Jump to content

Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)


Гост Scarface

Препоръчан пост

  • Replies 2,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Как бързо тече времето!

Откакто дойде при нас минаха вече почти ЦЕЛИ ПЕТ години.

Не са много чужденците, играли по толкова през 21 век при нас, а и в други от силните отбори.

 

Даде каквото можа за отбора, взе каквото му дадохме и ето - идва време разделно.

 

Да осребряваме, докато има кандидат купувач и стоката ни още си е запазила качествата.

Как би се представил в бъдеще при нас не се знае, да не стане като с Торес в Челси.

Link to comment
Сподели другаде

То и Барселона без 4-5 от основнит си играчи са по-близо до Виляреал...

 

Коутиньо можеше да дсде повече на отбора, но се провали във важни моменти. Нямаше лидерските качества, които да го доближат до играчи като Джерард, например. Пряка вина има за двата загубени финала на Клоп, така че няма как да се съглася, че не се е борил за трофеи.

Link to comment
Сподели другаде

Не боли толкова от напускането му, честно казано. Пък и не си заслужава да боли- ако Торес и Суарез си тръгнаха, когато отборът беше слаб като цяло( да, сезонът 13/14 беше успешен, ама урусът го влачеше на гръб), то Коутиньо се изнива като женски полов орган в момент, в който отборът има реален шанс пак да е сред големите и Коутиньо можеше да помогне да стане това и да се нареди високо на пиедестала. И ако има яд е единствено заради това- не може да се имаш за мъж и да си тръгнеш в момент, в който всичко върви, да си обяснявал как искаш да си легенда.

 

Жалко, че не случихме с Торес или Суарез с този треньор и отбор, но има други имена, които да компенсират.

 

Все тая, разбирам му решението. Оттук насетне всичко е в ръцете на ръководството. Почнаха някакви тревожни слухове, че никой няма да се вземе, което е малоумно, по-добре да го бяха заточили и да види Русия йок за отношението.

Link to comment
Сподели другаде

мнение на един англичанин, което споделям:

"FSG са при нас само за пари, ние сме продаващ клуб и с тях никога няма да достигнем нивото, което искаме. Салах е следващият."

Link to comment
Сподели другаде

Ясно е , че е пътник "МАЛКИЯ МАГЬОСНИК" . Не трябва да има драми , въпреки , че неговото напускане ще отвори сериозна пробойна . Негов заместник трудно ще намерим, дефакто , деюре може да вземем веднага , но колко ще ни свърши работа е отделен въпрос.

Дано Клоп успее да задържи инерцията от Коледния цикъл , не ми се мисли ако изпуснем 4-ката.

Аз ше му пожелая на Котето много , много успехи и да не забравя любовта която му дарихме.

Link to comment
Сподели другаде

Коутиньо изобщо може да се сравнява като влияние върху отбора с хора като Торес, Суарес и Шаби Алонсо.

 

Ама изобщо не може. Факт е, че класата на отбора спада без него, но не можем да кажем, че играта ни се базира изцяло на него.

Докато при Суарес и Шаби Алонсо не беше така. Тяхното напускане беше огромна загуба за отбора и дръпнахме много назад, сега с Вразилеца се съмнявам да стане така.

 

Много талант има, но грам лидерски качества и умение да играе постоянно цял един сезон. Той дори цял мач трудно се научи да играе постоянно.

Това което най-много разочарова е, че си тръгва по средата на сезона баси.... когато отбора има за какво да се бори, върви нагоре и бам един от най-важните ти футболисти е продаден.

 

Да видим какво ще направи ръководството оттук насетне. Ако парите на Коу са инвестирани за Ван Дайк и Кейта, а негов заместник няма да има.. ще е върха на олигофренията.

 

И аз му пожелавам успехи ама само лични свързани със семейството. Жив и здрав да е, много деца, здраве на цялото му семейство, пари и късмет му желая, но във футболно отношение никакъв успех не мога да му пожелая.

 

Ако може една купа да не видят барселона в следващите 57 години най-добре ще е . Нито ме интересува ,че Суарес е там, нито че Коу.

Тва е... нито ще му следя кариерата, ако се падне някога да му гледам някой мач в ШЛ, това ще е. Така беше и със Суарес, така ще е и с филю.

Link to comment
Сподели другаде

Да си ходи , се ми е тая дали ще е успешен там или не, не ми хареса как си отиде ... мизерно и мрънкащо , игра добре последния полусезон и показа класа , ще ни липсва , но каквото такова. Да гледаме да постигнем успехи , че ще ни лапнат и Салах и Мането.

Link to comment
Сподели другаде

Харесвам го много и винаги съм знаел, че е супер играч, както и винаги съм казвал, че ще иде в Барса. Според мен трябваше да остане до края на сезона и да покаже малко повече уважение към клуба, който му повярва и помогна да стане, това което е днес.

 

Клуба прибира ужасно много пари за Коу, само се надявам да го заменим още сега, защото той е най-креативният и разнообразен футболист, без подобен Ливърпул ще загуби ужасно много. Ако не го заменим веднага адекватно (Марез, Санчез), се съмнявам, че ще се класираме в топ4.

 

Благодаря за всички магически моменти и най-вече гола срещу Сити за 3:2 2014-та. Желая му само и единствено успех!

Link to comment
Сподели другаде

Да не забравя любовта ни викаш... Е той се изплю на любовта ни бе! Какво му пречеше да остане до лятото? Нашите го продават най-вече заради неговите лигавщини.

 

Аз му пожелавам възможно най-скоро горчиво да съжали за решението си да ни напускане.. Да си спомня този ден до края на живота си като деня в който е направил най-голямата си грешка. Иначе без лоши чувства.

 

ПП: И както и очаквах, ще се изниже като страхливец, без обяснение и без дори едно чао да каже на феновете.

 

Кики , ми аз така го усещам, какво да направя ?

Много ме е радвал , не мога да си кривя душата . Той не е фен на отбора, той е просто работник, тва е.

Някой обещавал ли ти е когато си се родила, че живота ще е справедлив и любовта ще е взаимна? :yes:

Link to comment
Сподели другаде

Много сте злобни, колеги... Не очаквах.

 

 

ЧЕ що? Някой да не му е пожелал да получи хронично разстройство и да му окапе тоягата.

 

Нормално е всеки който прави така, че нещото което обичаш / Ливърпул / да страда, да не му се кефиш особено. Носил радост, носил не знам какво си... купи донесе ли? А можеше, ако беше играл на ниво във важните моменти.

 

И поне да беше останал, да се пробва да го видим в елеминациите на ШЛ, да покаже малко уважение... пък после ние сме били злобни... айде моля ти се.

Link to comment
Сподели другаде

За Коутиньо ми е вече напълно безразлично.Вероятно ще има много критики към ръководството защо се продава основен играч в средата на сезона,но трябва да се има предвид че не сме в кухнята на отбора и няма как да знаем дали не е имало "номерца" от Коутиньо,които по някакъв начин да влошават климата в тима.Ако е така то в случая има два варианта:

1.Задържаш го като знаеш,че няма да е напълно отдаден на тима

2.Продаваш го, за да запазиш микроклимата в отбора.

И двата варианта носят рискове да се окажат неуспешни ходове и да провалят сезона.Каквото и да стане няма да обвинявам шефовете и Клоп,Идеалния вариант и за двете страни беше сделка сега в сила от лятото.

Коу можеше да постъпи мъжки и да каже "Искам в Барса но ще ида лятото и дотогава ще се раздам за отбора".Той обаче се изплю върху отбора,който го разви като футболист.Да е жив и здрав явно такъв му е манталитета.Нека обаче не забравя,че това което го дели от това да е футболист световна класа е постоянството,което ние за 5 години не видяхме.

 

П.С.Стига толкова,че се олях......

Link to comment
Сподели другаде

Че животът е несправедлив и Коутиньо не е на каторга в Ливърпул е факт, НО не се прави по този начин. Най-малкото лятото можеше да не го ''боли'' кръстчето с шанс да не остави отбора без ШЛ, за да го продадат. Не е нормално да си тръгнеш по средата на сезона също, направи го като Суарез, играй докрай, но кажи, че искаш да се развиваш на друго ниво и на друго място.

 

Пак казвам Коутиньо единствен от големите напускащи има отбор около себе си, не е заобиколен с Пол Кончески като Торес. Като искаш да си тръгнеш, има редица други начини да се проявиш като мъж.

Link to comment
Сподели другаде

Както обичат да казват българските футболисти: Това е футболът. Гледаме към следващия мач.

 

Явно, че всичко е било уговорено отрано този път. Това са част от парите за ВВД. Дано да е уговорен и силен халф, който да вземем още през януари с останалите пари. Разира се той не може да бъде точно "заместник на Коутиньо", защото такъв играч не можеш да замениш със същия. Но можеш дори да усилиш халфовата линия в известен смисъл. На Коутиньо най-силното му бяха гениалните пасове. Точно такъв подавач като него няма да намерим скоро, но пък можем да вземем някакъв по-комплексен халф.

И нека ВВД да заздрави защитата, та да знаем, че парите от Коу не са пропилени. Ако Клоп ме питаше, отсега щях да започна и преговори лятото да купя и един скъп вратар.

 

И ме убивате с тези прогнози - таз година булка, догодина люлка. Сега Коутиньо, лятото Салах. Карайте я като българските футболисти :)

Няма защо да плачете и за морала и лоялността на Коутиньо. Тези неща останаха в миналото. В този смисъл не можем и да му се сърдим.

Link to comment
Сподели другаде

 

Коу можеше да постъпи мъжки и да каже "Искам в Барса но ще ида лятото и дотогава ще се раздам за отбора".години не видяхме.

 

П.С.Стига толкова,че се олях......

 

Ами той лятото искаше , но ние не го пуснахме , показахме мускули . Сега обаче се огънахме , не знам къде и защо , но се огънахме , това е най-сериозния проблем от загубата на Коу , не , че няма да му намерим заместник, не , че ще се провалим , показахме , че който дойде с торба пари и ние сме готови.

До година ще ни налазят отново хиените , и ние ще сме отново със свалени гащета.

Те за тва ме боли най-много , и в този проблем Филипе няма принос.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...