Jump to content

Джордан Хендерсън (Аякс)

Guest Simply Red

Recommended Posts

Бившият капитан на Ливърпул Стивън Джерард коментира ситуацията в клуба след контузията на настоящия носител на капитанската лента Джордан Хендерсън. Преди няколко дни стана ясно, че полузащитникът е с контузия и ще е извън игра в следващите три седмици.

Настоящият мениджър на Рейнджърс се изказа доста ласкаво за Хендерсън, с когото той игра рамо до рамо в халфовата линия на мърсисайдци в продължение на няколко години до напускането му в посока ЛА Галакси през 2015-та година. „Някои играчи играят за себе си. Джордан върши мръсната работа, като се бори за всяка една топка, тича по 12-13 километра всяка събота и сряда. Отборите на Ливърпул не може да функционира без свързващо звено като Джордан Хендерсън.“

„Той определено ще бъде победител във Висшата лига. Той има повече самочувствие сега, след като вдигна купата в Шампионската лига над главата си. Нямам заслуга за израстването на Хендерсън, но си спомням как си говорехме с него в Лос Андежелис и той не беше сигурен дали прогресира или върви назад в клуба. Спомням си, че му казах да не се отказва от Ливърпул и че всичко ще бъде наред. Знаех какво притежава и че ще стигне далеч. Просто познаваш някои хора“, каза легендата на Ливърпул Стивън Джерард.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Не знам дали си спомняте, но от както се контузи през 2014 отбора тогава се срина и загуби точки срещу Челси и КП, които бяха фатални. А последният му мач бе именно за победата, срещу МС, която имаше индикации да е шампионска...

Сега виждаме подобен сценарии. Е поне в първенстовто имаме солиден аванс, а за ФА така или иначе явно Клоп не я брои за нещо по-различно от Ауди къп. Не казвам, че ако Хендерсън беше на терена щяхме да пометем отборите в последните няколко мача, но определено според мен е важна част от пъзела най-вече през този сезон.

Не знам дали си спомняте, но от както се контузи през 2014 отбора тогава се срина и загуби точки срещу Челси и КП, които бяха фатални. А последният му мач бе именно за победата, срещу МС, която имаше индикации да е шампионска...

Сега виждаме подобен сценарии. Е поне в първенстовто имаме солиден аванс, а за ФА така или иначе явно Клоп не я брои за нещо по-различно от Ауди къп. Не казвам, че ако Хендерсън беше на терена щяхме да пометем отборите в последните няколко мача, но определено според мен е важна част от пъзела най-вече през този сезон.

Не се контузи, а го изгониха срещу Сити, мисля в добавеното време.

Много липсва на халфовата ни линия. В момента Фабиньо е плачевен.

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Из нета

Както един треньор ми беше казал: “Треньорите винаги първо се обграждат около тях с хора, които са готови да воюват и да им свършат винаги работа, а след това около тях купува и изграждат звездите, които да блестят и да вкарват. Джордан Хендерсън е един от тези, които знаеш, че винаги могат да ти свършат работа.” Абсолютно всеки докосвал се до него потвърждава огромния му професионализъм!

• 2 weeks later...

Съндърланд ,дали няма да намажат един тлъст бонус за стандартите на лига 1 за това че е станал шампион на Англия...

Помня че 2014-та ако бяхме станали първи дължахме на затъналите в селските лиги Портсмут с цял един милион за Глен Джонсън.Това им е бюджета за две години сигурно

• S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Аякс)