Jump to content

Джордан Хендерсън (Аякс)

Guest Simply Red

Recommended Posts

Според мен това е най-точното обобщение на ситуацията с Хендерсън. Заварен капитан. Имаме късмет, че имаме доста на брой капитани без ленти в отбора и капитанската лента в момента е само за престиж. Всеки би могъл да я носи със същата сила. Нещо като Пената в Литекс - София. Хем президент, ама почетен и от него не зависи нищо.

Трябва по-често да споделяш такива неща от кухнята. Нещо за тактиката за неделя да си чул? Явно си прекарал доста време на Мелууд, щом разполагаш с такива детайли.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Не разбирам какво толкова не разбираш? При наличието на Робо, Мане, Ван Дайк, Салах, Фирмино, Алисон и Милнър, който и да носи лентата е все тая. Единствената причина да е капитан е, че беше такъв, когато Клоп дойде. Това не значи, че не трябва да играе, значи, че няма значение дали носи лента или не за Клоп, защото в отбора има достатъчно лидери. Тука вече е друг спорът дали Хендо е лидер или не. Според мен не е.

Впрочем, липсата на авторитет при Хендо на национално и клубно ниво е в основата на всички тия “мъжествени” реакции по време и след мача с България.

Не разбирам какво толкова не разбираш? При наличието на Робо, Мане, Ван Дайк, Салах, Фирмино, Алисон и Милнър, който и да носи лентата е все тая. Единствената причина да е капитан е, че беше такъв, когато Клоп дойде. Това не значи, че не трябва да играе, значи, че няма значение дали носи лента или не за Клоп, защото в отбора има достатъчно лидери. Тука вече е друг спорът дали Хендо е лидер или не. Според мен не е.

Аз пък не разбирам ти ли знаеш повече за отбора или Мелиса Реди. Отговарям ти на теб, защото си умно момче, освен това знаеш езици за разлика от някои други тук. Ето ти малко цитати, а ти вече сам ще си прецениш дали има липса на авторитет и сред кого. Прочети внимателно, вникни, пак го прочети, пак го помисли. Най-просто казано, свери си часовника с хората, които са близо до отбора.

Klopp empowered Henderson to cultivate the dressing room culture and the captain has promoted a togetherness many within the West Derby facility say they haven’t encountered before.

The bond extends beyond the team to the non-football staff, who are part of the fabric of the place too. This is so much so, that even when players leave the fondness lingers.

Jordan Henderson, whose role in helping Liverpool land the world’s most expensive defender has not been given the consideration it deserves - they share an agent and the captain kept on at recruitment to do everything possible to secure Van Dijk - mentioned that turning around in the tunnel and seeing those two was like a victory before kick-off.

Крайно време е да се престане този глупав спор за капитанската лента. Ливърпул си има капитан и той се казва Джордан Хендерсън. Определен е от Клоп. Точка. Full stop. Приемете го веднъж завинаги и търсете други обяснения защо това е така, а не търсете под вола теле. Кой имал авторитет, кой нямал авторитет и всички други изброени глупости (не в твоето мнение). И не, не е все тая кой ще носи лентата. Но колкото повече време минава, толкова повече съм убеден, че тя е на ръката на правилния човек.

Тука вече е друг спорът дали Хендо е лидер или не. Според мен не е.

На теб ли да вярвам или на Дани Мърфи? Да си носил победа на Олд Трафорд? А 3 пъти?

Като ти прочетох коментара ,че и нещата дето си пейстнал и се чудя ти какво очакваш да напишат близките до клуба..че Клоп не го иска за капитан ама е в заварена ситуация ли? Вместо да даваш съвети на другите ,вземи ти следвай Тея съвети и разбери че в света на големите пораснали хора това което се казва често не е това което е.

Сега, Хендерсън може да е лимитиран като футболни качества, но явно Клоп смята, че му върши работа и затова все още е в отбора, така че трябва да приемем този факт.Не ми е любимец, но докато отбора върви напред с него в състава аз съм ОК.Пък дали има или няма лидерски качества няма как да знаем, щото нито сме на Мелууд, нито сме в съблекалнята на отбора, че да се правят каквито и да е предположения в тази връзка.

И си мисля, че е крайно време модераторите да я заключат тая тема за известно време, че за няколко дена се навъртяха повече мнения, отколкото преди, по време и след мач на тима в ШЛ па макар и с отбор като Генк.И то мнения които дъвчат същото, което се е писало в над 100 и кусур страници.

До голяма степен споровете са породени от това, че е капитан.

Същите спорове ги имаше много преди да стане капитан, когато и Стиви играеше. Моето мнение е, че те са породени от това, че някои хора си мислят, че нещата стават като в компютърните игри. Този не ми харесва и хоп взимаме онзи. Заради същата причина имаше и спорове лятото на тема трансфери и алтернативи на бекове и нападатели. Според мен дори и Стойкица ще се съгласи, че има поне няколко души(т.е. повече от 1), които биха играли по-добре от Хендо, биха си изпълнявали задачите при Клоп и биха паснали идеално на стила ни. Въпросът е, че всичко това ще отнеме ресурси, за които грам не се знае дали ще си заслужават и отделно дали е възможно да се случи, ако решим да инвестираме. Да не говорим пък въпросните футболисти трябва да са с характер чисто човешки, който Клоп би харесал. Или пък дали са от тези, на които като има кажеш скачай, не питат защо, а колко далеч. Между другото неслучайно бях писал, че Хендо е доста гласовит, когато го гледаш на живо. ;)

За съжаление не мога да кажа, че и най-големите критици на Хендо ще се съгласят, че той е доста над средното ниво, но си е така, поне в моите очи. И щом на този етап върши работата, която му е възложена и то я върши доста често безупречно, то ще го гледаме още няколко години, било то в ротационен принцип, било то почти всеки мач.

Без да иска,вниманието с което го обрижвате Хендерсън става легенда.

Той ви е много благодарен.

Той нито е чувал за нас, нито дори предполага, че в Бг съществува такава дилема, на феновете на отбора, относно неговата игра! А, за спора тук - всеки има право на мнение и всеки има право да го изкаже, стига да спазва правилата на форума!!! :rtfm:

А, моето е, че Хендо има място в отбора и Клоп го използва, когато е необходимо, в зависимост от тактиката за конкретния мач. Но,... мисля, че той е най-слабия / като футболни качества / капитан на Пуул, откакто следя отбора!

Гледах мача с вила пак.Забелязах при победния гол Хендерсън тръгва да се радва с Мане ,но Мане прави рязка смяна на посоката тогава и отива да се радва с Ван Дайк.Според мен и играчите не гласно не го имат за техен капитан.Имало е и други подобни случки.Хендерсън няма как да не ги вижда и усеща Тея неща и се комплексира,човешко е.

Това че някой бил казал нещо за Хендерсън в медийното пространство, пък и тоя човек бил играч на Ливърпул в миналото, а и някой си друг бил близък до клуба... дрън-дрън. Такива безобразни глупости са се говорили по тия студиа, че да не изброявам. Карагър беше казал, че Джо Харт бил най-подходящ за Ливърпул. Ти имаш ли 747 мача за отбора, че да го отричаш? Или когато Фърдинанд се тръшкаше и удряше по масата Йонайтед да предлагат договор на Олеле. Трябват ли ти 6-7 титли на Висшата лига, за да не си съгласен с това?

Няма как някой да излезне и да каже нещо лошо срещу отбора, който подкрепя и да внася напрежение. Напълно нормално е когато си част от дадена институция вече толкова време, ти да си човекът, който да е в основата на това новите хора да се чувстват добре. Ама това го прави и Ловрен, даже Клоп го е коментирал хърватина. че благодарение на това, че владее 6 езика му е от голяма полза за сплотяване на колектива. И какво от това. Нормални неща, които всеки нормален човек трябва да прави. Единственият му позитив като капитан е, че е нейтив спийкър и по-лесно се разбира със старите тюфлеци - реферите. Просто изкара късмет, че в ония времена на вакуум след напускането на Джерард, първо - той беше единственият, който имаше стаж в отбора, а също така и единственият със стаж, който нямаше опасност да си тръгне, защото никой не го искаше от големите грандове.

Значи твоето мнение тежи повече от това на журналистите и хората около отбора?

Не казвам, че не си прав за твърдението си, но защо така категорично твърдиш неща за които няма как да си сигурен? Това е твоето виждане - само, че ти го поднасяш като еднозначен и доказан факт.

Така е, моето виждане си е и съм го написал в предния си пост. Не съм казал, че разбирам повече от Дани Мърфи или Мелиса Реди, просто казвам, че това не значи автоматично, че са прави, защото имали еди-какви-си постижения. Всеки си тълкува нещата както му е изгодни, всеки също така си използва същите пундите, интервюта и прочие само когато са му в полза на тезата, иначе не. Аз примерно мога да изкарам цитати от книгата на Джерард за Роджърс, мога да намеря хвалби по адрес на Рейна от големи бивши играчи и журналисти, ама това няма да накара Стойко да ги заобича, примерно. Няма да му промени мнението.

Та така и аз. Съжалявам, ако е излязло, че все едно се налагам, не ми е била такава целта. Та толкова за Хендерсън и пундитите.

Прекалено много свободно време имаш.

Изгледай това видео точно за този гол, за който говориш:

https://www.youtube....h?v=iUJ-xo2vtRQ

Мане си тича като луд просто, към никой не отиваше, даже едвам го спряха. Изобщо не вижда Хендерсън, със сигурност вижда Трент и тогава сменя посоката. Трябва ли да си вадим изводи от това, че не иска да гушка Трент? :D Не, естествено, но ако беше Хендерсън, да, разбира се... :D

Тоя свремето си ти,да търси клипчета да ми пействаш за да защитиш нз си кой.И тък като имаш мноо време виж клип с головете през сезона този и миналия и ще видиш как капитанчо го няма редовно при радването за гол.

Тоя свремето си ти,да търси клипчета да ми пействаш за да защитиш нз си кой.И тък като имаш мноо време виж клип с головете през сезона този и миналия и ще видиш как капитанчо го няма редовно при радването за гол.

Аз съм влязал и съм пуснал абсолютно първото клипче, което излиза. Ти си гледал цял мач и пак нищо не си видял. На мен ми отне около минута и 30сек, на теб ти е отнело 95мин. :whistling:

Ако взема пък да вляза да видя такъв клип да не се окаже, че пак грешиш?

Спомням си, че преди тоя гол над моето мнение Хендо беше доста хранен и тогава избухна.

Дано стане и сега така срещу Сити. Ето може да се покаже като капитан и да ни затвори устите, идеален мач за него....ако играе де...

На критиците устата никога не се затваря. Като избухне го хвалят за този мач, после го хранят 30 мача, щото не е играл като Роналдо. Какви сте ми специалисти, всичките май имате сертификат за професионален треньор? Чувствам се привилегирован, че съм във форум с такива капацитети.

Аз съм влязал и съм пуснал абсолютно първото клипче, което излиза. Ти си гледал цял мач и пак нищо не си видял. На мен ми отне около минута и 30сек, на теб ти е отнело 95мин. :whistling:

Ако взема пък да вляза да видя такъв клип да не се окаже, че пак грешиш?

Не съм ти гледал клипчето да съм честен,а гледах мача, защото ми харесва ако имам време да гледам последния мач на любимия отбор на запис.Не си струва да търся клипчета за хора които по мое мнение не си заслужават усилието.НО за да съм добър колега поне за тези които се колебаят относно Хендерсън ето първото което ми изкочи :Pв него има и малко положителни неща ,пусни си го и ти.Добре анализират почти всеки аспект от играта му.Обяснено е с примери нагледно и надписи субтитри и всичко.Ако и сега не разбереш значи няма да е..

Иначе ако излезем от темата за футболните му качества ,и погледнем и човешките му.. то знаеш ли как излиза.. че той се изплю в устата на всички българи и България с действията си тук и думите си ,а ти му лижеш задните части.Да не се задавиш само :doubleup:С този маталитет твоя още щяхме да сме под османско владичество ама тва е друга тема.

Дано не играе в неделя,че пак ще се налага да бием въпреки него.Последните мачове с него играем като с 10,5 човека да не казвам 10 когато бележи за Тотнъм.

Продължавайте със споровете ЗА и Против Хендерсън. Така както вървят нещата, момчето от Съндърланд ще изпревари по страници Стивън Джордж Джерард ,което само по себе си ще бъде гротескно.

Гледах го това клипче, ама пак не разбрах. Мане избяга ли от Хендерсън или не избяга? Нищо не казаха за това, само за Бускетс и Канте. Ти май си го измисли (излъга), а?

Гледах го това клипче, ама пак не разбрах. Мане избяга ли от Хендерсън или не избяга? Нищо не казаха за това, само за Бускетс и Канте. Ти май си го измисли (излъга), а?

Казал съм къде да гледаш при отбелязването на гола.Клипа си го намери сам ,за домашно ти го давам.Ако малко разбираш английски ще го намериш.Ако ли пък не следи отбора от тук нататък след отбелязване на гол.

• S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Аякс)