Jump to content

Джордан Хендерсън (Аякс)

Guest Simply Red

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Честито на Хендо.

Трофеи да има, другите да завиждат.

Колегата горе го е написал, колко е заслужено няма да пишем.

Важното е, че играе (е част от)в най-силният отбор в историята ни.

Честито на Хендо.

Мой фаворит беше Мане и продължава да бъде, но не мога да кажа, че наградата на Хендерсън е незаслужена. Изключително себераздаване през целия сезон.

Смени няколко позиции. Игра като десен защитник, игра като централен защитник, атакуващ и деванзивен халф, десен халф. Последните сезони за мен напълно си заслужи прозвището - капитан на Ливърпул.

Мача срещу Барселона на Анфийлд винаги ще остане в моите спомени със сърцатата игра и непримиримостта на Хендо.

Когато завърши мача докато всички плачеха от щастие по терена, Хендерсън беше паднал на тревата превивайки се от болка. На полувремето тогава Клоп е мислел да го смени, но Хендо е казал, че това е "просто болка" и довърши мача с голямо мъжество.

Дет се вика за цялостен принос наградата му приляга.

Пепчо и всички други нека злобеят колкото си искат. На мен ми е кеф. Колкото повече им бодем очите на останалите, толкова повече ще значи, че сме успешни на терена.

Аз искам, ако може всяка година нашите играчи да обират индивидуалните награди. Независимо дали е Хендо, Мане, Салах, ВВД.

10 поредни такива да направят, пък другите нека си лаят.

Честито, сега и Златната топка да му дадат, Меси калъфката :)

Официално е от франция преди няколко дни: Няма да се дава златна топка за 2020 год.

Ама може златна маска :)

На отсрещната страна (срещу рисунката на ТАА на една къща) са нарисували Хендо.

Точно срещу него. С купата и медал, ама сега не ми се търсят снимки. Вчера ги видях някъде в Туитър

Като се сетя, че преди хората го сравняваха с Фил Джаксън и Джанк Уилшър и как бил едно ниво под тях, даже не трябвало да се споменава с Уилшър в едно изречение. Повечето хора даже предпочитаха Шелви и Спиъринг преди него :sarcastic: Дет се вика, къде е той, къде са те сега

Като се сетя, че преди хората го сравняваха с Фил Джаксън и Джанк Уилшър и как бил едно ниво под тях, даже не трябвало да се споменава с Уилшър в едно изречение. Повечето хора даже предпочитаха Шелви и Спиъринг преди него :sarcastic:/> Дет се вика, къде е той, къде са те сега

Сети се също, че Хендерсън имаше уникалния шанс да не бъде продаден на Крю, Престън или някои от тяхната черга след меко казано безобразните му първи 6-7 сезона... Имаше и шанса да се опази от тежки контузии през това време. Имаше една неприятна в петата някъде към 2015, която най-вероятно е излекувал/а дано/. Та понякога човек трябва да има и малко шанс!

Джордън Хендерсън ми прилича малко на Дженсън Бътън от рекламата. Продължава да върви и ето го къде стигна! Аз в един пост от преди години /в много саркастичен стил/ му пожелах подобно развитие, като дотук не е станал световен с Англия и не е спечелил златната топка. Световен може и да не става /от мен да мине! /, ама една две Златни топки просто е ДЛЪЖЕН да вземе!

Ами, давай, Дака, ти си на ход!

Сети се също, че Хендерсън имаше уникалния шанс да не бъде продаден на Крю, Престън или някои от тяхната черга след меко казано безобразните му първи 6-7 сезона... Имаше и шанса да се опази от тежки контузии през това време. Имаше една неприятна в петата някъде към 2015, която най-вероятно е излекувал/а дано/. Та понякога човек трябва да има и малко шанс!

Джордън Хендерсън ми прилича малко на Дженсън Бътън от рекламата. Продължава да върви и ето го къде стигна! Аз в един пост от преди години /в много саркастичен стил/ му пожелах подобно развитие, като дотук не е станал световен с Англия и не е спечелил златната топка. Световен може и да не става /от мен да мине! /, ама една две Златни топки просто е ДЛЪЖЕН да вземе!

Ами, давай, Дака, ти си на ход!

Чак пък първите 6-7 сезона. Статистически сезона, когато завършихме втори със Суарез и Стъридж беше най-добрия му сезон. 7 гола и 15 асистенции. После дойдоха проблемите с петата и формата му спадна, но сега пак се завърна с друга роля вече.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Аякс)