Jump to content

Джордан Хендерсън (Аякс)

Guest Simply Red

Recommended Posts

Казвам го с идеята, че Фабиньо е рисков във и пред наказателното. Доста фалове му свириха на линията на пеналта, последния от които помня Фернандеш конвертира в гол.

Създава по една/две непремислени ситуации на съперника и то не щото е слаб, а щото е бяс дефанзивен и инстинктите му са такива.

Хендерсън е доста по-разумен в това отношение.

Между дамата десет от десет предпочитам Фабиньо за халф.

Едва ли ще видим такава конфигурация, но на база изгледаното до сега си мисля, че ще сме доста по-солидни в защита.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

За мен от всички досега експериментални двойки тази от последните 2 мача ми хареса най-много.

Иначе за мен Хендо ще е и перфектен десен бек. Аз не виждам Трент да го превъзхожда в нещо от необходимите за тази позиция качества - нито подава по-добре, нито има по-добро виждане, нито е по-добър в защита и в играта с глава, нито е по-бърз. Като остарее може той да е като Милнър да запълва дупки по бековете.

Aз не виждам Трент да го превъзхожда в нещо от необходимите за тази позиция качества - нито подава по-добре, нито има по-добро виждане, нито е по-добър в защита и в играта с глава, нито е по-бърз.

:ppp6: :ppp6: :ppp6: На едно място даже четох, че Трент при втория гол е търсил Салах, а не левия фланг. Жалко, че прозорецът затвори и не го продадохме този :)

Казвам го с идеята, че Фабиньо е рисков във и пред наказателното. Доста фалове му свириха на линията на пеналта, последния от които помня Фернандеш конвертира в гол.

Създава по една/две непремислени ситуации на съперника и то не щото е слаб, а щото е бяс дефанзивен и инстинктите му са такива.

Хендерсън е доста по-разумен в това отношение.

Между дамата десет от десет предпочитам Фабиньо за халф.

Едва ли ще видим такава конфигурация, но на база изгледаното до сега си мисля, че ще сме доста по-солидни в защита.

Изнасянето на топката и дългите подавания от дълбочина, които със сигурност Хендерсън ги може в пъти по-добре от Фабиньо. ВВД и Матип също се отличаваха с тези си качества и освен тях трети ЦЗ нямаме с тези показатели, (дори временно ЦЗ като бразилеца). С други думи подкрепям тезата ти, че Хендо ще е по-полезен като ЦЗ, от колкото Фабо като такъв.

Той тоя пичага се е регнал в тоя форум да си каже мнението и всички да му се кланят - ако не, ще има фънки лафчета и закачки + намеци за бой ;)

Хендо ще мине Сами другия сезон, ама Карагър и Стиви нЕма как да ги достигне като мачове. Като купи и титли обаче, може и (ако вече не е).

Колега започни да се съобразяваш с правилата на форума, дори и иронични обиди не са ок....поправи се за да не се налага наказание...

Не видях да има забележки към сарказма спрямо мен и обидите към футболистите за които споменах. Следя внимателно темата с наказанията, но не виждан нищо ново. Не видях дори забележка в двата случая. Явно има значение датата на регистрация :)

Колега започни да се съобразяваш с правилата на форума, дори и иронични обиди не са ок....поправи се за да не се налага наказание...

Този форум е изтакан от ирония, нямаше нужда от такава забележка към колегата

:ppp6: :ppp6: :ppp6: На едно място даже четох, че Трент при втория гол е търсил Салах, а не левия фланг. Жалко, че прозорецът затвори и не го продадохме този :)

И твоето мнение какво общо има с Хендерсън?

...или си объркал темата?

Този форум е изтакан от ирония, нямаше нужда от такава забележка към колегата

Мен пък ми омръзна от мнения чиято единствена цел е да проверят ще има ли наказание или не....тия провокации са излишни..

Абе мен ако питате най-добре си е Хендо и Фабиньо в халфовата линия.Вярно, че Хендо направи два добри мача като ЦЗ, ама е въпрос на време и той да почне с рисковите нарушения.Поне според мен.Така или иначе ще видим какво ще стане до края на сезона.

Мен пък ми омръзна от мнения чиято единствена цел е да проверят ще има ли наказание или не....тия провокации са излишни..

И как реши, че е провокация. Не е защита на играч на любимия отбор, а провокация. Този форум е пародия, по-малка опт други, но също пародия, за съжаление.

И как реши, че е провокация. Не е защита на играч на любимия отбор, а провокация. Този форум е пародия, по-малка опт други, но също пародия, за съжаление.

Пич, ае стига вече! Вижда се, че е накърнено Егото ти, щото хората не харесват държанието ти, но няма нужда да се пънеш за всяко нещо дето ти се казва. Не ти давам наклон на оная работа, пиши си каквото искаш, обаче като ти кажат, че си не по правилата, не търси вината в другите! И като не ти харесва форума, чий го дириш тук още??? Дръж се като мъж, тегли и една майна на пародията и оди дет щеш... :yes:

p.s. И тъй като сме в темата за Хендо, моето мнение за Хендо е ясно - голямо дърво като техника, но и голямо сърце, и отдаденост към отбора! Мисля, че той трябва да си остане в защита, а Фабиньо да си заеме мястото на ДМ.

Пич, ае стига вече! Вижда се, че е накърнено Егото ти, щото хората не харесват държанието ти, но няма нужда да се пънеш за всяко нещо дето ти се казва. Не ти давам наклон на оная работа, пиши си каквото искаш, обаче като ти кажат, че си не по правилата, не търси вината в другите! И като не ти харесва форума, чий го дириш тук още??? Дръж се като мъж, тегли и една майна на пародията и оди дет щеш... :yes:

p.s. И тъй като сме в темата за Хендо, моето мнение за Хендо е ясно - голямо дърво като техника, но и голямо сърце, и отдаденост към отбора! Мисля, че той трябва да си остане в защита, а Фабиньо да си заеме мястото на ДМ.

Да си мълча и да козирувам? Било ми накърнено егото,.щял съм да налитам на бой. Налагал съм си мнението. Извинявайте, че ви развалих лицемерната сбирката!

Ами ако прочетеш какво съм цитирал, може би ще вникнеш!

Ей тамън излизам от тоалетната, където чета най-концентрирано по принцип, напънах се яко, четох четох, вниквах вниквах, ама така и не успях да схвана твоето послание, за съжаление :(

Затова смили се моля към простосмъртните като мен и ми обясни (възможно най-опростено за да схвана): какво общо има това, че похвалих Хендо, с паса на Трент за втория гол?

Ако не проявиш милост и не ми обясниш и пак трябва да се напъвам, има опасност да хвана хемороиди, които си е притеснително.

Четейки тая тема последните дни, видях унищожителните последци, които нанася коронавируса.

Ама не фичическите, психическите.

Още някой друг месец карантина.. и ще сме с жълти книжки.

Виж сега, нови колега BSFC! И ти, и другите участници в спора малко се поувлякохте. Намалете триенето, от това няма полза. За този форум е характерно, ако пишеш рядко или си новобранец да ти скачат с кубинките от време на време. Ама, като те гледам с къф темп пишеш, скоро време ще си напраскал 10000 мнения, ще си форумно величие и ще можеш да пишеш идиотии до посиране без да ти налитат. Гледай само да не те баннат дотогава!

Иначе и аз нещо реагирах рязко на превъзходните сравнения на Хендерсън с Трендо на тема бек, когато ги прочетох. Ама за себе си и без да пиша. Сега обаче в спокоен стил ще напиша защо не съм съгласен. Започвам с две уточнения: 1. Футбол играех редовно единствено като дете и то на селското пръдище. Не съм спец и не разбирам играта. 2. На очните прегледи съм първенец, помня прилично, горе-долу схващам холистичната цялост на нещата.

Та няма как да се съглася, че Хендерсън е по-добър от Трендо като бек в този Ливърпул - на Клоп, докато не го видя. Защото:

1. Имаше твърдения , че Хендерсън е от най-бързите на 100 метра. На 3 метра, обаче, е доста муден. Няма демараж.

2. Хендерсън играеше крило в най-трагичния си период. Точка. Бековете на Клоп са си крила.

3. Понеже помня, помня и как загубихме титлата от Сити 2019. С Милнър на мястото на Трендо. Сходен профил на Хендерсън - боец, железен, себераздаващ се и...тромав.

4. Допреди 3 мача терен превземаха само и единствено бековете. А Хендерсън нито може да излъже, нито да надбяга някого на късо разстояние, нито да се обърне бързо.

Нямам време да пиша, пък и няма смисъл.

Вижда се, че Хендерсън от две години е доста полезен, даже направо си е добър. Не са много силните му качества, но Клоп намери мястото му на терена и резултатите дойдоха. Никой не може да отрече приноса му, пък и наградите, присъдени от професионалисти. Ама като се почне с такива съждения, обстановката се нажежава.

Виж сега, нови колега BSFC! И ти, и другите участници в спора малко се поувлякохте. Намалете триенето, от това няма полза. За този форум е характерно, ако пишеш рядко или си новобранец да ти скачат с кубинките от време на време. Ама, като те гледам с къф темп пишеш, скоро време ще си напраскал 10000 мнения, ще си форумно величие и ще можеш да пишеш идиотии до посиране без да ти налитат. Гледай само да не те баннат дотогава!

Глупости са това, тук няма неоспорено мнение, няма значение от колко време си тук и колко често пишеш.

Просто ако пишеш рядко, свикваш по-бавно с противоположните коментари.

Аз не виждам Трент да го превъзхожда в нещо от необходимите за тази позиция качества - нито подава по-добре, нито има по-добро виждане, нито е по-добър в защита и в играта с глава, нито е по-бърз.

E, тук малко попрекали според мен. Трент има сигурно едни от най-добрите пасове в света, естествено, че подава по-добре от Хендерсън. И виждането му е по-добро и в защита е по-добър, все пак е защитник. И определено е по-бърз. Са, не знам на 100 метра дали ще го бие, но на 10-15 метра да.

Втората част на мнението ти е добра и аргументирана, но тука малко ей така си пишеш. Както и да е де. Явно тоя форум е пародия, дето се пишат идиотии до посиране. Не знам защо влизате тук тогава, честно. Аз имам опит с доста форуми, на всякаква тематика и ако тоя ви се вижда такъв, или не пишете в никакви други, или са някакви ебахти възвисените форуми (примерно за веган кисело мляко от лимец). Щото надали са за футбол или коли.

Проблемът е в двойните станддарт, но тва форумните модератори го отричат винаги, като политик корупцията. Метнахте ме от първото ми мнение за репликата - "ти си болен", а след това половината форум се изсипа да ми обяснява какъв съм, но понеже са "стари пушки" проявявате неква криворазбрана солидарност. И вземете се разберете. Единият не дава грам ирония да се пише, а другият пък ни праща във възвисени форуми. Аз съм веган, сега ще се самосезираш ли и самонакажеш :) ?. Репликите ви да не влизаме щом не ви харесва могат да получат дуплика - като ви е толкова трудно и нервно да поддържате форума -откажете се от модераторските си права.

• S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Аякс)