Jump to content

Джордан Хендерсън (Аякс)

Guest Simply Red

Recommended Posts

Една малка част от играта му или по-скоро приносът му към отбора. В началото има доста към Суарес, който прави чудеса от храброст да вкара, но след това виждаме някои класически разсичания на отбраната и някои добри центрирания, които радват окото.

П.П. Нямам идея Шелви колко гола има за отбора, ама изглежда повечето са му след пас на Хендо 😄

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

10 години бате. 

Тоя сигурно е най-дълго играещият купен играч. 

Като се сетя само кви първи 7.5 години имаше и ми става лошо. После тамън поигра малко, вдигна някоя купа и почти година сега лежа. 

Даже сме длъжни да го държим и дори да го пускаме всеки мач. 

А  тавана му (макар и кратък) мина. 

От тук нататък ще взима заплатка и нищо няма да играе. 

24 minutes ago, svetosus said:

Награден е с ордена на британската империя.

https://www.google.com/amp/s/www.liverpoolfc.com/amp/news/announcements/436302-jordan-henderson-awarded-mbe

Аман от връзкари! Тоа само щото е англичанин и може да улучи коя обувка на кой крак да нахлузи му дават някакво 🎖️... 🙂

Той не е свързан с футбола, а с приносът му по време на пандемията. Главен инициатор на кампанията Players Together, чрез която футболистите правиха дарения на Националната Здравна Служба. Те от своя страна го направиха посланик на тяхната дарителска организация. Също подкрепи и кампания насочена с/у обидите в социалните мрежи.Самият орден е 5 класа - неговият е 5-ти - член.

1 hour ago, S.Gerrard said:

Той не е свързан с футбола, а с приносът му по време на пандемията. Главен инициатор на кампанията Players Together, чрез която футболистите правиха дарения на Националната Здравна Служба. Те от своя страна го направиха посланик на тяхната дарителска организация. Също подкрепи и кампания насочена с/у обидите в социалните мрежи.Самият орден е 5 класа - неговият е 5-ти - член.

Майтапя се! Браво на Хендерсън за нещата които прави на терена и извън него! 

Може да бъде изображение с 10 души

HAPPY BIRTHDAY!!!! 🥳
JORDAN BRIAN HENDERSON ❤️

Happy birthday, Hendo! Our captain celebrates his 31st birthday today.
10 years at Liverpool, almost 400 games, almost 200 as a skipper, Champions League and Premier League medals... This man is already a #LFC legend! 

• 4 weeks later...

Според Ди Атлетик преговорите за нов договор са зациклили. Проблемът идва, така да го кажа по-мило, от консервативността на FSG в предлагането на нови договори на по-възрастните играчи. 

Аз чакам да видя оферта от ПСЖ в пари за Хендерсън. Много ми е интересно на колко биха го оценили.

Разбира се не вярвам да се стигне до напускане, ще се разберат нещо. А за да стане като с Джини трябва да минат още 2 години, за да му изтече договорът.

8 minutes ago, Dacheff said:

Аз чакам да видя оферта от ПСЖ в пари за Хендерсън. Много ми е интересно на колко биха го оценили.

Разбира се не вярвам да се стигне до напускане, ще се разберат нещо. А за да стане като с Джини трябва да минат още 2 години, за да му изтече договорът.

Преди няколко дни гледах състава на ПСЖ. Имат около 45-46 играча. Само вратарите са 6 или 7. Те трябва да продават или да дават под наем поне 20 играча. За какво им е Хендерсън? Същото е и при Челси. И нашите са ок. 30 мисля. Преди да вземем трябва поне 10 да освободим.

Аз бях от тези,които години наред смятах,че Джордан носи незаслужено капитанската лента на любимия ми отбор.Нещо повече,години наред смятах,че той няма нужните качества въобще да играе в Ливърпул...

Това се промени.

Клоп успя да извади на показ тази страна на Хендерсън,каквато не бях и подозирал че той притежава.Влиянието на Джордан върху представянето на отбора е огромно.

Все повече се замислям върху това,че успехите на отбора от последните години се дължат изцяло на Клоп и той прави магията си по-скоро ВЪПРЕКИ собствениците,а не БЛАГОДАРЕНИЕ на тях...

Не знам.....ако напускането на Джини някой от нас го приеха с безразличие, то евентуалната продажба на Хендерсън ,дали не се превръща в тенденция?

Очевидно е,че Клоп харесва и разчита на Джордан,както и харесваше и разчиташе на Вайналдум.......На какви резултати се надяват собствениците след като един по един разкарват можещите играчи на Клоп?

Мамка му,в коя вселена постоянно счупените Кейта и Чембърлейн заслужават да са в отбора повече от Джини и Хендо?

Ще къртим съперниците със Къртис Джоунс и Харви Елиът (нали политиката ни е такава-да се дава път на младите...)

1 hour ago, Кирил Пейчев said:

Аз бях от тези,които години наред смятах,че Джордан носи незаслужено капитанската лента на любимия ми отбор.Нещо повече,години наред смятах,че той няма нужните качества въобще да играе в Ливърпул...

Това се промени.

Клоп успя да извади на показ тази страна на Хендерсън,каквато не бях и подозирал че той притежава.Влиянието на Джордан върху представянето на отбора е огромно.

Все повече се замислям върху това,че успехите на отбора от последните години се дължат изцяло на Клоп и той прави магията си по-скоро ВЪПРЕКИ собствениците,а не БЛАГОДАРЕНИЕ на тях...

Не знам.....ако напускането на Джини някой от нас го приеха с безразличие, то евентуалната продажба на Хендерсън ,дали не се превръща в тенденция?

Очевидно е,че Клоп харесва и разчита на Джордан,както и харесваше и разчиташе на Вайналдум.......На какви резултати се надяват собствениците след като един по един разкарват можещите играчи на Клоп?

Мамка му,в коя вселена постоянно счупените Кейта и Чембърлейн заслужават да са в отбора повече от Джини и Хендо?

Ще къртим съперниците със Къртис Джоунс и Харви Елиът (нали политиката ни е такава-да се дава път на младите...)

Според мен Роджърс, а не Клоп успя да накара Хендо да заиграе, както трябва.

41 minutes ago, Red One said:

Според мен Роджърс, а не Клоп успя да накара Хендо да заиграе, както трябва.

Роджърс направи така, че Хендерсън да даде асистенции колкото Коутиньо и да вкара колкото Коутиньо, докато двамата играеха един до друг.

Клоп направи нещо съвсем друго с Хендерсън, нямащо нищо общо с това, което Роджърс направи.

4 hours ago, Stojkica said:

Роджърс направи така, че Хендерсън да даде асистенции колкото Коутиньо и да вкара колкото Коутиньо, докато двамата играеха един до друг.

Клоп направи нещо съвсем друго с Хендерсън, нямащо нищо общо с това, което Роджърс направи.

Никъде не съм казал, че са го карали да играе по един и същ начин. Няма и как да е така, след като играта е коренно различна. Казах, че Брендън го накара да заиграе, както трябва. Според тактиката на онзи отбор, разбира се. При Кени, Хендерсън беше пълен трап.

5 hours ago, Red One said:

Никъде не съм казал, че са го карали да играе по един и същ начин. Няма и как да е така, след като играта е коренно различна. Казах, че Брендън го накара да заиграе, както трябва. Според тактиката на онзи отбор, разбира се. При Кени, Хендерсън беше пълен трап.

Е той Кени го ползваше като дясно крило, а той си е чист халф. Всички се ядосваха на Далглиш тогава, че не го пуска в средата

2 hours ago, Senzor said:

Е той Кени го ползваше като дясно крило, а той си е чист халф. Всички се ядосваха на Далглиш тогава, че не го пуска в средата

1 hour ago, Сиймор said:

При Далглиш Хендерсън беше още твърде млад и неопитен. Трябваха му няколко години, за да придобие самочувстие да играе във велик клуб и да бъде лидер на терена.

Причините са извън темата. За резултата говорех.

Във връзка с тенденцията за подписване на дългосрочни договори с ключовите за отбора играчи, е имало и разговори с  Хендерсън, който има договор за още две години, т.е налице е желанието на клуба да остане по дълго. Споменава се и, че мачовете за шампионата, в които е участвал за шесте сезона при нас са съответно 17, 24, 27, 32, 30, 21. Според различни източници преговорите са стопирани, защото Хендо /агента му/ бил поискал удължаване с още три години, т.е. до лятото на 2026, когато ще е на 36 години. 

• 4 weeks later...
  • S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Аякс)