Jump to content

Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)


Гост Scarface

Препоръчан пост

  • Replies 2,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

много глупости прочетох назад и преди 3-4 страници спрях. Едни и същи, едно и също.

Едно благодаря да бехте казали и по живо, по здраво. Нито е първия, нито ще е последния.

В гените им е заложено на ю.американците да са циганета в тва отношение.

Жив и здрав, да играе и да радва другите.

Суарес преживяхме (не една класа, а поне две над него) та Коу ли.

Мерси и успех.

Вие му гледайте в купичката и разсъждавайте (при това правилно забелязах) как, какво и защо.

Продадохме един , не 11 играча.

ае лека

Link to comment
Сподели другаде

Аз съм поредния, който изобщо не е доволен от този трансфер по средата на сезона, но не обвинявам никого. Не обвинявам ръководството, защото 140 милиона са достатъчно като оферта, и второ - няма смисъл да упорстваш да задържиш футболист, който настоява за този трансфер и няма мотивация да продължи да играе за отбора. Беше направен опит да бъде задържан, но просто играча вече бе взел своето решение. Не виня и Коу - той си гледа интереса, а и няма как да знаем какво са му сложили в главата жена му и оня дебил, Джорабчиян. Нямаше да е зле да покаже мъжество и да доирае сезона, но уви. Какво да ги правиш, латиноси. Въпреки всичко съм му благодарен, затова че носи 5 години нашата фланелка, вкара и изработи не малко голове за това време и му желая лични успехи за в бъдеще.

Сега според мен сега стоят 2 належащи въпроса:

1. Напълно съм убеден, че ще вземем заместник, но лично аз няма да съм доволен ако това е Марез и не съм особен оптимист за този точно трансфер. Дано да греша, или напрадо освен Марез да вземем някой от двамата германци, за които уж проявяваме интерес.

2. Какво ще стане с Фирмино, дали няма играта му да пострата и дали няма през лятото да поиска и той да ходи на някъде?

Link to comment
Сподели другаде

2. Какво ще стане с Фирмино, дали няма играта му да пострата и дали няма през лятото да поиска и той да ходи на някъде?

И мен това ме притеснява. Но Фирмата е друг тип играч, работар, а не толкова стойкаджия. Съответно не е толкова интересен за Барса/Реал и се съмнявам да го поискат. А това са отборите, на които тия не могат да отказват.

Link to comment
Сподели другаде

И аз му благодаря за направеното до тук за нас,но не мога да му пожелая нищо добро от тук нататък.Няма да го проклинам,но няма да се радвам на никакви бъдещи успехи.Просто не обичам предателски истории,не обичам шикалкавене и т.н.Точно преди 1 година му подновиха договора,значи е знаел,че остава тук,а след няколко месеца....Това,че е латинос не му дава някакви права да си прави каквото иска и да си мени мнението.Не уважавам хора,които не държат на думата си и толкова.Преди 2 години конкурентна фирма ми предложи по-добри условия от тези,в които работех,но не напуснах работата си,защото я получих в много труден за мен период и имам някакво чувство за лоялност.

Съжалявам само,че миналата година дадох 40 евро за негова фланелка.

Link to comment
Сподели другаде

Мисля, че трябва да приключим темата... отиде си поредния наемник, дето ламти други да му правят играта ( тук изключвам само Суарез , който въпреки латино номерата си игра супер добре и постигнахме много добро класиране с него, както и видях сълзите в очите му след изпуснатата титла. ) , интересно е че всички (Макманаман,Оуен,Торес,Стърлинг,Коунтинио) всички ламтят за успехи и купи , но те самите не са способни да се нагърбят с лидерски функции и те да донесат успехите ... така , че за тях не съжалявам ... пожелавам на Коу съдбата на Оуен и да ни гледа как дигаме трофей в Европа това лято, един играч е наистина феноменален , ако дърпа отбора напред и постига успехи , тези изброените горе не го правиха , бяха едни добри играчи. Суарез го правеше, което го прави незаменим и за него наистина съжалявам , да на Коу му вървеше играта , направи много добри мачове при нас , ми ОК , дадохме му любовта си и толкова , отиде си и от тук натам не ми пука какво става с него дали ще е успешен или не ама грам не ме интересува , желая му здраве както на всеки друг дори и на най големите ни противници, но успехи и там подобни не и то не че не му ги желая , а просто не ми дреме. сега за разлика от положението със Суарез имаме доста по балансиран отбор със звезди които са си при нас и засега няма да си ходят. И това е и ще бъде , ако не взимаме трофеи няма да може да си задържаме звездите , така че дано започнем да печелим купи.

Link to comment
Сподели другаде

Барса водят с 9 точки в Ла Лига. Той няма да играе в ШЛ. Може бързането наистина да е било заради заплаха от наказание срещу Барса. Иначе можеше да изчакат 5 месеца.

 

Суарес беше звяр. Да си спомним когато го обвиняваха в симулации как вкара гол на Гудисън, изтича и "симулира" пред Мойс като се хвърли в краката му. Суарес е звяр, а Фил е коте вярно суперталантливо, но коте. А му взехме двойно повече пари отколкото за Суарес.

Рядко гледам Барса, но като ги гледам, се кефя на Суарес. Сега ще се кефя и на комбинациите между звяра и котето. Да са живи и здрави.

 

Понякога има едно противоречие в нас, феновете. Хем искаме нашия клуб да го купят някои чаршафи, хем се сърдим на по-богатите, че ни взимат най-добрите играчи. А ако ни купят чаршафите, и ние ще правим същото.

Link to comment
Сподели другаде

И още нещо,за прословутия договор,който подписал преди година ,пък сега,еди кво си...

Ако не беще го подписал,Ние като клуб,нямаше да бъдем в позиция да изцедим Парца за такива кинти!Ей Ви го на -Емрето,ей Ви го и Алекси,ще си тръгнат като пичове,без стинка за отборите си!Слава богу,,че сме имали далновидноста,като отбор и ръководство да подпишем такъв договор,преди да разбъркат л...та от Парца,че и кинти нямаше да има.......

Link to comment
Сподели другаде

Към горното за договора добавям, че може би нашите са се готвели за продажбата му,

така както стана със Суарес и Стърлинг. Нов договор, голяма заплата и на тезгяха.

Link to comment
Сподели другаде

И още нещо,за прословутия договор,който подписал преди година ,пък сега,еди кво си...

Ако не беще го подписал,Ние като клуб,нямаше да бъдем в позиция да изцедим Парца за такива кинти!Ей Ви го на -Емрето,ей Ви го и Алекси,ще си тръгнат като пичове,без стинка за отборите си!Слава богу,,че сме имали далновидноста,като отбор и ръководство да подпишем такъв договор,преди да разбъркат л...та от Парца,че и кинти нямаше да има.......

 

Ами да, Близу ми предлагат нов договор, макар че до края на стария има много време. Аз го подписвам, защото е с по-изгодни условия (Коу получава увеличение на заплатата) Близу ме връзва за още 2 години (ние взимаме 140 млн за Коу). Иначе в края на договорите аз и Коу си тръгваме и Близу и Ливърпул остават с пръст в уста.

Link to comment
Сподели другаде

За мен доста хора тук преиграват и пресоляват манджата, ама с много. Всички обичаме отбора, но това да ти пречи на ясната преценка е съвсем друга бира. Това е бизнес за стотици милиони, кой трябвало да излезе и да каже к'вото и да било... някак несериозно ми изглеждат тея твърдения, наивни. За мен е сигурно едно - 90% от детайлите по тоя трансфер ще останат неразкрити, кой какво как и т.н.

Link to comment
Сподели другаде

Аз мисля че повечето колеги от форума са наясно с качествата на Коутиньо и това което е дал на отбора,но са разочаровани от начина,по който напусна клуба и затова има толкова негативни коментари.

Link to comment
Сподели другаде

Винаги му е било много интересно това - Ама той си е латонос, те са си такива...нали сякаш това им служи за оправдание и никой не трябва да ги закача за нищо.

Ми то и убиеца си е убиец и педофила си е педофил, трябва ли някой да ги приема само защото принципно си били такива. Пълни измишльотини.

 

Иначе ми е интересно в днешно време, колко ли пара щяха да струват халфове като Алонсо и Стиви. Щом бразилеца е 140....значи горните двама трябва да са минимум по 600.

А Алонсо го продадохме само за 30 мил.

Link to comment
Сподели другаде

И Агуеро е латинос, но шейховеге не го пуснаха в Реал или Фарса, явно е че и американците имат вина, както и за Суарес, трябваше отдавна да развържат кесията и сега да сме взели поне една титла или поне редовно участив в ШЛ.

Link to comment
Сподели другаде

..Има версии, че журналисти като Джойс пишат като ПР за ФСГ и техните версии винаги изкарват ръководството най-големите пичове за пред феновете. Допускам и този вариант.

 

Ако питаш мен, си е точно допускането ти. Има тренд в тия публикации от тия журналисти.. Фактът, че нямаше сделка футболис - футболист + пари, говори, че нашите нямат пари и никой не са искали да задържат..

Link to comment
Сподели другаде

Големи клетви, голямо чудо, направо не мога да повярвам.

 

Повечето тук забравят, че той е служител на една фирма и така като може да е важна част от нея, така може и клуба да му каже - от утре те нЕма пич, затова и той си гледа интереса.

 

Искам всички рицари на печалният образ и доайени на достойнството под 35 годишна възраст да си извадят CV-та и да ги качат тука, да видим колко са тези, които са оценили работодателите си и са стояли някъде повече от 5 години. Съмнявам се да е пълно с такива. И само не ми казвайте, че не сте имали част от кариерата си, в която сте били млади, неопитни, без знания и умения за въпросната работа и някой не ви е дал шанс, въпреки това (както и ние направихме с Коутиньо), но след това сте си тръгнали по една или друга причина. Напълно нормално е когато професията ти е котируема, ти си един от най-добрите в това, което правиш, най-силните и големи фирми да искат да те наемат. Времената, в които влизаше на 18 в завод Х и се пенсионираш след 35 години вярна служба ги няма отдавна - безвъзвратно. Коутиньо беше наемник и като такъв направи това, което е най-добре за него. Към днешна дата Ливърпул не може да се сравнява с Барселона, тъжен факт, който ми е много трудно да напиша, но за съжаление е така (не го понасям това гнусно, симулативно, държавно, УЕФА отборче). А и не всеки ще има шанса да се похвали, че е играл редом до един от най-великите футболисти в историята на футбола.

 

Всеки един от нас, който има някаква амбиция да постигне нещо професионално гледа само и единствено интереса на себе си и семейството му, нищо друго, останалото е ала-бализми на тея, които се правят на мъже и не искат да си признават. Всеки от нас има различен подход да постига целите си, защото сме различни хора.

Link to comment
Сподели другаде

Аз нямам претенции към Коутиньо. Даде, каквото можа, остана 5 години в отбора. Беше най- добрият играч до пристигането на Салах и напълно го разбирам, че иска да отиде да печели трофеи. Както е казано в поста над мен, Ливърпул не може да се сравнява с Барселона в момента и желанието на бразилецът да отиде там, при все, че и каталунците го искат, е напълно нормално. Благодарен съм му за даденото.

Недоволен съм, че такъв трансфер се прави зимата, а ако не му бъде взет адекватен заместник ще е върха на глупостта, еле пък при липсата на играчи с фантазия в халфовата линия на отбора.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...