Jump to content

Даниел Стъридж


Гост Scarface

Препоръчан пост

Клоп сега каза че Стъридж още си е контузен и това че е бил с кондиционен треньор на игрището не значи че е подновил тренировки...тоест е твърдо аут за Евертън

Link to comment
Сподели другаде

Scar, аз точно меродавно мнение съм дал с точните дати кога нашите се прибраха от Испания. Ето ти и линк на статия в Дейли Мейл със снимката (и няколко други), публикувана на 23-и Март. Както казах и в първия си пост - няколко дена преди "вчера". И стига си се правил на обиден като ти посочват грешките. Ако някой трябва да се обижда, това сме ние, които ти четем каламбурите. Приемам искрените ти извинения и гледам напред към утрешния мач, в който се надявам да измъкнем победата.

Link to comment
Сподели другаде

Той е, мислим.

Ама снимката кърти :sarcastic:

Младоците водят колоната, а старите кучета сигурно само подвикват отзад " къв е тоя спринт, нали сме на загрявка, алооу " :sarcastic:

Като гледам как ги гледа Лукас :)

Link to comment
Сподели другаде

Klopp said: "We can cope with his absence (Mane) but we don’t have a one for one replacement. That is the truth and hopefully Daniel Sturridge can be available."

 

Клоп казва: Можем да се справим с отсъствието на Мане, но нямаме някой който да го замени на 100%. Това е истината и да се надяваме, че Даниел Стъридж ще бъде на разположение."

 

П.П. Превода е мой и съм го нагодил да отговаря максимално на казаното от Клоп.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Стъридж: Влизането в топ 4 е важно за всички в Ливърпул

 

http://www.novsport.com/news2370901_1004.html

 

Може би все пак не се задава време разделно за Стъридж и Ливърпул

и впрочем...днес имаше забележително голям принос към победата,защото цялостното му представянето беше във всяко отношение повече от блестящо!Към това взаимодействието му с Коутиньо беше като ключ за непристъпна крепост,с която много отдавна обичайно при "затворените" отбори се сблъскваме.

Все още се радвам,че играе за Ливърпул въпреки фона на историята от хроничните контузии,съпътстващи цялата му кариера.Дано занапред да види повече късмет в това отношение,излизайки с нашия червен екип! :)

Благодаря на него и всички от отбора за днес!

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

ШОК! Скандал в съблекалнята на Ливърпул! Стъридж дължи пари на Ловрен.

 

Коментарите под новия клип на Деян, в който забива в баскетболен кош. Момчетата се забавляват, много се кефя на такива закачки :)af12fde5163b78594fe559196c57c2d2.jpg

 

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...

В последно време са замислих за друг топ нападател ,който също като Стъридж страда от много травми.Точно такъв като Стъридж не се сетих, понеже подобна ситуация е рядко срещана.Все пак на ум ми дойде Ван Перси, също изключително талантлив нападател ,но дълги години в Арсенал страдаше от травми ,които не му позволяваха да разгърне пълния си потенциал.Едва в края на периода си и след това при престоя му в Ман Ю показа на какво е способен.В Юнайтед по спомени, може би няма да бъда докрай точен , но тогава му бе обърнато специално внимание при което му бе изготвена тренировъчна програма и за един период самия играч беше споделил ,че е покачил 5 кг мускулна маса.Холандеца подобри значително представянето си и контузиите осезателно намаляха.Идеята ми на поста е в това , че явно има нещо при Стъридж или по-скоро в подхода конкретно към самия него, в самите физически натоварвания, във възстановителния процес.Преди години бяха изготвени специални тренировъчни програми за Джерард и Агер ,които имаха също физически проблеми.Искам да кажа ,че представянето на Стъридж може да се подобри ,т.е с някакъв индивидуален тренировъчен режим ,подхода към самия играч трябва да е строго индивидуален.Миналия сезон Дани започна подготовката от самото начало ,но в последствие се видя през сезона ,че проблемите му не спряха.Да се надяваме ,че през тази кампания ще има промяна, защото здрав нападател като Дани Стъридж...знаем на какво е способен когато навлезе в оптимална спортна форма.

Link to comment
Сподели другаде

А ти смяташ ли, че вече не му е изготвен въпросния инидвидуален тренировъчен план, за който говориш ?

Стъридж отдавна се готви на специален режим, който е по-различен от останалите. Това съм го чел на доста места, а и самият Клоп го е вметвал на някои пресконференции, когато се заговори за здравословното му състояние. След една контузия той открито заяви, че със Стъридж медицинският щаб е изключително предпазлив. Когато играчът се завръща от контузия, времето което му се дава, за да влезе в ритъм, е много по-голямо, в сравнение с това на останлите играчи. Това се прави, за да може да се избегне повторна травма. Натоварванията му се дозират, избира се в кои мачове да започне, защото съм чел, че неговото тяло не може да понесе 2-3 мача за 7-8 дни. По същия начин процедирахме преди няколко години и с Аурелио, както и споменатите от теб Агер и Джерард.

 

Според мен проблемът не е толкова до начина на трениране, защото не се и съмнявам, че е опитано всичко с него, включително и най-алтернативните и екзотични начини за възстановяване. Все пак тези момчета се тренират от някои от големите светила в спортната подготовка. Не трябва да се забравя, че и при него май нещата са генетични. Чичо му - Дийн Стърдж също беше много даровит и талантлив нападател, но контузиите го съсипаха. И това има значение, със сигурност. Самото тяло на Стъридж просто рухва в даден момент. И тук далеч не говорим за една контузия на едно и също място, която се повтаря през определен период от време. Имаше една интересна таблица, която показваше, че всяка контузия на Стъридж е на различно място - коляно, глезен, бедро, адуктори, стъпало... каквото се сетиш, което нагледно показва, че просто тялото му не издържа на съвременните натоварвания.

 

Аз вече почти загубих надежда за него. Великолепен футболист, който обаче така и не може да покаже тавана на потенциала си, заради всички проблеми около физическото си състояние. През годините заради всички травми Стъридж определено загуби от скоростта , експлозивността и най-вече увереността си, която е толкова важна за един нападател, а и футболист въобще.

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to Даниел Стъридж (Пърт Глори)
  • S.Gerrard changed the title to Даниел Стъридж

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...