Jump to content

Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)


Гост Scarface

Препоръчан пост

  • Replies 2,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Хенри не знам дали е тъп , но ще изглежда изключително олекнал ако продаде Коу само няколко дни след като го е обявил за непродаваем ,независимо от цената. Това си е живо харакири.

Дачка , не знам дали Винс е светнат за тва кво става в Лигата , ама Клоп със сигурност му идва много и на него.

След няколко декларации , че Коу не се продава , вчера пое друг курс!

Сигурен съм , че в тази ситуация той е може би най-потърпевшия , но все пак се е подплатил добре с една прилична заплатка.

Link to comment
Сподели другаде

Много добре си го обяснил, never. Но. Не всеки изходящ трансфер е толкова "каръшки" като на Суарез. Според мен Коутиньо е пътник и пак казвам, радвам се. Много се радвам дори. Това си е лично мое мнение и не задължавам никого с него.

Link to comment
Сподели другаде

Много добре си го обяснил, never. Но. Не всеки изходящ трансфер е толкова "каръшки" като на Суарез. Според мен Коутиньо е пътник и пак казвам, радвам се. Много се радвам дори. Това си е лично мое мнение и не задължавам никого с него.

Дам, убеден съм, че трансферът на Коутиньо ще е далеч по "калитарски".

 

- - -

@never, поздравявам те за коментара. Дори финансова акула като Vince не успя да съзре това, което ти си описал.

Link to comment
Сподели другаде

Ако сравняваш влиянието, което имаше Суарез към отбора и това, което има Коутиньо към отбора, и твърдиш, че този евентуален изходящ трансфер би бил по-"калитарски", то не знам какво да кажа. Влиянието на Коутиньо е поне два пъти по-малко от това, което Суарез имаше. Онзи ни носеше на гръб сам. Коутиньо поцъква 2-3 мача на всеки 6-7. Няма база за сравнение дори, според мен.

Link to comment
Сподели другаде

всъщност,аз проблем с трансфера на Коу ,нямам никакъв,въобще не е толкова важен и решаващ футболист за ВЛ,няма сезон ,който да не е пропуснал бая мачове заради контузии и претоварване ,да не говорим ,че рядко издържа физически по 90 мин !Ако му се вземат достатъчно пари ,за днешните реалности и му се намери адекватен заместник,да му мажат ските!Тея заклинания -"непродаваем""никога" ,са ми доста смешни,всеки и всичко си има цена,даже ако изпуснеш (м) момента,може повече и никой да не дойте с тези пари за него!

Link to comment
Сподели другаде

Ако му се вземат достатъчно пари ,за днешните реалности и му се намери адекватен заместник,да му мажат ските!

 

Ключовите думи са "и му се намери адекватен заместник". Ако се намери такъв, ама наистина адекватен, съм готов лично да занеса куфарите на Коутиньо до летището. Лошото е, че е вече е невъзможно да се намери такъв. Особено 17 дни (броено от днес) преди края на прозореца.

 

Иначе съм съгласен, че напускането на Суарес бе по-тежък удар за нас, отколкото ако напусне Коу. Просто Сураес беше 500 кт атомна бомба, докато Коутиньо е 200 кт. Но и второто си е атомна бомба.

Link to comment
Сподели другаде

Лично за мен Коу ще е ОГРОМНА загуба, ако си тръгне Той е човека, който може да те препарира по-всяко едно време, както с удар от 30 метра, така и да ти хвърли пас след който устата ти седи 10 мин отворена от възхищение. Такива футболисти в днешно време се броят на пръсти.Мане е много добър футболист, сигурен съм , че на 100 метра няма равен, но да се сравнява с бразилеца не е реално. Това е лично мое мнение.

Link to comment
Сподели другаде

 

Сам по себе си Коутиньо далеч не струва 100 млн., но продажбата му ще разбалансира състава и ще ни изпрати отново в 9-та глуха.

 

Напротив, струва си 100 милиона, време е да приемете, че цените отдавна са други, а не да се дрънка как Неймар не струвал 222 млн или Погба 110, щом са ги платили тези суми, значи струват толкова, иначе е ясно че и една скъпа кола не трябва да струва 300 хиляди примерно само заради марката, но който има пари ще я купи..

Link to comment
Сподели другаде

Ясно е, че Коутиньо иска да напусне отбора и това не се харесва от никой, но това не означава, че трябва да бъде нападан и омаловажаван труда му до тук за отбора и най-вече да бъде сравняван със Суарез. Разликата в приноса на Суарез и на бразилеца не е чак толкова голям, колкото се опитвате да я изкарате. Коу дойде в отбора като футболист който беше рядко ползван в Интер, после под наем в Еспаньол и в последвие пак върнат в Интер. Взехме го за 8-9 млн. като към него дори и очакванията не бяха чак кой знае колко големи, а в последните 3 години ни е най-добрия футболист. Момчето постигна всичко с много труд, без да е хленчил и да се е забърквал в някакви глупости за тези 4-5 години от както е при нас. Суарез дойде в по-напреднала от него възраст и като вече утвърден футболист.

 

След отказването на Джерард, Коу ни остана и единствения футболист с ясна визия, изобретателност и магия в халфовата линия. На практика в момента не разполагаме с футболист с дори и малко приближаващ се към неговия профил, който да успява така умело да изкарва бързо топката от нашата половина в тяхната. Че има периоди на непостоянна форма - така е. Няма и незаменими футболисти - факт. Сезона започна, а ние дори и нямаме алтернатива на него ако го продадем. Именно за това на този етап за нас едно от най-важните неща е той да остане част от отбора поне до другото лято.

Link to comment
Сподели другаде

Ма кой е казал , че тва е важно и , че е щафетно бягане ?

Използвах мнението ти като трамплин за тезата ми, че продажбата на Коутиньо ще разбалансира отбора ;)

 

 

 

П.П. Ей не го взимай за заяждане , просто според мен не си прав на 100 %.

 

Ама как да го приема като заяждане, като ме перифразираш по подобен начин:

 

Футбола не е шах само да мислиш и да можеш, требва си тичане по некое време. :doubleup:. Коу без Мане е като релси без Влак. :nyam2:

:D :D :D

Link to comment
Сподели другаде

Dacheff... това, че човек схваща дадена игра... не означава, че той може да участва успешно в тази игра! Например... ти може да схващаш как стоят нещата на Уолстрийт... но ако дълбоко в душицата си си моралист... ако си някой добър и честен човечец по природа... някой закърмен с "божиите заповеди"... просто ще те сгънат като гореща сутрешна баница! :) Висшата Лига си е Уолстрийт... този спорт като цяло вече си е Уолстрийт... всеки си гледа индивидуалните интереси. Всичко е бизнес. Клоп без малко да ревне за Коу... няма какво да ревеш, братле, такава е играта... момчето си гледа интересите. Убеден съм, че Клоп и Венгер схващат играта на акулите... но вътрешната болка, която изпитват, е очевидна. Романтичните им и емоционални душици се огъват като дърводелски метър при сблъсъците им със суровата действителност... сигурен съм, че сърцето им се свива при всеки курвенски номер срещу тях... просто защото са си добри душици. Dacheff... сантименталностите на Клоп вкъщи... пред жена му и кучето му... в работата му във Висшата лига или ще бъде безчувствен и кръвожаден звяр... или ще бъде смачкан и изплют съвсем скоро... за негово добро го казвам. Иначе Коу предполагам, че ще офейка... жив и здрав да е!

 

Не съм някоя финансова акула... но съм истински социопат когато работя, Dacheff... чувствах се като лъв сред стадо зебри още преди десетилетие, когато бях просто барман. :) Та разбирам Коу... познавам тази жажда... това желание да си сред лъвове... а не сред зебри!

Link to comment
Сподели другаде

По-назад се коментираше, дали ФСГ финансово не са на загуба от последствията от продажбата на Суарес.

Според мен - не.

Заменете името "Суарес" с "Канибала рецидивист", особено рисков инат.

 

Беше наказан за няколко месеца без футболна дейност, като се говори, че благодарение на връзките на Барса наказанието му е било смекчено, т.е. ако беше още при нас е щяло да е по-сурово. Английските медии го скъсаха от

подигравки, ФА го наказваха и преди това. Може би ако беше останал при нас щеше да се получи главоломен срив в цената му, нежелан вече от топ отборите, постоянно заплашен от ново дълго лишаване от права за игра, огромен спад на мотивацията му да играе където и да е в Англия и неистово желание за бягство навън, като през това време или му плащаме договорената висока заплата или го осъждаме дисциплинарно и прекратяваме престоя му за "без пари".

 

Сега за Каутиньо е много по-различно. Той е по-мекушав и послушен поне доскоро. За него обаче е ясно, че шанса му за Барса наистина е сега или никога. Дори и при отлично представяне идния сезон ония може да са си намерили един-двама добри или да си сменят треньора и лятото да нямат апетит към него. Пишат, че имало оферти (в английски лири) за 72 мил, после за 90 мил и може би ще има последна за 100 мил. Сега цената му е голяма, защото Барса са на зор, но с всяка изминала година ще става все по-малка. Дали той ако остане ще продължи да играе с висока мотивация - не знам, но поне в близките няколко месеца очаквам малък срив докато и ако преживее и преглътне горчилката преди да си върне обичайното ниво.

 

За влизането ни в групите на ШЛ очаква се той да отсъства в първия мач така или иначе, а и за втория мач по-добре с него, но не бива да е решаващо за изхода ако той не играе.

В настъпващия сезон ще има известна промяна в целите на отбора ако сме без него и без заместник тоест целите ще са както миналите два сезона. Ако остане ще се целим едно-две нива по-високо.

При евентуална продажба или заделяме голяма част от парите, като купим само някой млад, евтин и перспективен или моментално опитваме да вложим всички получени за него пари,ако трябва и още, за да отмъкнем някой световна класа, на който ще трябва да обещаем и огромна заплата ...

Link to comment
Сподели другаде

http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/272013-jurgen-klopp-provides-update-on-philippe-coutinho

 

Jürgen Klopp provided an update on Philippe Coutinho's fitness on Monday evening.

 

 

The Liverpool manager was asked about the Brazilian – who is currently sidelined with a back injury – at his pre-match press conference in Hoffenheim.

“Nothing has changed in the last few days, not on the one side, not on the other side,” said Klopp.

“He is not available for us in the moment, that’s the main issue if you want. He cannot play for Liverpool in this moment and, how everybody can imagine, that’s quite a blow for us.

“We’ve known for a few days about it so we can prepare this game without him, like we have to prepare the game without Adam Lallana and Daniel Sturridge.”

 

А Лалана и Стъридж кога у Барса?

Link to comment
Сподели другаде

Гост Vlad

Ще кажеш ли колега нещо в превод?

 

Думите на Клоп са, че нищо не се е променило "нито от едната, нито от другата страна", каквото и да значи това. Предполагам, че има предвид трансфера на Коу и идеята, че си е все така наш и не е за продан. Казва също, че в момента не е на разположение и че това е удар за отбора, визирайки предполагам контузията. И накрая споменава, че за предстоящата липса на Филипе се знае от няколко дена и че отбора се подготвя спрямо нея по същия начин, по който се подготвя спрямо липсата на Лалана и Стъридж.

 

Т'ва е.

Link to comment
Сподели другаде

Честно казано... след такова "амбициозно" трансферно лято... ако съм на мястото на Коу... също ще се замисля дали да не офейкам! Уважавам Клоп... но ми е малко тип дон Кихот... като Венгер... двамата хвърлиха някакви къси за Салах и Лаказет... и започнаха с изказванията си за титлата! Това си е лично мое мнение... изказванията на Клоп са ми като някакви халюцинации... пълни глупости и щуротии... дори не му ги и чета вече! Не ангажирам никой с мнението си! Не гоня и Клоп... просто го съжалявам... един романтичен наивник в лигата на акулите. И все пак ако Коу си тръгне... напълно ще уважа решението му... защото бих сторил абсолютно същото... ако съм на негово място. Ливърпул на ФСГ е отличен трамплин до едно ниво... след това е чиста загуба на време... лично мнение! Един Салах и вече протягаме ръце към титлата... даже вече не ми е и смешно... пълна порнография сме!

 

Във Висшата лига има 3 отбора... които реално ДЕЙСТВАТ и НАДГРАЖДАТ... всичко останало си бара ташаците и чака лапаницата от ТВ правата и от Европа... Хенри... Крьонке... Леви... все тая!

кои са тези, сити, юнайтед и кой е третият?

Link to comment
Сподели другаде

Истината е, че със или без Коутиньо този състав на Ливърпул има силици само да се бори да влезе пак в четворката, За по - нагоре, никакви шансове и ще е изненада ако постигнем нещо повече от миналогодишното ни представяне. Не искам да го продадат, не защото е незаменим, а защото ми писна да ни слагат в графата "малките отбори". Лайпциг ни показаха как се прави.

Link to comment
Сподели другаде

20728179_215090242355088_6275012935854208364_n.png?oh=c3d1d12ed854aaf080812b1471178df6&oe=5A288178

 

Barcelona prepare third bid for Coutinho worth around £137m, Liverpool will probably accept that offer because Coutinho doesn't want to play for us.

 

Now the question on which players would you spend that money?

 

 

Барселона подготви трета оферта за Кутиньо на стойност около 137 млн. Паунда, вероятно Ливърпул ще приеме това предложение, защото Кутиньо не иска да играе за нас.

 

Сега въпросът за кои играчи бихте похарчили тези пари?

Link to comment
Сподели другаде

Въпросът е дали ще ги похарчим или ще ги "спестим". Макс Майер не струва 70 млн, цената му е около 25-30, но на нас сто процента ще ни искат нещо от рода на 50-60, ей така щото ни знаят, че всички ни доят. Но да не се надяваме, най-вероярно Милнър ще го преквалифицират на мястото на Коутиньо и пак нищо няма да купим :D

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...