Jump to content

Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)


Гост Scarface

Препоръчан пост

  • Replies 2,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

С голямо нетърпение чакам да видя дали ще е в състава срещу Сити!

 

Най-много да е на пейката и да влезе, ако се наложи от развитието на мача. Но на мен ми се струва, че няма да бъде и на пейката. Зависи какво му е в главата. Всъщност ние не чухме абсолютно нищо лично от него. Научихме, че е пратил мейл. През цялото време други хора говореха от неговото име. Дори и на тези негови "говорители" не се споменаваха имената. Хора от фамилията, близки до Коутиньо и т.н. Говореха само медиите.

 

Когато беше сагата със Стърлинг, неговият агент излезе и даде някакво неприятно за нас интервю.

Link to comment
Сподели другаде

Каталунското издание Спорт го твърди а Гонг веднага бързат да го лансират.Лъжа според мен.

и аз си мисля, че каталунските цигани ОТНОВО си измислят! Но, и нашия си е "цигане", така, че не знам какво да вярвам! Най-важното в случая, че Коу още си мълчи, като...партизанин на разпит :997:

Link to comment
Сподели другаде

http://www.gol.bg/championsleague/2017-09-05/nova-drama-koutinyo-otkazva-da-igrae-za-livarpul-v-shampionska-liga

 

"Нова драма! Коутиньо отказва да играе за Ливърпул в Шампионска лига

Бразилската звезда иска да премине в Барса през януари

 

Звездата на Ливърпул Фелипе Коутиньо ще откаже да играе в груповата фаза на Шампионска лига, твърди Sport.es.

 

Според изданието бразилският национал е бесен от проваления си трансфер в Барселона и се надява през януари все пак да премине на "Камп Ноу". Идеята на 25-годишния атакуващ халф е да има право да играе за каталунците в най-силния клубен турнир през пролетта.

 

Подобно действие на Коутиньо със сигурност ще нагнети отношенията му с Ливърпул до краен предел. "Мърсисайдци" го картотекираха за Шампионска лига и използването му в мачовете срещу Севиля, Спартак Москва и Марибор със сигурност влиза в плановете на мениджъра Юрген Клоп.

 

Латиноса вече е възстановен от мистериозната си контузия в гърба и се очаква да играе при визитата на Манчестър Сити в събота. От началото на сезона Коутиньо още няма мач за Ливърпул, но преди дни вкара гол за Бразилия при успеха с 2:0 над Еквадор в световна квалификация.

 

Припомняме, че Барса цяло лято се опитваше да привлече аса на англичаните, но всичките им оферти, последната на стойност 200 милиона евро (160 твърди и 40 бонуси), бяха отхвърлени"

 

Дано да не е истина.

Link to comment
Сподели другаде

Не зная дали е истина ли не, но как е възможно даден играч ей така просто да откаже да играе в някой турнир??? Къде го има това?

Да, зная, че насила надали можеш да накараш някого да играе, но пък и играча няма как според мен да забрани на клуба да го картотекира и на треньора да го запише в групата за даден мач. Ако пък вземе, че си направи самоотлъчка, клуба поне според мен може да го съди или да му прасне такава глоба, че да не може да ни се издължи през следващите 10+ години.

Link to comment
Сподели другаде

Според мен това е поредната щуротия на каталуснките медии , които се опитват да отклонят вниманието от проблемите с Бартолумео.

За мен описаното в Гонг е далеч от здравия разум на футболист в подобна ситуация.

Link to comment
Сподели другаде

Ами ако Барселона отпадне още в груповата фаза / чисто хипотетично /? А Ливърпул продължи? Къде ще играе Калотиньо тогава ? Пуста гьостерица неокастрена.

Link to comment
Сподели другаде

Потвърдена ли е новината?Интересно ФСГ регираха като ощипани на появилата се информацията, че имало офера от 200 милиона, а такива информации изобщо не ги опровергават, нито футболистът или неговият агент. Истината е някъде там.

Link to comment
Сподели другаде

Това е поредната простотия на едни хора които не познават думата не.Напускането на Неймар и провала с Коутиньо довежда до провал на цялото им ръководство.Сега се чудят как да се оправдаят и измислят сценарий да тушират напрежението .Историята с бойкота е плод на безсилието им.

Link to comment
Сподели другаде

Потвърдена ли е новината?Интересно ФСГ регираха като ощипани на появилата се информацията, че имало офера от 200 милиона, а такива информации изобщо не ги опровергават, нито футболистът или неговият агент. Истината е някъде там.

Аз лично не смятам, че е работа на ръководството на клуба да потвърждават или опровергават всяка една новина, която се появи във вестниците, що се касае до слухове, като кой играч бил сърдит, кой не бил, кой не иска да играе, кой иска. Ако излезе новина, че Коутинйо смята да застреля трима и пие телешка кръв всяка вечер, за да се подготви за това, то да, нека ръководството се намеси и задейства процедура с адвокати. Но такива слухове, като този от барселонският Спорт още повече, не трябва изобщо да занимават ръководството. Да не говорим, че ако това са планове на Коутинйо да си издейства трансфер на Зиме, то тези планове може дори да не са ясни още на ръководството, за да не може да реагира същото адекватно.

Това пък поставя под съмнение откъде каталунският Спорт научава за плановете на бразилски играч, който в момента е в Бразилия и се готви за двубоя с Колумбия тази вечер. Единственото, което евентуално се опитват да постигнат с тази статия, освен очевидното - кликове, е да напълнят главата на иначе лесно податливият ни талант и верно да му хрумне "Абе аз да взема да се правя на контузен преди мачовете за ШЛ, че ако светая Барса ме поиска Зимата, да не се прецакам да не мога да играя за тях при отпадането им на 1/4 финал (Максимума им тази година, дори смятам, че след като свършат втори в групата след Юве ще отпаднат от Байерн, ПСЖ и дори нас ако изтеглят някой от тези 3 отбора. За Сити, Юнайтед и Челси имам леки резерви, че могат да ги отстранят.)."

 

Като цяло мога само да кажа, че всичката тая драма адски много изнервя. Клуба ни не е в перфектна ситуация предвид липсите на трансфери и заздравяване на защитата и драмата с Коутинйо само допринася за негативните емоции, които в друг сезон биха били на обратният полюс след силният ни старт на сезона, въпреки липсата на качество в защита. Затова и ми се искаше, въпреки всички изявление, Коутинйо да беше продаден за 120, 130, 150, колкото дадат Барса, да бяха хвърлени всичките тия пари ако трябва за Дракслер и/или Лемар и да се смята тази тема за приключена, защото ми е все тая, че сме показали, че не сме продаващ клуб, ако една от звездите на тима все пак не играе, въпреки, че не е продаден.

 

Коутинйо е малко или много затворена страница за мен като единственият начин да спечели мен и фенове като мен отново е не на терена, а извън него. На терена като играе пак ще се раздава, пак ще вкарва и ще прави магии, но след всичките глупости последният месец това няма да е достатъчно. Нека излезе и признае, че всичко, което се случи през последният месец беше глупост и се извини, на феновете основно, за начина, по който протече цялата тази драма. Да каже, че докато е тук ще дава всичко за клуба и да го покаже после на терена, е тогава пак ще му се радвам. В противен случай предпочитам да стартираме с бермудският триъгълник от последните мачове в центъра на терена и Лалана да замени някой от тях като се оправи, че даже и дъ Окс и Уудбърн може да се пробват там, но не и да гледам тъжната ни 10ка.

Link to comment
Сподели другаде

Съвсем скоро ще разберем, още този уикенд ще си проличи колко е тъжен!По-готов за игра не е бил никога, а това дали ще попадне в групата за гостуването на Етихад, ще отговори на много наши въпроси.

Link to comment
Сподели другаде

Пеле сподели мнението си за ситуацията с Филипе Каутиньо

 

"Трябва ли Каутиньо да се премести в Испания за кариерно развитие?

Не, не е така. Не е необходимо непрекъснато да променяте отборите, за да докажете нивото си. Всичко зависи от това как се възползвате от шансовете. Каутиньо е играч, на когото всеки трябва да обърне внимание, защото е страхотен в отбора си "

 

А ето може би какво слуша Каутиньо

 

https://youtu.be/UxW8039DjY8?t=44

Link to comment
Сподели другаде

Роналдиньо днес пред Мирър е казал , че всичко това за бойкота на Филипе са измислици.

Няма начин Коу да бойкотира отбора и Клоп . Феновете на Ливърпул могат да бъдат сигурни , че този сезон той ще покаже най-доброто на което е способен.

Бразилчето просто е разочарован от това , че не е преминал в Барса, но нищо повече , вярва , че ще има шанс отново.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...