Jump to content

Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)


Гост Scarface

Препоръчан пост

Но си остава лайно. А на нас "ако" не ни трябва по пътя, който сме поели. По - добре бойци като Окса и Мили отколкото ревльовци с болки в гърба. Пък ако ще и да е следващият Меси!

Феновете на Саутхемптън ще класифицират Ван Дайк като същото. Напуснаха по подобни начини, които аз не одобрявам. Поставиха си интересите много над тези на клуб/фенове и си постигнаха своето.

 

Преди да продадем Коу, писах, че напускането му няма да е голям удар, ако огромната сума от трансфера му бъде вложена правилно. Изглежда, че повече от добре бяха инвестирани средствата от него. Минус е, че не взехме някой много силен атакуващ играч, но може би скоро ще стане и това. Затова пък Салах надмина всички очаквания, допринесе като за двама.

Коутиньо имаше много магически моменти, които ни спечелиха мачове. Имаше и страхотни мачове, но не ги правеше достатъчно често ( да не кажа рядко).

 

Странно е, че Барселона го купиха за тези пари ( като се изключи най-очевидната причина, т.е. напускането на Неймар). На тях им трябваше друг тип играч и не е чудно, че не е постоянен титуляр.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
  • Replies 2,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Доста жалък беше снощи. Гледах мача. Нямаше вярно отиграване. Бяха оставили лидерите на отбора Меси и Суарес резерви. Както и Ракитич и Алба. Очакваше се Коутиньо да ги поведе снощи, а той се покри. Нормално да са недоволни, като гледам това далеч не му е първият слаб мач. От месеци е резерва.

Link to comment
Сподели другаде

Доста жалък беше снощи. Гледах мача. Нямаше вярно отиграване. Бяха оставили лидерите на отбора Меси и Суарес резерви. Както и Ракитич и Алба. Очакваше се Коутиньо да ги поведе снощи, а той се покри. Нормално да са недоволни, като гледам това далеч не му е първият слаб мач. От месеци е резерва.

 

Еми затова медиите започнаха да го спрягат за трансфер къде ли не, дори, че ще го включат в сделка за връщането на Неймар в Барселона.Колкото поведе Ливърпул, толкова ще поведе и Барселона.

Link to comment
Сподели другаде

Нека не се забравя колко е дал на отбора и колко пари вкара в касата. Смешно е да му се сърдим. Аз лично бих се радвал много ако стане чудо и си го приберем.

Link to comment
Сподели другаде

Глупакът не остана няколко месеца да спечелим ШЛ и тогава да ходи където си иска, ревеше за тая Барса, сега му се реве от Барса.

 

Той излезе много хитър по принцип от тази гледна точка. Понеже отивайки в Барса си гарантираше златният медал, а тогава водеха много каталунците и от нас щеше да вземе ако спечелим ШЛ. Истината е, че за двете има малък принос, защото елиминационната фаза е по-трудната от колкото групите, а като отидеш в Барса, която води с 6-7 точки (ако не се лъжа беше толкова, а май беше повече).

 

Все още обаче изпитвам някакви симпатии към него и за хибавите моменти, но не ми е най-желаният трансфер. Виж един Суарез по-бих бил доволен, защото влиза във възраст където ще се води ветеран и може да влиза като резерва и е друго да имаш такъв коз в сравнение със сегашният Стъридж и Ориги. Но шанса да се върне уруса е много малък. За Коу както вече казах, няма да е зле ако дойде за прилични пари, но не бих и съжалил, ако не стане този трансфер.

Link to comment
Сподели другаде

Да си седи там! Какво ще го правим като е непостоянен? Те шефовете на банкет отишли и се прегръщали, че го били продали за такива пари, а ние сега ще го връщаме. Айде марш!

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Коу продължава да копае дъното в Барселона. Срещу последния Леганес му дадоха пълни 90 минути в които нямаше вярно отиграване. Бяха оставили Меси резерва и пуснали някакъв юноша от школата като това му е първи мач като титуляр каза коментатора и юношката засенчи Коутиньо. :997:

Link to comment
Сподели другаде

Аз пък супер много се радвам, че формата му е трагична ама не щот съм ядосан на него, а щот ония л*йна от барса, направиха всичко възможно да мътят водата.... то не беше натиск от техния вестник, от найк и кво ли не ... Относно контузията му моята теория е, че именно заради писанията в "испанския сън" Клоп измисли тая контузия във гърба за да го дръпне малко назад от светлините на прожекторите и нещата да се успокоят. Ако има шанс да го вземем за някви тънки кинти съм готов да го пренеса на гръб !

 

П.П. Според мен никъде няма да мърда, всичко са вестникарски тъпотии !

Link to comment
Сподели другаде

Ами играе лошо ,защото му е слаба психиката и трябва да го коткат все. Сега напрежението е голямо над него и той затъва от мач на мач.При нас имаше много голямо довери и обич-Това са неща които са му много необходими на него за да играе добре. В Парса няма кой да го лигави и да му четка самочувствието и увереността му пада. Предполагам ,че сега си спомня трудните времена в Интер ,където беше също един от многото и не играеше особено добре.

Link to comment
Сподели другаде

Според мен ще му дадат шанс до края на сезона, но ако продължи да играе така това ще му е. Прекалено много елементарни пасове бърка и въобще не си знае позицията на терена и това е от доста време тъй като съм го гледал в няколко мачове.

Link to comment
Сподели другаде

Трудно да го разкарат след като дадоха толкова пари за него. То и Дембеле беше слаб в началото, а виждате, че се разигра, макар че силно се надявам наш Коу да си държи слабата форма и на half price да се връща за резерва при нас :D

Link to comment
Сподели другаде

Аз също се кефя, че играе слабо. Както каза колегата Ламбов - не толкова заради самия него да му е гадно, колкото заради отбора му. Аман от тия Барса и Реал. Аман от техните обучени песове - всички там вестници, найкове и какво ли още не. Писна ми да правят едно и също всеки път. Нека да фейлнат зверски, ама зверски така 5-6 пъти с такива трансфери за по 150+ млн, та да видят останалите футболисти, че не всичко там е по мед и масло. Затова се кефя като дадат една торба пари и притискат друг отбор, а после футболистът никъв го няма.

 

Не го ща обратно при нас Коу, нито Суарез, нито когото и да било, който е правил к*рвенски номера, за да се махне. Но си признавам, че с наслада гледам как флопва Коутиньо. Даже се надявам Барса да го продадат на загуба и после той да се разиграе в другия отбор, където отиде. Стига да не е в Англия.

 

Аз също не одобрявам постъпката на Коу с измислените болки в гърба и тем подобни, но да кажеш че не искаш Суарез.... той като прави номера когато го искаше арсенал, като предложиха 40мил + 1 . Но остана направи сезона на живота си, плака последния кръг. Тогава бяхме отбор/пазар, нормално е като не се борим за нищо да иска да спечели един трофей поне

Link to comment
Сподели другаде

И аз не искам Суарес обратно при нас, плакал бил, плакал е не за отбора, а за това, че не взе трофей за себе си, след това показа всичко друго, но не и че обича Ливърпул. И всички знаем защо остана след смешната оферта на Арсенал, за да има шанс да отиде в Барселона. За Коутиньо съм раздвоен дали бих го приел обратно при нас, тъй като сме на доста сериозна печалба от него и ако го върнем под наем и после го купим за много по-малка цена, ей така просто да ни е густо от този факт :D Обаче имам усещането, че този ще стане Оуен 2 и ще отиде в манго, чукотка или шиити някой ден.

Link to comment
Сподели другаде

Суарес не е правил номера. Номерата ги правихме ние, демек Ливърпул.

 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

 

По-точно ги прави Роджърс. Брендо праща Стиви при Суарес да го уговаря да остане още една година. Уругваецът се съгласява и игра като бесен, а не се цупеше.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Филипе Коутиньо (Ал-Духаил)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...