Jump to content

Джордан Хендерсън (Брентфорд)

Guest Simply Red

Recommended Posts

Guest behemoth
сега гледам младежите на Англия. тоя Хендо дето играе там не е същия , който цъка при нас.

Хендо играе в центъра при младежите, а не забит на крилото, където няма идея какво да прави. Предполагам, че за Кени е важно сега Хендо да трупа минути, дори и на крилото. Дано тази инвестиция започне да се вазвръща.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest electric
сега гледам младежите на Англия. тоя Хендо дето играе там не е същия , който цъка при нас.

В добрия или лошия смисъл? :sarcastic:

Не гледах мача

Guest deadpoll
В добрия или лошия смисъл? :sarcastic:

Не гледах мача

ми най-малкото беше уверен в себе си . имаше и бонуси към представянето като отнемане на топки, влизане в единоборства, рисковани пасове напред...

Guest Георги Бинев

И аз гледах голяма част от снощния мач. Просто с различно самочувствие играе. Явно за него Ливърпул е голямо име, което от една страна е добре, но от друга му пречи да покаже изцяло потенциал си. Хубавото е, че е млад и има време. Ще претръпне!

Guest Todorls

Разликата между младежите и мъжете е от земята до небето, така че как играе там няма голямо значение ...

И при нас е играл в центъра и положението беше същото.

Фабрегасчо на неговите години е имал 13 гола и 23 асистенции ...

Не съм изгубил надежда, но не мисля, че ще стане нещо голямо от него.

Guest Senzor

Фабрегасчо на неговите години вече има 4-5 сезона в Арсенал, много различно е...

http://www.youtube.com/watch?v=0DQJ9NtUrN4

Вижте го само как се радва, кръвта му кипи да стане важен играч за нас, другата година съвсем различен ще е...

Фабрегасчо на неговите години вече има 4-5 сезона в Арсенал, много различно е...

http://www.youtube.com/watch?v=0DQJ9NtUrN4

Вижте го само как се радва, кръвта му кипи да стане важен играч за нас, другата година съвсем различен ще е...

Има хъс момчето ,но много ме дразни,че е така плах.Не е като да е изиграл 4-5 мача за сезона и да внимава какво прави,за да не се издъни и да остане на пейката...трябва повече риск.

Guest Todorls

Senzor и как реши, че другата година ще е съвсем различен, ще се преобрази изведнъж или ?

Аз го харесвам, но не възлагам големи надежди на него, не мисля, че ще стане голям играч.

Това, че на неговите години Фабрегас е имал толкова сезона зад гърби си само говори, че нашият е изостанал. ^^

А за радването, то оставаше и да не се кефи при първият му гол с фланелката на Ливърпул ...

Е, значи цялата ни школа са бавноразвиващи се 'щото видиш ли "най-велкикия" Фабрегас на техните години бил не знам си какъв, боли ме К. за каталунските примадони. Един ще узрее на 17, друг на 20, трети на 22. Тва да не ти е конвейeр? Всички под калъп - на 17 години суперзвезди. Хората са индивидуалности, не са серийно производство, така че не бързай със заключенията. Лукас е най-пресния пример, а има още накъде да се подобрява.

Guest ShaDoW_HuN7eR

Лукаш наистина е перфектен пример. Луиш Нани - също. Пълна дупка в началото, голямо лакоме, циркаджия - такъв беше. Виж го какъв е сега. Хендо е загатвал много пъти за голям потенциал (повече ми харесваше в Съндърланд, трябва да призная), щом така настоятелно е налаган и от ръководството, явно не е слчайно. А играе на крилото заради здравата конкуренция в центъра, за да му се даде повече игрово време. Според мен, разбира се.

Guest Todorls

Ще поживеем ще видим, надявам се да не съм прав. Нани отначало беше зле, но качествата си ги имаше, докато аз в нашия не виждам кой знае какви качества. Фабрегас точно и затова го дадох за пример. Ясно е, че някои израстват по-бавно от други и развиват потенциала си на по-късна възраст, да видим дали и с Хендо ще е така. Но такава идва въпросителната, защо сме дали 20млн. за играч, който трябва да чакаме неопределено време да разгърне потенциала си(ако изобщо има и ако изобщо го разгърне) ...

Все пак със сигурност имам повече вяра в Хендерсън, отколкото в Даунинг и се надявам да покаже качества и да се превърне в ключова фигура за отбора.

Guest iarlegend

Относно качествата не съм съгласен ( мое мнение ). До тук, макар и по-рядко от нужното, съм видял от него извънземни пасове, добри пробиви, не лоши центрирания, здрави единоборства и хубави шутове. Наистина са много много рядко, но, ако се загледате ще видите, че загатва за нещо сериозно. Сещам се за паса срещу Челси за Бела. Нещо подобно трябваше да направи Капитана срещу Манафите, но не можа. :) Дано се развива и стане нещо от него.

Guest Senzor
Относно качествата не съм съгласен ( мое мнение ). До тук, макар и по-рядко от нужното, съм видял от него извънземни пасове, добри пробиви, не лоши центрирания, здрави единоборства и хубави шутове. Наистина са много много рядко, но, ако се загледате ще видите, че загатва за нещо сериозно. Сещам се за паса срещу Челси за Бела. Нещо подобно трябваше да направи Капитана срещу Манафите, но не можа. :) Дано се развива и стане нещо от него.

+1 Според мен единствено самочувствие му липсва, пасове може да раздава, на 3-4 пъти много технично мина противника, има добър удар... Единствения минус е, че го налагаме всеки мач. Тази огромна стъпка му дойде в повече, ако играеше през 3-4-5 мача и беше налаган като младеж, сега щеше много по-добре да е...

Guest Todorls

Видяхте ли сега за какво ви говоря а?

Това, че на 10 мача бил дал 1 хубав пас не означава, че има потенциал. То и аз на 10 мача мога да направя 1 силен, ама това не означава, че след 1-2-3-5-10 години ще стана голям играч нали ? Това говори за посредственост!

Guest iarlegend

Можеше, ама можеше и Каут да го реши, можеше и Суарез и Даунинг. Можеше, можеше, ама не би. Толкоз. Днес игра добре.

Guest Red One
Todorls и ReD_Gerrard - вземете да си изтеглите мача и да обърнете внимание на Хендерсън, че да не пишете глупости. А после и на мегазвездата Суарез!

Guest sinner

Понякога се чудя дали всички в тоя форум гледат един и същ мач,точно в тоя мач да плюете Хендерсън....

Ако Адам не беше тъпо добиче,което тича с забита в главата земя можеше и гол да вкара момчето,ама няма кой да го види.Специално в тоя мач изнесе цялата ни игра в центъра,за мен се справи много добре в отсъствието на Стиви.

Guest ReD_Gerrard

Добре, в защита се представи що годе на ниво, отдясно на отбраната нямахме никакви проблеми, благодарение на него и най-вече на Кели, но в атака аз не видях нещо качествено от него.

Единственото хубаво беше асистенцията за гола, обаче ще пропусна от каква класа беше самото подаване...

Guest DeaThRoW

Загубихме мач, в който само ние атакувахме. Индивидуалните критики си ги заврете отзад. Колкото до плюсовете- вкарахме гол, който Хендерсън изработи. Точка по въпроса.

Guest iarlegend

Е ти да не искаш с паса да елиминира двамата централни защитници, построени перфектно? Игра си добре момчето, не знам кое ви пречи да го видите. Хареса ми движението и по-голямата увереност. За оня удар в далечния ъгъл съм съгласен, че трябваше да я забоде в близкия със сила.

Guest Todorls

Red One, аз добре гледах мача и не съм доволен от него. Можеше да реши мача рано, рано, а се спече много стабилно.

Аз и от другите не съм доволен, особено Каут, Кара и Даунинг ....

• S.Gerrard changed the title to Джордан Хендерсън (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Джордан Хендерсън (Брентфорд)