Jump to content

Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)


Гост Scarface

Препоръчан пост

Абе бая хейтъри на Коу го следят под лупа нещо? Уж бил затворена страница , предател , нам си кви епитети , ама кат гледам с нескрит интерес се коментира всяка негова стъпка в Барса. Уж "само по минутка " се гледало мачовете им , пък обстоен анализ на играта му се прави. Оставете го тоз предател , нека се проваля , ние нали си вървим по начертания път.

Само чакат да се контузи нещо или да изпусне на празна врата и тука ше се вдигне празник, софри ще се постелят, и ще се късат ризи от кеф.

Комплексарска история.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 2,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Такова е нивото на феновете тук - комплексари и мразячи, които отказват да правят тръби на Коу и останалите магьосници в Барса. Какво да се направи. Какъвто треньорът на отбора, такива и феновете в този форум. Абсолютно не заслужаваме присъствието на някои персони, но учудващо те пак са тук и пишат, ли пишат. Странна работа.

Link to comment
Сподели другаде

хахахахахахахахаххахахахахахахх И това го казва човек който само чака грешна наша стъпка, за да напише с трепет нещо за "клоп" :ppp6: :ppp6:

Разликата е че аз искам Ливърпул да УСПЕЕ, затова критикувам неумението на Клоп да ни изведе до някакъв трофей.

 

А някои тук са злобни човечета и искат Коутиньо да се провали, само защото е сменил отбора ни с по-добър.

 

Аз съм широко скроен, не съм ограничен и прост и затова желая на Коу много успехи, голове и титли. Той го заслужава и ще го постигне!

Link to comment
Сподели другаде

 

Тука е яко, като те зареже гаджето и пред приятелите се правиш на мъж и викаш "Тая па смотаната, добре че се отървах от нея, баси кефа." А, като се приберат удома и брулят сълзи с месеци, същата работа. Голямо хейтене по тоя Коутиньо, голямо чудо, света свърши. Ливърпул е съществувал, съществува и ще съществува с, или без Коутиньо, Суарез, или който и да е там латино-циганьор, който винаги ще бленува по испанските колоси, ако ще и по 13 титли на минута да печелим.

Link to comment
Сподели другаде

Ами беше титуляр в 2 финала за Ливърпул. Да беше и поиграл...

Срещу Ман Сити игра, върна ни в мача, но нямахме късмет при дузпите. Докоснахме и титлата след негов гол в онзи луд мач на Анфийлд срещу Ман Сити, но след това нямахме късмет. Дал е доста на отбора, което няма да се забрави, класа си е, но както казах, това разочерование, което носят нашите нови идоли, вече стана нещо обичайно, нямаме отдадени на клуба футболисти като Джерард и Карагър, всеки си гледа интереса, дано се промени някога това.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Mario_Shinobi

Много бохави подмятания се четат в последните две страници. Направо слушам и не вярвам на очите си майна. Някакви хора следят едни други хора дали ше се изпуснат, че са чули/видели изява на Кузминьо, та да ги уличат в двуличност по остта Филипе Коутиньо. Страни механизми за справяне с мъката имат отделни индивиди. Забележителни и странни.

 

Ако съм спамил - накажете ме, но като видях, че в темата му има нещо сметнах, че може би е нещо интересно. То на кво се натъква човек..

Link to comment
Сподели другаде

"Всички знаят, че още миналото лято опитах по всякакъв начин да дойда в Барса" - знаем, дребен, знаем. И помним.

Поне е откровен, още малко като се отпусне и поразприказва и всичко ще си каже.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Mario_Shinobi

Dead, въобще не ми се изплъзвай с това "очаквам". Това инфо/признание на всеки напуснал ни футболист си длъжен да го знаеш и с него да се събуждаш иии.. абе като цяло това трябва да те води в живота - на всичките е бил в сърцата, всичките от любов го напускат и никога не го забравят.

 

Деева и популизмите обидни (вече)

Link to comment
Сподели другаде

Суарес какво държи в дясната си ръка ?

 

П.С. Това е за темата на Суарес, Коутиньо е на втори план, на облегалката както се казва ;)/>

Това е чай , мате се казва има го и в България , пие се с тази метална сламка , и чашата доста често е направена от малка тиква . Докато живеех в Дания доста уругвайци и аржентинци го пиеха . Не е лош .

Link to comment
Сподели другаде

snapback.pngkir0w написа на 17 July 2014 - 06:50 PM :

 

Ама Коу така е тръгнал към Реал или Барса, че направо не виждам начин да го спрем :D/> поне ще му вземем 150те милиона... :D/>

Не знам какво целиш с коментара ти, ясно е, че сега наникъде не е тръгнал. Моли се след 2 силни сезона да не изскочи някоя оферта само, че тогава няма да е смешно.

Link to comment
Сподели другаде

Откраднаха автомобила и разбиха дома на Коутиньо в един и същи ден

 

PAY-Barcelona-footballer-Sesc-Fabregas-and-Daniella-Semaan-throw-a-party-at-their-home-in-Barcelona-for.jpg

 

Неизвестни злосторници са обрали дома на футболиста на Барселона Филипе Коутиньо, съобщава вестник Спорт.

 

Инцидентът е станал в момент, когато бразилецът е отишъл на вечеря заедно с приятелите си и семейството си. Когато се прибрал у дома си, халфът видял разбитата врата и установил нахълтването на крадците, след което веднага е позвънил в полицията. Инцидентът е станал късно снощи.

 

Тази къща е била препоръчана на Коутиньо от нападателя Луис Суарес. Но лошият късмет явно е преследвал бившия играч на Ливърпул през целия уикенд, тъй като няколко часа по-рано е била открадната и колата му.

 

Барселона играе тази вечер с Челси като гост първи осминафинал от Шампионската лига. Самият Коутиньо пристигна тази зима от Ливърпул при каталунците и няма право да играе в Шампионската лига, тъй като е играл за Червените.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...