Jump to content

Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)


Гост Scarface

Препоръчан пост

Гост Vlad

Колега , ти що се праиш на интересен ,а?

Аз съм пуснал 6 думи в които 4 са имена. Всеки ще разбере.

Не ,че не мога да си пусна преводача ако не мога , но въпроса е принципен , въпрос на уважение , въпрос на избор.

Хубавото е -че въпроса с Коу е приключен ,и ние сме печелившите в случая.

Трябва да се съсредоточим в другите проблеми.

 

Ако въпросът е принципен, няма да гледаш колко думички на английски има.

Ако въпросът е принципен, няма да решаваш според случая дали да пишеш на английски без да превеждаш или не.

Ако въпросът е принципен, изобщо няма да пишеш на английски без да превеждаш.

Как си противоречиш само. :sarcastic:

 

А и ти откъде знаеш, че всеки ще разбере?

 

Luis Suarez tells Barcelona Liverpool's Philippe Coutinho is 'not the solution'

 

Иначе думите са 11 на 5, а не "6 думи, в които 4 са имена", като апостроф s кой знае дали някой по инстинкт ще разбере какво е, защото нямаме еквивалент в нашия език.

 

Здраво се правиш на интересен. Ти мАни. Пичът даже ти се извинява.

 

Абе въобще...

 

Иначе не знам дали въпросът е приключен от тяхна гледна точка. Тук се говори за следваща оферта въпреки ултиматуми, отказ на нашите да продават и тн. Но пък източникът в статията е 'Mundo Deportivo'.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 2,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Гост Mario_Shinobi

Аа няма. На Котьо прошка не. Да играе, да рита, дс ривье и да квичи. Прошка след предателство не се печели току-така.

 

И кво значи тва "еди кой си го е навивал" ?? Промили му били мозъка.. абе яаа сиктир.. то ако е така да се усетят наще и да платят на Азар едни 30К седмично да му говори на уше как да стане халф като него и да ги почваме.

Пълен абсурд сътвори тоя пич, сега търси разбиране.

Фильо, с теб, без теб - Ливърпул остава мойто момче. Ще се отслабим със сигурност от твоята липса, но ско мислиш, че за първи път го гледаме тоя филм..

Спечели ни купа, после ше си говорим.

Link to comment
Сподели другаде

Абе ще имаш едно наум може би, поне аз. На сина ми му купих негова фланелка защото си викам, ей тоя хем е "футболист", хем ще остане в отбора дълго време и бях много разочарован от цялата сага, още повече от поведението. Досега му прощавах мачовете в които подтичваше и скатаваше защото знаех, че може да реши следващия с някое гениално отиграване, ама тоя сезон ще яде лайна и хейт, предполагам ще усети същото и от хората по трибуните. Освен тези с плакатите призоваващи го да остане със сигурност много от всички останали вече изпитват ненавист и съмнение към него.

Link to comment
Сподели другаде

В интерес на истината онзи ден с един приятел фен на Ливърпул си говорихме че даже няма на кой да си купиш тениска от отбора...няма Аггер, Кара, Стиви, Фаулър и тн. Така че аз не само на Коу ами на никой с името не бих си взел...последната ми беше на Суарез

Link to comment
Сподели другаде

Мойта последна беше на Балотели. Колкото до Коутиньо, много интересно ми става как така "е бил манипулиран". Това да не е 9-годишно дете? Много несериозни оправдания започнаха да излизат. Супер трудно ще се докаже, защото, нека си говорим направо, правеше по някой друг мега слаб мач. Сега първия му такъв мач ще го разкъсат, че мислел за Барселона, че не знам си какво. А психиката му изглежда не е най-стабилната, щом "са го манипулирали".

Link to comment
Сподели другаде

Мен винаги ми е странно, когато кажете - сега да остане пък догодина да си ходи. Все тая ми е дали ще остане сега ако догодина е пътник. Наистина не смятам, че е тази класа играч както беше онзи зъбатия, който прави циганските номера и не можех да понасям, когато ПОЧТИ станахме шампиони. Не мога да прощавам такива неща и честно казано не искам подобни футболисти в отбора ни, този на когото аз съм избрал да отдам време, нерви, пари и какво ли още не. Футбола отдавна заприлича на банкомат, а не на спорт, нещо което печата цветни хартийки и пълни виртуални сметки. Това нещо все повече спира да е за мен и може би ще дойде момента, в който аз, а може би и не само аз ще спра да се интересувам от него. Това е фалш. Притегателната сила и сплотяването, което е присъщо за този велик спорт, все повече изчезва и започва да прилича на една огромна кампания за пълнене на гуши.

 

Онзи ден гледах някакво клипче за Брайтън по диемата и си помислих, аджеба точно такъв искам да е и моя отбор, да е сплотен и да има душа, а аз съм фен на Ливърпул, а четейки този форум съм го и позабравил, гледайки как се искат шейхове и титли. Не, аз не искам нито шейхове нито титли. Аз искам да подкрепям отбора си в добро и лошо, а не да искам наемници като онзи зъбат боклук, които тук някои наричате дори "легенда" , или това неблагодарно момченце, което получи толкова много от клуба и сега му плюе в лицето. Легенда е Стивън Джерард, легенда е дори Дирк Каут, но тези сегашните не са легенди!

Link to comment
Сподели другаде

Кумар,сега не сме нито 70-те ,нито 80-те години?Ако си гледал тогава ще знаеш ,какво е наистина лоялни и отдадени футболисти,сега е времето на ширпотребата,на талашита,е вярно има и много по качествен материал ,но всичко се продава и купува.........

Link to comment
Сподели другаде

И кво значи тва "еди кой си го е навивал" ?? Промили му били мозъка.. абе яаа сиктир..

 

 

Това "еди кой си го навивал" идва от същия (без)мозъчен център, който преди това твърдеше, че Коутиньо напоследък имал разногласия с Клоп. Или казано литературно - работата прилича на кой ми сра в гащите?

Този безмозъчен център го обявяват като "човек от семейството на Коутиньо каза еди какво си." Иди че го хвани - семейството му сигурно е колкото населението на град Дупница.

 

Нека все пак да изчакаме 31 август, но хората на Барса май си изиграха лошо картите. Мислеха си, че държат много силна карта, на която пише 100+ милиона, ама нашите им извадиха жокер.

 

Аз нямам проблем с Коу...ако се върне и се раздава за отбора.

 

Аз също не бих имал проблем. Всъщност в началото сигурно ще имам лек проблем, защото ще го гледам с други очи. Но ако се раздаде на макс, ако има голям принос, ще ми мине. В края на краищата нали все повтаряме, че Ливърпул е над всяка отделна личност. Щом е така, Ливърпул е също и над един бразилец, който се опита да ни прецака, но на края прецаканият ще излезе той. Което е добър повод да се обърнем отново към естетиката в литературните изрази и да кажем - на хитреца в гъзеца.

 

Но вчера завчера някой беше написал нещо, което и аз усетих. Толкова ми писна от тази история с Коутиньо, че накрая взе да ми става безразлично как ще завърши тя.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Mario_Shinobi

Прав си Дренски. Удачно е да изчакаме официалния край на ТП и да съдим от там нататък. Аз също казах - да играе на макс, после ше му мислим дали ше го бичаме, няма ли. Непроменен остава обаче факта, че Коутиньо не е, а и няма да бъде там в сърцата на хората, където беше. Факт - пича разочарова.

Link to comment
Сподели другаде

Такъв, онакъв и след първите 2-3 шайби от неговите и пак ще ръкопляскаме. Никъв смисъл не виждам в хвърлянето в крайности. Станалото, станало. Не знам кое е вярно и кое не, ама знам, че с него сме по-силни... а гледам и Клоп го знаел :)

Link to comment
Сподели другаде

Аз мисля, че уважението и принципите са много над това как играе и дали вкарва голове. За мен той никога няма да е същия.

 

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Аз пък имам проблем с Коутиньо и това ще бъде така докато не го видя, да дава най-доброто от себе си на терена.

 

Не мога да нямам проблем с играч който е заявил, че не желае да играе за отбора. И тук, ако не ставаше въпрос за послание от страна на клуба не продавайки бразилеца, лично аз изобщо нямаше да искам да остава в отбора.

Въпроса е там,че с неговото оставане се дава послание не само на останалите клубове в Европа, а и на всички играчи, които ще играят за този клуб оттук нататък.

Единствено това е нещото заради което не исках по никакъв начин да продаваме бразилеца. Никаква друга причина.

 

Сега това което му остава е да излиза на терена и да дава най-доброто на което е способен. В тоя живот не можеш да правиш каквото си искаш, без това да има последици.

И след като си сбъркал с действията си, ще направиш всичко възможно за да ги пооправиш малко от малко бакиите, които си забъркал.

 

Тоя клуб когато е основан преди 125 години, е направен с цел да радва хората и те да бъдат горди с него. Не е основан за да може такива като Коутиньо да си мислят, че могат да правят каквото им скимне на акъла. Ама искал да се развива, ама искал не знам какво си. Като ги е искал тези неща, да е мислил когато е подписвал договор.

 

Отделно лично аз смятам, че Ливърпул е дал повече на Коутиньо до момента, отколкото Коутиньо е дал на клуба. В момента барселона го иска защото Ливърпул го превърна в играча който е в момента. Трябва да има малко признателност бразилеца, а не така лесно да се " манипулира".

Link to comment
Сподели другаде

И какво са го манипулирали, сега започнаха да излизат тези разкрития, защото се разбра, че ще остава при нас и се налага да излезе невинен за пред нас. А догодина при първа възможност веднага ще избяга към Барса. Все ми е тая за този футболист, да вкара 11-12 гола този сезон, за да му вземем парите другото лято.

Link to comment
Сподели другаде

Момчета много ги бъркате нещата...ние сме фенове те са футболисти...едното няма нищо общо с другото...ние имаме любов в сърцата си към клуба...те са едни наемници...колко от вас обичат фирмата в която работят и ако дойде предложение за повече пари от лидера в сектора с по добри условия на по добро място няма да искат да отидат...моля ви сложете си ръка на сърцето и им разберете гледната точка...малко са тези футболисти които са фенове на отборите в които играят...

Link to comment
Сподели другаде

Toни, това предполагам на почти всички тук е ясно. Всеки разбира причините поради,които Коутиньо иска да напусне, но има и по-цивилизовани начини да го направи.

 

Пример с Рияд Марез. И той подаде молба за трансфер, иска да отиде в Рома, Лестър отказва да го продаде за тия пари. Марез обаче няма контузия в гърба, играе си мачове и дори беше най-добрия за Лестър в мача им срещу Брайтън.

 

А и това, че Коутиньо има някакви негови лични си причини поради,които иска да напусне, не означава, че някой от нас му е длъжен и трябва да проявява разбиране спрямо него. Като е подписвал договор какво си е мислил? А дали се замисля, че играе за Ливърпул, а не за някой квартален отбор в Бразил?

Абсолютно нормално е да бъде плют в момента.

Link to comment
Сподели другаде

Той като подписва договор не знае че ще дойдат Барса да го искат...може никога да не дойдат...и ти имаш договор с компанията в която работиш ама имаш и предизвестие...сега ако се скапят нещата и ти кажат не йок ти ще седиш 5 години да ни бачкаш дали ще ти е много готино. А това с гърба даже не знам дали не е дошло от клуба за да не играе без да е на 100% отдаден а не по негово желание

Link to comment
Сподели другаде

Той като подписва договор не знае че ще дойдат Барса да го искат...може никога да не дойдат...и ти имаш договор с компанията в която работиш ама имаш и предизвестие...сега ако се скапят нещата и ти кажат не йок ти ще седиш 5 години да ни бачкаш дали ще ти е много готино. А това с гърба даже не знам дали не е дошло от клуба за да не играе без да е на 100% отдаден а не по негово желание

 

Не можеш да приравняваш договорите на футболистите с тези на всички други работещи хора по света. А Коутиньо когато е подписвал договора е можел да поиска да има клауза за продажбата му, в случай че барселона или някой друг го поиска. Нали така?

 

В момента, ако имаше клауза, идваха тия от барселона, ако много го желаят, я плащат и кой откъде. Ето това е начина да си оставиш вратичка за напускане, затова и аз казвам, да е мислил като е подписвал. Да, от клуба може да не са били съгласни на такава клауза, ама тогава не подписвай договора и готово.

 

А това с гърба според мен идва от клуба като причина, за неспособността Коу да играе в момента, защото ментално не е готов да го направи.

 

Не знам,защо трябва да се изкарва ситуацията такава, сякаш нищо не е станало и си е най-нормалното нещо. Не е нормално и това останалите играчи трябва да го разберат. Коу нищо не бил направи погрешно, тоя не бил, оня не бил, и така всеки следващ ще си прави каквото си поиска.

Не бива така, па макари с цената да си изпати някой като бразилеца.

Link to comment
Сподели другаде

Между другото вчера видях едно изказване от Компани" Всички говорят за лоялност и търсят лоялност и тя е нещо много хубаво, но треньорите си мислят"Ти си добър, но ако намеря по-добър, ти си заминаваш". Същото и футболистите"Ако мога да отида в отбор, в който ще печеля повече и ще е по-успешен, ще отида"

Link to comment
Сподели другаде

Интересна гледна точка. Ако футболистът е лоялен на клуба и не отиде в по-добър отбор, то и треньорът трябва да е лоялен към играча и да го пуска дори когато е слаб или има по-добра алтернатива. Така ще е честно (по тази логика).

Link to comment
Сподели другаде

А бе стига думи.

Дори всеки един от Вас не напуска работа без да се съобрази с договора си /било то предизвестие или нещо друго/.

Тук говорим, че той се опитва да прецака договора /изнудва да бъде продаден без желанието на клуба/, който го създаде, разви и т. нт.

Абе колко договора съм изпуснал /при по -добро заплащане/ понеже в момента имам действащ договор ...

Link to comment
Сподели другаде

За мен, вече е късно за продажба. Всякакви мераци приключиха с изявлението на ФСГ на сайта. Не са глупави и няма да си плюят на името и да предизвикат недоволство. Още повече че се отнася за лесно конвертируем играч, чиято цена само ще расте. Коу избор няма и заради световното, и заради интереса към него, и заради чисто игрови план. С Клоп не му стиска да се ебава, а и има късмет. Немецът е показвал принципите си, но е и поумнял от времето в Дортмунд и разбира, че от много принципи и приказки"за хора, които искат да са в отбора", накрая си вечно втори и ти обират играчите.

Единственият шанс да бъде продаден е някоя абсурдна сума от около 200млн или Клоп да го отпише и да даде зелена светлина на ФСГ. Първото няма да стане, второто също, защото ще си остане един немски романтик, говорещ за принципи, донор на играчи и с полупразна витрина вкъщи.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...