Jump to content

Джордан Хендерсън (Аякс)

Guest Simply Red

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Много му отива да вдига купи ! Дано му стане занаят :60:/> !

И аз така викам!

Много е харизматичен с купа!

Може и да не изпитвам душевни оргазми, като го гледам с топка в краката, ама като го видя с купа и съм близо...даже до физически!

Пичове, занимавате се с излишни неща. Аз предлагам да се обсъди дали Хендерсън е добър играч, има ли място в Ливърпул и трябва ли да е капитан. Интересна е темата, а не помня да е дискутирана във форума.

Предлагам да гласуваме дали бако ви Дако да си пусне муста и брадаци?!! Аз съм за- по този начин ще може да целува купите "като мустакат кръстник - бъклица".

ПП Това предполага, че ще продължава да вдига купи> вече съм приел, че ще бъде част от отбора, от това почти > че почти съм го приел за капитан, от това почти> че Клоп почти си знае работата!

Скъп съм на похвали, да се приема за почти комплимент!

Понеже малко позатихна темата да "вкарам малко напрежение" :D

Случайност или не ?

От началото на сезона в ПШ имаме 2 чисти мрежи с Фабиньо като ДМ. С контузията и поставянето на Хендо на тази позиция записваме доста повече /3 в ПШ и по 1 в клубните първенства - общо 5 за Декември/.

п.с. 100 % причината е комплексна, като смяната на Фабиньо с Хендо е с най - малко влияние, но не може да се каже, че играем с по - слаби отбори.

п.с'. 100% Фабиньо е много по - добрата опция за тази позиция, което обаче не отрича представянето на капитана.

В мачовете, в които Хендо играе опорен халф, отборът е допуснал 1 гол - озни скандалния на Брайтън, който трябваше да бъде отменен (според Кийт Хакет: https://www.liverpoo...llowed-17348387).

Всеки играч си има своите слаби страни, а може би единствената слаба на Фабиньо (като опорен халф) е, че много често оставя човек с топка зад гърба си, лице в лице с централните защитници. При Хендо това почти не се случва и логично сухите мрежи дойдоха.

В темата на Гомез се пише, че заради него и ВВД допускаме по малко голове, тука заради Хендо. Обърках се.

И да разбирам ли, че маовете за СШ , са за тях се сещам, ги губехме без Хендо, с Фабиньо примерно?

Щото там едва вкарвахме и ако ни бяха вкарали го гризкахме.

Или пък не е така. Наистина се обърках. Без Хендо обаче разбирам сме го закъсали.

Това, че този сезон играе малко по-добре, не го прави играч на който може да се осланяш. Просто му дойде малко самочувствие и я подава много повече напред от последните му 12 сезона.

И към колегата горе, не вкарвай напрежение, няма нужда

'..now, if you're talking about 2010/2020 - Jordan Henderson has done nine years there and he's ended up being part of every manager who's had .@#*:"'!£_-_&+)?? in that side. So I can't see how it can be anybody else but Jordan Henderson..'

Това съм го чувал преди някъде. Около 12 600 пъти. Може и да е станало истина от толкова повтаряне.

В интерес на истината Джордан прави много силни мачове напоследък, което се отразява положително на отборното представяне. Кудос за което, благодарим и молим за още от същото.

Обаче Капитан Фантастик, мега-гига опорния, най-важния от пъзела на Клоп, при 12 мениджъра бил - някои хора.. просто някои хора.. :doubleup:

Хендерсън не прави само последните 2 месеца добри мачове. Той близо година вече си държи стабилно ниво, а в най-важните ни мачове през това време е на супер ниво.

Започваме от мача с Челси миналата пролет, минаваме през реванша с Барселона, финала в Мадрид, мачовете този сезон срещу Тотнъм, Челси, Арсенал, Сити, Лестър, Залцбург, финала срещу Фламенго.

Реално той за този период има 2-3 наистина слаби мача, след които задължително е разпъван на кръст.

Ся, дали си бил надскачал нивото, дали при друг освен Клоп щял да играе така, мен изобщо не ме интересува. Хендерсън от доста време насам си играе като топ халф, и това е най-важното за мен. Как играл преди, кво що правил, ми е все тая.

Това което аз виждам е, че той е супер полезен на отбора. Без него много трудно щяхме да имаме резултатите през тази година, защото баланса в играта ни идва точно от тройката халфове, в която той е константно присъствие от много време.

В тая статия пак някой деградирал драскач се е опитал да извиси Хендо до небесата. Да, играе лрекрасно, основен играч е при Клоп, има заслуга за успехите на тоя отбор, но ако ги нямаше играчите, които трябва да забравим според въпросния автор, Хендо вместо купи щеше да вдига самолета под душа в банята.

Може пък ако Хендо не беше тук през цялото време, нямаше да се стигне до ситуацията днес, кой знае?

Нищо, че са 2 години само, аз лично бих определил ВВД като играч на десетилетието. Game changer.

• 2 weeks later...

Треньорът на Фламенго Жорже Жезус е казал,че Хендерсън е най-добрият халф в света на неговата позиция

https://www.empireofthekop.com/2020/01/08/henderson-best-midfielder-in-the-world-in-his-position-says-flamengo-boss-jorge-jesus/

• S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Аякс)