Jump to content

Трансферна политика


Гост TheoScouse

Препоръчан пост

Гост tsbalabanov

Гледам, че никой не споменава Коноплянка. Според мен, това момче ще дойде със сигурност лятото. Според мен цялото това стискане беше с цел да се вземе сега през лятото за доста по-ниска сума, поради навлизането в последната година от договора му с Днипро. Мисля, че е възможно да се обърнем и към Мвила, за когото също имаше спекулации, че и коментари от треньора му в Рубин, който потвърди с половин уста, че е бил близо до преминаване на Анфийлд през зимата. Да си призная не съм гледал почти никакви мачове на Рубин и Днипро през сезона, така че нямам никаква представа какви играчи са като цяло. За Лалана е излязла информация от ББС, според която сме отправили официална оферта. Ако това е вярно, май наистина ще го вземем преди да е започнало Световното.

Link to comment
Сподели другаде

Гост dandy

Ред, идеята е, че онази тема стана 90+ страници и много лагва :)

А и като цяло се коментират играчи, за които дори нямаме интерес.

 

ПС: Колкото до двете теми "слухове" и "коментари" вие искахте да е така, мен не ми допада и ме бърка, аз чета слуховете в сайта на нюс нау.

Link to comment
Сподели другаде

Гост TheoScouse

Гледам, че никой не споменава Коноплянка. Според мен, това момче ще дойде със сигурност лятото. Според мен цялото това стискане беше с цел да се вземе сега през лятото за доста по-ниска сума, поради навлизането в последната година от договора му с Днипро. Мисля, че е възможно да се обърнем и към Мвила, за когото също имаше спекулации, че и коментари от треньора му в Рубин, който потвърди с половин уста, че е бил близо до преминаване на Анфийлд през зимата. Да си призная не съм гледал почти никакви мачове на Рубин и Днипро през сезона, така че нямам никаква представа какви играчи са като цяло. За Лалана е излязла информация от ББС, според която сме отправили официална оферта. Ако това е вярно, май наистина ще го вземем преди да е започнало Световното.

 

Извинявай, че може би ще те разочаровам. Ако се надяваш наистина на трансфер на Коноплянка де. От доста сигурни английски източници четох, че варианта е или Лалана, или руснака. Били сме заинтересовани от евентуално привличане на Коно през лятото, но после сме се насочили към Лалана - англичанин, с опит във ВЛ, който ще ни излезе долу-горе същите пари. А може би по-малко дори, кой знае.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Red One

Имаме тема за Коментари - Летен трансферен прозорец 2014/2015г., където се коментират слуховете свързващи ни с даден футболист. Имахме и тема за размисли за трансферната ни политика .И тъй като много хора изпадат в ненужни фантазии и в двете, мисля че тази тема е добър обединител. Събира това, което на нас ни се иска + това, което чуваме и четем.

 

Ами да, имаме я. Сега като има слух за Коулкър, аз в коя да си лея нежеланието? Според мен в коментарите за слухове е по-подходящо, затова казвам, че тази е излишна. Имаме тема за слухове и коментари за лято 2014, имаме тема размисли за трансферната политика, където се пишеше по-общо и разточено, сега имаме и тема трансферна политика лято 2014. Значи ако искам да кажа нещо общо за трансферната ни политика незадължително за тази година (лято 2014), къде да го напиша? Хиляда теми със застъпващи се заглавия, да се чуди човек как да не е офф... Трябва да има проста и ясна структура. Да знае човек, къде какво може да чете. А не 5 теми, едната като отиде 5 реда надолу и никой вече не я гледа, а там са писани добри работи. Като е станала дълга, бийте и ключа и направете Размисли за трансферната политика - част 2. Всички знаем за какво става дума там.

Link to comment
Сподели другаде

Гост dandy

Тази тема замества "размислите" защото онази стана много дълга, просто за да е по-кратко заглавието не вкарах в него думата размисли. Мислех че ще се сетят всички. Ако ви е такъв пробем ще го направим част 2, има ли такова значение?

 

Темата за коментарите има 24 страници преди дори да е почнало лятото и да имаме реален слух.. Идеята е, че там трябва да се коментират слуховете, а не Коноплянка, Аспас и кой да вземем на мястото на Глен.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Red One

Ами има, нали това писах, ако искам да кажа нещо по повод трансферната ни политика и то НЕ Е свързано с лято 2014 (защото за това има тема слухове и коментари за трансфери летен джам 2014) къде да го напиша? В тази ще съм офф. Темата за размислите за трансферната политика е за трансферната политика като цяло, там си се нервим за малкия нетспенд, за недаването на пари, за провалите във почти всички преговори напоследък. Това имах предвид. Абе както искате я кръщавайте, накрая се пише всичко навсякъде. :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Гост Dacheff

Халфове - двама дефанзивни, Алекс Сонг/ Матуиди, оня другия французин на Сако френдчето, имаше и още един, германец, сега ми излезе от главата.

Предполагам имаш предвид Ян Мвила и Ларс Бендер.

 

Аз също смятам, че дефанзивен халф трябва да ни е основна цел, като гореспоменатият Бендер ми е фаворит. За мен дефанзивният халф трябва не само да може да се хвърля урбулешката в единоборства и да ги печели, ама и да знае какво да я прави тая топка после, след като я отнеме. Бендер е точно такъв, за мен той е еквивалентът на Агер в защитата. Интелигентен играч, който може да задържа и изнася топката, даже и да бележи (има 4 гола в 17 мача като национал). Няма да се учудя да е и титуляр за Германия на световното в някои от мачовете.

 

Аз не съм съгласен с някои колеги, че не ни трябват бекове. Трябват ни и то два - ляв и десен, готови титуляри! Да играем с Флано за пръв избор ми звучи несериозно. Утре ще се паднем с Реал/Барса в групите и ще гледаме Флано срещу Роналдо/Меси. Все още не е готово момчето за такива мачове. А да не говорим, че толкова изкуствено е десничар да играе ляв бек... Нали го гледам - в редките случаи, в които прави добри пробиви, стига донякъде и се чуди или как да се завърти, че да центрира с десния, или центрира с левия крак на майната си. Мъка е за него и за нас. Флано си минава дясно за резерва на титулярния бек (бих дал на Джонсън още един сезон шанс) и се купува готов ляв бек, на когото Енрике да му е резерва (че с тия контузии... иначе много го харесвам, ама не може да е нещо повече за жалост). Айде, така може да се вземе един бек - ляв. Вдясно ще останат Джонсън и Флано, ама с Глен сериозно трябва да се говори, защото ако не се стегне, по-добре да му вземем едни 5 млн и да търсим нещо.

 

Съгласен съм със Симпли, че трябва да се целим в цифрата 4 за нападатели. Не може само с 3-ма. Един като изгърми с контузия (Данката не е като да е много здрав), или наказание и увисваме. Оставаме с двама, които да носят всички мачове. Суарез, Стъридж, Борини + още един нов, ама като казвам нов, не казвам незавършен. Може да е по-възрастен, може да е някой като Реми, ама не и нов Яго. Иска ми се да имаме един голям централен, баш таран, за да може да има файда и от центрирания. Понякога при железобетонни възли трябва да имаме опции. Играчи тип Левандовски са най-ценни, защото могат и с крака... Ако намерим подобен (естествено не от тая класа, щото ще е една торба пари, а и няма да иска да не е твърд титуляр), ще е чудесно. Яго си заминава...

 

По отношение на крилата и офанзивните играчи - още един определено ще ни послужи. Ако вземем Лалана, както се говори, то това ще е там. С Лалана, Стърлинг и Коутиньо, сме що годе добре. Не вярвам да се дадат още едни 20 млн за четвърти играч в тая зона.

Лукас не знам къде видяхте спекулации, че ще го продаваме, аз не съм срещал такова нещо и не го вярвам (а пък леко ми се иска). Алън също остава, въпреки че вчера срещу Нюкасъл, все едно гледах дете, дето са го пуснали да играе при батковците... Мъчи се, старае се, ама не може.

Та, в резюме ще кажа според мен какво ни трябва, по някое реалистично име (без Месита и прочее) и кои смятам, че е ОК да си тръгнат.

Нови:

- дефанзивен халф - Ларс Бендер, Байер Леверкузен, цена около 20 млн €

- ляв бек - Марсел Шмелцер, Борусия Дортмунд, цена около 10 млн. € - тук правя вметка, че имам доста резерви, защото това момче има по 7-8 контузии на сезон. Ако ще вземаме някого, за титуляр пред често контузващия се Енрике, то ще е малоумно да купим също толкова кекав играч. Други варианти са ни Коентрао / Филипе Луиш (Марсело мисля, че е титулярният избор на Реал, така че не виждам смисъл да се пише). Там цената варира между 10-15 млн €. Луиш е на 28, което не е малко за бек, а и не виждам причина да сменя Атлетико в момента. Просто ни трябва класа на бека, ако искаме да сме конкурентни и в ПЛ, и в ШЛ, а не да сме на олимпийския принцип като Арсенал - важно е участието.

- офанзивен играч (крило / атакуващ халф) - Лалана, цена около 20 млн. паунда (около 25 млн €)

- нападател - тук нямам идея кого може да се вземе, но искам да е по-едър от нашите, за да дава опции в атака. Все пак някого за около 10-15 млн € ми се вижда възможно да се намери.

 

Това са 4 човека за около 70 млн €, които съм изброил (цените съм ги взел от transfermarkt.de). Ако чичакът Хенри отпусне 65 млн паунда, то това са 80 млн евра. За остатъка, може да се вземе и един Коноплянка, за още повече широчина. Така реално се събираме на 80-85 млн. € без продажбите!

 

За мен оут трябва да са:

Аспас, един между Лукаш и Алън (но не и двамата!), Алберто (аз съм един от малкото, които мислят, че има потенциал, но ако вземем играчи като Лалана и Коноплянка, просто няма смисъл да седи пейка), Рейна, Коатес, Кели, Асаиди, Моузес. От тях ако вземем едно 25 млн €, ще си свалим нетния спенд с около 1/3, което е ОК.

Връщане на Сусо (!), Борини, както и даване на шанс на Тешейра (или както се пише).

 

Даваме заявка, че ще се борим за трофеи в бъдеще, което няма как да стане, без да се похарчат пари. Не искам да сме само на принципа на участието в ШЛ, а искам да видя желание за триумф, както и ВЛ, както и ФА. Това става с качество в отбора, за което ще трябва да се изръсим малко.

П.П. Мечтан трансфер: Марко Ройс.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Red One

Аз никъде не съм прочел, че Бензема иска да си ходи, що пишат глупости не знам. Суарез говори за бъдещето си, щото непрекъснато го питат. Даже и да има някаква завера да си ходи лятото, то едва ли ще го обяви просто така и да го изядат тука. По време на световното ще стане ясно, върне ли се след него значи остава за мен. Аз лично искам да остане, но кой ли ме пита...

 

Той Бензема може да не иска, ама като му покажат вратата или пейката, ще си тръгне без значение какво мисли.

 

Ройс трябваше да го вземем преди две години, сега вече няма как да стане. Че и от нашите, от Мьонхенгладбах, винаги щяха да го дадат на нас, вместо на Дортмунд. Ама ние бляхме. Че и ония го взеха за 10-12 млн паунда, доколкото помня. Сега цената му над 25, може и 30 да му заискат. Забравете.

 

П.П. Да, за М'Вила говорех. Още повече, че не мели брашно в Рубин и търка пейката. 1,80м. 80 кг звяр на 24 години.

Link to comment
Сподели другаде

Гост tsbalabanov

Извинявай, че може би ще те разочаровам. Ако се надяваш наистина на трансфер на Коноплянка де. От доста сигурни английски източници четох, че варианта е или Лалана, или руснака. Били сме заинтересовани от евентуално привличане на Коно през лятото, но после сме се насочили към Лалана - англичанин, с опит във ВЛ, който ще ни излезе долу-горе същите пари. А може би по-малко дори, кой знае.

По-евтин не вярвам да излезе, защото Коноплянка е в последната си година от договора. Точно това изтъкнах като главна причина да му пропадне трансфера. Защо да дадат 18 зимата, като могат да го вземат за 10 лятото? Поне така си мисля, де. Може и да сме се отказали, кой знае, но е възможно с оглед ситуацията там и изтичащия договор, да го привлечем заедно с Лалана, което ще е добре. Никога не е излишна вариативност, защото ние имаме само 1 чисто крило, което е на 19.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Prospero

Селекцията за следващия сезон.

 

Това лято се пада едно от най-важните в последните 10-на години сигурно. Имаме възможност да надградим над един доста стабилен тим. Имаме скорост в атаката, добре пресираме в центъра (когато искаме) и доста, доста нестабилна защита. Ясно е, че някои проблеми в отбора не могат да се решат само с тренировки, за това са направени трансферните прозорци. И за мениджърите. И за производителите на алкохол и антидепресанти.

 

Така, трудното го постигнахме, сега остава по-трудното. Да затвърдим позициите си - в топ4 и в борбата за титлата. Добро представяне в Европа ... след като видим жребия и видим как ще тръгне кампанията. Все още са ни слабички крилцата за да говорим за полуфинали и финали :))

 

Следващия сезон ще се борим в 4 турнира - Първенството, ШЛ, ФА, Карлинг. Личното ми мнение е, че за да сме конкурентноспособни в поне два от тях за по-дълго време, то трябва да имаме по 3-ма играчи на повечето постове. И понеже не сме Сити или Челси, да разполагаме с неограничени финансови възможности, неподлежащи на санкции, то не можем да искаме да имаме 3-ма равностойни играчи на всеки пост. То ние и двама равностойни не може да искаме, за повечето постове. Ако искаме по трима играи на пост то формулата трябва да е следната: Титуляр; Играч много близко до титуляр; непретенциозен играч, който да може да стъпи за няколко мача/млада надежда. По този начин ще имаме конкуренция за повечето постове и ще си осигурим така бленуваната дълга скамейка.

 

Изграждането на отбор зависи изцяло от виждането на треньора за начина на игра на този отбор. Нямам много близки отношения с наш Брендо, но ще си позволя да използвам последната по-използвана система от него за отправна точка на моето словоблудство. 1-4-4-2 ромб, диаманд или както там е модерно.

 

Вратар - Мисля, че Симон е без конкуренция. Брад също не мрънка за титуляр. Единственото подобрение на поста ми се струва, че би могло да бъде да се вземе млад и перспективен вратар, който в момента да се бори за 2-то място, а след няколко години и за титулярното такова. Но определено не е от належаща нужда да се взема "световно" качество в този трансферен прозорец. И аз съм от сектата, според която е добре да има конкуренция при вратарите, но да се знае кой е титуляра.

 

Десен бек - Глен, Кели, Флано. Още в началото е един от най-притеснителните за мен постове. Бековете са СЪЩЕСТВЕНА (простете главните букви, не викам, акцентирам) част от всяка стратегия на Брендо. Било то 4-4-2ромб; 4-3-3 или 3-5-2. При всички използвани системи бековете играят почети изцяло като крила. Нужни са ни футболисти с много, много атакуващ потенциал. Глен се вписва в профила, но само когато е във форма, а напоследък ни къса нервите на всички. Личното ми мнение е, че трябва да се работи с него и да му се намери конкуренция. Не Флано, той за мен е трети избор играч - когато трябва влиза и дава всичко от себе си, за известно време може да конкурира титуляра, но не може да се разчита да държи ниво през целия сезон. Кели няма атакуващата мощ на Флано, камо ли на Глен. Тук трябва едно попълнение, което да подпали малко чергата под Глен.

 

Централни защитници:

 

Десен централен защитник - Мартин, Коло, Илори, Кели, Уиздъм. Мартин е безспорния титуляр тук. Коло мисля, че не успя да се впише в ролята на Кара, в началото беше истински стълб в защитата, но след това годинките си казаха думата, жалко за него. Тук трябва втори избор, конкуренция на Мартин. Много се шуми за този Коукър от Кардиф, може би поади тази причина, ще видим. За мен Уиздъм е страхотен талант, който се развива малко по-бавно. Гледали сме го като десен бек, което не е неговата позиция, при младежите беше същинско чудовища в центъра на защитата. Илори ... направи добри мачове в Испания, бърз е, ако умее да взема единоборствата бързо и решително, то има място в селекцията на Брендо. Кели ... отново бекъп. Общи взето между 3-та младежи ще се реши кой от тях да остане според това, което покажат в подготовката. Тук обаче ми се струва, че имаме скрит коз - Раян Малкоклан (или там както му е името, което ще причинявя не малко изкълчвания на Диамаджийски езици). Момчето е звяр по дясното крило при младежите, а наскоро доби и доста сериозен опит на професионално ниво и се представи доста добре. Освен това има и един Рандъл, който също загатва за потенциал.

 

Ляв централен защитник - Агер, Сако. Тука нещата мисля, че са ясни. И двамата е задължително да останат. Ще има достатъчно мачове и за Дани и за Мамаду. Тук личното ми мнение е, че Дани трябва да е първи избор - по-добър е в изнасянето на топката, във въздушните двубои е на второ място след Шкъртел (69% за Мартин, 65% за Дани, 55% за Сако, цитирам по памет, но цифрите не бяха много по-различни), също така отнемането на топката в началото на атаката също го умее. Изобщо Дани беше образец на защитник за високо изнесени отбрани, не знам как така изведнъж изпадна в немилост пред Брендо. Но да не забравяме, че в началото на сезона и Шкъртел беше в същото положение, дано Брендо да си е извадил поуките от случаите на Мартин и Хендо и да не отписва играчи с явен потенциал. Тук трети избор - някой перспективен младеж - Лойд Джоунс, примерно или Илори.

 

Ляв бек - Хосе, Флано. Сисоко не мисля, че ще остане, въпреки, че ми харесва желанието му за игра, просто няма нужния атакуващ потенциал, или поне не го показа цял сезон. Тук определено ни трябва силен трансфер. Хосе често се контузва. Едно връщане за още една проба на Джак Робинсън също ми се струва вероятно през лятото. Не случайно е най-младия играч направил дебют за Пуул (до преди Ибе и Синклер, не съм сигурен дали те не бяха по-малки от него). От младежите - Брад Смит, момчето, което влезе в мача с Челси. Не го съдете по този му мач, беше шок за целия отбор, камо ли за него. При младежите се представя стабилно, но не мисля, че ще успее да се наложи при мъжете.

 

Дефанзивен/разиграващ халф - Стиви, Лукас, Коуди. Стиви си падна доста добре на тази позиция, така, че той би трябвало да е критерий. Тук си признавам, че доста се чудя какво ще избере Брендо. От една страна Стиви не е първа младост и ще трябва да се търси играч, който може да го замени в мачовете, но от това да не страда системата на игра. Тоест трябва да има същия, или много подобен, арсенал от способности, както нашия капитан. Сами разбирате, че това е леко казано, много тежка задача за изпълнение. Днес видях, че ни свързаха със Сонг за 8 млн. Звъннах на един приятел, фен на Арсенал, и в крайна сметка се оказа, че има пас, има физика, борбен е, но ... прави по една сериозна грешка на мач. Гарантирано. Сега, вярно, че няма да е титуляр във всички мачове, но дали тези грешки няма да се окажат фатални ... Ако това стане, то означава, че тежкия ни ДХ ще е Лукавия, който, ако е в добра форма може сам да размаже Челси, но ако не е ... е, всички знаем какво може :)) Коуди ми се струва, че ще се пробва лятото. И тук имаме скрит коз - Джордан Роситър - 17-годишно копие на капитана, играещ на същата позиция, със същите задължения. Мега спокоен, с пас и око за играта.

 

Десен халф - Хендо, Алан. Тук основното изискване е да има на терена такава издържливост, каквато има Оберин Мартел в леглото (по слухове). Хендо е определено е еталона тук. Може да се поработи върхи влизанията му по крилото и завършващия удар. Алан е добра алтернатива, когато на Хендо ще му трябва почивка, но само когато е в добра форма, което не се е случвало отдавна. Тук, може би, трябва да се работи повече с Алан, за да може да стъпва сериозно в отсъствието на Хендо. 3-ти избор ... имайки предвид липсата на контузии от страна на Хендо (пу-пу, да не му е уроки), то си мисля, че може да отсъства, още повече и Коу може да играе там при необходимост. Сусо играе на подобна позиция, поне до колко съм следил негови клипчета от Испания. Имаме и Бранагън от школата.

П.С. Съвсем забравих Алберто. Много ми се иска да го видя на тази позиция. Като се замисля той би могъл да играе на коя да е позиция, с изключение на ДХ. Това с условието, че не сме го гледали много. :))

 

Ляв халф - Коу, Алан. И толкова. Тук много, много се шуми около Лалана. Вече имаме отправена оферта. Признавам си, че не съм следял в подробности играта на Сотон, но по коментарите тук и по беглите ми познания, бих казал, че ще пасне добре на тази позиция. Което може да се отрази доста добре на Коу, защото му трябва малко конкуренция, да си вдигне нивото. Тук също Алберто.

 

Атакуващ халф - Стърлинг, Коу, Сусо. Тук не мисля, че ни трябва попълнение - Стърлинг може много добре да намира пространствата между защитата и халфовете, Коу може да даде пас през краката на срамежлива девица. Алберто е вариант. Сусо ще го видим на подготовката. Имаме и Ташейра и Бранаган. Суарез също може да се върне малко назад, при необходимост. Може би, някой опитен във ВЛ, който няма да мрънка, но ще върши работа. Нещо като Артета за Арсенал.

 

Нападението - Суарез, Стъридж, Борини, Яго. Тук явно се търсят нападатели, които да могат да търсят топката между защитата и халфовете на противник, да могат да излизат по крилата, да освобождават пространства за халфовете (Рахим, Хендо) и т.н. и т.н. Луис и Дани доста вдигнаха летвата. Борини и Яго отговарят на описанието, въпросът е дали притежават необходимата класа. Аз нямам отговор. Фабио се представя добре в Съндерланд, но нищо не гарантира, че ще се представи добре и при нас и дали това "добре" ще е достатъчно. Яго си остава загатка. Има огромно желание, личи му. Дори и в мача с Челси с второто си докосване изведе играч зад защитата в наказателното поле. И то в ТАЗИ защита. След това се осра като хамалин, но това го отдавам на прекалената му пренавитост, също както и всички останали в отбора. И въпреки това си мисля, че ще литне. Тук си мисля дали няма да е добре да се вземе един нападател, по-различен от наличните ... Нещо тип Джеко - добро позициониране, добър контрол върху топката, добра игра с глава в сгъстени защити. Предния прозорец се говореше, че му искат 15 млн. За мен ще са оправдани.

 

 

 

Така, сега да видим след всички тези призки по пръстите какво се получи:

 

 

-------------------------------Симон/Брад/нов------------------------------------------

 

---Глен/НОВ/Флано---Мартин/Нов/Коло/Илори---Дани/Сако/Младеж---Хосе/НОВ/Младеж---------

 

-----------------------------------Стиви/НОВ/Лукас-------------------------------------

 

-----------------Хендо/Алан/Младеж/Нов-----------Коу/НОВ(Лалана)/Алан------------------

 

------------------------------Стърлинг/Коу/Алберто/Сусо/Нов----------------------------

 

------------------------Суарез/Борини/Ибе-------Стъридж/Нов------------------------

 

Легенда:

НОВ - задължително

Нов - препоръчително

нов - само ако кака Линда не иска ново палто.

 

Тази формация може лесно да се преобразува и в 1-4-3-3. Просто хвърлете атакуващия халф на едното крило, а единия от нападателите на другото. 1-4-4-2 също - Стиви влиза до Хендо в центъра, Коу/Лалана - вляво, Рахим/Коу/Нов - вдясно.

 

Общо взето от това, което наблюдаваме от Брендо той иска вариетивност от играчите си, нещо което повечето притежават поне на хартия. Не виждам защо и от новите попълнения да не се изисква същото.

 

Рекапитулация:

4-ма нови задължително. Двама халф-бекове; Един Д/РХ; Един бокс-бокс, който може да играе добре с ляв крак и да навлиза по крилото.

4-ма препоръчителни - Бокс-бокс, алтернатива на Хендо; Атакуващ Халф; Нападател.

Перспективен вратар, само ако останат пари.

 

Тези разсъждения са правени на основата на това, че си запазим играчите, успеем да измъкнем най-доброто от тези, които този сезон се представиха под нивото си. И ... по дяволи те, тези разсъждения са правени едва 24 часа след като приключи първенството, преди започване на световното ... Аз си мисля, че със всеки трансфер ще имаме яснота за изграждането на тима и идеите на Брендо.

 

П.С. Някой над мен го беше казал - най-важния трансфер е работата със защитата. МНОГО МНОГО РАБОТА!!!

 

 

П.П.С. Парите - не говоря за тях, защото все още искам да разбера дали това, което е постнал Балабанов е вярно. 99млн паунда?!?! Само от първенството и ТВ правата?!?! Отделно от спонсори и т.н. ... това си е една доста сериозна сума, по дяволите.

 

П.П.П.С. Ебати и дългото мнение :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Гост Charg3r

П.П.С. Парите - не говоря за тях, защото все още искам да разбера дали това, което е постнал Балабанов е вярно. 99млн паунда?!?! Само от първенството и ТВ правата?!?! Отделно от спонсори и т.н. ... това си е една доста сериозна сума, по дяволите.

Няма лъжа, няма измама, толкова са парите от ТВ права :doubleup:

Link to comment
Сподели другаде

Гост Atom_Power

Аз никъде не съм прочел, че Бензема иска да си ходи, що пишат глупости не знам. Суарез говори за бъдещето си, щото непрекъснато го питат. Даже и да има някаква завера да си ходи лятото, то едва ли ще го обяви просто така и да го изядат тука. По време на световното ще стане ясно, върне ли се след него значи остава за мен. Аз лично искам да остане, но кой ли ме пита...

 

Това щеше да е моето условие евентуално да пуснем Суарез в реал ;D Бензема е изключително комбинативен футболист, играе с много фантазия и според мен е звездата в сянка при мадридчани. А при нас би вършил страхотна работа, особено при сегащното развитие на отбора.

Link to comment
Сподели другаде

Гост pehotineca

АА не не , как я виждаш ти една атака минала от Стиви през Хендо, до Стърлинг и един от Бензема или Стъридж да направи финт и да подаде на другия да вкара...Аз да ти кажа я виждам сбъркана при паса на Бензема или Стъридж, ако не и по-рано..Суарес ни държи цялата игра, другите общо взето му помагат честно да си кажем

Link to comment
Сподели другаде

Гост ggentatzu

Естествено, че е съчинение. Но все пак - примерът ти с Тотнъм не е много подходящ. Все пак има разлика между Капу, Шадли, Паулиньо, Ламела и Иско, Коентрао и Бензема, нали? Ако ги приравниш едните незнайни герои с вторите, значи се различаваме като виждане :)

П.П. От ФБ, да се посмеем:

 

If Lallana doesn't come to Anfield, Liverpool plan to make a move for Real Madrid's Isco. [sky Sports]

If Liverpool's proposed move for Konoplyanka falls through, they will target Dortmund's Marco Reus instead. [Telegraph] :sarcastic:

 

Примера с Тотнъм си е баш на място. Основен играч не се продава. И още примери може да се посочат. Реал с Йозил, пак шпорите с Модрич ...

Link to comment
Сподели другаде

Гост tsbalabanov

Естествено, че е съчинение. Но все пак - примерът ти с Тотнъм не е много подходящ. Все пак има разлика между Капу, Шадли, Паулиньо, Ламела и Иско, Коентрао и Бензема, нали? Ако ги приравниш едните незнайни герои с вторите, значи се различаваме като виждане :)

П.П. От ФБ, да се посмеем:

 

If Lallana doesn't come to Anfield, Liverpool plan to make a move for Real Madrid's Isco. [sky Sports]

If Liverpool's proposed move for Konoplyanka falls through, they will target Dortmund's Marco Reus instead. [Telegraph] :sarcastic:

Това малко като Мата вариант Б на Даунинг. :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Гост SFA

Хенри все ми струва, че не си и помисля да плаща 3 заплати вместо 1 на Суарез при така предложения бартер. Най-вероятно ще се чупи трансверния рекорд това лято за ужас на счетоводителите..

Link to comment
Сподели другаде

Гост HoUs4oOL

Хенри все ми струва, че не си и помисля да плаща 3 заплати вместо 1 на Суарез при така предложения бартер. Най-вероятно ще се чупи трансверния рекорд това лято за ужас на счетоводителите..

Всички искаме да го счупим,но да е за играч като Ройс,Иско,Дракслер или Кроос,не за човек с един силен сезон зад гърба си и на всичкото отгоре на 26 години.

Link to comment
Сподели другаде

Гост SFA

Аз визирах изходящ трансфер, когато казах, че ще чупим трансферния рекорд на Бейл.. Ние ще чупим рекорди с реконструкцията на стадиона, ако въобще започне де. Хенри няма да повтори гръмки трансфери от сорта на фиаското с Андрю.

Link to comment
Сподели другаде

Гост tsbalabanov

Не мога да разбера защо като се изтъкнат годините на Лалана и се изкарва, едва ли не пред свършване с футбола? Перфектна футболна възраст. Оплакваме се като вземем някой на 19,20, който е за бъдещето, а играч на 26 е стар? Не мога да разбера логиката, честно.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Dacheff

Примера с Тотнъм си е баш на място. Основен играч не се продава. И още примери може да се посочат. Реал с Йозил, пак шпорите с Модрич ...

И Реал без Йозил къде са? На финал на ШЛ, където не са били от 13 години сигурно. Не казвам, че Суарез трябва да си тръгва, казвам, че примерът с Тотнъм не е подходящ, защото ако сравнявате класите на покупките на Тотнъм с тия тримата, дето "уж ни ги предлагат", то за мен не сте прави. А и Тотнъм се опитаха да направят изцяло нов отбор, което не става за една година.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Charg3r

Всички искаме да го счупим,но да е за играч като Ройс,Иско,Дракслер или Кроос,не за човек с един силен сезон зад гърба си и на всичкото отгоре на 26 години.

Два поредни силни сезона, в които търпи постоянно развитие. Освен това са два сезона в това първенство. Хората, които си споменал са класа, но къде е гаранцията, че ще се представят на същото ниво във Висшата Лига? Примери бол за провалени звезди. А това с годините няма да го коментирам, над мен са го написали. Уж навсякъде се пише, че ни трябва опит, а всички играчи над 25 се оказват стари...

Не казвам, че Лалана е някакво страшилище, но за 20тина милиона мисля, че си струва.

Link to comment
Сподели другаде

Гост HoUs4oOL

Не казвам, че Лалана е някакво страшилище, но за 20тина милиона мисля, че си струва.

Е,то и аз казах,че за 20 милиона се струва,но 30 са много.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Prospero

За 20 да, но за 30? Все пак да не забравяме, че нямаме бездънни джобове, а трябва да се подсилим в доста зони. И то навсякъде с МНОГО добри (да не използвам израза "световна класа") играчи. Ако имаме споменаваните 60млн. Струва ли си да пръснем половината за Лалана и да купуваме още 4-ма Аспасовци? Ако само един пост ни беше проблемен ок, но не е така. Трябва ни качество на поне 4 поста.

 

Трудна работа за Брендо с тия завишени до небесата цени ...

Link to comment
Сподели другаде

Гост deadpoll

Нека да вкарам една мисъл в размислите - твърди се, че Хенри и Ко са тука само за да лапкат и не дават нищо, нали така? Ако е така защо не продадоха Суарез да си приберат парите?

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...