Jump to content

Джордан Хендерсън (Брентфорд)

Guest Simply Red

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

4 hours ago, Dacheff said:

Взимат те на световното, никой не знае защо, след което си изкарваш картон и си чупиш ръката, без да си влизал на терена. Ми малко е смешно 😁 

Дано му зарасне китката  да вдигне купата!

Защото счупената кост е нормално да води до шок за целия организъм - може да му е прилошало от болката и няма смисъл да се рискува да се строполи, докато излиза на собствен ход.

14 hours ago, Dacheff said:

Взимат те на световното, никой не знае защо

Няма как да те вземат на световно без никой да знае защо. Поне Тухел е наясно със сигурност.

14 hours ago, Dacheff said:

Взимат те на световното, никой не знае защо, след което си изкарваш картон и си чупиш ръката, без да си влизал на терена. Ми малко е смешно 😁 

Ам, щото е връзкар, що...😉

3 hours ago, low said:

Защото счупената кост е нормално да води до шок за целия организъм - може да му е прилошало от болката и няма смисъл да се рискува да се строполи, докато излиза на собствен ход.

Стига, бе, човек... Хора се трошат нон-стоп по улици, дечурлига по площадките и никой не ги изнася на носилка, щото шок. Хендо не е симулант, по-скоро да не е станало нещо друго. 

2 hours ago, Stojkica said:

Няма как да те вземат на световно без никой да знае защо. Поне Тухел е наясно със сигурност.

Еми като гледам колко го пускаше досега, не знам. Може да го е взел, за да ги надъхва зад кулисите. 

С тези широки състави в момент имаш по двама играчи на позиция, трети вратар и освен това още трима. Тухел явно е решил, че може да разчита на Хендо като още един помощник вътре в тренировките. Както и да сплотява колектива.

Иначе ръце се чупят - да. Обикновено те гипсират и си ходиш вкъщи. Хендо е останала болницата през нощта доколкото разбрах. 

3 hours ago, Dacheff said:

Стига, бе, човек... Хора се трошат нон-стоп по улици, дечурлига по площадките и никой не ги изнася на носилка, щото шок. Хендо не е симулант, по-скоро да не е станало нещо друго. 

Еми като гледам колко го пускаше досега, не знам. Може да го е взел, за да ги надъхва зад кулисите. 

Не знам какво стига, елементарно е да провериш какви непосредствени последствия е възможно да има тежко счупване на кост, освен самото счупване. Да те боли толкова от счупването, че да ти прилошее от това, не е признак на симулация.

Аз в четвърти-пети клас играх с оперирана китка футбол на заледен асфалт. Като паднах по очи видях звезди посред бял ден. Няколко години по-късно, в осми клас, играх футбол и със пукната (или счупена) ключица. Така и не ми направиха рентген.  Пусти футбол...

3 hours ago, thekop said:

Аз в четвърти-пети клас играх с оперирана китка футбол на заледен асфалт. Като паднах по очи видях звезди посред бял ден. Няколко години по-късно, в осми клас, играх футбол и със пукната (или счупена) ключица. Така и не ми направиха рентген.  Пусти футбол...

Хендо беше посланик на LGBT до заминаването си при арабите.Не си в неговата лига ,че да сравняваме😃

7 hours ago, nikiniki said:

Хендо беше посланик на LGBT до заминаването си при арабите.Не си в неговата лига ,че да сравняваме😃

Тежко падение! Нещото, което ме спря да си купя негова тениска, въпреки, че бях обещал да го направя, ако вдигне шампионска и шампионско лигава купи!