Jump to content

Даниел Стъридж


Гост Scarface

Препоръчан пост

При положение, че няма да играе за нас до края на сезона, а най-вероятно и след него, ще стискаме палци липсата на голове от него да се материализира в такива срещу преките ни противници в борбата за зона Шампионска лига. А това, че се оголваме така и то с глупав наем, аз също не го одобрявам никак. Не, че някой ме е питал или има значение мнението ми, но съм против дори и за продажба на Дани преди края на сезона, освен за сума, която няма как да подминен с лека ръка, особено господата от Бостън. Според мен, правим лек реверанс към Стърко с оглед предстоящото световно - даваме му шанс да си извоюва място на самолета за Русия. Друг е въпроса докога тези реверанси ще са в полза на играчите, а интересите на клуба леко да остават на втори план, като изключим финансовата част естествено, която в случая не е чак толкова изгодна, с оглед поставените и преследвани цели пред отбора - поне на хартия. Да вземем неколко милки сега, а дали нема да изгубим в пъти повече ще му мислим наесен, не само от финансова гледна точка, а дори повече в спортно-технически план. Остава ми да му стискам палци да е здрав и да пори лошите, с което да си избие некоя заплата от сезона дотук. Нека направи и добро световно, че с тези негови контузии като нищо може и да му е последно...за другото ще е вече 32-3 годишен...ако се класират англетата де.

Link to comment
Сподели другаде

Чаках да стане официално да си изкажа мнението - ето това е върха на тъпотия, заклевам се. Няма какво да се обосновавам и обяснявам, абсолютно грешен и най-вече безсмислен ход на ръководството.

Link to comment
Сподели другаде

Пожелавам му от все сърце успех и да върне формата, или поне да се приближи максимално близко до Даниел Стъридж от 2014-та година. Искрено се надявам да успее да съживи кариерата си, защото ми е донесъл много радост и усмивки. Невероятен талант, с кофти физика. Късмет, момче!

Link to comment
Сподели другаде

Футболист за 5мача на сезон на никому не е нужен.Преди няколко сезона мина пика на тоя рап футболист.В него има много талант и много мързел.Ще направи 2-3 прилични мача в УБА и ще се почупи до края на сезона.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Как може тия малоумници да пуснат Стъридж на 0 градуса???

или трябваше да го пуснат по анцуг :sarcastic: сериозни проблеми има това момче и трябва да окачва бутонките,май :cheesy:при контузията му нямаше съприкосновение дори, просто опит за пас :ppp6:
Link to comment
Сподели другаде

Сега хората, които се чудеха защо Клоп го разкара зимата, могат да си отговорят на въпроса. Изключително правилен трансфер, дано лятото стане и перманентен. Само дето се съмнявам някой да го поиска за постоянно. Жалко за него, а иначе е страшно талантлив играч...

Link to comment
Сподели другаде

Като видях снощи какво стана, си помислих за заплатата, която ще му плащат и за парите, които ни платиха на нас - 1,5 милион бяха, ако не се лъжа.

Жалко за него, колко отчаян се отправи веднага в съблекалнята.

Link to comment
Сподели другаде

сто процента той е нястоял за трансфер където и да е....лятото има световно и момчето се надява на титулярно място...наистина мина сякакви граници с контузиите си.....дано се оправи и лятото е в отбора за световното! :)

Link to comment
Сподели другаде

Трябва му трансфер извън Англия. Един Интер щеше да му пасне перфектно

 

И като се контузи там да се чуди какво да прави, не знае езика, няма други англичани там? Вместо да си отскача до Лондон, когато му скимне. Очевидно е, че Стъридж не си търсеше отбор, с който да се бори да се върне в националния или да възроди кариерата си. Търсеше си място за почивка.

 

Как може да избереш УБА пред Интер??? Нито има деца.

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to Даниел Стъридж (Пърт Глори)
  • S.Gerrard changed the title to Даниел Стъридж

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...