Jump to content

Джордан Хендерсън (Аякс)

Guest Simply Red

Recommended Posts

Айде стига бе, вярно той е нашия капитан, ингилизин е и отдаден изцяло на каузата, ама чак пък в едно изречение със Сунес и Шаби Алонсо / добре все пак, че не е добавен и Джерард / ... в повечко ми идва, май... :ppp6:/>

Очаквах такава реакция, но все пак Алонсо не беше Меси, пасът му беше наистина класа, имам предвид други аспекти от играта, че имат прилика.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Не знам какво е признал Върджи , но според мен манталитета на победители започна да се изгражда с неговото идване, така че "коленето и бесенето" е негов приоритет. Хендерсън бе капитан и преди идването на Върдж спомняте си нали. Не ме разбирайте погрешно, отдавам заслуженото на Хендо и наистина този сезон е съвсем друг играч, дано така да продължава и да вдига още много купи!

На Шиърър мненията отдавна не са меродавни. Никога не ни е харесвал, когато Салах чупеще рекорди, не го слагаше в класациите си за отбор на сезона.

Ето преди 2 месеца отборът му за последните 10 години в Англия - без нито един играч на Ливърпул и с треньор Гуардиола:

https://www.premierleague.com/news/1530979

Върджил казва, че Хендерсън е лидер на отбора на и извън терена.

https://www.dailymai...ons-League.html

https://bleacherrepo...ordan-henderson

И други може да мислят като Алан Шиърър, що се отнася до играта на Хендерсън през сезона.

Слухове, че се е родил син на Хендерсън тези дни. Салах и той очаквал скоро, може би за това не пътува, а си стои в града.

И една закачка по темата:

Hendo and Salah both having babies in the winter break.

Klopp really has planned this season out brilliantly... #LFC 🍼

Примерно защото чака жена му да роди всеки момент?

Иначе бебето е родено на 7-ми. Точно преди 9 месеца на 7-ми бихме Барселона с 4:0. Явно при Хендо празненствата са били топ.

Ако е така, защо ли не го видяхме на мача срещу Щросбъри, за разлика от Милнър.

Почивка... човека може буквално да иска да почине от футбол малко и да прекара времето семейството си.

Много ми хареса горното мнение на Дейвид!

И за мен Хендерсън премина през пълна промяна! Вече чак го гледам с кеф!

Като се сетя какво съм изписал по негов адрес... Като се сетя какво сме си при казвали за него с други върли фенове... Като например, че освен, че тича неправилно /според дедо ви Фърги/, за мен той дори ходеше неправилно, като Годзила от стария филм... Спомням си, че го мъчеше контузия в петата. Нищо чудно да е било от нея! Дано вече да я е излекувал напълно и да държи това ниво до края на кариерата си!

• S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Аякс)