Jump to content

Даниел Стъридж

Guest Scarface

Recommended Posts

Стъридж според мен няма да го пребъде при Клопо. Просто не пасва на тази лудница! Той е страхлив не заради друго, а защото и ти да си професионален футболист и да имаш такива чести тежки травми, няма как да не те е страх и да гледаш да не влизаш в единоборства.

Уникален футболист, няма второ мнение. Тук имам един любим лаф: "И оная работа му е футболист". Мен ми е любимец още от Челси, когато АВБ го налагаше по крилото, а когато го взехме бях адски доволен.

Клоп и да е здрав не мисля, че ще му е пръв любимец. Защитата не е за него! Много му се смея как пресира - тича до тях и когато ги стигне спира. Той има нещо, което мнооооого малко нападатели имат - инстинкт на хишник. Винаги е там където трябва. Той е типичния нападател - гюме. Когато му се доиграе обича и да пипа топката да прави комбинации и определено държи той да е човека, който да завърши атаката. Той вкарва много поради причината, че адски много търси гола, сиреч не спира да опитва, винаги се мушва между защитниците и търси как да вкара - това харесвам аз в него. Клоп обаче държи всеки един да пресира и да има защитни функции, а Стъридж трябва да си издейства да не прави това като последва примера на Левандовски и не спира да вкарва. Аз съм сигурен, че докато е здрав и ако се задържи здрав ще го прави.

В заключение ще кажа и ще предположа, че Стъридж няма да успее да задоволи нуждите на Клоп и другата година ще сме на пазара за нападател. Жалко, но всичко говори за това.

Скромното ми мнение е ,че трябва януари да е на сергията ,няма да го бъде, поне някоя пара да му се вземе.

Джерард го е описал в книгата си много добре, а аз имам пълно доверие на Капитана.

От началото на деня циркулира инфорацията по английските медии, че Стъридж не е щастлив и иска да напусне. Алърдайс го е преудпредил, че ако бъде резерва при нас, то няма как да играе за Англия. Пише още, че Клоп принципно бил съгласен да го продаде, но не и сега, защото до края на трансферния прозорец остават едва 2 дни, а ние няма как да реагираме толкова бързо с готов негов заместник.

Разочарованието в Стъридж дошло по няколко въпроса: 1) фактът, че напоследък загуби титулярното си място. 2) че не играе на любимата си позиция. 3) че е настъпил известен разрив в отношенията му с Клоп.

Нямам идея дали всичко това е вярно, но пушилката от началото на деня е голяма. Аз съм склонен да мисля, че Стъридж наистина не е доволен от нещо - най-малкото езикът на тялото му го показва. Дали обаче проблемът е чак в такива размери, нямам представа.

П.С. Ето и няколко произволни статии:

SkySports -

Daniel Sturridge would 'like to leave' Liverpool

Eurosport -

Unhappy Daniel Sturridge wants to leave

Caughtoffside -

Football panel claim Daniel Sturridge would 'like to leave' Liverpool

Също има спекулации, че Арсенал го искали. Само това ми остава, да видя Стъридж играещ за Арсенал, един сезон в живота си здрав, вкарващ 30 гола и носещ им титла, това ми е детската мечта............

Очаквам точно нещо такова. Наистина ми е страшен любимец, но не искам да го виждам в друг английски отбор, защото изведнъж ще се окаже, че е здрав и нещата ще му тръгнат и тогава ще си изям джапанките от яд. Ако отиде в Арсенал тези ще са най-големите щастливци на света. Той е липсващата съставка в така или иначе много силния състав, който имат. Би им паснал идеално, това Клоп не трябва да го позволява и се надявам да не го подцени като футболист, защото ако говорим за класа, то това ни е най-класният футболист!

Едно е Клоп да не го харесва и да иска да го продаде, друго е да го даде на пряк конкурент. Според мен Данката ако въобще отпътува, ще е извън Англия.

Неанглийски клуб трудно може да си позволи англичанин. Макар че и за самия Стъридж би било по-добре да иде извън Англия, барем му намалят контузиите в някое по-ненатоварено първенство.

То и Стъридж като гледам как се е накичил като коледна елха с тез кръстове и тем подобни,не е много далеч от подобни асоциации.

А и тез гледам му прокарват модата и бизнеса със шапки.

И Бекъм е бивш мангал, но никой не казва нищо, като Джерард се снима с него. Странни възгледи имате. Болт е преди всичко най-великия атлет, що се отнася до царицата на спортовете.

И Бекъм е бивш мангал, но никой не казва нищо, като Джерард се снима с него. Странни възгледи имате. Болт е преди всичко най-великия атлет, що се отнася до царицата на спортовете.

Колега,отварям скоба относно определението за Юсеин Болт.....ако всичко с него е в рамките на нормалната физиология........в което силно,ама много силно се съмнявам,и не само аз.

преди време определих Стъридж ,като рап певец и не съм далече от истината.Няма да крия не го харесвам и тая снимка идва да затвърди мнението ми.Винаги ми е напомнял за хитринките на нашите цигани,скътавки,номерца ,абе гявол.Спор няма,има заложби ,но характерчето му ще го довърши.

Карагър е дал едно от най-добрите заглавия на кахърния пост на Стъридж с кахърната му физиономия от мача, която добре познавате..."Това е физиономията, която би направил когато Евъртън ти предложат договор!"

http://www.givemesport.com/858552-jamie-carragher-comments-on-daniel-sturridges-instagram-post?autoplay=on&utm_source=Facebook&utm_medium=Paid-Social&utm_campaign=Manual-desktop0001-858552

Да е жив и здрав.

Ама аз като видя че някой е писал в неговата тема, настръхвам. Щото обикновено се оповестява поредната му контузия. Дано този сезон се опази, че стреса ми идва в повече. :60:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Райън Гигс анализира като цяло играта на Даниел Стъридж, който водеше атаката на Англия срещу Словения (0:0) във вторник вечер. "С него бяхме в един отбор (б.р. - Великобритания) на Олимпиадата през 2012 г., припомни уелсецът в коментара си в студиото на ITV Sport. - Той има всичко! Разполага с добро докосване, има добър завършващ удар, бърз е, умее да се включва в отворилите се коридори в отбраната на съперника, но за да бъде топфутболист, той трябва да може да взима правилните решения. Длъжен е да избира правилното продължение на ситуацията в много повече от случаите".

Според легендата на Манчестър Юнайтед ако Стъридж е бил по-активен срещу словенците, "Трите лъва" са можели и да си тръгнат с повече от точка. Нападателят на Ливърпул пропусна шансовете си и малко преди края беше заменен от Маркъс Рашфорд.

• Simply Red changed the title to Даниел Стъридж (Пърт Глори)
  • S.Gerrard changed the title to Даниел Стъридж