Jump to content

Даниел Стъридж


Гост Scarface

Препоръчан пост

В смисъл?

 

Eми бил роден някъде в околоноста. В момента не мога да кажа къде точно. Вероятно роднините му живеят наблизо и затова е избрал да играе там. Иначе имаше опция Нюкасъл, Севиля, Интер и още няколко отбора. Със сигурност не е избрал Уба, защото е искал да си почива. Искаше да играе човека, но просто съдбата му е кофти с тези контузии.

Link to comment
Сподели другаде

В уики пише, че е роден в Бирмингам, но всъщност е в предградията. Баща му е бил професионален футболист преди да се роди Дани.

Тук има интересни неща за детството му.

 

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2015/feb/27/daniel-sturridge-my-family-values

Link to comment
Сподели другаде

Многооо се забави разкарването на тоя играч,на яслата на Ливърпул доста парички е прибрал.Напоследък фотосите с него бяха повече от нощни клубове как смуче наргиле от колкото да играе .От колко години се ,,лекува,, в Ливърпул неразгърнатият талант? По горе някой пише за Интер,Севиля?Хич не го виждам там порцелановият,приключил е ......

Link to comment
Сподели другаде

Не мисли чуждите пари .... Но понеже май все още има недоразбрали - един договор трябва да се подпише поне от 2 страни.

 

Лично аз съжалявам за Дани, тъй като е от малкото "родени" футболисти.

Link to comment
Сподели другаде

Той е от ,,родените,, футболисти,ама така и не можа да ,,порасне,, до като много негри са работяги ,този е от скатавките и по лесният живот и това му изяде възможната бляскава кариера

Link to comment
Сподели другаде

Когато тялото те предава, няма какво да направиш. Тва е ген, не е стомана да я калиш. Имаше талант Стъридж, ама нейсе. Според мен той приключи с големия футбол и ще доиграе остатъка от кариерата си в отбори като УБА.

Link to comment
Сподели другаде

На Стъридж освен баща му, както се споменава, чичо му натрупа бая мачове във ВЛ и основно в тогавашната Първа дивизия, сега Чемпиъншип. Неговата кариера също беше белязна отнемалко контузии.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Пропусна и този уикенд поредната им загуба този път от Бърнли. Очаква се да пропусне и следващя им мач с/у Суонзи, така или иначе пропуска мача с/у нас и теоритично ще може да изиграе макс 4 мача до края на сезона, а те вече ще са изпаднали, дано поне играе с/у ман уре и евреите и ги накаже. Иначе им е струвал на тия нещастници, които са в серия от 9 поредни загуби във всички турнири като последната им победа бе с/у нас за ФА Къп, досега по 50 хил. панди на минута.

Link to comment
Сподели другаде

Ми той не е баш изходящ щото ще ни го върнат ся в края на сезона и с тая заплата и чупливост - не мисля, че някой ще се излъже да даде пари лятоска. Колко време му остава до края на договора? Нещо ми се върти, че договорът му изтича в края на следващия сезон, така че като нищо ще си търка пейката 1 година, докато му изтече.

Link to comment
Сподели другаде

Колко време му остава до края на договора? Нещо ми се върти, че договорът му изтича в края на следващия сезон.

 

За Уест Бромич

Contract until: 31.05.2018

 

За нас

Contract until: 30.06.2019

Link to comment
Сподели другаде

Преди години с един приятел се шегувахме, че на Оуен Харгрийвс на ФИФА-та трябва да му сложат специално умение да се контузва. Мисля, че едно към едно това е валидно и за Стъридж.

 

Иначе Стъридж може просто да бъде подарен на някой отбор, дори да има неизтекъл договор- справка Балотели.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...

След някаква контрола беше казал, че не е важно на коя позиция е, стига да е на терена. Това говори за огромната промяна в съзнанието на това момче, помня първия сезон колко намусен беше, когато го пускаха по крилото. Дано се опази от контузии и видим онзи Дани от 13/14, което ще бъде изключително полезно за отбора и разнообразието в атака.

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to Даниел Стъридж (Пърт Глори)
  • S.Gerrard changed the title to Даниел Стъридж

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...