Jump to content

Джордан Хендерсън (Аякс)

Guest Simply Red

Recommended Posts

Аз съм веган, сега ще се самосезираш ли и самонакажеш :) ?. Репликите ви да не влизаме щом не ви харесва могат да получат дуплика - като ви е толкова трудно и нервно да поддържате форума -откажете се от модераторските си права.

Ей това е разковничето на въпроса! :997:

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Проблемът е в двойните станддарт, но тва форумните модератори го отричат винаги, като политик корупцията. Метнахте ме от първото ми мнение за репликата - "ти си болен", а след това половината форум се изсипа да ми обяснява какъв съм, но понеже са "стари пушки" проявявате неква криворазбрана солидарност. И вземете се разберете. Единият не дава грам ирония да се пише, а другият пък ни праща във възвисени форуми. Аз съм веган, сега ще се самосезираш ли и самонакажеш :) ?. Репликите ви да не влизаме щом не ви харесва могат да получат дуплика - като ви е толкова трудно и нервно да поддържате форума -откажете се от модераторските си права.

Пич, наистина твърде много се напрягаш. Добре дошъл си във форума, както всеки друг. Пиши, коментирай с нас ако ти е приятно, не обиждай другите и нещата ще си влязат в час. Много от хората тук се познаваме лично и си знаем кусурите. Ти искаш още с първото мнение вече да си cool and the gang. Ние сме една неголяма общост, в която не всички се обичаме, обаче сме се понаучили да се търпим. Да, има си наказания чат-пат, но определено не целим това да е основното нещо във форума. И в този ред на мисли - ако "веган" за теб е обида, ще се самосезирам :sarcastic:

Ако искаш да си част от форума, а.к.а. тази пародия, то наистина си добре дошъл, обаче положи и ти малко усилия да свикнеш и да се напаснеш. Повече не мисля да спамим темата за Хендерсън и да приключим тоя въпрос. Толкоз.

Пич, наистина твърде много се напрягаш. Добре дошъл си във форума, както всеки друг. Пиши, коментирай с нас ако ти е приятно, не обиждай другите и нещата ще си влязат в час. Много от хората тук се познаваме лично и си знаем кусурите. Ти искаш още с първото мнение вече да си cool and the gang. Ние сме една неголяма общост, в която не всички се обичаме, обаче сме се понаучили да се търпим. Да, има си наказания чат-пат, но определено не целим това да е основното нещо във форума. И в този ред на мисли - ако "веган" за теб е обида, ще се самосезирам :sarcastic:

Ако искаш да си част от форума, а.к.а. тази пародия, то наистина си добре дошъл, обаче положи и ти малко усилия да свикнеш и да се напаснеш. Повече не мисля да спамим темата за Хендерсън и да приключим тоя въпрос. Толкоз.

Преведено- ние ще си караме както си знаем, а ти се съобразявай с правилата. Толкоз и от мен по темата :)

Преведено- ние ще си караме както си знаем, а ти се съобразявай с правилата. Толкоз и от мен по темата :)

Ако си лежал в следствения или в затвора, ако си бачкал в чужбина( някъде и тук ги има), даже и на к@урви да си ходил си има ред, и правила Също и в детската градина, да не звучат брутални примерите ми.

А те са за да се спазват.

Така, че ще ти се наложи, братле.

И независимо, че аз разбрах мисленето ти(дори съм съгласен, но съм се зарекъл тук да пиша само в краен случай и не ми се четат глупости, каквито определено са 70%от написаното в последните дни), то рулз ис рулз, както викат ингилизите.

Пиши си квото си мислиш, ама не нападай и обиждай. Има доста чувствителни тука.

Аре няма ти изреждам имена, постарай се да се впишеш някак. Има доста начетен и разбиращи момчета. Има какво да научиш.

Разбира се не казвам да се надупиш и да слушаш като кокершпаньол, просто го давай по изи.

Иначе и идиоти има, спор няма. Ще се сблъскаш и с такива, но се постарай да запазиш самообладание.

По темата - > това, че Хендо е повече капитан от Джерард още оня ден трябваше да е отишло в темата за "лафове от форума"

При това влиза в топа.

• 3 weeks later...

Знам, че звучи “шокиращо” , но контузията на Хендерсън май ще се окаже сериозна.

Jürgen Klopp told his post-match press conference: “It’s the groin/adductor region and nobody in the medical department was positive about it.

“It doesn’t look good, but we have to wait, of course, for the scan tomorrow, hopefully.”

Когато и да свърши тоя лайнян сезон, все ще е късно. Такова нещо не помня, откакто гледам футбол и трябвя да се потърси сериозна отговорност в щаба и в хората, които подготвят футболистите.

Sent from my iPhone using Tapatalk

10 hours ago, oZZy said:

Клоп каза, че Нат Филипс е играл супер, не е направил нито една грешка. Така че всичко е точно, ще замести успешно Хендо.

В защита може и да го замести, но в халфовата кой?

36 minutes ago, paton said:

Пропуска следващите 5 мача.

те следващите 5 мача са до 15.03 и след това има 2 седмица почивка за националите,така че е и без Скан. е ясно че ги пропуска, въпроса е дали поне след 5 седмици ще готов,че тея в адукторите са много подли и бавно отшумяват, а ако помните при Стиви се наложи операция и повече той никога нямаше  удара с който ще го запомним завинаги?!

1 hour ago, S.G. said:

а ако помните при Стиви се наложи операция и повече той никога нямаше  удара с който ще го запомним завинаги?!

Е поне това при Хендо няма да е драма.

Иначе поредната контузия, направо не знам ще останем ли с отбор в края на сезона. Вместо да се връщат контузените, ние оредяваме все повече.

8 hours ago, tsbalabanov said:

И Хендо почна да става като Кейта и Матип. През 3 мача е аут. Изключително важен е, но Клоп трябва да почне да мисли за негов наследник в следващите 2 сезона.

Е, той Хендо срещу тях да тича не може да ги стигне.Засега....

2 hours ago, pehotineca said:

И другите отбори имат подобни програми ама нямат чак такива проблеми..

Имат и още как!  По няколко отбора и то преди всеки кръг.

Ето Кристал Палас днес:

Заха У.(Контузия на бедрото)

МакАртър Дж.(Мускулна контузия)

Сако М.(Контузия на бедрото)

Томкинс Дж.(Контузия на главата)

Уикъм К.(Контузия на глезена)

Фъргюсън Н.(Контузия на коляното)

Шлъп Дж.(Контузия на бедрото)

Хенеси У. (Контузия)

13 minutes ago, tsbalabanov said:

Пише в туитър, че пропуска 12 седмици... 

Не знам какво да кажа, не знам кой е виновен, но няма как всичко това да е случайно. Някои хора в клуба са за разстрел.

Е тва, ако е верно - тоя път хубавата брадясахме ... 🤬

Не знам какво да мисля вече...🙄 Май ще е най-добре да приключваме сезона! Клоп да пуска в игра младежите и тези на които няма да се разчита през следващия сезон, а тези които ще са и догодина при нас, да започнат подготовката си за следващия...Да не стане с тези контузии така, че още до края на този сезон да преебем и следващия!

• S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Аякс)