alex59 Posted July 6 Report Share Posted July 6 Не разбирам, кое тук е смешното? GERRARD08 and Stojkica 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted July 6 Report Share Posted July 6 Взимат те на световното, никой не знае защо, след което си изкарваш картон и си чупиш ръката, без да си влизал на терена. Ми малко е смешно baivan and blunt 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svivcv Posted July 7 Report Share Posted July 7 4 hours ago, Dacheff said: Взимат те на световното, никой не знае защо, след което си изкарваш картон и си чупиш ръката, без да си влизал на терена. Ми малко е смешно Дано му зарасне китката да вдигне купата! nikiniki, krk, Leon1912 and 1 other 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted July 7 Report Share Posted July 7 Аз не разбрах само защо със счупена китка го изнесоха на носилка. nikiniki and blunt 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
low Posted July 7 Report Share Posted July 7 Защото счупената кост е нормално да води до шок за целия организъм - може да му е прилошало от болката и няма смисъл да се рискува да се строполи, докато излиза на собствен ход. Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted July 7 Report Share Posted July 7 14 hours ago, Dacheff said: Взимат те на световното, никой не знае защо Няма как да те вземат на световно без никой да знае защо. Поне Тухел е наясно със сигурност. svivcv 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted July 7 Report Share Posted July 7 14 hours ago, Dacheff said: Взимат те на световното, никой не знае защо, след което си изкарваш картон и си чупиш ръката, без да си влизал на терена. Ми малко е смешно Ам, щото е връзкар, що... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted July 7 Report Share Posted July 7 3 hours ago, low said: Защото счупената кост е нормално да води до шок за целия организъм - може да му е прилошало от болката и няма смисъл да се рискува да се строполи, докато излиза на собствен ход. Стига, бе, човек... Хора се трошат нон-стоп по улици, дечурлига по площадките и никой не ги изнася на носилка, щото шок. Хендо не е симулант, по-скоро да не е станало нещо друго. 2 hours ago, Stojkica said: Няма как да те вземат на световно без никой да знае защо. Поне Тухел е наясно със сигурност. Еми като гледам колко го пускаше досега, не знам. Може да го е взел, за да ги надъхва зад кулисите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted July 7 Report Share Posted July 7 С тези широки състави в момент имаш по двама играчи на позиция, трети вратар и освен това още трима. Тухел явно е решил, че може да разчита на Хендо като още един помощник вътре в тренировките. Както и да сплотява колектива. Иначе ръце се чупят - да. Обикновено те гипсират и си ходиш вкъщи. Хендо е останала болницата през нощта доколкото разбрах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
low Posted July 7 Report Share Posted July 7 3 hours ago, Dacheff said: Стига, бе, човек... Хора се трошат нон-стоп по улици, дечурлига по площадките и никой не ги изнася на носилка, щото шок. Хендо не е симулант, по-скоро да не е станало нещо друго. Еми като гледам колко го пускаше досега, не знам. Може да го е взел, за да ги надъхва зад кулисите. Не знам какво стига, елементарно е да провериш какви непосредствени последствия е възможно да има тежко счупване на кост, освен самото счупване. Да те боли толкова от счупването, че да ти прилошее от това, не е признак на симулация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted July 7 Report Share Posted July 7 Аз в четвърти-пети клас играх с оперирана китка футбол на заледен асфалт. Като паднах по очи видях звезди посред бял ден. Няколко години по-късно, в осми клас, играх футбол и със пукната (или счупена) ключица. Така и не ми направиха рентген. Пусти футбол... svivcv 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted July 7 Report Share Posted July 7 3 hours ago, thekop said: Аз в четвърти-пети клас играх с оперирана китка футбол на заледен асфалт. Като паднах по очи видях звезди посред бял ден. Няколко години по-късно, в осми клас, играх футбол и със пукната (или счупена) ключица. Така и не ми направиха рентген. Пусти футбол... Хендо беше посланик на LGBT до заминаването си при арабите.Не си в неговата лига ,че да сравняваме Stivi_G and svivcv 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svivcv Posted July 8 Report Share Posted July 8 7 hours ago, nikiniki said: Хендо беше посланик на LGBT до заминаването си при арабите.Не си в неговата лига ,че да сравняваме Тежко падение! Нещото, което ме спря да си купя негова тениска, въпреки, че бях обещал да го направя, ако вдигне шампионска и шампионско лигава купи! nikiniki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts