Jump to content

Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)


Гост Scarface

Препоръчан пост

  • Replies 2,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Може би единствената причина ФСГ да не продават Коу за тая умопомрачителна цифра е че ако го продадат Клоп може и да си тръгне...а това означава доста драма за тях в момента...затова може и да устоят на изкушението да кешират

Link to comment
Сподели другаде

Аз също не бих имал проблем. Всъщност в началото сигурно ще имам лек проблем, защото ще го гледам с други очи. Но ако се раздаде на макс, ако има голям принос, ще ми мине.

Аз също не бих имал какъвто и да е проблем, вклчително и в началото. Той си е професионален футболист, в правото си е да поиска да играе в Барса, а Клоп и ФСГ са в правото си да му кажат "НЕ". Животът продължава.

 

Допускам, че продажбата на Торес ме е ударила прекалено силно и вече не се привързвам към играчите, но е факт, че аз така ги виждам нещата.

Link to comment
Сподели другаде

Чакаме нова оферта за Коу. Някаква си делегация пристигнала в Ливърпул. Ако дадат 150 млн. а 120 от тях чисти, да им го носим до Барселона.

 

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Пълно е и днес с глупости. Четох нейде, че пак разни близки до Коу били разказвали, че бразилчето не понасял Клоп и го чакат да излезе с официално публично изявление, че се чувствал ужасно в Ливърпул. Предлагам ви като мен - затваряте всички табове на браузъра, където има новини по оста Барса-Коу-ЛФК и чакате да стане 01.09. Каквото има да става ще стане със или без нас :)

Link to comment
Сподели другаде

Извикан е в националния на Бразилия...дали само да установят контузията му или за да играе.. Вече дори не се ядосвам. Толкова пумия се изля отгоре му и той да не излезе и да каже нещо... Пълна глупост от негова страна. Да го продаваме и да се приключва. То бива, бива драма, ама чак толкова...

Link to comment
Сподели другаде

Аз сигурно както и други прежалихме Суарес а него ще го забравя на другия ден.Нямам обяснение как го изкараха егати и звездата с 10 мача в годината. Нима някой си мисли че ако остане ще се раздаде. Никога няма да стане и съм готов да се обзаложа с който иска. Заради неговия мокър сън и ината на Клоп целия ни ТП беше по зле и от турските сериали.

Link to comment
Сподели другаде

Тоя ще се окаже най- подмолното човече играло в Ливърпул.

Не престава със своите ултиматуми, затова и Клоп трябва да го привика и да му каже ,че шест месеца ще бъде пейка ,а до края на сезона ще играе за втория отбор. Дребната душица трябва да разбере че клубът е по- голям от него.

А клубът ще покаже на всички бъдещи самозванци ,че така не става.

Нямам думи какво л.... Излезе тоя.

Link to comment
Сподели другаде

Не може и не трябва да се продава тоя сега.Както писах горе,уважение трябва да има,Не може да плюеш там където си пил вода.Ако го постигнем цял свят ще ни се възхищава и ще стане критерии за всички договори с футболисти.Един път за винаги трябва да се приключи с това.Тези самозванци трябва да научат това и разберат ,че всяко действие има противодействие.

Ако можеше една година наказание с средна BG заплата и четене на книгата глад.Тогава ще има смирение и уважение на тези който ти дават да пиеш от извора за да станеш човек.

Link to comment
Сподели другаде

Не бива да се доверяваме на разни слухове и писания от странични хора.

 

Да запазим критичните коментари за след няколко дни, когато и ако научим повече

и то пряко от него, Клоп или ръководството.

Link to comment
Сподели другаде

Въпроса е, че до сега трябваше да се разбере нещо. Не може 2 месеца знаини и незнаини да пишат за Коу, и никои да не излезе и да каже какво става..

Може-може,ако са определили цена на Коу и чакат Парца да я достигнат,кво да излезнат и да кажат точно,че не мога да се сетя :cheesy: обикновено се казва ,че този футболист не е за продан и се продължава с тайни сондажи,колко аджеба не е за продан :sarcastic: За мен,сделката ,за сума от порядъка на 150 мил ,за Коу ,не трябва да се изпуска,особено ако имат нашите в ръкава си някой джокер ,с кой да го заменят! Много важни сделки са ставали в последния момент,като е ясно ,че са били подготвяни от по-рано ,естествено :doubleup:
Link to comment
Сподели другаде

Кой луд би продал най-добрия си играч 2-3 дни преди затварянето на трансферния прозорец? Дори и да вземем пари, всички знаят, че зимата толкова играчи не са налични, така, че тая сума ще си отиде директно в банката и до другото лято ще забравим, че имаме да харчим. А Коутиньо и да остане, ако не играе, може съвсем да забрави Барса. Всъщност доста футболисти като отказаха да ги продадат, да не са тръгнали да реват? Играят си в същия клуб, та къртят.

Единствения вариант, при който аз бих бил съгласен да го продадем е, ако включат Ракитич в сделката - хем ще вземем пари и ще се освободим от хленчещия келеш, хем ще си имаме машина за центъра, където ще ни бъде от огромна полза. Варианта само пари не смятам, че е на дневен ред...

Link to comment
Сподели другаде

"Кой луд би продал най-добрия си играч 2-3 дни преди затварянето на трансферния прозорец?"

 

Може би Клоп :) , ако приемем Ф.К. за по-добър от Мане, а също така отбор със собственици евреи,

за много пари примерно Тотнъм за Ериксен, дори Реал за Иско, защото те не са най-добрите им играчи.

 

хипотетично ние пращаме оферта в рамките на 149 -199мил и ако стане - стане,

ако ли не - "пременил се Илия, огледал се - пак в тия"

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...