, на амнайстата секунда има видеоматериал, доказващ, че еди какво си". Пич, вече не знам от колко години не съм изпускал мач на Ливърпул. Гледам го Хендерсън във всяка една минута на терена, гледам и Милнър, гледам и ВВД, гледал съм и предните капитани на отбора. Мислиш ли, че 4 секунди в Ютюб компилация ще ми докаже обратното?

Така че в тоя ред на мисли, твоето мнение е логично, то е проекция на вечното ти враждебно настроение спрямо Хендерсън.

Явно ме бъркаш с друг потребител от форума, което показва наблюдателността ти. Тук има доста нефенове на Хендо, аз никога не съм бил краен в това отношение. Да, не съм му топ фен, но не съм враждебен към него. Лимитиран е откъм футболни качества, но е дисциплиниран и изпълнителен, което го прави част от отбора. Върши си работата, която му е дадена. Тя е строго профилирана, защото иначе няма да се справи добре. Но има принос към отбора. Не е капитан, не трябва да е капитан, защото това му тежи още повече и според мен дори го лимитира. Това ми е мнението. Нито хвалебствено, нито враждебно. Има достатъчно колеги, с които да се дъвчеш за враждебността към Джордан, аз не съм от тях. Дано съм бил ясен, макар и "олекналото ми мнение".

В последния ми коментар визирах на Бомбера очевидните заяждания към Балабанов и че това не е дискусия, затова и преместих мнението му в Чат. Първо прочети и разбери написаното преди теб, преди да скачаш така.

Отговорът ми беше към 'Като нямаш какво да допринесеш за дискусията'. Не към последния коментар. Прочел съм и съм разбрал, споко :)

Не те бъркам, защото просто не гледам никовете повечето пъти, като чета мненията и поради тази причина и не знам пристрастията на всички тук поотделно, но и не си го слагам като цел. Мнението ми беше отнесено строго спрямо твоето. Последното изречение беше просто тъпа закачка с твоето мнение, мислех че се подразбира.

Нали търсиш дискусия? Казваш, че почти никога не успокоявал играчите ни при битки на терена. Правим бърза проверка, би следвало трудно да намеря такава случка, ама се оказа, че не е. Еми може би докато гледаш, избирателно помниш. И пак казвам, мозъкът попринцип работи така, че ние по-скоро ще запомним как се изпъчил на Коща, отколкото как е дръпнал Мане и не се е случило нищо. Целта на компилацията не е да ти доказва нещо на теб, а да докаже, че това, което твърдиш не е истина.

Разбира се, че може да си правиш психопрофили, за който си пожелаеш. Приятелката ми също нонстоп си профилира колежки/колеги, но това прави ли твърдението и например, че Анелия никога няма да си намери приятел, защото е комплексарка, за стойностно?

Сега чета статия, че нямаше нищо против да носи фланелка в подкрепа на Суарез, който бе заклеймен като расист тогава. Много смешен човек, направо пародийно е да го гледаш как се прави на мъж. Никакви принципни, само интереса, който да го направи по-харесван сред широката маса.

Човек винаги ще защити близък,без значение вината му

А невинен бил той,да кажеш на някой негър кво е айде айде...

Иначе от Twitter .. oh, from a player that supported suarez against evra. You should play against Bulgaria more often they almost made you look good enough to play in the championship

Haha

Нямате спирка значи. Защо си губите времето с такива неща, приятели? Всички знаем повечето англичани колко струват като хора. Много добре се вижда и част от нашето население на какво ниво са.

Просто спрете. Пак се чудите за какво да се хванете. Единственото , което трябва да ви интересува е какво прави капитанът ни като облече червения екип. Всеки мач се раздава и остава сърце и душа на терена. И за съжаление на някои потребители тук, "въпреки" него , ние се издигаме, борим се за трофеи..печелим ги.. Какво повече искате от човека. Нормално е да защити съотборниците си..Не е нормално всичко това , което се пише в социалните мрежи..но за съжаление в днешно време всички футболисти пишат глупости в Инстраграм..ФБ и т.н. Убеден съм, че после съжаляват за доста от тях.

Естествено, че ще сложи тениска на Суарез, след като го познава и мисли, че не е расист. Случаят със Силва е подобен. Търсите само поводи да си излеете омразата, вместо да се насладите на класирането, на играта...на футбола ,който изповядваме. Де Хея ще пропусне мача..Какво по-хубаво от това..(пожелавам бързо възстановяване на момчето).

Знам че никога няма да се спре обсъждането на капитана ни. Много от трезво мислещите хора тук, се аргументират ако нещо не им харесва или обратното. НО има доста такива, които просто изливат омразата си.. А това най-много не мога да го разбера. Как подкрепяш и твърдиш , че обичаш Ливърпул..а постоянно плюеш по играчите.

Мен лично, не ме интересува какви хора са..имам си собствени проблеми , за които да мисля..но всяка седмица с нетърпение очаквам нашите мачове, защото усмивката не слиза от лицето ми..

И за финал, аз като един от защитниците на Хендо, ще кажа, че изключително много се радвам , че Клоп въобще не го интересува, кой се мисли за капитан и кой не. Ако си във форма играеш , ако не..Не. Хендо имаше и слаби и силни мачове, като всички други момчета и има място в отбора. След като е наше момче..винаги ще го защитавам и подкрепям...

Ти в ролята си на какъв казваш на кой какво да пишеш??.Каквото искаме това пишем,това е форум,ако не ти харесва ходи да пишеш под акоунта на Хенд0 в соц. мрежи да им кажеш на тях как да пишат ,да видим на какво ще те направят.Хендерсън е без талант ,Видно е от космоса,без лидерски качества.Само ти и майка му май сте му фенове

Ти в ролята си на какъв казваш на кой какво да пишеш??.Каквото искаме това пишем,това е форум,ако не ти харесва ходи да пишеш под акоунта на Хенд0 в соц. мрежи да им кажеш на тях как да пишат ,да видим на какво ще те направят.Хендерсън е без талант ,Видно е от космоса,без лидерски качества.Само ти и майка му май сте му фенове

Имаш проблеми. Човек се опитва с добро, но не става..Никакъв не съм..че да ти казвам какво да пишеш... Лошото при теб е , че само говориш, но нищо не казваш. Явно си от хората, които виждат само лошото. Жив и здрав да си.

Определено съм му фен..както и на всички останали наши футболисти. Преди няколко месеца една Ушата държеше. Хубави времена бяха и продължават да бъдат. Ти си гледай лошото.

Ти голмо мнение написа,от типа дето казват да си беше мълчал най- добре.Бил държал купата-голям аргумент за качествата му.Научихме от поста ти ,че има физически сили да я държи.И аз съм държал устата и Златна обувка съм и Златна топка.И какво това прави ли ме добър.И за да не изцепил "умен въпрос" ,ще ти кажа къде съм ги държал,като се разходи човек по музей те из Европа .Ама тва не ме прави футболист.

https://gong.bg/bg-f...-skandal-562403

Ето го големия мъж и борец против расизма...когато са прави са прави ..

Хендерсън знам защо се Пери толкова ,но не значи че ще му простя.

Обичам Ливърпул,но страната си обичам повече.Капитан е кафявото лале.Хендерсън.?

За мен е мъртъв.

Ама тва верно ли го постнА? Очевидно е че паузите причиняват дебилизъм, клонящ към кретинизъм. И аз ги мразА

А невинен бил той,да кажеш на някой негър кво е айде айде...

Между негрито на испански и факин нигга има голяма разлика. Вероятно не знаеш езиците и затва скачаш. Стой кротък.

1571239299[/url]' post='583920']

Човек винаги ще защити близък,без значение вината му

Има разлика и то немалка. Във време, в което всеки може да се обиди и от най-малкото нещо, не върви да се сипе и обижда по огромна група хора, да не кажа цяла държава и общество по най-гнусния и брутален начин? Значи Тайрън Мингс може да се обиди от 10 човека, които показвали средни пръсти и били облечени в черно и това е ок, а Хендо може да сипва безнаказано върху хора, които в голяма част са фенове на клуба, който той представлява като капитан? Значи моите и чувствата на цяла държава са по-незначителни от тия на Тайрън Мингс? Аз не мога да се обидя или ако го направя, значи съм “патрЕот” ли?

Хендо освен Англия, предатавлява една много по-голяма институция, каквато е Ливърпул ФК. Като представително лице на ЛФК, той няма как да си позволява да накърнява чувствата на хора, които в голяма част са фенове на институцията, която представлява. Аз ако си позволя да туитна нещо за индииците, с които работя, примерно, мога да ти гарантирам, че ще бъда освободен от работа още на следващия ден сутринта. Но това е ок.

Знам, че много хора явно не мислят, че има проблем, явно смятат, че преувеличавам, явно смятат, че съм трапезен патриот, но моите чувства не са по-ниски и незначителни от тези на 3-ма чернокожи и аз, както и те, мога да се засегна от нещо написано или казано от капитана на любимия ми отбор. Приключвам с темата.

Между негрито на испански и факин нигга има голяма разлика. Вероятно не знаеш езиците и затва скачаш. Стой кротък.

Те и федерацията нищо не разбират затова отнесе 8 мача хаха само ти ги владееш езиците .Седи кротък че сънчо мина

Те и федерацията нищо не разбират затова отнесе 8 мача хаха само ти ги владееш езиците .Седи кротък че сънчо мина

Мда не разбират, а и ти май си единственият, който не вдЕна. Видно е с просто око, че е политика. Просто ни налазиха.

Аз сънчо не гледам от години, да си знаеш само. Расизъм при Суарес, може да определи само полу-идиот или пълен... доказан. Надявам се ти не си такъв, въпреки съмненията ми в тва.

п.п. Всъщност много точно бих ти казал къде, точно да отидеш и какво, точно да направиш, но ще спазя добрия тон. :sarcastic:

Суарез не е наричал Евра негрито, а негро, което на испански няма разлика, но на английски има. Негро и нигро звучат почти еднакво и Суарез много добре е знаел това, освен ако не е пълен ретард.

Иначе, по-правилното е Тайроун Мингс, а не Тайрън. Две различни имена, първото е по-черното.

За мен фактът, че има такова почти невиждано при другите отбори деление на фенската маса по отношение на капитанството на Хендерсън е най-тежкият аргумент, за спорните му лидерски и капитански качества. Както и фактът, че лентата в националния отбор бе дадена на играч, който дори не е капитан на клубния си такъв. На същия този играч, дето едвам му се разбира какво говори... И това не бе коментирано от нито един друг футболист, а всички приеха решението.

Аз също приключвам с темата, пичове, нямам намерение да се карам и да си развалям отношенията тук с колегите заради Хендерсън.

Представянето на Хендо и несвършващата война между хейтърите и ловърите му е необятна тема. Аз гледам прагматично на въпроса. За мен всеки следващ капитан на отбора трябва да надгражда предишния по всички футболни и професионални критерии. В сравнение с Джерард, Хендо е далеч и с харизмата си и със значението си за клуба, въпреки, че успехите са му съизмерими с тези на Джерард и да се надяваме ще го надскочи още Май месец. Бритишите уважават местните момчета, колкото и да отстъпват на чуждите наемници по футболни достойнства и грешките на Хендо се забравят слек края на мача. Българските фенове трудно даваме карт-бланш на един футболист дори и той да е британец, защото не сме пристрастни по признак национална принадлежност. И да, аз не възприемам Ливърпул само и единствено като британски клуб, той е световна величина.

Има разлика и то немалка. Във време, в което всеки може да се обиди и от най-малкото нещо, не върви да се сипе и обижда по огромна група хора, да не кажа цяла държава и общество по най-гнусния и брутален начин? Значи Тайрън Мингс може да се обиди от 10 човека, които показвали средни пръсти и били облечени в черно и това е ок, а Хендо може да сипва безнаказано върху хора, които в голяма част са фенове на клуба, който той представлява като капитан? Значи моите и чувствата на цяла държава са по-незначителни от тия на Тайрън Мингс? Аз не мога да се обидя или ако го направя, значи съм “патрЕот” ли?

Хендо освен Англия, предатавлява една много по-голяма институция, каквато е Ливърпул ФК. Като представително лице на ЛФК, той няма как да си позволява да накърнява чувствата на хора, които в голяма част са фенове на институцията, която представлява. Аз ако си позволя да туитна нещо за индииците, с които работя, примерно, мога да ти гарантирам, че ще бъда освободен от работа още на следващия ден сутринта. Но това е ок.

Знам, че много хора явно не мислят, че има проблем, явно смятат, че преувеличавам, явно смятат, че съм трапезен патриот, но моите чувства не са по-ниски и незначителни от тези на 3-ма чернокожи и аз, както и те, мога да се засегна от нещо написано или казано от капитана на любимия ми отбор. Приключвам с темата.

В пълното право си си, да се чувстваш засегнат от всичко това. И е напълно нормално, след като се вдигна толкова шум заради 50 маймуни с качулки.. Едва ли не , сега всички Българи сме расисти и боклуци.

Че англичаните го изиграха...да.. Расисти ли са ..да. Повечето хора тук също те разбират и се чувстват по-същият начин. Но , лично според мен, отдаваш много значение на това ,което Хендерсън направи. Защото както ти каза, е капитан на любимият ти отбор. Но, друго нещо което спомена е за индийците. Ето постави се на неговото място.. как да си позволи да не заема страна относно толкова голям проблем в тяхната Нация. Няма как да не застане зад хората, с които работи и зад съотборници, и приятели. Една грешна дума и ще го разпънат на кръст в Англия. Много му пука на Хендо за България.

Аз съм на мнение , че трябваше да си мълчи просто..но определено не е той проблемът. Беше с тениска на Англия, а не на Ливърпул..

Напълно разбирам гледната ти точка и доста обосновано каза , защо се чувстваш така. Но доста от хората тук, вдигнаха такъв шум просто защото е Хендо ..Както и да е. Аз също приключвам темата.

С нетърпение очаквам Капитанът ни да ликува с феновете , след срещата с Ютд в Неделя. А дали това ще е Ван Дайк, Хендо или Милнър...няма абсолютно никакво значение. Вижда се, че лидерите в отбора са много повече и точно заради това нещата се получават. Успех на всички и поздрави.

Като гледахме мача онзи ден,беше повече от ясно че Англия ще бие.Обаче първото нещо което ми направи впечатление е колко жалък е нашият капитан джордито Хендерсън,истински ужас как и за какво се пенеше по едно време като петле преди да го сложат на дръвника изглеждаше.Аз никога не съм претендирал ,че разбирам много от футбол,но ако имаме във отбора Канте на място на Джордито отбора ни ще е със една класа отгоре.

"лидера" ни по качества е на ново 10-20 място отбор.По характер мъжество,доблест.. не се класира при професионалистите.Дори и дринкуотър да заемем ще е надграждане.

А ще може ли да се спре с дрънкането на едно и също по подобие на латерна? В последните страници братче по няколко мнения гласящи едно и също, едно и също, едно и също.

ОК„ всеки ви разбра мнението, може и да се поспрете вече. Няма бавноразвиващи се тук предполагам и всеки разбира още от първото мнение какво се има предвид с него.

Само спамите и обиждате в последните постове и това вечно няма да продължи, гарантирам ви го.

Благодаря за вниманието.

Колега,виждам ,че се дразниш на постовете и след заплахата ти те ще спрат до неделя следобед когато ще има нов повод за негативни коментари освен ако не остане на пейката за мача.Не може да се спре истината дори и да си модератор.

Лека вечер

• S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Аякс)